Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
2014-es számok a jelenleg rosteren lévő WR-ektől, és RB-ktől:WR:
Jordan Matthews: 67 elkapás, 872 yard, 8TD
Riley Cooper: 55 elkapás, 577 yard, 3TD
Josh Huff: 8 elkapás, 98 yard, 0TD
Jeff Maehl: 5 elkapás, 56 yard, 0TD
Összesen: 135 elkapás, 1603 yard, 11 TD (összehasonlításképpen Antonio Brown: 129 elkapás, 1698 yard, 13TD)
RB:
Darren Sproles: 57 carry, 329 yard, 6TD + 40 elkapás, 387 yard, 0TD
Chris Polk: 46 carry, 162 yard, 7TD + 2 elkapás, 16 yard
Összesen:
177 elkapás, 2006 yard, 11TD
103 carry, 491 yard, 13TD
Ha még hozzáveszem a TE posztot:
Brent Celek: 32 elkapás, 340 yard, 1TD
Zach Ertz: 58 elkapás, 702 yard, 3TD
Trey Burton: 5 carry, 10 yard, 0TD
Összesen a skill playereink termése:
267 elkapás, 3048 yard, 15TD
108 carry, 501 yard, 13TD
Összesen: 375 labdaérintés, 3549 yard, 28 TD (összehasonlításképpen: Antonio Brown+Le'Veon Bell: 502 labdaérintés, 3913 yard, 24TD)
Tegyük fel, hogy mindegyikük 30%-kal produktívabb lesz a nagyobb szerep, és Chip offense miatt (szerintem bőven túlzó ez a 30%, de legyen. Ekkor 487 labdaérintés, 4613 yard, 36 TD jön ki.
Tavaly 6400 yardunk volt összesen. Nálam ez elég nagy visszaesésnek tűnik, és még akkor sem léptünk előre, ha 2000 yardnyi termelést igazolunk FA-ról+draftról összesen, ami szintén kb. lehetetlen a jelenlegi felhozatal mellett. Az egyedüli dolog ami megdobhatja, az Mariota esetleges érkezése esetén a QB által futott yardok mennyisége. Viszont ha Foles marad, akkor ki van zárva, hogy szignifikánsan javulnánk tavalyhoz képest.
több mint 10 éve
Kevésbé érzem! annak akire szükségünk van, és nálam a hozzáállása is a dolgokhoz eddig szimpatikusabb volt Maclinnek. De mondom a tévedés lehetőségét vállalom 😀Torrey Smith-l Maclint?????????????????????? Kösz nekem inkább nem. De biztos én látom rosszul. 😀dandeMi a bajod Smithel?Shawn84
több mint 10 éve
Most írom, hogy az összyard Kelly rendszerében sosem számított, szóval az minden, csak nem releváns statisztika. Nyilván egy Oregonban 600 yardot produkáló WR-nél egy a Philly-ben 300 yardot elkapó játékos jobb kvalitást jelent, tehát ezt is nevezhetjük szintlépésnek. Polk pl. majdnem egy meccsen többet futott a Washingtonban, mint itt három év alatt, tehát aki itt hozza a Ducks-tól megszokott arányosan jobb számokat, az nyilván megfelelő ebbe a szisztémába.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Torrey Smith-l Maclint?????????????????????? Kösz nekem inkább nem. De biztos én látom rosszul. 😀dandeMi a bajod Smithel?
több mint 10 éve
Torrey Smith-l Maclint?????????????????????? Kösz nekem inkább nem. De biztos én látom rosszul. 😀
több mint 10 éve
A JELENLEG rosteren lévők nem. Mindjárt összeírom hogy a tavalyi szezonban hány yardot hoztak össze összesen a jelenleg rosteren lévő RB-k, és WR-ek.és a támadók nem jobbak?baggioEgyetértek veled abban, hogy lebecsülik Chip rendszerét, de ez már akkor is az NFL, ahol ez nem lesz elég, mert jobb védők vannak.HulkeinsteinHa megnézed az Oregon skill playereit 2007 óta, igazából egy tipikus north-south futó hiányzik csak a sorból (Polk elméletileg ilyen, de neki nincs meg a sebessége, hogy produktív legyen). Egyetlen 1000+ yardos elkapója volt, Maehl 2010-ben a maga 1076 yardjával, általában 600-700 yardokat csinált a no.1. WR-ebaggioJon majd draftrolJanekMelyik pickkel? Mert ha tradelünk Mariotáért, akkor első kettőben szinte biztos, hogy nem húzunk.
