Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Mariota minden csapatnak megfelelne kezdő QB nak?
Sokszor olvastam,hogy nem is nfl ready és rizikós lehet pár csapatnak.
Csak a feltrade miatt érdekel hogy ki mehet rá?
Persze a titans akarja akkor nincs is miről elmélkedni.Janek
A Jets 1/6-on leginkább.
A Rams adná magát.
A Browns kiszámíthatatlan teljesen.
De nem lehet kizárni a Redskinst se, ha megmarad nekik.
A Texans fekete ló.Höri
Viszont egyik sem lenne ekkora fit Mariotának. Ha lecsúszik bármelyikhez, sztem elviszik, de feljönni nem jönnének érte. De ez persze magánvélemény.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Persze a titans akarja akkor nincs is miről elmélkedni.Janek
A Jets 1/6-on leginkább.
A Rams adná magát.
A Browns kiszámíthatatlan teljesen.
De nem lehet kizárni a Redskinst se, ha megmarad nekik.
A Texans fekete ló.

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
Legyen mindenki Pats-drukker!

több mint 10 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Kösz mindent srácok! Rühelltem az Oregont mindig is, Nem szándékozom őket az NFL-ben is nézni. nekem ennyi volt. Kelly meg dögölj meg kínhalálban. Hajrá Bills!! Go Shady!Shawn84
Abszolút egyetértek! Nekem Shady elcserélése volt az utolsó pont, azt hiszem innen már csak az van lejjebb ha felmegyünk Marikáért, de én azt már nem várom meg. Nem zárkózom el az Egalestől örökre mert ők maradnak az első csapatom, de amíg Chip itt van, nem tudok neki(k) szurkolni. Kösz mindent és a legjobbakat mindenkinek. Shawn után szabadon: Hajrá Bills! Go Shady! 😕
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Persze a titans akarja akkor nincs is miről elmélkedni.

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 221
Mindenesetre az nagyon jó jel csapatépítés szempontjából, hogy amadeus nem így csinálta volna!Höri
Szerencséd, hogy öreganyámnak szólítottál!
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Na mi ez a nagy csend? Ma még nem rúgtunk ki senkit?! 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Nem igazán értem ezek után miért tartanánk meg Ryanst , én most már tuti cutolnám .....

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 351 — no es importante
19 players had 250 touches last season. LeSean McCoy had the fewest yards-per-touch of any of them.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Megyünk Worildsért a források szerint. DeMeco pedig lehet mégis marad.
Egy Barwin-Worilds-Smith-Alonso-Kendricks-Ryans LB sor az azt hiszem bőven elégséges lesz minőségben és mennyiségben is ha sikerül megszerezni az ex-pittsburghit.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mindenesetre az nagyon jó jel csapatépítés szempontjából, hogy amadeus nem így csinálta volna!

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Alonso kihagyja az Ausztrál Nagydíjat.
Készül a TC-re.Stez
Csudába ezt én is be akartam írni :p
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
Alonso kihagyja az Ausztrál Nagydíjat.
Készül a TC-re.

több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ehhez képest egy Kelly olyan új flow az állóvízben, amit bármelyik csapat megirigyelhet tőletek. Ha meglesz Mariota, le se sérül, akkor a következő években az Eagles ritkán látott domináns csapat lesz, kb a jelenlegi Seahawkshoz, Patshez hasonló, mert mindkettőben a rendszerszintű csapatvezetés a közös, a struktúrában gondolkodás.Sobri Jóska
ezt a megállapítást mire alapozod Jóska ? mi olyat mutatott neked Chip ami meghökkentő volt, és nem konvencionális zsenialitás ? én semmi ilyet nem látok Kelly körül, az eszméletlen és indokolatlan felszopáson kívül.gabtsi
Nekem mondjuk Mark Sanchez elég meglepő volt, szvsz nincs 3 olyan HC rajta kívűl, akinek a rendszerébe egy ilyen szinten ritka szar QB is értékelhető teljesítményt nyújtana.Newman
Azért az túlzás, hogy Szancsó ritkaszar. Szerintem belőle simán lehet/lehetett volna egy Alex smith szintű kezdő irányítót faragni egy normálisabb edzői stábbal...csak ez a Jets O oldalán nem volt meg.malkav
Kiderül a következő csapatánál, de már a draftolása idején is az egyik legnagyobb reachnek tartották 1/5-re vagy 6-ra (már nem emlékszek), hiába a nívós USC-s karrier.

