NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 578
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Hosszú idők után van Franchise QB-nk mi meg itt elégedetlenkedünk. 😀 😀 😀picksixUtoljára Vick volt nem?😀
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Hosszú idők után van Franchise QB-nk mi meg itt elégedetlenkedünk. 😀 😀 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Basszus nem tudok dolgozni annyi mindent történt éjjel, hogy csak kapkodom a fejem... Eddig minden offseason-ben csendben voltam vártam a draft-ot ott elolvasgattam akiket szereztünk milyenek aztán visszanéztem szeptember körül... De ami most van az káosz... Biztos értik a górék a dolgukat, de nekem nagyon nem tetszik ez a felállás...
QB Szancsó vagy Porcelán?
RB?
WR?
pár alapvető poszt (persze a többi is fontos!) amit illenék betölteni olyan emberekkel akik még menni tudnak...
2 éve még erre a három posztra volt igazi playmaker
Vick/Füles
Shady
DJax
több mint 10 éve
10-6 meg bármilyen kerettel bravúr nem? Pláne ha nincs korszakos franchise qb a csapatnál

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
azzal a kerettel a 7-9 is bravúr volt.itt mindenki bízott benne és sztem mindenki látta a hogy a sok évi Holmgren majd Mora szezonmok után felfelé megy a csapat, van koncepció, stbmeglepne, ha egyetlen károgó se lett volna, mikor egy 2011-es cikknél is ilyen kommenteket lehet olvasni, mint itt:
még a whitehurst tradeben is biztunkbraxa88
profootballtalk.nbcsports.com/2011/09/23/pete-carroll-rips-report-of-dissension-in-seattle/
Carroll első két éve: 7-9, 7-9
Kelly-é: 10-6, 10-6
egyelőre ennyit látok, meg hogy lebontott egy olyan rendszert, ami nem ért el semmilyen eredményt
sokan ehhez kötik az ebet, de hát nem meglepő ez az NFL-benbaggio
több mint 10 éve
Elmebeteg ámokfutás xD mondjatok még hasonló vicceket

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
itt mindenki bízott benne és sztem mindenki látta a hogy a sok évi Holmgren majd Mora szezonmok után felfelé megy a csapat, van koncepció, stbmeglepne, ha egyetlen károgó se lett volna, mikor egy 2011-es cikknél is ilyen kommenteket lehet olvasni, mint itt:
még a whitehurst tradeben is biztunkbraxa88
profootballtalk.nbcsports.com/2011/09/23/pete-carroll-rips-report-of-dissension-in-seattle/
Carroll első két éve: 7-9, 7-9
Kelly-é: 10-6, 10-6
egyelőre ennyit látok, meg hogy lebontott egy olyan rendszert, ami nem ért el semmilyen eredményt
sokan ehhez kötik az ebet, de hát nem meglepő ez az NFL-ben

---
több mint 10 éve
azért Kelly elmebeteg ámokfutását ne hasonlítsuk már Carrollhoz..
több mint 10 éve
Carroll az elején volt megosztó személyiség, illetve azért mert elvitte Charliet Qb-nak (LOL).aha 😊Hányan kívánták anno a pokolba a Seattle-nél Carroll-t és hány ex-USC-s játékossal is töltötte fel a PS-t... 😊baggio0braxa88
elég csak visszaolvasni a Seattle SB Nation-ös blogjánbaggio
Ezeken kívül kritika nem igen érte, legalábbis az épelméjűségét senki sem kérdőjelezte meg.
Kelly most lebontott egy teljes rendszert, ami azért félelmetes, mert eddig volt felette kontroll, most meg nincs. Ráadásul tele a csapat volt játékosokkal.
több mint 10 éve
ez itt offaha 😊Hányan kívánták anno a pokolba a Seattle-nél Carroll-t és hány ex-USC-s játékossal is töltötte fel a PS-t... 😊baggio0braxa88
elég csak visszaolvasni a Seattle SB Nation-ös blogjánbaggio
azt a fórumot leszarom
itt mindenki bízott benne és sztem mindenki látta a hogy a sok évi Holmgren majd Mora szezonmok után felfelé megy a csapat, van koncepció, stb
még a whitehurst tradeben is biztunk
több mint 10 éve
aha 😊Hányan kívánták anno a pokolba a Seattle-nél Carroll-t és hány ex-USC-s játékossal is töltötte fel a PS-t... 😊baggio0braxa88
elég csak visszaolvasni a Seattle SB Nation-ös blogján

