NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Íme Dave Spadaro írása a történtekről, kíváncsi vagyok, ő mennyire tud konkrétumokat, és mennyira csak bértollnoka a csapatnak.

www.philadelphiaeagles.com/news/dave-spadaro/article-1/Why-Eagles-Feel-Great-About-Bradford/f02d6f96-669d-4382-a921-c9dda0f9c95b#commentSystem

Közben a kommentek között egy videó Bradford karjáról:

www.youtube.com/watch?v=RhLDkYravNA
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 177 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nah visszaolvastam a tegnap este óta létrejött 19! oldalt, de kicsit belezavarodtam a végére 😀 szóval mi van benne a hivatalos tradeben?peach
Igazából mi sem tudjuk 😛 csak, hogy nem az aminek lennie kéne 😀
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Nah visszaolvastam a tegnap este óta létrejött 19! oldalt, de kicsit belezavarodtam a végére 😀 szóval mi van benne a hivatalos tradeben?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 177 — Így remélem megfelelek nektek.....
Remélem ez Bradford Eaglesben játszott snapjainek száma, és nem az, hogy hány meccset nyerünk vele, amikor ő kezd 😛

több mint 10 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Inkább az az idegesítő, hogy még felfogta az ember, hogy kipucolja Kelly a nagy szerződéseket azért, hogy utána feltöltsön FA-ből, mert majd elad minden picket Mariotaért aki tökéletes a rendszerében és a többi...De hogy utólag olyanokra van elbaszva a kedvencek után felszabadult cap, mint Bradford az már igazán dühítő...
Ennyiből maradhatott volna mondjuk Shady, Folest ott hagyjuk a pad végén és megyünk Sanchezzel idén. Aztán jövőre mondjuk szerzünk rendes QB-t. De így meg Bradford ugyanúgy nagy lutri, mint mondjuk Mariota, de ezen felül drága is és köze sincs ahhoz a mobilis irányítóhoz, amit a többség szeretett volna.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Pont ezért is kérdeztem valahol,vajon a stl miért nem vágta már ki rég Samut?

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Nekem tudjátok mi visszás nagyon? Hogy Kelly tavaly nem győzte szopkodni Foles-t, hogy milyen fontos ő az Eagles számára, és "bárcsak több olyan srác lenne a csapatunkban, mint Nick" (lehet arra gondolt, hogy akkor még több emberre tudná elcserélni, hehehe). Szóval ezek után hogy néznek majd a játékosok a szemébe jövőre? Mármint azokra gondolok, akik kereten maradtak. Egy Celek például mit fog majd gondolni jövőre, hiszen hiába kapja majd egész évben a dicséretet, simán lehet, hogy a szezon végén elcseréljük egy ex-oregoni pompomlányra, akinek kétszer elszakadt a térde, és még hozzá kúrunk egy első körös picket ahhoz a csapathoz, ahonnan elhoztuk, na meg Fletcher Cox-ot. Engem leginkább ez zavar, attól függetlenül, hogy Sam beválik-e vagy sem, mert ez nem szimpatikus.somebody08
Ebben a ligában állandóan ez megy és ezt tudja jól mindenki a játékosok, az edzők (még a játékosedzők is 😀 ). Tudom nem kevés film foglalkozik a témával és bár nem nfl de ugyanúgy major liga az MLB sok hasonlósággal és a Moneyball nagyon remekül szemlélteti ezeket a helyzeteket.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 867 — Whoops, looks like something went wrong.
Én mondtam korábban, ennél a cserénél azt tudom elképzelni, hogy Kellyék tudták, hogy a Titans elviszi 1/2-re Mariotát, és nem tudnak érte felmenni, így inkább megpróbáltak valakit hozni, akiben jobban bíznak Folesnál. Mert azt látható, hogy rá semennyire sem adtak. Teszem hozzá, szerintem joggal.Stez
Én is erre tudok gondolni...megtudták, h a Titans kiviszi Marikát és hoztak egy olyan embert akiben potenciál van és Sanchez miatt mégsem 19-re húztak lapot. Ha nem tudja összetenni magát csak az idei pick megy el vele, sapiba belefér...Rolni
Azért van még kb 10% esély arra, hogy a Bucs viszi Mariskát. Vannak ott a vezetőségben olyanok akik azért fosnak Winston balhéi miatt. Bár az elég beszédes, hogy Winston már volt látogatáson Mariska meg elvileg csak áprilisban megy.TheBerzerker
Egyáltalán nem beszédes.
Amíg te úgy gondolod, hogy ez azért van, mert Winston felé húznak, addig más lazán úgy vélheti, Winstont azért hívták vizitre, mert kérdések vannak vele kapcsolatosan, kétségük van felőle, Mariotánál meg mondjuk Lovie-ék szerint nincsen sok kérdőjel, emiatt nem erősködnek március elején, hogy menjen soknapos pofavizitre.

