Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Mielőtt jött a boom, sok szó volt Mariotáról.
Peter King írt róla egy remek ismertetőt:

mmqb.si.com/2015/03/04/2015-draft-marcus-mariota-oregon-scott-frost/

Egyre nagyobb az esélye, hogy a jövőbeli QB-nkról olvasunk.Hulkeinstein
Azért ebbe még nem merném beleélni magam 😊 Egy dolog, hogy vélhetően nagyon aktív FA időszakunk lesz, de ez maximum csak arra enged következtetni, hogy inkább így próbálja Kelly betömni a lyukakat nem pedig draftpickekkel, amiket talán Mariotáért cserébe ajánl majd, de még korántsem biztos, hogy a leendő cserepartnernek mi fogjuk kínálni a legjobb feltételeket érte. Ha mégis nálunk köt ki, akkor az nálam két módon lehet:
1. horror mennyiségű picket adunk + Foles (mivel nincs már Shady)
2. palira vesszük a tradepartnert (Rózsaember mágia)

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Mielőtt jött a boom, sok szó volt Mariotáról.
Peter King írt róla egy remek ismertetőt:

mmqb.si.com/2015/03/04/2015-draft-marcus-mariota-oregon-scott-frost/

Egyre nagyobb az esélye, hogy a jövőbeli QB-nkról olvasunk.
több mint 10 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
Az engem már nem fog érdekelni. Régóta járok én ide, és régóta hallottuk már a szöveget: Majd jövőre.
Két éve volt egy lehetőség hogy pár éven belül SB esélyes csapat lesz. Én azt azokkal képzeltem akiket kivágtak vagy elcseréltek.
Megértem mit miért csinál, és amúgy nem tartom logikátlannak sem viszont... Én játékosokhoz vagyok lojális. D-Mac miatt lettem eagles szurkoló. Mikor őket kitették még marad D-Jax, Herremans, Cole, aztán jött egyből Shady. Most nincs senki. Van viszont 8 Oregon játékos és még több lesz. Kösz a homérkedés nekem nem pálya.Shawn84
tisztelet, becsület, de ezt nem tudom átérezni. 5 év alatt lecserélődnek teljes rosterek, játékosokhoz ragaszkodni, hát… beérik majd Kendricks, Logan elit NT lesz, és innen megy nyugdíjba, Boykin HoF cb-vé érik sasként. ki tudja, kiért megyünk tűzbe 2,3,6 év múlva? lehet, hogy ellliotért, lehet hogy mariotáért, de még azt sem zárom ki, bár nagy esély nincs rá, hogy folesért...
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Amúgy elismerem, hogy ha egy GM szempontból nézem a dolgot logikus az egész. Igaz ezt nem egyben kellett volna hanem az elmúlt 2 évben aprólékosan, de rendben van. Valószínűleg én veszem ezt leginkább a szívemre mert nekem ebben volt az elmúlt 12 évem. FlyEagles meg egyebek. Csak tényleg, ennyire kipusztítani mindent. Hallgattam ma a Philly Sport Rádiót és hát arrafelé most nagyon kivannak a szurkolók. Pár hónap alatt elment a városból a Flyers 3 ős tagja, a Phillies Dawkinsa (most ők liga utolsók kb, és a legjobb dobó is cserét kért) a kosár csapatban a jövőt jelentő Carter Williams, az Eaglesből D-Jay, Todd, Shady, Cole. És ehhez jön, hogy arrafelé nem elnézőek. Kelly most lehet hogy jó tesz de az a gyanúm, hogy nem hagyják neki végig vinni ezt a dolgot majd.
több mint 10 éve
Van 2 dolog amivel nálam helyre tudná hozni magát Kelly.
1: Mariota helyett Hundleyt húzza
2: Jövőre Zeke Elliotot draftoljaShawn84
És ha eljutunk az NFC döntőig most, vagy nyerünk 5 éven belül egy SB-t?Hulkeinstein
Az engem már nem fog érdekelni. Én játékosokhoz vagyok lojális. D-Mac miatt lettem eagles szurkoló. Mikor őket kitették még marad D-Jax, Herremans, Cole, aztán jött egyből Shady. Most nincs senki.Shawn84
Meg tudlak érteni, de egy idő után ezt le kell vetkőzni, ezt megtapasztalja minden szurkoló. Minden csapat váltzoik, és minden kedvenc elmegy egyszer.
több mint 10 éve
És ha eljutunk az NFC döntőig most, vagy nyerünk 5 éven belül egy SB-t?Hulkeinstein
Az engem már nem fog érdekelni. Régóta járok én ide, és régóta hallottuk már a szöveget: Majd jövőre.
Két éve volt egy lehetőség hogy pár éven belül SB esélyes csapat lesz. Én azt azokkal képzeltem akiket kivágtak vagy elcseréltek.
Megértem mit miért csinál, és amúgy nem tartom logikátlannak sem viszont... Én játékosokhoz vagyok lojális. D-Mac miatt lettem eagles szurkoló. Mikor őket kitették még marad D-Jax, Herremans, Cole, aztán jött egyből Shady. Most nincs senki. Van viszont 8 Oregon játékos és még több lesz. Kösz a homérkedés nekem nem pálya.
több mint 10 éve
És ha eljutunk az NFC döntőig most, vagy nyerünk 5 éven belül egy SB-t?
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
Jacksont is pótolni tudta. Stez
Na ez szerintem egyáltalán nem igaz, az egész támadójátékot visszavetette az ő hiánya.
Maclin nem rossz játékos, de szvsz Jackson azért más kaliber, hiába nagyképű meg ostoba, de mellette még Cooper is legitim #2 WR-nek tűnt.mustaine
Szerintem pedig Cooper volt túlértékelve azok után, hogy lenyomott egy mondhatni korrekt szezont. Nyilván más lett volna nagyon, ha Jackson is ott van Maclin mellett, de úgy viszont Maclinnek nem lett volna ekkora „helye” érvényesülni.