Utána meg már csak a futottak még kategória van.
Nem túl fényes ez a jelenlegi Matthews-Cooper-Huff-Polk-Sproles skill player felhozatal :/Hulkeinstein
Viszont nem temetni akarom én a csapatot, az FA végéig semmilyen konklúziót nincs értelme vonni, mert pl Torrey Smith-szel simán lehetne pótolni Maclint. Csak a jelenlegi DC a kétségbe ejtő ezen a két poszton.
több mint 10 éve
és a támadók nem jobbak?Egyetértek veled abban, hogy lebecsülik Chip rendszerét, de ez már akkor is az NFL, ahol ez nem lesz elég, mert jobb védők vannak.HulkeinsteinHa megnézed az Oregon skill playereit 2007 óta, igazából egy tipikus north-south futó hiányzik csak a sorból (Polk elméletileg ilyen, de neki nincs meg a sebessége, hogy produktív legyen). Egyetlen 1000+ yardos elkapója volt, Maehl 2010-ben a maga 1076 yardjával, általában 600-700 yardokat csinált a no.1. WR-ebaggioJon majd draftrolJanekMelyik pickkel? Mert ha tradelünk Mariotáért, akkor első kettőben szinte biztos, hogy nem húzunk.
Nem túl fényes ez a jelenlegi Matthews-Cooper-Huff-Polk-Sproles skill player felhozatal :/Hulkeinstein

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Egyetértek veled abban, hogy lebecsülik Chip rendszerét, de ez már akkor is az NFL, ahol ez nem lesz elég, mert jobb védők vannak.Ha megnézed az Oregon skill playereit 2007 óta, igazából egy tipikus north-south futó hiányzik csak a sorból (Polk elméletileg ilyen, de neki nincs meg a sebessége, hogy produktív legyen). Egyetlen 1000+ yardos elkapója volt, Maehl 2010-ben a maga 1076 yardjával, általában 600-700 yardokat csinált a no.1. WR-ebaggioJon majd draftrolJanekMelyik pickkel? Mert ha tradelünk Mariotáért, akkor első kettőben szinte biztos, hogy nem húzunk.
több mint 10 éve
Ha megnézed az Oregon skill playereit 2007 óta, igazából egy tipikus north-south futó hiányzik csak a sorból (Polk elméletileg ilyen, de neki nincs meg a sebessége, hogy produktív legyen). Egyetlen 1000+ yardos elkapója volt, Maehl 2010-ben a maga 1076 yardjával, általában 600-700 yardokat csinált a no.1. WR-eJon majd draftrolJanekMelyik pickkel? Mert ha tradelünk Mariotáért, akkor első kettőben szinte biztos, hogy nem húzunk.

---
több mint 10 éve
Kiko nem megy át a fizikai felmérőn és vissza az egész üzlet 😛
több mint 10 éve
Az elmúlt napok történései után meglepődnék ha Maclin a csapatot választaná a pénz helyett. (hozzáteszem teljesen érthető) de ne legyen igazam...Viszont ha nem marad Maclin akkor nem tudom kinek fog dobálgatni Kelly kedvene, mert Matthews még nem elit, mást meg FA-ról nem igen lehet hozni. jelenleg elit RB sincs, mert hát ugye Shady nem kellett.... nem túl fényes a helyzet.
több mint 10 éve
Na de pesszimista lett a helyzet.
több mint 10 éve
Jon majd draftrolJanekMelyik pickkel? Mert ha tradelünk Mariotáért, akkor első kettőben szinte biztos, hogy nem húzunk.
