Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Az némileg kérdés is volt, bocsánat rosszul írtam, a szerződések pénzügyi részleteit amúgy Roseman felügyeli még?
több mint 10 éve
Reméljük a szerződéseket még Rózsi köti, akkor van esély rá, hogy okosan történik.Félek, hogy Maclin megy a piacra, nagyon úgy tűnik, hogy Chip egyszerűen nem díjazza a skill playereket, bízik a rendszerében. De azért még én is reménykedek.
Maclin re-sing-t még mindig nagyon várom, Grahamével együtt bár még arra kevesebb az esély.dande
több mint 10 éve
Reméljük a szerződéseket még Rózsi köti, akkor van esély rá, hogy okosan történik.Maclin re-sing-t még mindig nagyon várom, Grahamével együtt bár még arra kevesebb az esély.
több mint 10 éve
Charles Robinson @CharlesRobinson 20 mp21 másodperccel ezelőttA league source says the #Eagles have made safety Devin McCourty a top priority. #Patriots still want him back.
Közben Kareem Jackson hosszabbított a Texans-szal. Nem nagy gond, mert alacsony, így tuti nem volt célpontunk, és legalább kapunk egy mankót, hogy milyen CB-fizetések várhatóak.
több mint 10 éve
De ha jól értem Torreyra és Cobbra is. Akkor elégedjenek meg velük, minket meg Maclinnel hagyjanak csak békén 😛
több mint 10 éve
Maclinre hajt a Texans is: www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/report-texans-targeting-jeremy-maclin
több mint 10 éve
Az a baj, hogy amíg nem láttuk élesben, néhány meccsen az új csapatot, addig nehéz megítélni, hogy ki döntött jól, meg ki nem. Nem vagyok annak a híve, hogy bármit is temessek előre, úgy, hogy még csak részleteket láttam belőle, és csak találgatni lehet a jövőt illetően. Én kifejezetten élvezem ezt a mostani időszakot, hogy végre felkavarodik az állóvíz, és történik valami. Nem vagyunk egyformák, ennyi az egész. Az biztos, hogy ha Roseman maradt volna a pozíciójában, akkor sokkal ""racionálisabb"" döntések születtek volna/születnének, vagy legalábbis esélyes. Ezt már nem tudjuk meg, persze ettől még segítheti Kelly-t a döntéshozatalban. Szerintem ez, hogy átstrukturálták a hatalmi pozíciókat nem jelenti azt, hogy mostantól nem állhatnak szóba egymással szakmai ügyeket illetően. Viszont ha Kelly mondjuk megbukna ezzel, elfogadom, hogy tévedett, de legalább próbálkozott valami újjal.Én nem értek egyet nagyon az ő teljhatalmával. És tartok tőle hogy bele is fog bukni a franchise, és évekre megint esélytelenek leszünk. Ne legyen igazam, de sokkal optimistább lennék ha Rosemant nem vonják ki a forgalomból. Nálam ő nagyon komoly szakember, Kelly pedig egy jó edző aki most azt hisz hogy már nagyon érti az NFL világát.Shawn84Mondom, nem kötekedés volt. Nekem aztán teljesen mindegy, csak meglepődtem és kíváncsi voltam az okára. Olyan durva átkot írsz ki oda, amilyet csak szeretnél, nem kell félteni a lelki világomat 😀 Csak egy szimpla kérdés volt amire válaszoltál is.HighlanderTessékmondani most jobb?Shawn84Shawn84Shawn, most vettem csak észre és ne vedd támadásnak, de tényleg szükségét érzed annak a "Dögölj meg Chip" kiírásnak? Nyilván azt írsz oda amit jónak találsz, nem tisztem megmondani, de komolyan is gondolod?Highlander
több mint 10 éve