több mint 10 éve
2: Jövőre Zeke Elliotot draftolja
több mint 10 éve
Source tells me Eagles would’ve cut LeSean McCoy and were just calling around to find *anything* for him. Bills only took 20min to say yes.baggio
Tehát nem a "homerkedés" volt a cél az oregoni Alonsoval, hanem Shady nagy fizetésének az eltüntetése. Így viszont őt nem lehet bevonni az esetleges Mariota-cserébe.mustaine
Így végképp jól jártunk. Másrészt Kelly nem egy cap guy, vagyis tuti nem azért szabadít fel helyet hogy sokat görgessünk, vagyis komoly tervek lehetnek. Főleg hogy ha most kezdene el spórolni, szedhetné is a sátorfáját.

Most leszámítva az érzelmi faktort a nagy öregek irányába, nem jó jelenleg Eagles szurkolónak lenni? Mert sztem magasan mi vagyunk most a legizgalmasabb csapat az NFL-ben. Szegény pl. Rams szurkolók sztem sokmindent megadnának a változásért, de ez sok helyen elmondható még. Örüljünk neki, hogy Chip nem akar ráülni a keretre, és várni, hogy majd lesz vmi a tavalyi, öregedő csapatból. Nem gondolom hogy olyan nagy sikereket értünk volna el egy változatlan kerettel. Senki sem garantálja, hogy majd most fogunk, de legalább látjuk azt, hogy komolyan akarják az előrelépéat Chip-ék, az meg hogy beválik-e, az a szakértelmén múlik. Eddig is azon múlt, ha marad pl. Shady, akkor is. Annyira nem állunk jól, hogy komolyan rombolni lehessen a kereten, és annyira sem rosszul, hogy temetni kéne a csapatot.

