Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Bazmeeeeeeeeg erre kelni 😕Nem hiába Alonso oregoni, de naaaa. SHADY 😥
Viszlát Shady!😍
Azért az elég rossz, hogy a régi kedvenceim közül már csak Dorenbos van itt.
Egyébként Kelly, mint GM az új Al Davis? 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jason La Canfora @JasonLaCanfora 6 ó6 órával ezelőttHave heard a lot about the Eagles being major players in free agency and perhaps via Mariota trade. Opening up more and more cap space
több mint 10 éve
Aktív nap volt tegnap.CW nem volt meglepetés, bár a képességei alapján több lenne benne.. akkor így 2 új cb jön, illetve kell
McCoy..nehéz mit mondani.Rengeteg minusz jardos futást mentett tavaly is, remek stat számok vs egy tavaly sérülés miatt a szezont kihagyo kacsa ilb, aki remek játékos lehet nekünk egy need poszton hosszú időre. Remélem bejön!!!! (McCoy már nem ilyen boldog ahogy olvasom)
Nekem Cole jobban fog hiányozni. Alap a fizuja magas+32 éves,én reménykedtem egy paycutban, BG FA lesz meglátjuk, MS totál ? Nyilván jön ide még valaki és valamit csinálni is kell az olb poszttal a 3. évben már
több mint 10 éve
S beteszem újra, mert fontosnak érzem, ide a nagy hsz áradatban elveszhetett, ott töröltem:Akkor búcsúzóul, mert mindennek rendelt ideje van:
The Hunter:
www.youtube.com/watch?v=PR3758vUBCM
Shady:
www.youtube.com/watch?v=pdQDth90tCc
Toddfather:
www.youtube.com/watch?v=FPGdNLb4osE
God bless for You, good luck!!!!
több mint 10 éve
Na tudtam aludni, de.....Azért ez várható volt, szerencsétlen tényleg szívét lelkét kitette értünk egy szavunk nem lehet......
www.bleedinggreennation.com/2015/3/3/8146225/lesean-mccoy-not-happy-traded-buffalo-bills-block-kiko-alonso
Sproles az, aki igazán már tudja miről szól ez.......
www.bleedinggreennation.com/2015/3/3/8145861/kiko-alonso-trade-lesean-mccoy-eagles-players-react
több mint 10 éve
azert erre ebredre, mar Todd utan is ordibaltam 10 percig darth vaderesen hogy Nooooooooo, Noooooo
több mint 10 éve
IT'S BEACUSE HE DOESN'T TIP WELL
több mint 10 éve
meh, már Shady is... 😥 Először Vick meg DJax, aztán Todd, Cole és most az utolsó megmaradt kedvenc Shady. A régi kedvenceim után akik miatt megszerettem anno a csapatot (McNabb-Westbrook-Dawkins) szerencsére hamar jöttek új kedvencek, de nem hittem volna, hogy ilyen hamar el is hagyja mindegyik a csapatot. 😕 mondjuk ha Chip tényleg győztesen jön ki ebből akkor valószínű a "3." generációt is hamar megszeretem, bár azért szar lesz Shadyék nélkül/ellen nyerni. (ez az egy dolog amit jobban bírok az európai fociban, hogy ott mikor Trez és Del Piero eligazolt akkor legalább nem Olaszban maradtak így nem kellett ellenük szurkolni (igaz attól még ugyan úgy szar volt más mezben látni őket xD) mondjuk ott még van legalább Buffon, nálunk most speciel senki nem maradt. :/ ) Chip mindenesetre elég bátor ember, mert ha ezek után megbukik akkor Philly népe sztem máglyán elégeti 😀
több mint 10 éve
A ravens àrulja Ngatàt, csak mondom :p #kacsaHöriAz mekkora lenne. Hely az van rá 😛
több mint 10 éve
A kinti Eagles fanok eléggé lefőttek, már nyomják ezerrel a Chip takarodj szöveget... 😀NewmanA helyi kemények mondjuk a QB RB WR posztnàl ritkàn làtnak tovàbb.
