Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Kemény, egy fél csapatnyi kezdőt kipakoltatok... Tökös gyerek ez a Kelly...így van zseton dögivel az FA-re aztán mehet a Mariota trade...

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
C.J. Spiller says on NFL Network the Bills called him and thanked him for his service with the team.
 fansided.com/2015/03/03/cj-spiller-says-bills-told-releasing/

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
C.J. Spiller on possibility of joining Eagles: "I'm pretty sure that Chip has my agent's phone number."Hulkeinstein
Szerinem március 7-én 12:00,01-kor Chip már rá fogja törni az ajtót otthon 😀 (ekkortól lehet kapcsolatba lépni a free agentekkel). Főleg ha abból indulunk ki, hogy tavaly még a Sproles trade lőtt már próbálkoztunk érte a Billsnél. Ő volt a prioritás.BleedingGreen
100%, sztem már könyvelhetjük is el.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak 2 DB kell, Ifo majd érkezik UDFA-ként 😊 és ha már Oregon, szerintem Grassu vagy Fisher közül valamelyik falember itt fog kikötni (előbbi center, utóbbi tackle, de mindkettőből lehet guard a profiknál)baggio
Nagyon kíváncsi vagyok mit ad Kelly Mariotáért. Túl sok a kacsa ahhoz, hogy idei pickeket adjon 😀

Lehet jövőre nem draftolunk 😀 😀Hulkeinstein
Valaki ezt így fogalmazta:

Mock draft:

first round pick: Mariota
second round pick: see 2017 draft
third round pick see 2017 draft
fourth round pick see 2017 draft
five round pick see 2017 draft
six round pick see 2017 draft
seventh round pick see 2017 draft

😛
több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
C.J. Spiller on possibility of joining Eagles: "I'm pretty sure that Chip has my agent's phone number."Hulkeinstein
Szerinem március 7-én 12:00,01-kor Chip már rá fogja törni az ajtót otthon 😀 (ekkortól lehet kapcsolatba lépni a free agentekkel). Főleg ha abból indulunk ki, hogy tavaly még a Sproles trade előtt már próbálkoztunk érte a Billsnél. Ő volt a prioritás.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 657 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na most akkor kit/mit fogtok adni nekünk a Mariota feltradeben? 😀
több mint 10 éve
Csak 2 DB kell, Ifo majd érkezik UDFA-ként 😊 és ha már Oregon, szerintem Grassu vagy Fisher közül valamelyik falember itt fog kikötni (előbbi center, utóbbi tackle, de mindkettőből lehet guard a profiknál)baggio
Nagyon kíváncsi vagyok mit ad Kelly Mariotáért. Túl sok a kacsa ahhoz, hogy idei pickeket adjon 😀

Lehet jövőre nem draftolunk 😀 😀Hulkeinstein
Meg még pár évig... 😊

több mint 10 éve
Azért a Shady mez marad 😀dande
Jóhogy, nekem is az van 😊
több mint 10 éve

Lehet jövőre nem draftolunk 😀 😀
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért a Shady mez marad 😀
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 351 — no es importante
Csak 2 DB kell, Ifo majd érkezik UDFA-ként 😊 és ha már Oregon, szerintem Grassu vagy Fisher közül valamelyik falember itt fog kikötni (előbbi center, utóbbi tackle, de mindkettőből lehet guard a profiknál)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
MI VAN ITT ?!?! Cole + Shady ! Pláne így. Hajamat tépem !Greengo
Először nekem is WTF volt ez a Shady trade, de nem tudtam, hogy Spiller UFA. Így viszont belegondolva már más a leányzó fekvése. Nem hiszem, hogy Shady-t úgy passzolnánk el, hogy nincs helyettese. Meglepődnék, ha a Polk, Sproles párossal vágnánk neki a szezonnak. A Cole cut-tal viszont lehetett számolni.Highlander
Az ellenértéken gondolkodtam el kicsit. Alonso király, de az ACL nem. 😊 Anyagilag mindenhogy jobban jövünk ki, de rizikós csere.
Az látszik, hogy brutál D#-t akarunk építeni...ha jön hozzá megfelelő játékosállomány a secondarybe is. Az O# meg Maroitával + Shadypótlékkal is jó lehet. Kíváncsi leszek, hogy sül el ez az összevásárolgatás. 😊Greengo
Na ja. Rizikós csere, meg ez az egész Kelly uralom rizikós, de valahogy élvezem az eddigi történéseket és nincs bennem félelem. 😊 Maclin ACL-jétől is mennyire tartottunk most meg már az új szerződésén agyalunk, jó lesz ez.Highlander
Ezek szerint nem csak én vagyok így 😊
Valahogy azt érzem jó lesz ez. Meg szurkolóként úgysem tudunk hatni semmire, legalább nem unatkozunk.
több mint 10 éve
C.J. Spiller on possibility of joining Eagles: "I'm pretty sure that Chip has my agent's phone number."
több mint 10 éve
Amúgy az Eagles fanok mintha ráéreztek volna mi fog történni vagyunk itt fél kettő felé vagy 10-n egyszerre bejelentkezve. Senki nem alszik.......Nem sűrűn van ez 😀dande
A sasok megérzik a vér szagát 😀