Én nem értek egyet nagyon az ő teljhatalmával. És tartok tőle hogy bele is fog bukni a franchise, és évekre megint esélytelenek leszünk. Ne legyen igazam, de sokkal optimistább lennék ha Rosemant nem vonják ki a forgalomból. Nálam ő nagyon komoly szakember, Kelly pedig egy jó edző aki most azt hisz hogy már nagyon érti az NFL világát.Mondom, nem kötekedés volt. Nekem aztán teljesen mindegy, csak meglepődtem és kíváncsi voltam az okára. Olyan durva átkot írsz ki oda, amilyet csak szeretnél, nem kell félteni a lelki világomat 😀 Csak egy szimpla kérdés volt amire válaszoltál is.HighlanderTessékmondani most jobb?Shawn84Shawn84Shawn, most vettem csak észre és ne vedd támadásnak, de tényleg szükségét érzed annak a "Dögölj meg Chip" kiírásnak? Nyilván azt írsz oda amit jónak találsz, nem tisztem megmondani, de komolyan is gondolod?Highlander
több mint 10 éve
Mondom, nem kötekedés volt. Nekem aztán teljesen mindegy, csak meglepődtem és kíváncsi voltam az okára. Olyan durva átkot írsz ki oda, amilyet csak szeretnél, nem kell félteni a lelki világomat 😀 Csak egy szimpla kérdés volt amire válaszoltál is.Tessékmondani most jobb?Shawn84Shawn84Shawn, most vettem csak észre és ne vedd támadásnak, de tényleg szükségét érzed annak a "Dögölj meg Chip" kiírásnak? Nyilván azt írsz oda amit jónak találsz, nem tisztem megmondani, de komolyan is gondolod?Highlander
több mint 10 éve
Tessékmondani most jobb?Shawn84Shawn, most vettem csak észre és ne vedd támadásnak, de tényleg szükségét érzed annak a "Dögölj meg Chip" kiírásnak? Nyilván azt írsz oda amit jónak találsz, nem tisztem megmondani, de komolyan is gondolod?Highlander
több mint 10 éve
Shawn84Shawn, most vettem csak észre és ne vedd támadásnak, de tényleg szükségét érzed annak a "Dögölj meg Chip" kiírásnak? Nyilván azt írsz oda amit jónak találsz, nem tisztem megmondani, de komolyan is gondolod?
több mint 10 éve
Na erre kíváncsi leszek mennyi jön ki belőle Bármennyire is szerettem és tőle van mezem is (amit most már fele áron is meglehet kapni 😛) azért 12 millió körül az sok lett volna, ha esetleg nálunk is elkezd még nagyobb pénzért "kéregetni"..... ez is a háttérben lehetett, hogy ettől tartottunk.....2014: $10,250,000
www.bleedinggreennation.com/2015/3/7/8167443/lesean-mccoy-bills-contract-extension-buffalodande
2015: $7,150,000
2016: $7,850,000
A Billsben nem csoda ha többet akar, ott kicsinálják. lesz 2 éve rokkantnyugdíjig és ennyi.
több mint 10 éve
Na erre kíváncsi leszek mennyi jön ki belőle Bármennyire is szerettem és tőle van mezem is (amit most már fele áron is meglehet kapni 😛) azért 12 millió körül az sok lett volna, ha esetleg nálunk is elkezd még nagyobb pénzért "kéregetni"..... ez is a háttérben lehetett, hogy ettől tartottunk.....www.bleedinggreennation.com/2015/3/7/8167443/lesean-mccoy-bills-contract-extension-buffalo
több mint 10 éve
Max backupnak Cam Newton mogé!!!!!!
több mint 10 éve
eagles Rumors: Philadelphia interested in Tarvaris Jackson, Jake Lockerwww.bleedinggreennation.com/2015/3/7/8166447/eagles-rumors-philadelphia-tarvaris-jackson-jake-locker-mark-sanchez-foles
több mint 10 éve
Sancho ha elfogadja a backup szerepet és máshol nem kap kezdő lehetőséget simán maradjon. Szerintem elfogadhatóan játszott, és ha nem bénázik a Sec,, még legalább két meccset nyerhettünk volna vele is. Foles sorsa meg attól függ függeni, mit sikerül Mariotával kapcsolatban alkotni.+1, teljesen jó backup olcsón, pénzünk is van rá most bőven, nem hiszem, hogy más többet ajánlana neki.
Maclint nagyon szeretném, hogy maradjon, reméljük nem igazak a hírek, hogy lehet mégsem ír alá. T. Smithtől viszont nagyon fázok, őt emlegetik remélem nem jön ide.
Thorton is jó lenne, ha itt maradhatna, 2, kört nem hiszem, hogy adnak érte.
Meglátjuk.dande
Ismeri a rendszert, és a playbookot, kezdőként sem volt olyan borzalmas, backupnak tökéletes. Illetve ha megszereznénk Mariotát, akkor neki is jó tanító lehetne, főleg abban, hogy hogyan kezelje a big market nyomását.
Mariota+Sanchez>Mariota+Locker(vagy vmi hasonló FA)>Foles+Sanchez>Foles+Petty/Hundley>Foles+Locker(vagy vmi hasonló FA)
több mint 10 éve
Sancho ha elfogadja a backup szerepet és máshol nem kap kezdő lehetőséget simán maradjon. Szerintem elfogadhatóan játszott, és ha nem bénázik a Sec,, még legalább két meccset nyerhettünk volna vele is. Foles sorsa meg attól függ függeni, mit sikerül Mariotával kapcsolatban alkotni.Maclint nagyon szeretném, hogy maradjon, reméljük nem igazak a hírek, hogy lehet mégsem ír alá. T. Smithtől viszont nagyon fázok, őt emlegetik remélem nem jön ide.
Thorton is jó lenne, ha itt maradhatna, 2, kört nem hiszem, hogy adnak érte.
Meglátjuk.
több mint 10 éve
állatok lennének. Graham Curry a két szélen 4-3ban. 😀na pont őt nem adnám 😊 bár megnézném 4-3-ban mit tudna művelnizsojtiVan pénz, majd megveszik Suh-t Curry helyére 😊Shawn84Thornton megkapta a 2. körös RFA tendert.Hulkeinsteinlegalább a D fal egyben marad 😊
Viccet félretéve kíváncsi leszek a többiekre (Allen, Bair, Curry, Hart ) én azért várnék ide is új embertzsojti
több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000477175/article/will-mark-sanchez-return-to-philadelphia-eaglesHa nem kell sehova kezdőnek, úgyis jön könyörögve.
hááát... ha lesz no.1 QB, azaz cserének szánjuk, meg olcsón megegyezünkzsojti
több mint 10 éve
hááát... ha lesz no.1 QB, azaz cserének szánjuk, meg olcsón megegyezünk
több mint 10 éve
na pont őt nem adnám 😊 bár megnézném 4-3-ban mit tudna művelniVan pénz, majd megveszik Suh-t Curry helyére 😊Shawn84Thornton megkapta a 2. körös RFA tendert.Hulkeinsteinlegalább a D fal egyben marad 😊
Viccet félretéve kíváncsi leszek a többiekre (Allen, Bair, Curry, Hart ) én azért várnék ide is új embertzsojti
több mint 10 éve
Van pénz, majd megveszik Suh-t Curry helyére 😊Thornton megkapta a 2. körös RFA tendert.Hulkeinsteinlegalább a D fal egyben marad 😊
több mint 10 éve
Thornton megkapta a 2. körös RFA tendert.Hulkeinsteinlegalább a D fal egyben marad 😊
Viccet félretéve kíváncsi leszek a többiekre (Allen, Bair, Curry, Hart ) én azért várnék ide is új embert
több mint 10 éve
Kendrickset a Jets-hez kötötték sokan, ha David Harris lelépett volna. Harris újraigazolásával már elméleti szinten is minimális esélye van annak, hogy a Jetsnek kellene Kendricks. Chip volt a Clemson pro dayén és beszéltek Stephone Anthonyval. Őt sem feltétlenül idén szánhatnák Kendricks utódául, hanem az elkövetkező évekre nézve. Kendricksnek egy év múlva eljár a szerződése és nem biztos, hogy sikerül megegyezni vele. Gondolom még nem tárgyaltak eddig, vagy nem tudunk róla.Sajnos Boykin és/vagy Curry elcserélésében lenne egyfajta logika. Mindkettőnek lejár a szerződése jövőre, és mindkettőnél inkább a távozásnak van nagyobb esélye. Boykin a szélen szeretne játszani, de mi csak a slotban játszatjuk (főleg, ha idén megerősítjük a CB posztot) szóval lehet, hogy inkább elmegy egy olyan csapathoz, ahol megkapja a lehetőséget, és az ezzel járó nagyobb fizetést. Curry meg nem igazán illik a 3-4-be, inkább csak szituációs emberként, bár annak nagyon hasznos. Viszont egy 4-3-as védelemben kezdő is lehetne.
Ha idén egy jó ellenértéket kapnánk valamelyikükért egy cserében, akkor biztos, hogy el fognak gondolkodni rajta a csapatnál. Ha FA-en mennek el jövőre, akkor max. 2017-es kompenzációs pickekben reménykedhetnénk.
Curry esetleges távozása jobban fájna, főleg, ha Graham is megy, mert ketten nem kevés passrushért voltak felelősek tavaly.