Szóval ahogy szerinted ez jel, hogy Winston a fő, igazából pontosan ugyanúgy jelentheti az ellenkezőjét is. Amúgy meg rohadtul mindegy, hogy a Bucs kit visz, látom nem értetted a mondandóm lényegét. Az Eagles a fenekét törölheti, ha nem Winston az 1/1, ha közben Kelly Mariotába szerelmes, és őt akarja, Winstont meg nem.
Nem mindegy, hogy 1/1-re vagy 1/2-re megy ki Mariota? A lényeg, hogy az Eaglesnek esélye sincsen felmenni érte, és Kelly lehet, hogy emiatt nézett más opció után. Ami egyébként egy teljesen reális történet. Ő is tudja, hogy Foles neki nem kell, nem jó, de tudja, valamerre lépni kell, legalább meg kell próbálni. Megtette. Ha nem jön össze, akkor sincs hatalmas gáz, mert az első körök megmaradtak legalább, szóval van muníció, ha QB-ért akarnának felmenni jövőre esetleg.Stez
Igen én úgy gondolom, hogy ez jelent valamit. Winston jóval népszerűbb floridában, a szurkolók nagy része őt akarja, folyamatos jópofizás megy Koetter-el, meg Smith-el is. Ez több annál minthogy csak azért hívták volna oda, mert nála több a kérdőjel. Szerintem ott ez pont arról szól, hogy azért megy Mariska áprilisban mert leszarják.

Azért azt nagyjából korábban is sejteni lehetett, hogy Kelly nem fog tudni olyan pozícióba kerülni, hogy felmenjen Mariskáért. Értem én, hogy opciók után kell néznie, de én nem gondolom, hogy erre pont Bradford lenne a legjobb megoldás. Mondjuk az simán lehet, hogy valami személyes probléma van a háttérben Foles kapcsán. Kicsit magam ellen beszélek de én a helyében még Tampában is bepróbálkoztam volna, mert ha ott komolyan gondolják, hogy franchise qb kell, akkor Lovie van akkora ökör barom, hogy megkaphatta volna Glennon-t hasonló feltételekért, amivel azért jobban járt volna. Lovie-nak meg szerintem hót mindegy, hogy Glennon vagy Foles a backup Winston mögött. Bár tudjuk, hogy: "Mike Glennon is still the Buccaneers' quarterback of the future"TheBerzerker
Nem tudod, bepróbálkoztak-e.
Pont ez az, hogy szerintem Kellyék az első kettőnél tapogatóztak, és rájöttek, hogy nincsen esélyük Mariotára.
Az pedig, hogy neked Bradford nem... Képzeld, nekem sem, de Kellyéknek igen. És azt, hogy hülyék vagy sem, egyelőre nem lehet kijelenteni.

De amíg például első kört nem mozgattak meg a cserében, akkora gáz nincs, főleg, hogy biztosították magukat, mivel ha Bradford nem játszik eleget, akkor a második kört visszakapják elvileg, bár a fene tudja, milyen opciók vannak már ebben a cserében, olvastam vagy 4-5-t.

Teszem hozzá, hogy Kelly legalább csinál valamit. Lehet nyálazni az évek óta szuper Rams-cserékre, a csodálatos draftoltakra, csak Bradford x éve sérültlistán volt, a franchise-nak megvoltak a pickjei új QB-kra, mégis basztak megpróbálkozni is új emberrel, azóta sem jutottak még csak a PO közelébe sem, és Fisher évről évre csak ül, mint valami gyagyás idióta, és elmondja, hogy van QB-juk.