több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Ehhez képest egy Kelly olyan új flow az állóvízben, amit bármelyik csapat megirigyelhet tőletek. Ha meglesz Mariota, le se sérül, akkor a következő években az Eagles ritkán látott domináns csapat lesz, kb a jelenlegi Seahawkshoz, Patshez hasonló, mert mindkettőben a rendszerszintű csapatvezetés a közös, a struktúrában gondolkodás.Sobri Jóska
ezt a megállapítást mire alapozod Jóska ? mi olyat mutatott neked Chip ami meghökkentő volt, és nem konvencionális zsenialitás ? én semmi ilyet nem látok Kelly körül, az eszméletlen és indokolatlan felszopáson kívül.gabtsi
Nekem mondjuk Mark Sanchez elég meglepő volt, szvsz nincs 3 olyan HC rajta kívűl, akinek a rendszerébe egy ilyen szinten ritka szar QB is értékelhető teljesítményt nyújtana.Newman
Azért az túlzás, hogy Szancsó ritkaszar. Szerintem belőle simán lehet/lehetett volna egy Alex smith szintű kezdő irányítót faragni egy normálisabb edzői stábbal...csak ez a Jets O oldalán nem volt meg.
több mint 10 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Srácok zajlik nálatok most az élet! De hamarosan itt a Draft, legjobbakat 😊
több mint 10 éve
Emlekezzunk a legendas seahawks sapkara...
Mindenki rajtuk rohogott hogy draftolnak stb most meg utanozzni akarja a fel liga.

több mint 10 éve
Shawn, most akkor Bills vagy Bucs? Nem bántásból csak kérdem.

Mondjuk azt nem nagyon értem Hundley mivel lenne jobb, mint Mariota, nálam ő Geno 2.0, vagy legalábbis nem látok többet benne Foles-nál azon kívül, hogy tud futni. De én nem értek hozzá, amennyire ezt én megállapíthatom szurkolóként az alapján mondom. Csak ha valakit őt nagyon nem szeretném. Akkor tényleg sok értelme nem lenne az egésznek. Szerintem!!!

M. Ingramot ne ha lehet, jöjjön csak Spiller illetve Maclin azért maradjon, kérdés ezek után lesz-e kedve hozzá.dande
Nemtom, leginkább senki. Tampához egyéb dolgok kötnek a szimpátia meg Shadyn kívül. Most ilyen szakadár vagyok.Shawn84
Jól van na, azért olyan depisnek nem kell lenni, hogy mindjá öngyi leszel 😉 😀

Gyorsan ki fog derülni szerintem, hogy Kelly a sírját ásta vagy a trónját kezdte-e el építeni.dande
Délelőtt sok Philly rádiót meg facebookos emberkét és twittert megnéztem. Hogy finoman fogalmazzak nem kedvelik már annyira Chipet. És mint tudjuk Phillyben ha a szurkolók ellened vannak akkor neked véged. Már pedig azonnali eredményt nem igen lehet most várni, hoyg befogja a szájukat.Shawn84
Lehet hogy a kinti átlagszurkoló ellene van, de hozzáértőbb emberkéktől egyértelműen azt hallani, hogy mi jártunk jobban, és hogy Chip tudja mit csinál. Kicsit túl van rugózva ez az Oregon, meg takarítás dolog.
Senki nem azért jön, mert oregoni, vagy azért megy, mert Reid draftolta, hanem azért mert Chip-nek van egy filozófiája, egy rendszere, és egy elképzelése a játékról.
Az egy plusz dolog, hogy pl Kiko-nál mekkora előny, hogy ismeri a sémát, és Kelly is őt. De ha kicsit eltekintünk attól, hogy oregoni volt, és csak a 2013-as számait nézzük a Bills-ben, aminek semmi köze se az oregonhoz, se Kellyhez, akkor láthatjuk, hogy egy jó játékost kaptunk.
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Jobb ez, minthogy n+1 éve már csak várjuk a csodát, meg foltozzuk a lyukakat. Van egy faszi, aki van annyira tökös, hogy eltakarítsa az útjából a GM-et, hogy a saját elképzelését valósíthassa meg. Mert az ő elgondolása a győzelemről nem konvencionális, az nem azt jelenti egyből, hogy az egy rakás szar, ő elképzelt valamit, és sorban meg is valósítja azt. Az ítélkezéssel szerintem a szezonkezdetet, vagy legalább a draft utáni időszakot várjuk meg.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az Eaglesnél mikor volt ideális világ 😛 😀?
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together

