Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
szeretem grahemet, de 4-3 ban szerintem jobb lenne 😀ano92
Az lehet, de azért a mi 3-4 -ünkben is szépen elvan . Tavaly Cole kiesésénél megmutatta, hogy lehet rá számítani kezdőként. Örülök, hogy marad.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Andre Johnson kivágva. Rá kell menni!!!
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Ebben valószínűleg igazad van,viszont jobb játékos nem nagyon volt a piacon. Ez a 6,5 millió 14 garival egyébként meglepően barátságos szám azok után, hogy Hughes 10 körül kapott. Graham is van kb. olyan jó játékos szerintem.

Update: Tényleg Worilds volt a másik opció, akinél így ki is szálltunk a versenyből.

Végre egy ésszerű döntés, legalább adjunk esélyt a saját draftoltunknak, főleg úgy, hogy olcsóbb valószínűleg, mint Worilds lesz.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
isteni CM ről valami hír? 😥 őt nem akarjuk vissza? Oregoni, ST ben meg jó is 😥

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Közben Somebody kedvencét, Andre Johnsont kivágta a Texans.
Revis szintén FA lesz.

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
"Adam Schefter szerint biztossá vált, amire mindenki számított: a Patriots nem érvényesíti Darrelle Revis 20 milliós opcióját. Indulhat a tánc!"

Na hát akkor tessék bepróbálkozni.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
szeretem grahemet, de 4-3 ban szerintem jobb lenne 😀

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
No lám, átcsoportosítottuk az erőforrásokat. Azt hiszem megvan a másik kezdő OLB-nk, az elmúlt 24 óra eseményeit tekintve már ennek is örülök 😊

Tim McManus ‏@Tim_McManus 37 mp37 másodperccel ezelőtt

Two sources close to Graham suggest he's returning to Eagles. 4 years, 6.5 million per, $14 million guaranteed.
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Gerix ne haragudj de fáradj vissza a saját topicodba, és hagyjál minket békén, semmi szükség nincsen a trollkodásaidra, ha valami érdemit tudnál hozzá tenni, de ezt hiába várom,máshol is ezt csinálod ezért kár volt regelni....... köszidande
Nyugi, a saját csapata topikjában is trollkodik... 😀
Amúgy aki csupán PFF alapján ítél meg egy játékost, azzal nem sok mindent lehet kezdeni.Newman
Egyébként tudom miért trollkodik itt . Elinak is az egyik kedvenc célpontja. . 😀
 www.youtube.com/watch?v=DLWGUNj1NKA

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Gerix ne haragudj de fáradj vissza a saját topicodba, és hagyjál minket békén, semmi szükség nincsen a trollkodásaidra, ha valami érdemit tudnál hozzá tenni, de ezt hiába várom,máshol is ezt csinálod ezért kár volt regelni....... köszidande
Nyugi, a saját csapata topikjában is trollkodik... 😀
Amúgy aki csupán PFF alapján ítél meg egy játékost, azzal nem sok mindent lehet kezdeni.

több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Grahamet nem bírom megszokni így majdnem rosszabb, mint Shady.......dande
Ha miattad visszaigazoljuk, akkor egy szavad nem lehet...😀😀😀
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 432 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hoppá

Rumors about Brandon Graham choosing between Eagles, Giants might not be true  sbnation.com/e/7940880
több mint 11 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
visszaolvasgattam:
-maxwellt szétdobálták: nem. kb első pár kezdő meccsén talán, de akkor sem volt szar, tavaly már top15 cb lett
-sokat kapott: ez van.
-nem ér ennyit: ez van, nem volt jobb opció
- cary>maxi: lol...

nagyon jó cb, nem shutdown, lesznek rosszabb meccsei, de playmaker, kemény, futás ellen is jó

amugy minden meccsét láttam maxwellnek.braxa88

46th cb volt legutobb csak szolok.Kozel sem playmaker es meg csak nem is nagyon jo cb.Gerix
Azt azért ne felejtsd el, hogy kb. csak felé dobáltak, mert Sherman felé alig mertek dobni....
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
visszaolvasgattam:
-maxwellt szétdobálták: nem. kb első pár kezdő meccsén talán, de akkor sem volt szar, tavaly már top15 cb lett

nagyon jó cb, nem shutdown, lesznek rosszabb meccsei, de playmaker, kemény, futás ellen is jó

46th cb volt legutobb csak szolok.Kozel sem playmaker es meg csak nem is nagyon jo cb.Gerix
Én se bírom a srácot, de azt ne felejtsd el, hogy a túloldalán Sherman játszott, így gyakorlatilag minden passz a Maxwell oldalára ment.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 432 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gerix ne haragudj de fáradj vissza a saját topicodba, és hagyjál minket békén, semmi szükség nincsen a trollkodásaidra, ha valami érdemit tudnál hozzá tenni, de ezt hiába várom,máshol is ezt csinálod ezért kár volt regelni....... köszi
több mint 11 éve
Gerix New York Giants 139
visszaolvasgattam:

46th cb volt legutobb csak szolok.Kozel sem playmaker es meg csak nem is nagyon jo cb.
több mint 11 éve
Ha mondjuk Foles-t odaadjuk ad abszurdum a Rams első körös pickjéért vagy a másodikért és nekünk lesz két első vagy második kör és azzal kihagyjuk Mariotát, hát nem tudom......dande
Hofit idézve: "Aki ébren van, ne álmodjon!"
több mint 11 éve
Ha mondjuk Foles-t odaadjuk ad abszurdum a Rams első körös pickjéért vagy a másodikért és nekünk lesz két első vagy második kör és azzal kihagyjuk Mariotát, hát nem tudom......
több mint 11 éve
Gil Brandt amúgy azt írta twitteren, hogy ő már tudja, kit fog az Eagles választani és nem Mariota lesz az. Tippjét egy lepecsételt borítékban elküldte haverjának, mint két éve a Bills esetében, mikor a Combine idején ráhibázott Manuelrebaggio
Marcus Peters 😊
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 906 — Apu ökölbeszorított keze
Játszunk egy kis tippjátékot. Kedden 22:00 és szerdán 22:00 között, tehát első nap, hány játékost fog leigazolni az Eagles az FA piacról?Shawn84
Gore és Maxin kívül?
3 (S,CB,G)

több mint 11 éve
Grahamet nem bírom megszokni így majdnem rosszabb, mint Shady.......
több mint 11 éve
vier

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 891 — no es importante
Gil Brandt amúgy azt írta twitteren, hogy ő már tudja, kit fog az Eagles választani és nem Mariota lesz az. Tippjét egy lepecsételt borítékban elküldte haverjának, mint két éve a Bills esetében, mikor a Combine idején ráhibázott Manuelre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Játszunk egy kis tippjátékot. Kedden 22:00 és szerdán 22:00 között, tehát első nap, hány játékost fog leigazolni az Eagles az FA piacról?
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 906 — Apu ökölbeszorított keze
Azért 32 millió még sok pénz és ugye a QB helyzet azért nem siralmas max sokan elkönyvelték hogy jön MM.
De ha nem akkor az első két körös cetlivel meg lehet oldani az OLB WR gondokat.

3.körben meg futó

FA piacon pedig lehet menni a maradék G -sec helyzet megoldására.

Ha pedig nem draftolunk csak egy Mariotat akkor a 32 millióból kell megoldani.

azért az sem olyan lehetetlen 2-3 játékos aki solid kezdő simán megoldható.
Ja és van még trade is a világon.

nem lehet 22 elit játékos egy jó rendszer kell és sok szerencse