Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem érdekelMajd Barner megoldjamustaineBajnert olvastam hirtelen.ano92
több mint 10 éve
Majd Barner megoldjamustaineBajnert olvastam hirtelen.
több mint 10 éve
Pierre Thomashoz mit szólnátok? Szerintem a Polk/Thomas/Sproles rotáció egész jól elkaristolna Shady helyett.RataxesOregonra járt?
több mint 10 éve
Én draftról kukáznék RB-t. Még egy esetleges pick kiárusitás mellett is lenne azért erre lehetőség. Polk és Sproles rotálása mellett az új arc is kapná a snapeket.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Pierre Thomashoz mit szólnátok? Szerintem a Polk/Thomas/Sproles rotáció egész jól elkaristolna Shady helyett.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Én kérek elnézést!Tessék Sobri! Te meg itt fikázod a Jags húzásait. A számok magukért beszélnek. Már csak ki kell forrni a srácoknak 😀Matthew99és akkor a Jax-en meg nevethetünk együtt, ahogy szórták a pickeket, 1-2 meghatározó arc helyett húztak boldog-boldogtalant. Szerintem iktriad tud egy kimutatást, hogy az elmúlt 15 első 2 körös húzásukból jó ha 3 a csapatnál, és 5 a ligában van egyáltalán.)Tessék itt a kimutatás - kicsit jobb a mérlegünk, mint vártad. 😀
Sobri Jóska
2007 1. kör Reggie Nelson (mi elcsesztük, a Bengas feltámasztotta a karrierjét) 2. kör Justin Durant -megfordult több csapatnál. Mindketten stabil kezdők.
2008. 1. kör Derrick "karate kid" Harvey Nincs a ligában, 2. kör Quentin Groves - journeyman - még a ligában van
2009. 1. kör Eugene Monroe (a Ravens LTje); 2. kör Eben Britton (csere OL a Bearsben)
2010 .1. kör Tyson Alualu (FA, reményeink szerint újraigazoljuk) 2. kör Derek Coxra eltradelve New Englandbe 2009ben
2011: 1. kör Blaine Gabbert (Jelenleg FA, aki aláíratja, az hülye), 2. kör eltradelve, hogy feltradeljünk érte...
2012: 1. kör Justin Blackmon (technikailag a ligában van, gyakorlatilag elvonón...), 2. kör Andre Branch (jelenleg még nálunk van)
2013. 1. kör Luke Joeckel(Eddig csalódást keltő LT), 2. kör Johnatan Cyprien (Eddig picit csalódást keltő SS)
2014: 1. kör Blake Bortles (A jövő szupersztárja, tavaly csak altatott. 😀) 2. kör Marqise Lee & Allen Robison (hoztak fél-fél jó szezont)
Tehát az elmúlt 15 első 2 körös pickből csak Harvey nincs a ligában (igaz Szöszi és Groves követheti idén). A 15 pickből 6 +1 +1 van jelenleg a Jaguarsnál(Alkesz sorsa bizonytalan, de technikailag a mi játékosunk. Alualu FA, de vélhetően visszatér majd a Jagsbe)iktriad
Nem tudtam, hogy a Jax ilyen jó csapat.
Biztos azok a rohadt eredmények zavartak csak össze, 2-14, 4-12, 3-13, és nem vettem észre mekkora sztárparádé volt az elmúlt pár év draftja, és rossz példát hoztam.
Nem is értem miért egy akkora király csapatot találtam meg, akik olyan fifikásak, hogy Russel Wilson elött lazán behúznak egy puntert a 3. körben.
Bocs iktriad.
több mint 10 éve
Tessék Sobri! Te meg itt fikázod a Jags húzásait. A számok magukért beszélnek. Már csak ki kell forrni a srácoknak 😀és akkor a Jax-en meg nevethetünk együtt, ahogy szórták a pickeket, 1-2 meghatározó arc helyett húztak boldog-boldogtalant. Szerintem iktriad tud egy kimutatást, hogy az elmúlt 15 első 2 körös húzásukból jó ha 3 a csapatnál, és 5 a ligában van egyáltalán.)Tessék itt a kimutatás - kicsit jobb a mérlegünk, mint vártad. 😀
Sobri Jóska
2007 1. kör Reggie Nelson (mi elcsesztük, a Bengas feltámasztotta a karrierjét) 2. kör Justin Durant -megfordult több csapatnál. Mindketten stabil kezdők.
2008. 1. kör Derrick "karate kid" Harvey Nincs a ligában, 2. kör Quentin Groves - journeyman - még a ligában van
2009. 1. kör Eugene Monroe (a Ravens LTje); 2. kör Eben Britton (csere OL a Bearsben)
2010 .1. kör Tyson Alualu (FA, reményeink szerint újraigazoljuk) 2. kör Derek Coxra eltradelve New Englandbe 2009ben
2011: 1. kör Blaine Gabbert (Jelenleg FA, aki aláíratja, az hülye), 2. kör eltradelve, hogy feltradeljünk érte...