több mint 10 éve
Először nekem is WTF volt ez a Shady trade, de nem tudtam, hogy Spiller UFA. Így viszont belegondolva már más a leányzó fekvése. Nem hiszem, hogy Shady-t úgy passzolnánk el, hogy nincs helyettese. Meglepődnék, ha a Polk, Sproles párossal vágnánk neki a szezonnak. A Cole cut-tal viszont lehetett számolni.Highlander
Az ellenértéken gondolkodtam el kicsit. Alonso király, de az ACL nem. 😊 Anyagilag mindenhogy jobban jövünk ki, de rizikós csere.
Az látszik, hogy brutál D#-t akarunk építeni...ha jön hozzá megfelelő játékosállomány a secondarybe is. Az O# meg Maroitával + Shadypótlékkal is jó lehet. Kíváncsi leszek, hogy sül el ez az összevásárolgatás. 😊Greengo
Na ja. Rizikós csere, meg ez az egész Kelly uralom rizikós, de valahogy élvezem az eddigi történéseket és nincs bennem félelem. 😊 Maclin ACL-jétől is mennyire tartottunk most meg már az új szerződésén agyalunk, jó lesz ez.

több mint 10 éve
Amúgy az Eagles fanok mintha ráéreztek volna mi fog történni vagyunk itt fél kettő felé vagy 10-n egyszerre bejelentkezve. Senki nem alszik.......Nem sűrűn van ez 😀
több mint 10 éve
Viszont wgyre jobban érdekel a big picture. Mi lesz itt 10 nap múlva? 😀
Mondjuk a védelmünk egy csapásra ugrott egy szintet, ez a Cox-Logan-Thornton-Curry-Kendricks-Alonso egység nagyon hosszú tá on megoldja a front7 5/7-ét, + Barwin is itt van még egy pár évig, szóval ez monster lesz.

Ha hozunk 3 DB-t FA-ról, akkor a védeem így elég pofásnak tűnik.

Ha az O-ba pedig jön Spiller, meg Mariota, és visszahozzuk Maclint, meg egy guardot is hozunk FA-ról, akkor az sem tűnik rossznak.
több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Szakmailag abszolút vállalható egyébként, csak érzelmileg kicsit megviseli az embert.

Így viszont, tuti picket adunk Mariotáért kérdés mennyit. Egyébként szerintem azt is minél hamarabb, ahogy lehet, le fogjuk zongorázni, és a draftra már tiszta helyzettel megyünk.

A másik kérdés, hogy Graham és Maclin is így, hogyan tér vissza, amikor ezeket meglátják? Lesz vki ismerős még az öltözőben 😛?dande
😉

több mint 10 éve
Szakmailag abszolút vállalható egyébként, csak érzelmileg kicsit megviseli az embert.

Így viszont, tuti picket adunk Mariotáért kérdés mennyit. Egyébként szerintem azt is minél hamarabb, ahogy lehet, le fogjuk zongorázni, és a draftra már tiszta helyzettel megyünk.

A másik kérdés, hogy Graham és Maclin is így, hogyan tér vissza, amikor ezeket meglátják? Lesz vki ismerős még az öltözőben 😛?
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Az látszik, hogy brutál D#-t akarunk építeni...ha jön hozzá megfelelő játékosállomány a secondarybe is. Az O# meg Maroitával + Shadypótlékkal is jó lehet. Kíváncsi leszek, hogy sül el ez az összevásárolgatás. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
 eaglescap.com/ -nál fel is adták és nyomtak egy kikapcsolást. Ezt nem lehet lekövetni . 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Először nekem is WTF volt ez a Shady trade, de nem tudtam, hogy Spiller UFA. Így viszont belegondolva már más a leányzó fekvése. Nem hiszem, hogy Shady-t úgy passzolnánk el, hogy nincs helyettese. Meglepődnék, ha a Polk, Sproles párossal vágnánk neki a szezonnak. A Cole cut-tal viszont lehetett számolni.

több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
A másik: Kendricks-Alonso ILB tengely....pff, beszarás, Willis-Bowman duó fiatalabb kiadásban.... 😛O_O
Shadyt persze sajnálom, Spiller után a 2.kedvenc RB-em volt az egész ligában (aláírás), de érezhető volt, hogy menni fog. Én mondjuk jobban örülök, hogy Buffaloba ment, ahol még lehet esélye záros határidőn belül szép dolgokra, mint mondjuk a top3 draftpickkel rendelkező csapatok bármelyikébe.

több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Azon mondjuk röhögnék ha a Bills valahogy elhozná drafton Mariskát 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Sztem hagyd abba, ha nem akarsz Chipre hasonlítani, az most szerintem egyenlőre nem túl népszerű style 😛