Mit kockáztatunk reálisan? Max egy wild card kört kb? Mert mást nem nagyon. Azzal meg kitörölhetjük a fenekünket konkrétan.

Aki szereti a változást, és hisz benne, az most örül, aki pedig ragaszkodik a hagyományokhoz, az nem.
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Ok most mindenki megy vagy ment akinek nagy a fiuza..de akkor egyszer legyen is értelme a nagy spórolásnak és legyen normálisan elköltve!! 3db cb alap+olb+rb+rg plíz de lehetőség szerint ne megint közepes emeberekkel (Fletcher stb) töltsük a keretet
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Source tells me Eagles would’ve cut LeSean McCoy and were just calling around to find *anything* for him. Bills only took 20min to say yes.baggio
Tehát nem a "homerkedés" volt a cél az oregoni Alonsoval, hanem Shady nagy fizetésének az eltüntetése. Így viszont őt nem lehet bevonni az esetleges Mariota-cserébe.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na akkor lett volna világ vége, akkor jövőre tuti nem néztem volna egy darab meccset se (mondom most) 😛
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Az meg egy másik dolog, hogy mi a faszért most lépik meg ezeket. 2 évig nem jutott eszükbe új alapokra építeni a csapatot csak most?ano92
Mikor már előre, lejátszott meccs nélkül elkönyvelte mindenki, hogy úgyis be fog égni az NFL-ben? 😊 Profi csapatot nem lehet az érzelmekre alapozva építeni, és ne jöjjön senki az Oregon-mániával, mert említette itt más is, hogy még BB-nek is van pl. a Rutgers-fétise, pedig ő nem is dolgozott ott, de egyszerűen azokat a játékosokat ismeri, tőlük tudja a legjobban, hogy mire számíthat.

Amit nem írt viszont még senki, hogy éves tradíció lesz egy Eagles futó Buffalo-ba való cserélése?baggio
akkor fogalmazok a te szavaiddal. Szerettem nézni ahogy Shady fut eagles mezben, nekem ez okozott örömöt mostanában a csapatban.

Mind1, úgyis lenyugszik 1 hónapon belül maximum mindenki érzelmi világa.

több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
RB-t könnyű találni, ikont nem. Ami számomra kicsit aggasztó, hogy szinte minden igazolás, csere stb, szereplője egy kacsa és félek sokszor Chip esetében az érzelmek felülírják a józan észt, ennek nem lesz jó vége, már a draftnál is ugyanezt éreztem. picksix
Ne hidd.
Ezeket a játékosokat ha nem is mindőjüket ő vitte az Oregonhoz, évekig dolgozott velük (OC, HC). Kialakított egy rendszert, ami eléggé működőképes.
Tisztában van vele, hogy egy csapat egy rendszer, nem pedig játékosok összessége.
Az első Philly Dream Team pont ezt mutatta meg, hogy az NFL-ben nem megy az "összerakok 10 átlagon felüli képességű sztárt, és zsebben a SB."
De az megy, hogy sokadik körös "senkiket" is össze lehet építeni rendszerré, lásd Seahawks, vagy akár Pats.
Na Kelly egyrészt ezt próbálja, ehhez gyűjti be a számára működöképesnek tűnő puzzledarabkákat, másrészt az eredmények őt fogják igazolni.
És arról sem szabad elfeledkezni, hogy az NFL egy nagy posvány, állóvíz, évekkel ezelött leszerepelt, sőt konkrétan megbukott edzők nem bírnak az istennek se kikopni a ligából, ugyanazt a szart kenegetik másik csapatoknál.
Ehhez képest egy Kelly olyan új flow az állóvízben, amit bármelyik csapat megirigyelhet tőletek. Ha meglesz Mariota, le se sérül, akkor a következő években az Eagles ritkán látott domináns csapat lesz, kb a jelenlegi Seahawkshoz, Patshez hasonló, mert mindkettőben a rendszerszintű csapatvezetés a közös, a struktúrában gondolkodás.
És lehet utánanézni, hogy mindkét csapat milyen ikonokat engedett el, és milyen "rosszul draftolt" a draft napján közzétett elemzések, értékelések alapján.
Aztán valahogy csak odaértek a végére.
Szóval én maximálisan támogatom amit kelly művel, így lehet csapatot építeni.
Megalkuvást nem tűrő céltudatossággal, fittyet hányva a koncenciókra, elvárásokra, mindenre, ami a siker útjában áll.
Szerintem Kelly hozza a SB-éra első bajnoki címét az Eagles számára, és hosszú évekre meghatározóvá teszi a csapatot.Sobri Jóska
lehet, hogy így lesz de egyelőre mariota még nem tett le semmit az NFL ben.És lehet, hogy csak idő kérdése de még nem draftolta le az eagles.