2012: 1. kör Justin Blackmon (technikailag a ligában van, gyakorlatilag elvonón...), 2. kör Andre Branch (jelenleg még nálunk van)
2013. 1. kör Luke Joeckel(Eddig csalódást keltő LT), 2. kör Johnatan Cyprien (Eddig picit csalódást keltő SS)
2014: 1. kör Blake Bortles (A jövő szupersztárja, tavaly csak altatott. 😀) 2. kör Marqise Lee & Allen Robison (hoztak fél-fél jó szezont)
Tehát az elmúlt 15 első 2 körös pickből csak Harvey nincs a ligában (igaz Szöszi és Groves követheti idén). A 15 pickből 6 +1 +1 van jelenleg a Jaguarsnál(Alkesz sorsa bizonytalan, de technikailag a mi játékosunk. Alualu FA, de vélhetően visszatér majd a Jagsbe)iktriad

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
és akkor a Jax-en meg nevethetünk együtt, ahogy szórták a pickeket, 1-2 meghatározó arc helyett húztak boldog-boldogtalant. Szerintem iktriad tud egy kimutatást, hogy az elmúlt 15 első 2 körös húzásukból jó ha 3 a csapatnál, és 5 a ligában van egyáltalán.)Tessék itt a kimutatás - kicsit jobb a mérlegünk, mint vártad. 😀
Sobri Jóska
Tehát az elmúlt 15 első 2 körös pickből csak Harvey nincs a ligában (igaz Szöszi és Groves követheti idén). A 15 pickből 6 +1 +1 van jelenleg a Jaguarsnál(Alkesz sorsa bizonytalan, de technikailag a mi játékosunk. Alualu FA, de vélhetően visszatér majd a Jagsbe)
több mint 10 éve
Akkor johetne:D Hause CB
R Cobb WR
D MCCarty FS
C Boling G
K Ellis DT
D Searcy SS
C Culliver CB
B Graham
Még Mariota es drafton egy futó 3. Körben.
Esetleg Moore ha D McC draga.
több mint 10 éve
De Csabi, nem te fizeted meg.Úgy látom páran még mindig nem értitk, hogy Chip nem franchise QB-t akar. Chip Mariotát akarja.Hulkeinsteinépp ez zavar hogy őt akarja. minden áron. és úgy le fognak húzni minket mint a szart.eaglesmcnabb
Valamint sok szerinted egy franchise QB-ért 2db első és 2 db második kör mondjuk?
3. (4., 5., 6.) körben is lehet húzni jó, meghatározó játékost.
És korai köröket is el lehet baszni. (Még a Pats is kidobott az ablakon 2-3 db 1/1-es picket érő húzást az elmúlt pár évben, ment a kukába egy rakat korai kör, és akkor a Jax-en meg nevethetünk együtt, ahogy szórták a pickeket, 1-2 meghatározó arc helyett húztak boldog-boldogtalant. Szerintem iktriad tud egy kimutatást, hogy az elmúlt 15 első 2 körös húzásukból jó ha 3 a csapatnál, és 5 a ligában van egyáltalán.)
No para, jó lesz ez a Kelly féle Philly Mariotával, SB contender évekig.
több mint 10 éve
NBC Washington reports free agent S Devin McCourty is "high" on the Eagles' wish list, and will also be pursued by the Giants.The Eagles have spent the week clearing cap space, and have a hole at free safety with Nate Allen expected to walk in free agency. The Eagles and G-Men won't be McCourty's only pursuers, as he's far and away this year's top-available safety. Most sign point to the Patriots getting outbid for his services.
(én meg leszopkodom magam itthon 😀 )Newmanha ez össze jönne, duplán
nem beszélve Maxwellről
több mint 10 éve
Egyébként meg Top RB nélkül is lehet SB-t nyerni! Lásd:New England Patriots !
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Úgy látom páran még mindig nem értitk, hogy Chip nem franchise QB-t akar. Chip Mariotát akarja.Hulkeinsteinépp ez zavar hogy őt akarja. minden áron. és úgy le fognak húzni minket mint a szart.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
én speciel nem mondtam hogy nem drukkolok többet az eaglesnek, azt meg végképp nem hogy foles a megoldás. Egy szurkoló szerződése örökre szól, folesé remélem az idei évig. megértem hogy chip nem benne látja a jövőt, de ez leeshetett volna neki hamarabb is.Úgy látom páran még mindig nem értitk, hogy Chip nem franchise QB-t akar. Chip Mariotát akarja. Mariota idén jön ki, nem tavaly, és nem is jövőre. Chip szemében Mariota sokkal több, mint egy franchise QB, ha feltradelünk érte, akkor azt is megkockáztatom hogy ha az összes NFL játékost bedobnánk egy kalapba, Chip akkor is Mariotát választaná, nem pedig Manninget, Brady vagy Luckot, esetleg Wilsont.
