Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 801 — Jó ötletnek tűnt!
Adam Caplan ‏@caplannfl 5m5 minutes ago

The #Eagles will be releasing Trent Cole after both sides could not agree on a revised contract, a league source confirmed.

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Persze bárki lehet bust.
De ha erre gondolsz akkor csak a 7. Korben kell draftolni

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
A fanyalgókhoz meg csak egy kérdés, érdemes eltöprengeni rajta: ha most be lehetne húzni a fiatal Manninget, Bradyt, BigBent, Rodgerst, Luckot, de akár Russel Wilsont, ki az a hülye, aki kihagyná, és Folessal folytatná?Sobri Jóska
ez eddig oke én is igy gondolom. De ha ez a Mariota gyerek inkabb a fiatal Alex Smith, vagy sam bradford akkor inkabb itt hagynám ezt a zsák szar folest mert legalabb ingyen van. És ugye jovobe egyikünk se lat, es bar nem gondolnám hogy busz lesz, de azert benne van a pakliba.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Maclint megtartani gondolva azert arra hogy serulekeny.
2. CB
3.QB kerdes
4.safety
Graham vagy mas olb
Azert ez nem lehetetlen dolog

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Akkor ha FA-n megoldjuk a D-t 2-3 évre, végül is nem gáz ha Maris-ra ellövünk mondjuk 2évi első körös picket!?Jövőben mi lehet need?Ha most nagyokat húzunk FA-n, nem marad sok cap space következő évekre, meg lehet sok pick elmegy fel trade-re...Akkor ez nem kicsit all in szituáció?Invincible
Pár éve már megcsinálta az eagles a nagybevásárlást, nem lett jó végeAmadeus91
Azért ilyeneket idehajigálni könnyű, de ott sok tényezős volt a dolog, itt most adott egy másik csapat gyakorlatilag, edzői stábostól, mindenestől. Nem tudom, hogy abból milyen következtetést lehet levonni.

Egy dolog igaz, draftról épített csapatban én is jobban bízok, mint egy összekukázott zsoldoshordában. De az, hogy hozunk pár ember FA-ról, az még nem összevásárlás.Eazzy
Mondjuk idén az a pár azért lehet 7-8 is akár. A needeket nézve esélyes lehet. 1 már van is Jones személyében.Shawn84
Jah, csak nem mindegy, hogy hova jönnek. 7-8 egy 53 fős keretnél nem sok, nyilván ha mindet a kezdőbe hozzuk, akkor gázosabb a szitu.

Ha meg is válunk az idei 1 és 2. körünktől pl, akkor is ott lesz Maris, meg a 3. körtől a pickek, ahol még nincs kizárva jó, használható ember korántsem.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért most nézem, Cole pénze is brutális, bármennyire szeretem is 11 millió.................

Remélem sikerül egyezkedni vele bár egyenlőre nem sok remény van rá. 8 milliót spórolnánk az ő kirakásával, de itt emberileg megint sokat veszítenénk......
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Akkor ha FA-n megoldjuk a D-t 2-3 évre, végül is nem gáz ha Maris-ra ellövünk mondjuk 2évi első körös picket!?Jövőben mi lehet need?Ha most nagyokat húzunk FA-n, nem marad sok cap space következő évekre, meg lehet sok pick elmegy fel trade-re...Akkor ez nem kicsit all in szituáció?Invincible
Azért ilyeneket idehajigálni könnyű, de ott sok tényezős volt a dolog, itt most adott egy másik csapat gyakorlatilag, edzői stábostól, mindenestől. Nem tudom, hogy abból milyen következtetést lehet levonni.

Egy dolog igaz, draftról épített csapatban én is jobban bízok, mint egy összekukázott zsoldoshordában. De az, hogy hozunk pár ember FA-ról, az még nem összevásárlás.Eazzy
Mondjuk idén az a pár azért lehet 7-8 is akár. A needeket nézve esélyes lehet. 1 már van is Jones személyében.
több mint 10 éve

Egy dolog igaz, draftról épített csapatban én is jobban bízok, mint egy összekukázott zsoldoshordában. De az, hogy hozunk pár ember FA-ról, az még nem összevásárlás.

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 221
Pár éve már megcsinálta az eagles a nagybevásárlást, nem lett jó vége
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mar csak a flecserijlendet kell kivagniJanek
Fletcher már nincs a csapatnál (TU)FA 😀
több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869
Akkor ha FA-n megoldjuk a D-t 2-3 évre, végül is nem gáz ha Maris-ra ellövünk mondjuk 2évi első körös picket!?Jövőben mi lehet need?Ha most nagyokat húzunk FA-n, nem marad sok cap space következő évekre, meg lehet sok pick elmegy fel trade-re...Akkor ez nem kicsit all in szituáció?

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Maxwell amúgy a Seattle védelmének morálját, kultúráját is hozni fogja, legalábbis remélhetőleg ezt is kiaknázzuk ha esetleg idejön.Eazzy
Az a gyanúm Caryvel is valami hasonlót képzeltek el anno, na meg hogy jól fog játszani.Shawn84
Maxwell nem tűnik ekkora taplónak 😀

@mustaine: az a különbség, hogy DJaxnek van mire badassnek lenni, míg makkfej nem nagyon támasztotta semmivel alá a szavait 😀

több mint 10 éve
Várható volt ez, ésszerű döntés: lóvé >>>>> teljesítmény. Ilyen felállás esetén másra nem számítottam. Paycutba meg nem ment volna bele szerintem amúgy, de hát ez is mutatja, hogy mekkora egy gané, hogy egyből keni át a felelősséget, hogy "én kevesebbér is maradtam vón, csak ezek a mocskok esélyt se adtak, more" hagyjuk már 😀

Felesleges koloncoktól szabaduljunk csak meg, így tovább, van itt még olyan helyzet ahol lehet fogni a lóvét. Bár engem annyira nem érdekel, majd megoldják, inkább azért örülök, mert több esély van arra, hogy beszedjünk pár jó nevet, ami persze nem feltétlen megoldás, szóval olyan neveket hozzunk, akikre valóban szükség van, nem pedig olyat aki csak a nevét hozza el.