Mondjuk azt nem nagyon értem Hundley mivel lenne jobb, mint Mariota, nálam ő Geno 2.0, vagy legalábbis nem látok többet benne Foles-nál azon kívül, hogy tud futni. De én nem értek hozzá, amennyire ezt én megállapíthatom szurkolóként az alapján mondom. Csak ha valakit őt nagyon nem szeretném. Akkor tényleg sok értelme nem lenne az egésznek. Szerintem!!!

M. Ingramot ne ha lehet, jöjjön csak Spiller illetve Maclin azért maradjon, kérdés ezek után lesz-e kedve hozzá.dande
Nemtom, leginkább senki. Tampához egyéb dolgok kötnek a szimpátia meg Shadyn kívül. Most ilyen szakadár vagyok.Shawn84
Jól van na, azért olyan depisnek nem kell lenni, hogy mindjá öngyi leszel 😉 😀

Gyorsan ki fog derülni szerintem, hogy Kelly a sírját ásta vagy a trónját kezdte-e el építeni.dande
Délelőtt sok Philly rádiót meg facebookos emberkét és twittert megnéztem. Hogy finoman fogalmazzak nem kedvelik már annyira Chipet. És mint tudjuk Phillyben ha a szurkolók ellened vannak akkor neked véged. Már pedig azonnali eredményt nem igen lehet most várni, hoyg befogja a szájukat.Shawn84
És mit tudnak tenni a szurkolók? Meglincselik? Megkövezik? Pusztán azért, mert van sok érzelmi alapon elkötelezett szurkoló, vagy olyanok, akik kevésbé látják át a dolgok menetét, nem fognak sehol edzőt buktatni. Egy ideális világban nem is kellene a szurkolókkal foglalkoznia egy FO-nak.

több mint 10 éve
Nekem mondjuk Mark Sanchez elég meglepő volt, szvsz nincs 3 olyan HC rajta kívűl, akinek a rendszerébe egy ilyen szinten ritka szar QB is értékelhető teljesítményt nyújtana.

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534

dande
Megjegyzem, Hundley sokkal szarabb, mint Geno amikor kijött. Kb. 2 év lenne felépíteni (még Chipnek is)Newman
Jó, hogy említed, Geno is jobb lenne mint Mariota. Csak hogy trollkodjak is kicsit. 😛
több mint 10 éve
Bizony sokakat sziven utott ez a trade de ez bizony uzlet is figyelni kell a cap-et is.
143 milliobol kell 51 fizut fedezni es ugye a vet min is kozel van a milliohoz.
Nekem nincs bajom ezzel hogy a starokat lecserelik ez megszokott dolog.
Volt Dawkins elment lett helyett DJAx stb most majd lesz mas jatekos nekem a lenyeg ez az Eagles!

Nem lehet sok elit fizetesu jatekosod es aki sokba kerul azt el kell engedni a lenyeg hogy megfelelően potold.
Kelly ugy gondolta hogy futót konnyebb potolni mint egy jo ILB t talalni es ugye RYans is ketseges mert nem is fiatal plusz draga is.
Lehet Kiko is lutri de itt minden az, lenyegeben egy bagoert jatszo igeretes ILB t csereltunk egy elit fizus eliten jatszo futoert.
De iden sok a jo futo a drafton es latni,hogy milyen gyorsan kopnak a futók.
Egy jó es fiatal ILB paros kore lehet vedelmet epiteni es ott van meg Cox,Logan,Thorton,Curry Graham es remeljuk MS.
Én a heti történesek miatt nem tudok rosszra gonndolni.

több mint 10 éve

dande
Megjegyzem, Hundley sokkal szarabb, mint Geno amikor kijött. Kb. 2 év lenne felépíteni (még Chipnek is)