Kelly nem így tesz, agresszív, így vagy úgy, de próbál egyről a kettőre lépni. Bradfordnak pedig szvsz pont ez a környezetváltozás tesz majd jót.

Nekem tudjátok mi visszás nagyon? Hogy Kelly tavaly nem győzte szopkodni Foles-t, hogy milyen fontos ő az Eagles számára, és "bárcsak több olyan srác lenne a csapatunkban, mint Nick" (lehet arra gondolt, hogy akkor még több emberre tudná elcserélni, hehehe). Szóval ezek után hogy néznek majd a játékosok a szemébe jövőre? Mármint azokra gondolok, akik kereten maradtak. Egy Celek például mit fog majd gondolni jövőre, hiszen hiába kapja majd egész évben a dicséretet, simán lehet, hogy a szezon végén elcseréljük egy ex-oregoni pompomlányra, akinek kétszer elszakadt a térde, és még hozzá kúrunk egy első körös picket ahhoz a csapathoz, ahonnan elhoztuk, na meg Fletcher Cox-ot. Engem leginkább ez zavar, attól függetlenül, hogy Sam beválik-e vagy sem, mert ez nem szimpatikus.somebody08
Ezen semmi meglepő sincs. Egy HC nem fogja azt mondani a kezdő QB-ról, hogy vele fos a csapat, csak nincsen jobb. Neki az a feladata, hogy motiválja a játékost, és azt általában dicsérettel tudja megtenni. A Colts-FO szerint Richardson remek játékos, a Bucs-FO szerint pedig McCown kiváló QB.

Foles esetében meg végképp alap, hogy Kelly ezt mondja, miután már tavaly kb. a 6. hét után mindenki a cseréről beszélt, Kelly viszont az elejétől kezdve tudta, hogy fit-e a rendszerébe, benne látja-e a jövőjét a csapatnak, vagy sem. Marketing, semmi több. Amit jó áron eladnál, azt ne fikázd le, mert ha a vevő is azt látja, hogy a saját árudat szarozod, akkor nem vásárol majd tőled.

több mint 10 éve
F Cox,+Bradford+1/20+ 2016 első kör a Titanshez vagy a Bucshoz 😛
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Nekem tudjátok mi visszás nagyon? Hogy Kelly tavaly nem győzte szopkodni Foles-t, hogy milyen fontos ő az Eagles számára, és "bárcsak több olyan srác lenne a csapatunkban, mint Nick" (lehet arra gondolt, hogy akkor még több emberre tudná elcserélni, hehehe)somebody08
Ez bevett szokás, hogy felverjék az árat ahogy én látom.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Nekem tudjátok mi visszás nagyon? Hogy Kelly tavaly nem győzte szopkodni Foles-t, hogy milyen fontos ő az Eagles számára, és "bárcsak több olyan srác lenne a csapatunkban, mint Nick" (lehet arra gondolt, hogy akkor még több emberre tudná elcserélni, hehehe). Szóval ezek után hogy néznek majd a játékosok a szemébe jövőre? Mármint azokra gondolok, akik kereten maradtak. Egy Celek például mit fog majd gondolni jövőre, hiszen hiába kapja majd egész évben a dicséretet, simán lehet, hogy a szezon végén elcseréljük egy ex-oregoni pompomlányra, akinek kétszer elszakadt a térde, és még hozzá kúrunk egy első körös picket ahhoz a csapathoz, ahonnan elhoztuk, na meg Fletcher Cox-ot. Engem leginkább ez zavar, attól függetlenül, hogy Sam beválik-e vagy sem, mert ez nem szimpatikus.
több mint 10 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Ha kicsit racionalizáljuk a dolgokat, akkor Bradford mentőövnek jó opció lehet. Így utólag elég egyértelmű hogy Folest nem akarta Kelly, az továbbra is meggyőződésem hogy Mariota-t akarná, viszont ha most nem mozgatja el Folest akkor könnyen lehet hogy itt marad jövőre vele, így viszont van egy QB aki szerinte illik a rendszerébe, ha egy feltradere lesz lehetősége akkor becseréli Mariotara, ha nem lesz rá esélye, akkor viszont egy olyan Qb-ja van akiben lát rációt.