Maxwell amúgy a Seattle védelmének morálját, kultúráját is hozni fogja, legalábbis remélhetőleg ezt is kiaknázzuk ha esetleg idejön.Eazzy
Az a gyanúm Caryvel is valami hasonlót képzeltek el anno, na meg hogy jól fog játszani.
több mint 10 éve
Mar csak a flecserijlendet kell kivagni

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
BOOOOOOOOOOOOOOOOOO az utolsó igazi badass játékosunk lett elküldve. D-Jax volt az utolsó előtti.

több mint 10 éve
Várható volt ez, ésszerű döntés: lóvé >>>>> teljesítmény. Ilyen felállás esetén másra nem számítottam. Paycutba meg nem ment volna bele szerintem amúgy, de hát ez is mutatja, hogy mekkora egy gané, hogy egyből keni át a felelősséget, hogy "én kevesebbér is maradtam vón, csak ezek a mocskok esélyt se adtak, more" hagyjuk már 😀

Felesleges koloncoktól szabaduljunk csak meg, így tovább, van itt még olyan helyzet ahol lehet fogni a lóvét. Bár engem annyira nem érdekel, majd megoldják, inkább azért örülök, mert több esély van arra, hogy beszedjünk pár jó nevet, ami persze nem feltétlen megoldás, szóval olyan neveket hozzunk, akikre valóban szükség van, nem pedig olyat aki csak a nevét hozza el.

Maxwell amúgy a Seattle védelmének morálját, kultúráját is hozni fogja, legalábbis remélhetőleg ezt is kiaknázzuk ha esetleg idejön.

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Ezt a CW cutot még fel kell dolgoznom

több mint 10 éve
McCourty -t nem nagyon engedik ki a piacra...inkább lehet Revist.

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Cary Williams volt az a játékosunk akin szabálytalanság miatt legalább annyi 1st down-t szoptunk, mint amit nem védekezett le. Idén legalább a pass interference-ből kicsit visszavett...

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Hm talán tetszettek volna nagyobb alázattal lenni, kicsit jobb játékot nyújtani, akkor lehet másként állunk hozzá:

Cary Williams "They didn't give me a chance to take a pay cut or come back to the team... That's their decision."

Persze kíváncsi lettem volna mit reagál ha tényleg felajánljuk a paycutot
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Na ez nekem tetsző húzás vére.Shawn84
Na látod, jó lesz ez 😉Hulkeinstein
Azért a secből van 1 kezdőnk az elég szarul hangzik. Kik is vannak épp szabadlábon? Flowers, Maxwell, Tramon W. Kareem Jackson, Cromartie, Butler, Patrick Robinson

McCourty, Pollard, Landry, Searcy, Moore

A Safety felhozatal vékonyka de szerencsére csak 1 kell, mondjuk McCourty. CB-be Maxwell, Flowers, Robinson, Jackson legalább 1 de jobb ha 2.Shawn84
Én ráraknám a listára Culliver-t is.Hulkeinstein
Culliver marha nagy fogás lenne, idén király éve volt, de valahogy a radar alatt maradt (valami 500-600 yard és 60 körüli QBR volt rajta idén), igencsak örülnék neki.
Az álom kategória egy Culliver, Maxwell, DMC trió lenne...álmodik a nyomor.... 😀Newman
Viszont ha ezt megszereznénk, akkor mindenkinek be lenne fogva a szája egy Mariota feltrade esetén. A secondary-hívek is megkapják amit akarnak, meg a Mariota-hívek is.

Egy ilyen trió érkezése esetén sok needünk nem lenne.
több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Azért a secből van 1 kezdőnk az elég szarul hangzik. Kik is vannak épp szabadlábon? Flowers, Maxwell, Tramon W. Kareem Jackson, Cromartie, Butler, Patrick Robinson

A Safety felhozatal vékonyka de szerencsére csak 1 kell, mondjuk McCourty. CB-be Maxwell, Flowers, Robinson, Jackson legalább 1 de jobb ha 2.Shawn84
Én ráraknám a listára Culliver-t is.Hulkeinstein
Culliver marha nagy fogás lenne, idén király éve volt, de valahogy a radar alatt maradt (valami 500-600 yard és 60 körüli QBR volt rajta idén), igencsak örülnék neki.
Az álom kategória egy Culliver, Maxwell, DMC trió lenne...álmodik a nyomor.... 😀

több mint 10 éve
One week before free agency, Seahawks CB Byron Maxwell is making the unusual move of changing agents just before he hits the market. Maxwell informed his now former agent, Jason Chayut, that he planned to hire a new agent in the next week, league sources said
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan

Én ráraknám a listára Culliver-t is.
több mint 10 éve

A Safety felhozatal vékonyka de szerencsére csak 1 kell, mondjuk McCourty. CB-be Maxwell, Flowers, Robinson, Jackson legalább 1 de jobb ha 2.