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Ehhez képest egy Kelly olyan új flow az állóvízben, amit bármelyik csapat megirigyelhet tőletek. Ha meglesz Mariota, le se sérül, akkor a következő években az Eagles ritkán látott domináns csapat lesz, kb a jelenlegi Seahawkshoz, Patshez hasonló, mert mindkettőben a rendszerszintű csapatvezetés a közös, a struktúrában gondolkodás.Sobri Jóska
ezt a megállapítást mire alapozod Jóska ? mi olyat mutatott neked Chip ami meghökkentő volt, és nem konvencionális zsenialitás ? én semmi ilyet nem látok Kelly körül, az eszméletlen és indokolatlan felszopáson kívül.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ahhoz képest akkor kimondottan jól jártunk, örüljön mindenki 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 351 — no es importante
Source tells me Eagles would’ve cut LeSean McCoy and were just calling around to find *anything* for him. Bills only took 20min to say yes.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Baluba New York Giants 65
Miért várjátok ennyire Spillert? Ő is 27 éves, '12-ben volt klasszis szezonja, de '13-ban már csak közepes, idén pedig sérült volt, és ha játszott, akkor is gyengén. Szerintem csak akkor jó helyettes, ha tökéletesen illeszkedik Kelly rendszerébe.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Stez, azért óvatosan azzal a mi Colts fanok most mit mondjunkkal 😉

Nektek kimondva, kimondatlanul megvolt PM utódja, egyértelműen hasonló kaliber, és szépen le is mentetek kutyába érte (már bocsánat). S meg is lett az eredménye.

Úgyhogy ha lehet nekünk kicsit hadd fájjon ez a dolog, aztán persze majd idővel, főleg a remélhető sikerek érkeztével enyhülni fog.
Kelly nem tehette meg, hogy 1/1-re utazzon (azt becsülöm, hogy nem is utaztunk rá), kénytelen volt megnézni ezzel a gárdával mire megy, pont a a legrosszabbra, drafthely szempontjából, ezért most viszont sok áldozatot kell hozni, hogy a mi irányítónk is és kellő csapatunk meglegyen. Emésztgetjük még egy darabig......

Folesra nagyon kíváncsi vagyok mi lesz vele.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 351 — no es importante
Az meg egy másik dolog, hogy mi a faszért most lépik meg ezeket. 2 évig nem jutott eszükbe új alapokra építeni a csapatot csak most?ano92
Mikor már előre, lejátszott meccs nélkül elkönyvelte mindenki, hogy úgyis be fog égni az NFL-ben? 😊 Profi csapatot nem lehet az érzelmekre alapozva építeni, és ne jöjjön senki az Oregon-mániával, mert említette itt más is, hogy még BB-nek is van pl. a Rutgers-fétise, pedig ő nem is dolgozott ott, de egyszerűen azokat a játékosokat ismeri, tőlük tudja a legjobban, hogy mire számíthat.