Igazából az a fránya jövő évi 2. kör nem tetszik, ha az nem lenne így alvás után vállalható is lenne a trade részemről.
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Én mondtam korábban, ennél a cserénél azt tudom elképzelni, hogy Kellyék tudták, hogy a Titans elviszi 1/2-re Mariotát, és nem tudnak érte felmenni, így inkább megpróbáltak valakit hozni, akiben jobban bíznak Folesnál. Mert azt látható, hogy rá semennyire sem adtak. Teszem hozzá, szerintem joggal.Stez
Én is erre tudok gondolni...megtudták, h a Titans kiviszi Marikát és hoztak egy olyan embert akiben potenciál van és Sanchez miatt mégsem 19-re húztak lapot. Ha nem tudja összetenni magát csak az idei pick megy el vele, sapiba belefér...Rolni
Azért van még kb 10% esély arra, hogy a Bucs viszi Mariskát. Vannak ott a vezetőségben olyanok akik azért fosnak Winston balhéi miatt. Bár az elég beszédes, hogy Winston már volt látogatáson Mariska meg elvileg csak áprilisban megy.TheBerzerker
Egyáltalán nem beszédes.
Amíg te úgy gondolod, hogy ez azért van, mert Winston felé húznak, addig más lazán úgy vélheti, Winstont azért hívták vizitre, mert kérdések vannak vele kapcsolatosan, kétségük van felőle, Mariotánál meg mondjuk Lovie-ék szerint nincsen sok kérdőjel, emiatt nem erősködnek március elején, hogy menjen soknapos pofavizitre.

Szóval ahogy szerinted ez jel, hogy Winston a fő, igazából pontosan ugyanúgy jelentheti az ellenkezőjét is. Amúgy meg rohadtul mindegy, hogy a Bucs kit visz, látom nem értetted a mondandóm lényegét. Az Eagles a fenekét törölheti, ha nem Winston az 1/1, ha közben Kelly Mariotába szerelmes, és őt akarja, Winstont meg nem.
Nem mindegy, hogy 1/1-re vagy 1/2-re megy ki Mariota? A lényeg, hogy az Eaglesnek esélye sincsen felmenni érte, és Kelly lehet, hogy emiatt nézett más opció után. Ami egyébként egy teljesen reális történet. Ő is tudja, hogy Foles neki nem kell, nem jó, de tudja, valamerre lépni kell, legalább meg kell próbálni. Megtette. Ha nem jön össze, akkor sincs hatalmas gáz, mert az első körök megmaradtak legalább, szóval van muníció, ha QB-ért akarnának felmenni jövőre esetleg.Stez
Igen én úgy gondolom, hogy ez jelent valamit. Winston jóval népszerűbb floridában, a szurkolók nagy része őt akarja, folyamatos jópofizás megy Koetter-el, meg Smith-el is. Ez több annál minthogy csak azért hívták volna oda, mert nála több a kérdőjel. Szerintem ott ez pont arról szól, hogy azért megy Mariska áprilisban mert leszarják.

Azért azt nagyjából korábban is sejteni lehetett, hogy Kelly nem fog tudni olyan pozícióba kerülni, hogy felmenjen Mariskáért. Értem én, hogy opciók után kell néznie, de én nem gondolom, hogy erre pont Bradford lenne a legjobb megoldás. Mondjuk az simán lehet, hogy valami személyes probléma van a háttérben Foles kapcsán. Kicsit magam ellen beszélek de én a helyében még Tampában is bepróbálkoztam volna, mert ha ott komolyan gondolják, hogy franchise qb kell, akkor Lovie van akkora ökör barom, hogy megkaphatta volna Glennon-t hasonló feltételekért, amivel azért jobban járt volna. Lovie-nak meg szerintem hót mindegy, hogy Glennon vagy Foles a backup Winston mögött. Bár tudjuk, hogy: "Mike Glennon is still the Buccaneers' quarterback of the future"

több mint 10 éve
Egyáltalán nem beszédes.