Nem túl fényes ez a jelenlegi Matthews-Cooper-Huff-Polk-Sproles skill player felhozatal :/
több mint 10 éve
Reméljük Maclinnek lesz esze, és látja azt a fantasztikus víziót és koncepciót, ami itt kirajzolódni látszik, amit Kelly felépít és megérti,hogy mindenhol máshol csak rosszabbul járna 😛
több mint 10 éve
NFL media's Ian Rapoport also notes that Cobb "turned down significantly more money elsewhere" to re-sign with the Packers. So Cobb's actual value could have been even higher if he left Green Bay.Szóval biztos, hogy Maclin megkapja máshol a 11 millióját, mi meg itt maradunk Riley Cooper-rel, mint 1 szem nem slot WR...
több mint 10 éve
Sobri:Ár-érték arányban nem éri meg hosszútávon.
Cary is ugyanez az eset volt, nem volt jobb 2 éve, hát túlfizettük. Meg is lett az eredménye, most muszáj túlfizetni még valakit. Lehet hogy Maxwell-ről kapnánk a legkevesebb yardot a jelenlegi FA cornerek közül, de hogy max 10%-kal, az is biztos. Csak hogy egy ilyen nem hype-olt corner nem 10-et kérne, hanem csak 5-6 körül (House, Culliver, Tramon).
több mint 10 éve
Samuelson-Nordhaus?Ha lesz aki kifizeti, akkor milyen korrelációban nem ér meg annyit?Nem ér meg annyit, de el fogja kérni, és lesz is aki kifizeti neki. Nagyon remélem, hogy nem mi hozzuk el.mustaineakkor jó. Akkor im happy.Annyi hír lesz, hogy Cobb tuti nem jon mert bár még el sem ment, de már megy is vissza GB-be 😀Ingram új szerződését elnézve esetleg Murrayt kivéve szerintem minden RB majdnem szotyiért fog aláírni.iktriad
Amúgy azt ne higgyétek, hogy McCoy ki lett rakva és egy hasonló fizetésű futó jon majd a helyére. Azt szerintem szotyiért megoldjuk FA-n , vagy draft.ano92
És Maxwell? Mennyiért ír alá? Mert Jackson féle évi 10 milkát nem hiszem, hogy megér. Bár franc se tudja.ano92
Annyit ér mindenki, amennyit kifizetnek neki, nem?
Ez a piac, a szabadpiac lényege.
Ránézésre mondjuk Brady megér 25M/év-et, de ha FA lenne. és a legjobb ajánlata 15 lenne, akkor pont annyit érne. És viszont: ha valaki kap 10M-t/év, akkor annyit ér.
Vagy te hogy és mi alapján értékeled mondjuk 6-ra, vagy 9.5-re?
Érdekelne.
Hisz egy játékos (tárgy, szolgáltatás, akármi) értékét nem csak egy objektív skálán való elhelyezkedése határozza meg, hanem az is, hogy mekkora szükség mutatkozik rá, milyen igényt elégít ki.
Pl. egy üveg másfél literes ásványvíz az Oktogonon 150 forint, de a Góbi sivatag közepén akár 150 dollár is lehet.
Ahogy most egy fillért se fizetnék egy pedikűrösnek körömvágásért, de lehet 40 év múlva lehajolni sem tudok, és örömmel fizetek neki kétezret.
Pont az ilyen különböző szükségletszintek miatt nincs egzakt értéke egy üveg ásványvíznek, egy szolgáltatásnak, egy játékosnak.Sobri Jóska
több mint 10 éve
Ha lesz aki kifizeti, akkor milyen korrelációban nem ér meg annyit?Nem ér meg annyit, de el fogja kérni, és lesz is aki kifizeti neki. Nagyon remélem, hogy nem mi hozzuk el.mustaineakkor jó. Akkor im happy.Annyi hír lesz, hogy Cobb tuti nem jon mert bár még el sem ment, de már megy is vissza GB-be 😀Ingram új szerződését elnézve esetleg Murrayt kivéve szerintem minden RB majdnem szotyiért fog aláírni.iktriad
Amúgy azt ne higgyétek, hogy McCoy ki lett rakva és egy hasonló fizetésű futó jon majd a helyére. Azt szerintem szotyiért megoldjuk FA-n , vagy draft.ano92
És Maxwell? Mennyiért ír alá? Mert Jackson féle évi 10 milkát nem hiszem, hogy megér. Bár franc se tudja.ano92
Annyit ér mindenki, amennyit kifizetnek neki, nem?