---
több mint 10 éve
Amerikai Tweet:Isten leszólt:
"Én vagyok a mindenható, de hogy mit csinál az Eagles azt én sem tudom..."!
több mint 10 éve
Hányan kívánták anno a pokolba a Seattle-nél Carroll-t és hány ex-USC-s játékossal is töltötte fel a PS-t... 😊baggio0
több mint 10 éve
Hányan kívánták anno a pokolba a Seattle-nél Carroll-t és hány ex-USC-s játékossal is töltötte fel a PS-t... 😊

---
több mint 10 éve
na thurmond hány meccsen lesz egészséges? 4, 5 ?
több mint 10 éve
Maxwellnél azt mondtad, bízol Kelly húzásaiban, elég hamar megdőlt. 😀StezIgen, bíztam, mert a múltja és az eddigi húzásai alapján remek koponyának tűnt, aki tudja mit csinál. De van az a pont, ahol már a józan észre kell hallgatni, még akkor is ha ez a csapat ellen szól.
Érdemes megnézni pl. Kelly bemutató interjúját mai szemmel, vannak benne érdekes dolgok.
több mint 10 éve
Lehet, hogy itt vége? Megvan a franchise QB, letettünk Mariotaról nincs más dolgunk csak a needeket foltozgatni? Mi a véleményetek?Amúgy Marcus Smith is jó cserealap, ő is első körös volt és még nem is sérült le az NFL-ben 😀 Valami középiskolás csapattal cserélhetnénk.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Maxwellnél azt mondtad, bízol Kelly húzásaiban, elég hamar megdőlt. 😀
több mint 10 éve
Nevessen mindenki most, "mi" meg nevessünk a szezon végén!Azok, akiken most az egész liga röhög. Tehát Eagles.somebody08Kösz, de kik vagytok ti? 😀peachNah visszaolvastam a tegnap este óta létrejött 19! oldalt, de kicsit belezavarodtam a végére 😀 szóval mi van benne a hivatalos tradeben?peachFoles + 2015-ös 4. kör + 2016-os 2. kör megy a Rams-nek
Bradford + 2015-ös 5. kör jön az Eagles-nek
Ha Bradford egyáltalán nem játszik, kapunk egy 2016-os 3. kört, ha kevesebb mint 50%-ot, akkor 4. kört.somebody08
Amúgy, aki azt akarta, hogy Kelly felkavarja az NFL állóvizét, az most nem panaszkodhat!😀
több mint 10 éve
Közben Walter Thurmond is megjött Schefter szerint.somebody08Kelly többször hangoztatta, hogy a legfontosabb tulajdonság a játékosoknál a durabilitás. Eddig a 4 igazolásból 1 játszott tavaly.
A másik amit hangoztatott, hogy neki magas cornerek kellenek a szélre, ezért ki sem próbálja ott Boykint, történjen bármi. Most jött oda az a Thurmond aki talán még kisebb is Boykinnál. Nem lepődnék meg ha már trade block-ra kérte volna magát.
Ja és újabb oregoni 😊 😊
Valahogy így kell tönkretenni egy csapatot.
több mint 10 éve
Azok, akiken most az egész liga röhög. Tehát Eagles.Kösz, de kik vagytok ti? 😀peachNah visszaolvastam a tegnap este óta létrejött 19! oldalt, de kicsit belezavarodtam a végére 😀 szóval mi van benne a hivatalos tradeben?peachFoles + 2015-ös 4. kör + 2016-os 2. kör megy a Rams-nek
Ha Bradford egyáltalán nem játszik, kapunk egy 2016-os 3. kört, ha kevesebb mint 50%-ot, akkor 4. kört.somebody08
több mint 10 éve
Kösz, de kik vagytok ti? 😀Nah visszaolvastam a tegnap este óta létrejött 19! oldalt, de kicsit belezavarodtam a végére 😀 szóval mi van benne a hivatalos tradeben?peachFoles + 2015-ös 4. kör + 2016-os 2. kör megy a Rams-nek
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
ez a Brees-Bradford hasonlat nagyon tetszik 😊 reméljük hasonló lesz a helyzet, aki annak a történetét ismeri (érdemes elolvasni/meghallgatni önéletrajzi könyvét), ott is szinte mindenki lemondott már Drew-rólwww.canalstreetchronicles.com/2013/6/17/4434712/drew-brees-new-orleans-saints-miami-dolphins

---
több mint 10 éve
Nah visszaolvastam a tegnap este óta létrejött 19! oldalt, de kicsit belezavarodtam a végére 😀 szóval mi van benne a hivatalos tradeben?peachFoles + 2015-ös 4. kör + 2016-os 2. kör megy a Rams-nek
Ha Bradford egyáltalán nem játszik, kapunk egy 2016-os 3. kört, ha kevesebb mint 50%-ot, akkor 4. kört.
több mint 10 éve
Közben Walter Thurmond is megjött Schefter szerint.