Amit nem írt viszont még senki, hogy éves tradíció lesz egy Eagles futó Buffalo-ba való cserélése?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Szerintem hülyeség azon elmélkedni, hogy kik vannak még itt a régiek közül (én is jobban szerettem a Vick, Jackson, Maclin, Avant, McCoy féle csapatot), de természetes dolog, hogy kiöregednek vagy lendületet vesztenek, vagy csak rossz forma / sorozatos sérülés után megválik tőlük a csapat, ráadásul velük (és Reid-del) semmit nem nyert a csapat.

Kellynek a következő szezonja lesz az, amikor már bizonyítania kell, szerintem a csoportgyőzelem meg is lesz
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Jacksont is pótolni tudta. Stez
Na ez szerintem egyáltalán nem igaz, az egész támadójátékot visszavetette az ő hiánya.
Maclin nem rossz játékos, de szvsz Jackson azért más kaliber, hiába nagyképű meg ostoba, de mellette még Cooper is legitim #2 WR-nek tűnt.

több mint 10 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
RB-t könnyű találni, ikont nem. Ami számomra kicsit aggasztó, hogy szinte minden igazolás, csere stb, szereplője egy kacsa és félek sokszor Chip esetében az érzelmek felülírják a józan észt, ennek nem lesz jó vége, már a draftnál is ugyanezt éreztem. picksix
Ne hidd.
Ezeket a játékosokat ha nem is mindőjüket ő vitte az Oregonhoz, évekig dolgozott velük (OC, HC). Kialakított egy rendszert, ami eléggé működőképes.
Tisztában van vele, hogy egy csapat egy rendszer, nem pedig játékosok összessége.
Az első Philly Dream Team pont ezt mutatta meg, hogy az NFL-ben nem megy az "összerakok 10 átlagon felüli képességű sztárt, és zsebben a SB."
De az megy, hogy sokadik körös "senkiket" is össze lehet építeni rendszerré, lásd Seahawks, vagy akár Pats.
Na Kelly egyrészt ezt próbálja, ehhez gyűjti be a számára működöképesnek tűnő puzzledarabkákat, másrészt az eredmények őt fogják igazolni.
És arról sem szabad elfeledkezni, hogy az NFL egy nagy posvány, állóvíz, évekkel ezelött leszerepelt, sőt konkrétan megbukott edzők nem bírnak az istennek se kikopni a ligából, ugyanazt a szart kenegetik másik csapatoknál.
Ehhez képest egy Kelly olyan új flow az állóvízben, amit bármelyik csapat megirigyelhet tőletek. Ha meglesz Mariota, le se sérül, akkor a következő években az Eagles ritkán látott domináns csapat lesz, kb a jelenlegi Seahawkshoz, Patshez hasonló, mert mindkettőben a rendszerszintű csapatvezetés a közös, a struktúrában gondolkodás.
És lehet utánanézni, hogy mindkét csapat milyen ikonokat engedett el, és milyen "rosszul draftolt" a draft napján közzétett elemzések, értékelések alapján.
Aztán valahogy csak odaértek a végére.
Szóval én maximálisan támogatom amit kelly művel, így lehet csapatot építeni.
Megalkuvást nem tűrő céltudatossággal, fittyet hányva a koncenciókra, elvárásokra, mindenre, ami a siker útjában áll.
Szerintem Kelly hozza a SB-éra első bajnoki címét az Eagles számára, és hosszú évekre meghatározóvá teszi a csapatot.Sobri Jóska
Rég szóltam hozzá, de most már muszáj. Mccoy elvesztése minden Eagles-fannak fáj, de Sobri hozzászólásának minden szavával egyet értek. És legyen így! Részemről a bizalom Kelly felé maximális. Értékelni pedig szezon végén kell, és akkor ha végre egy általa elképzelt qb-val dolgozhat.
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
...
Kíváncsi vagyok mihez kezdünk OLB poszton.
...
Cooltiszo
Trédelünk Dion Jordanért 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes