Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Aaron Wilson@RavensInsidera 25 millás garantált faszán néz ki, de gondolom van benne egy csomó roster bónusz, amihez semmit nem kell csinálni, csak keretben maradni, én erre lennék kiváncsi igazából.
Byron Maxwell six-yr. $63M Eagles deal: $25M guaranteed, $13.5M 1st year, $22M through 2 yrs, $32M through 3, $42M through 4, $52M through 5
tehát: $13.5M, $8.5M, $10M, $10M, $10M, $11MHighlander
több mint 11 éve
Elit CB????Te milyen meccseket vagy statisztikat neztel ???Ulj le fiam,1es!!!Jöttem röhögni 😀 csak szerintem van túlfizetve Maxvell ? 😀
Voice
Elite CB. Szerinted egy elit cb mennyiért írjon alá? 2-3 millijójért?ano92
több mint 11 éve
Aaron Wilson@RavensInsiderByron Maxwell six-yr. $63M Eagles deal: $25M guaranteed, $13.5M 1st year, $22M through 2 yrs, $32M through 3, $42M through 4, $52M through 5
tehát: $13.5M, $8.5M, $10M, $10M, $10M, $11M
több mint 11 éve
Jon and Sean Show @JonandSeanShow 12 p12 perccel ezelőttHearing from a source close to #Eagles, Maclin & Sanchez are coming back. Announcement of new the deals should come at some point tonight.
több mint 11 éve
leszarom, csak tramon nehogy nálunk kössön ki
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Hohó, úgy látszik mégis 6 éves lesz a Maxwell deal:Jason La Canfora @JasonLaCanfora 32 mp
Final contract numbers on Byron Maxwell's deal with Eagles very likely to be $63M over 6 years with $25M guaranteed
Jon and Sean Show @JonandSeanShow 4 p4 perccel ezelőtt
Hearing from a source close to #Eagles, Maclin & Sanchez are coming back. Announcement of new the deals should come at some point tonight.
Tegyük fantasztikussá ezt a napot, és igazoljuk vissza Maclint, meg adjuk hozzá a csapathoz McCourtyt is! 😊
több mint 11 éve
Matt Lombardo @MattLombardo975 3 p3 perccel ezelőttnagyon fontos láncszem lenne. De nagyon félek, hogy a Pats vissza fogja igazolni, mert a Pats mindig megtalálja a módját, hogy nála kössenek ki a legjobbak. Marad a reménykedés.
Sense I'm getting is #Eagles making significant push for McCourty. #Colts and #Giants also involved, but Philly could be front runner.Highlander
több mint 11 éve
Matt Lombardo @MattLombardo975 3 p3 perccel ezelőttSense I'm getting is #Eagles making significant push for McCourty. #Colts and #Giants also involved, but Philly could be front runner.
Na már a Titans is beszállt...
több mint 11 éve
Szerintem nem elite cb, de ezt majd megmutatja itt 😀 A SH védelme volt nagyon jó és abban az egyik gyenge pontnak tartottam Maxwell-t. Az 54 millió felét reálisnak tartottam volna.VoiceSzarik rá Maxwell, hogy te mennyit adnál neki 😀
Egy olyan védelemben volt meghatározó játékos, ahol a passzok nagyrésze az ő elkapójára ment. Nyilván kijonnek a hibája és látszhat úgy, hogy egy gyenge volt. Véleményem szerint egy jó védelmet jó játékosok alkotnak. Egy ilyen LoB szintű védelemben nincsenek vízhordók. Nem véletlen ilyen jók. Ha Maxwell szar lett volna akkor nem beszélnénk LoB ról.
Mellesleg top cb FA piacon. Fizetése top 10. De hát ez van. Ha nem az Eagles, akkor más csapat adja meg neki ezt a fizetést. Chip előkészítette neki a terepet. Akkor miért ne húzza meg?
És valóban 1-2 év múlva kell visszatérni, hogy megérte-e. De úgy semmiképpen ne ítéljük el, hogy még a mezt sem vette magára.
Amúgy meg nálunk tuti kevesebb labda fog felé menni. Kevesebbet is fog hibázni.
több mint 11 éve

Dídzseksz kiugrott egy kisfröccsre a spanokkal 😀 😀
több mint 11 éve
Les Bowen retweetelteBryn Swartz @eaglescentral 9 p9 perccel ezelőtt
When asked about paying 54M to a slightly above average CB, Brian Dawkins tweets "they said Connor Barwin was average too." Love it. #Eagles
Retweet 71
Kedvencek 62
Dan Collins Ramiroquaaii Steph Curry Lou Chicone Nick Atkins Anaro vinny_del Mike Staropoli Joshy P
14:56 - 2015. márc. 8. · Részletek
Jordan Desilets @AZJDes21 8 p8 perccel ezelőtt
@eaglescentral Jacksonville (Bradley) and Atlanta (Quinn) also pursued him. Last two Seahawks def. coordinators wanted him. Says something.
Kedvenc 1
Rob
14:57 - 2015. márc. 8. · Részletek
All about dem Birds! @seaneham73 6 p6 perccel ezelőtt
@eaglescentral Maxwell is better than slightly above average. He's not great but he's a very good corner.
0 válasz 0 retweet 0 kedvenc
Fuck Your Opinion @realprinceblue 5 p5 perccel ezelőtt
@seaneham73 @eaglescentral he is still young. Only 17 starts give him time.
0 válasz 0 retweet 1 kedvenc
több mint 11 éve
Tramon "Shutdown" Williamst lehet vinni, de Housettól el a kezekkel. És ezt vegye minden csapat nyugodtan fenyegetésnek! :-P

Liverpool Fc
több mint 11 éve
A source tells NJ.com the Eagles are interested in free agent CB Tramon Williams.
több mint 11 éve
Yeahhhh, mindenképpen McCourty lenne a legfontosabb FA igazolás:Rand Getlin @Rand_Getlin 10 mp10 másodperccel ezelőtt
Re McCourty, multiple sources indicate the #Eagles have made a strong push to be in position to sign him. Considering fallback options, too.
több mint 11 éve
Ettől viszont kiakadnék...............Sheil Kapadia @SheilKapadia 1 min1 minute ago
After all Brandon Graham has heard about JPP, would be something if he teamed up with him. @JordanRaanan says Giants have interest.
több mint 11 éve
Szerintem Kelly amennyire lehet gyorsan össze akarja rakni a dolgokat, aztán lehet foglalkozni a drafttal illetve a következő idénnyel. El tudom képzelni, hogy a feltrdéet is ha valóban akarjuk még márciusban leboltoljuk, mondjuk a Titans-l. Aztán ha a Bucs vagy valaki behúzná Mariotát, akkor behúzzuk Winstont és vagy vele próbálkozunk vagy tovább üzletelünk Winstont bevonva vmit Mariotaért.
több mint 11 éve
Szerintem nem elite cb, de ezt majd megmutatja itt 😀 A SH védelme volt nagyon jó és abban az egyik gyenge pontnak tartottam Maxwell-t. Az 54 millió felét reálisnak tartottam volna.Jöttem röhögni 😀 csak szerintem van túlfizetve Maxvell ? 😀Elite CB. Szerinted egy elit cb mennyiért írjon alá? 2-3 millijójért?ano92
Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
Máshol korábban pedig pont az ellenkezőjét olvastam, hogy nem érdeklődünk iránta Azért mennek össze vissza a hírek szépen.dandeSzerintem több hír van az Eagles-ről, mint az összes többi csapatról együttvéve. Nagyon durván nyomulunk.
több mint 11 éve
Máshol korábban pedig pont az ellenkezőjét olvastam, hogy nem érdeklődünk iránta Azért mennek össze vissza a hírek szépen.
több mint 11 éve
Eliot Shorr-Parks @EliotShorrParks 27 mp28 másodperccel ezelőttWho do #Eagles have an interest in pairing with Byron Maxwell? Green Bay #Packers Tramon Williams, per source.
Nem hiszem el, 1 hete Tramon-t írtam volna az egyik CB-nek jövőre, a végén még bekövetkezik 😀
több mint 11 éve
Na, már csak 31-et kell írni és kész a post-FA PR 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
Bezzeg ha ezt én sütöm el 😛
több mint 11 éve
Most komolyan...az ilyeneket ( | poénokat | )nem tudnád hanyagolni ? Vagy Iktriad babérjaira törsz?Greengo
több mint 11 éve
Jöttem röhögni 😀 csak szerintem van túlfizetve Maxvell ? 😀
Voice

Elite CB. Szerinted egy elit cb mennyiért írjon alá? 2-3 millijójért?
Voice