több mint 10 éve
A kinti Eagles fanok eléggé lefőttek, már nyomják ezerrel a Chip takarodj szöveget... 😀NewmanMi mást vártál a City of Brotherly Love lakósaitól/szurkolóitól? 😀😀
több mint 10 éve
A kinti Eagles fanok eléggé lefőttek, már nyomják ezerrel a Chip takarodj szöveget... 😀
több mint 10 éve
Az Anaheim (Mighty) Ducks után itt van a Philadelphia (Donald) Ducks. 😀már rég megvanDonald, the only Duck Chip Kelly hasn't acquired.iktriadNem a fenét madarat is váltunk már készítik az uj dizájnt 😛dande
baggio
több mint 10 éve
már rég megvanDonald, the only Duck Chip Kelly hasn't acquired.iktriadNem a fenét madarat is váltunk már készítik az uj dizájnt 😛dande

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azért ezt elbénázta ám Chip, a Panthersl kellett volna megegyezni Kuechlyről 😛dandeŐ nem ex-oregoni, tehát irreleváns. 😀
több mint 10 éve
Azért ezt elbénázta ám Chip, a Panthersl kellett volna megegyezni Kuechlyről 😛
több mint 10 éve
2013-ban a Kendricks-Alonso duó csinált 265 tackle-t. Mellé 10 labdaszerzés is.
több mint 10 éve
Még azért ne kiabáljuk el, még nem írt alá C.J.Hogyha nem hozzuk őt vagy valami jobb RB-t, máris nem olyan rózsás a helyzet.
(de nagyon remélem, hogy Ő jön 😀 )
több mint 10 éve
Donald, the only Duck Chip Kelly hasn't acquired.iktriadNem a fenét madarat is váltunk már készítik az uj dizájnt 😛
több mint 10 éve
Egyébként nézhetjük úgy is a dolgot, hogy:A floor sem kicsi, 160 tackle, 4 INT rookie szezonban
McCoy és Spiller helyet cserél, meg szereztünk szotyiért egy nagy upside-dal rendelkező ILB-t. Egyértelmű, hogy ki járt jobban a trade-del.Highlander
több mint 10 éve
Egyébként nézhetjük úgy is a dolgot, hogy:McCoy és Spiller helyet cserél, meg szereztünk szotyiért egy nagy upside-dal rendelkező ILB-t. Egyértelmű, hogy ki járt jobban a trade-del.
több mint 10 éve
Donald, the only Duck Chip Kelly hasn't acquired.
több mint 10 éve
Jó lenne, de azért majd meg is kell egyezniük. Ami nekünk lehet kedvező a tárgyalásoknál, hogy az elmúlt 2 évben nem lépte át az 1000 yardot, sérülések hátráltatták. Épp ezért szerintem a drafton is jönni fog valaki, nem merném egyedül rábízni a futásokat, mert Shadyvel ellentétben ő sérülékeny.100%, sztem már könyvelhetjük is el.HulkeinsteinC.J. Spiller on possibility of joining Eagles: "I'm pretty sure that Chip has my agent's phone number."HulkeinsteinSzerinem március 7-én 12:00,01-kor Chip már rá fogja törni az ajtót otthon 😀 (ekkortól lehet kapcsolatba lépni a free agentekkel). Főleg ha abból indulunk ki, hogy tavaly még a Sproles trade lőtt már próbálkoztunk érte a Billsnél. Ő volt a prioritás.BleedingGreen
Igazság szerint ő illene legjobban az offensebe a jobb nevek közül. Murray játékstílusa még szintén illene hozzánk, de ő nagyon nagy terhet kapott tavaly, és sokat is kérne feltehetőleg.
A többiek kevésbé kellenének, Ryan Matthews, McFadden is sérülékeny, utóbbiban pedig már sok km is van, Ingram nem kap el eleget, Bush 30 éves, Moreno is sérülékeny és Spiller jobb nála.

több mint 10 éve
If Chip doesn't think LeSean was his kind of RB after leading NFL in yards past two seasons, imagine what he thinks his running game CAN do