Nem mindegy, hogy 1/1-re vagy 1/2-re megy ki Mariota? A lényeg, hogy az Eaglesnek esélye sincsen felmenni érte, és Kelly lehet, hogy emiatt nézett más opció után. Ami egyébként egy teljesen reális történet. Ő is tudja, hogy Foles neki nem kell, nem jó, de tudja, valamerre lépni kell, legalább meg kell próbálni. Megtette. Ha nem jön össze, akkor sincs hatalmas gáz, mert az első körök megmaradtak legalább, szóval van muníció, ha QB-ért akarnának felmenni jövőre esetleg.

több mint 10 éve
Azért van még kb 10% esély arra, hogy a Bucs viszi Mariskát. Vannak ott a vezetőségben olyanok akik azért fosnak Winston balhéi miatt. Bár az elég beszédes, hogy Winston már volt látogatáson Mariska meg elvileg csak áprilisban megy.

több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 081 — Raiders fan
Én is erre tudok gondolni...megtudták, h a Titans kiviszi Marikát és hoztak egy olyan embert akiben potenciál van és Sanchez miatt mégsem 19-re húztak lapot. Ha nem tudja összetenni magát csak az idei pick megy el vele, sapiba belefér...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 10 éve
metaxa17 Green Bay Packers 306
Én azért nem ásnám el Bradford-ot se, de cserének drága lesz ha kell a 2. kör még vissza. Mariota szerintem nem fog összejönni, ha nem Titans majd a Jets elviszi. Majd kezd Sanchez, nekem ő tetszett tavaly is. Én vele simán nekivágnék a szezonnak.
több mint 10 éve
Mégis mi a francnak kéne a Titans-nek Bradford? Ott vannak a 2. helyen, az lenne aztán csak az igazi méretes baromság, ha egy esetleges trade-nek Sam "tudtam egyáltalán valaha játszani?" Bradford képezné az alapját.TheBerzerker
nem biztos, csak bradford kell nekik, hanem még egy rakás pick, mert azért hiány van ott is bőven. és egy mégis csak egészséges heisman winner + 3 pick már jobb opció, mint egy ki tudja mi lesz belőle rookie qb.

ui: gg allin a legnagyobb tanár volt. nagyon nagy a kísértés 1-2 gagyi tetkóra 😊jorge
Ha engem kérdezel inkább egy rookie qb, mint egy heisman győztes méretes bust qb. Bradfordból már rohadtul nem lesz szerintem semmi. Még a tampában székelő 3. körös Glennon-t is mérföldekkel jobb qb-nak tartom Bradfordnál. Ráadásul még 1/1 is volt asszem. Nekem még backup pozícióba se kéne.

u.i.: gg allin élte a rock and roll-t, nem csak pofázott róla.D Gagyi tetkó helyett inkább normálisat csináltass olyannal, aki ért is hozzá, és nem valami kókler. Mert azokból van ám bőven!TheBerzerker
Nem tudhatod, mi lesz Bradfordból.
Brees totál szétszakította a vállát, azt mondták, dobni sem fog tudni. Palmer nullára szakította a térdét, azt mondták, vonuljon vissza. Peterson térde tropára ment, azt mondták, ő egy futó, ennyi is volt neki. Bradford megsérült kétszer, lehet, hogy ennyire szerencsétlen volt, pont. Nem tudhatod, mi lesz a folytatás. És szarnak nem volt szar a sérülése előtt. Sőt, minden éve kb. arról szólt, hogy meccsről meccsre javuló tendenciát mutatott, ahogy belelendült a játékba.

Abszolút nem kijelenthető, hogy szar, miután évekig egy fos, liga bottom támadórendszerben szenvedett futójáték nélkül, sokszor fos támadófal mögött, kriminális playcallal párosítva úgy, hogy karrierje során a kb. 8 jó meccset lehozó Amendolán kívül egy darab értelmes elkapója sem volt.