Ez a piac, a szabadpiac lényege.
Ránézésre mondjuk Brady megér 25M/év-et, de ha FA lenne. és a legjobb ajánlata 15 lenne, akkor pont annyit érne. És viszont: ha valaki kap 10M-t/év, akkor annyit ér.
Vagy te hogy és mi alapján értékeled mondjuk 6-ra, vagy 9.5-re?
Érdekelne.
Hisz egy játékos (tárgy, szolgáltatás, akármi) értékét nem csak egy objektív skálán való elhelyezkedése határozza meg, hanem az is, hogy mekkora szükség mutatkozik rá, milyen igényt elégít ki.
Pl. egy üveg másfél literes ásványvíz az Oktogonon 150 forint, de a Góbi sivatag közepén akár 150 dollár is lehet.
Ahogy most egy fillért se fizetnék egy pedikűrösnek körömvágásért, de lehet 40 év múlva lehajolni sem tudok, és örömmel fizetek neki kétezret.
Pont az ilyen különböző szükségletszintek miatt nincs egzakt értéke egy üveg ásványvíznek, egy szolgáltatásnak, egy játékosnak.
több mint 10 éve
Felkelek, és csupa rossz hír...Cobb nem ér 10 misit, és ezzel Maclin a legjobb WR a piacon, vagyis ha eddig nem voltak hajlandóak túlfizetni, mostmár valószínűbb.
Maxwell-t hirtelen mégis vissza akarja igazolni a Seahawks... Gondolom rájöttek hogy senki nem lesz a piacon. Ha visszaigazolják az sem jó, de ha túlfizetjük annak sem fogok örülni.
McCourty pedig továbbra is tárgyal a Pats-szel, nagy pénzt mernék rá tenni, hogy kedd délután megállapodnak, csak azért hogy beszopassanak minket.
Frank Gore-nak sem örülnék...
több mint 10 éve
Azt tudom, hogy elkéri. Jól is teszi. De szerintem egy befürdés lenne. Asomugha 2.0 😀
több mint 10 éve
Nem ér meg annyit, de el fogja kérni, és lesz is aki kifizeti neki. Nagyon remélem, hogy nem mi hozzuk el.akkor jó. Akkor im happy.Annyi hír lesz, hogy Cobb tuti nem jon mert bár még el sem ment, de már megy is vissza GB-be 😀Ingram új szerződését elnézve esetleg Murrayt kivéve szerintem minden RB majdnem szotyiért fog aláírni.iktriad
több mint 10 éve
És Maxwell? Mennyiért ír alá? Mert Jackson féle évi 10 milkát nem hiszem, hogy megér. Bár franc se tudja.ano92Kareem Jackson "csak" évi 8,5 milláért írt alá, és 20 millió a garantáltja(évi 5).
több mint 10 éve
akkor jó. Akkor im happy.Annyi hír lesz, hogy Cobb tuti nem jon mert bár még el sem ment, de már megy is vissza GB-be 😀Ingram új szerződését elnézve esetleg Murrayt kivéve szerintem minden RB majdnem szotyiért fog aláírni.iktriad
És Maxwell? Mennyiért ír alá? Mert Jackson féle évi 10 milkát nem hiszem, hogy megér. Bár franc se tudja.
több mint 10 éve
Annyi hír lesz, hogy Cobb tuti nem jon mert bár még el sem ment, de már megy is vissza GB-be 😀Ingram új szerződését elnézve esetleg Murrayt kivéve szerintem minden RB majdnem szotyiért fog aláírni.