a sarkított kantajózsis hasonlatból meg sikerült a lényeget megérteni, gratulálok JJeaglesmcnabb
több mint 10 éve
én speciel nem mondtam hogy nem drukkolok többet az eaglesnek, azt meg végképp nem hogy foles a megoldás. Egy szurkoló szerződése örökre szól, folesé remélem az idei évig. megértem hogy chip nem benne látja a jövőt, de ez leeshetett volna neki hamarabb is.a sarkított kantajózsis hasonlatból meg sikerült a lényeget megérteni, gratulálok JJ
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Maxwellt kérdezték, hogy játszana-e nálunk:"Definitely. They run the scheme that I’m talking about. Cover 3, man press. And they’re committed to winning, so definitely Philadelphia. If they was to come at me, I would definitely have to consider them."
www.clippit.tv/c/aydlq
több mint 10 éve
Érdekes helyzet alakulhat ki, ha Ryans-t is megtartjuk.Hát ez nem lenne túl nyerő.
Ugye szezon végén ezt nyilatkozta Kelly róla:
"But we need DeMeco. I'm a big DeMeco fan. As a group, he really sets the tone for everybody on the defense side of the ball. So it's just a matter of getting DeMeco healthy again."
Így most azt boncolgatják kint, hogy mennyiben befolyásolná ez a lépés Kendricks pozícióját a csapaton belül. A Ryans-Alonso rotációt, vagy Alonso szerepeltetését OLB-ként kizárják, így akár a Mariota biznisz része is lehetne Kendricks aminek nagyon nem örülnék :S Ti hogy látjátok?
www.bleedinggreennation.com/2015/3/4/8151475/eagles-demeco-ryans-linebacker-mychal-kendricks-trade-kiko-alonsoHighlander
1. Elbasznák a megálmodott Kendricks-Alonso tengelyemet :-/
2. Egy két achilles szakadásos és 30 éves linebackerre, és egy tavalyi ACL-ből felépült játékosra nem tudnám nyugodtan rábízni a védelem közepét. Tudom, hogy Casey M. bármelyiket magas szinten pótolná 😛 , de azért mégse.
3. Van egy határ, ahol már a csapat és az öltöző integritására is kell gondolni. Az eddigi lépéseknek megvolt a logikája cap, életkor stb. szempontokból. De Kendricks még egy évig olcsó és jó linebacker, épp az utóbbi 2 évben kezdett el jól játszani, és szükségünk is van rá, Alonso érkezése nekem nem teszi feleslegessé (ezzel cserélhetővé) Mychalt. Csak azért beletenni egy trédbe, mert ellenértéknek jó lenne ... 😕 Tudjuk, hogy ez egy ilyen munkakör, hogy elcserélhetik az embert, de azért a kezdőknek fontos, hogy biztos legyen a helyük, és azért a Shady cserével szerintem már feszítették a húrt a bizalom tekintetében. Szóval azért nem muszáj Madden jelleggel össze-vissza cserélni az embereket. Ha mindenáron egy LB-t akarunk belerakni egy cserébe, akkor küldjük tovább Kiko-t, ő még nem tagja a csapatnak, mint közösségnek. Az értékük meg kb. közel azonos. Kendrickssel meg hosszabbítsunk, mert nagyon illik Davis védelmébe.
Egyébként meg elég légbőlkapott teóriának tűnik az egész. Ha Ryans belemegy a kisebb fizetésbe, akkor inkább cserének lesz jó, mint kezdőnek. Tavaly is láttuk, hogy 2 ILB nem elég, sok volt a sérült és elég vékonyak lettünk szezon közben ezen a poszton.

több mint 10 éve
Kell ez a 3 ILB, tavaly hárman összesen 22 meccset játszottak.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Williams pedig Seattleben. Azért nem semmi lenne, ha ő lenne a LOB új láncszeme 😀Sherman jó pár szinttel magasabban van szerintem , ám ez a teljesítményére is igaz 😀
Napi kvízkérdés: Shermannek, vagy Carynek nagyobb az arca?mustaine
több mint 10 éve
www.bleedinggreennation.com/2015/3/5/8143399/eagles-chris-polk-restricted-free-agent-tender-lowest-running-backazért nem bánnám ha maradna
több mint 10 éve
Williams pedig Seattleben. Azért nem semmi lenne, ha ő lenne a LOB új láncszeme 😀Napi kvízkérdés: Shermannek, vagy Carynek nagyobb az arca?
több mint 10 éve
Cole Tampában vizitel.
több mint 10 éve
Ha olyan ügyes lennék, aki vissza tud menni a fórumon (nem egyesével pörgetve…), akkor most előhoznám azokat a hozzászólásokat, amiket a szezon során írtatok Shady-ról! Mi a f+sznak nem futja meg azt az 1 yardot ami kell, helyette nagy játékot akar mindig, aztán beszopjuk az 5-6 yard mínuszt, vagy elveszti a labdát!
Én szerettem a játékát, de biztos voltam benne, hogy ennyi pénzért nem marad nálunk!
Most legalább nem vágtuk ki ingyen, mint DeSean-t! Hát mi a fejlődés, ha ez nem?😀