Itt adott egy QB-friend system, egy jó mentor, korrekt playcall, korrekt támadófal, kezdésnek. Erre még rájöhet mondjuk egy első körös WR, 2-3. körös futó, és ez már mérföldekkel normálisabb szitu, mint amiben a Ramsnél szenvedtek évekig. Bradford sosem lesz elit QB, de egy korrekt szintre fel lehet hozni. Ennyi év után is magasabb nála a léc, mint Folesnál volt. Mindent elmond, mit gondoltak róla az edzők, Kelly, hogy ennyiért eladta.

Csak megjegyzem, hogy Stafford is többször megsérült karrierje elején, a vállával olyan gondok voltak, hogy azt mondtál, jó eséllyel semmi sem lesz belőle, mivel a karerejéből élt, aztán most mégis itt van, évek óta egészséges és egyszer sem lehetett olvasni, hogy probléma lenne az említett vállal.

Én mondtam korábban, ennél a cserénél azt tudom elképzelni, hogy Kellyék tudták, hogy a Titans elviszi 1/2-re Mariotát, és nem tudnak érte felmenni, így inkább megpróbáltak valakit hozni, akiben jobban bíznak Folesnál. Mert azt látható, hogy rá semennyire sem adtak. Teszem hozzá, szerintem joggal.

több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
1.
ennek a cserének semmi értelme nincs per pillanat
13 milliot visz a sapka alól + sérült vagy abból jön+ Foles mindenképpen cserealap lett volna szvsz egy MM trade esetén=kizárt hogy ez így ebben a formában kell nekünk! Én szeretném még mindig azt hinni, h mi csak egy állomás vagyunk Bradfordnak

2. Én vagyok a nem normális és nem látom a perspektívát 😕
több mint 10 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Nem tudom mi lesz ennek a vége, de Kelly beteg 😀 azért az durva, hogy egy héten belül cseréli a csapat a kezdő irányítóját és futóját bármi lesz is a vége... Ha ilyeneket vázolt fel Rosemannek nem csodálom, hogy összekülönböztek 😀
több mint 10 éve
Mégis mi a francnak kéne a Titans-nek Bradford? Ott vannak a 2. helyen, az lenne aztán csak az igazi méretes baromság, ha egy esetleges trade-nek Sam "tudtam egyáltalán valaha játszani?" Bradford képezné az alapját.TheBerzerker
nem biztos, csak bradford kell nekik, hanem még egy rakás pick, mert azért hiány van ott is bőven. és egy mégis csak egészséges heisman winner + 3 pick már jobb opció, mint egy ki tudja mi lesz belőle rookie qb.

ui: gg allin a legnagyobb tanár volt. nagyon nagy a kísértés 1-2 gagyi tetkóra 😊jorge
Ha engem kérdezel inkább egy rookie qb, mint egy heisman győztes méretes bust qb. Bradfordból már rohadtul nem lesz szerintem semmi. Még a tampában székelő 3. körös Glennon-t is mérföldekkel jobb qb-nak tartom Bradfordnál. Ráadásul még 1/1 is volt asszem. Nekem még backup pozícióba se kéne.

u.i.: gg allin élte a rock and roll-t, nem csak pofázott róla.D Gagyi tetkó helyett inkább normálisat csináltass olyannal, aki ért is hozzá, és nem valami kókler. Mert azokból van ám bőven!

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Azért most ordítva röhögök! Bírom ezt a csávót!TheBerzerker
Fuck, nigger, coke, some more fuck. Tényleg a humor Csimborasszója. Most nem mennék ki Dzsörzi utcáira a helyében ilyen hangulatban, még belefut egy rendőrbe...gyeek
még Kelly húz egy ilyesmit és lövöldözni is fog 😊

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy

ui: gg allin a legnagyobb tanár volt. nagyon nagy a kísértés 1-2 gagyi tetkóra 😊
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Na de legalabb nem jon tobb dream team beszolas.

több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 602 — Grady Judd fan
Azért most ordítva röhögök! Bírom ezt a csávót!TheBerzerker
Fuck, nigger, coke, some more fuck. Tényleg a humor Csimborasszója. Most nem mennék ki Dzsörzi utcáira a helyében ilyen hangulatban, még belefut egy rendőrbe...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass