Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Thornton megkapta a 2. körös RFA tendert.
több mint 10 éve
Ő is elég bennfentes lett ám az elmúlt időszakban. Én odafigyelek arra amit ír.Az lehet, de azért van különbség a kettő közt. A D-Jax cutot Jimmy Kempski hozta le először a philly.com-on belső forrásokra hivatkozva amit aztán leközöltek a BGN-en is. Ez a mostani meg Brandon Lee Gowton találgatása Ryans esetleges megtartása miatt.HighlanderA legutóbbi spekulációjuk az volt, hogy Kelly kivágja D-Jaxet.Shawn84Nem volt ez több, mint egy BGN-es spekuláció, annyira nem kell tőle félni még. BleedingGreen jól le is vezette egy oldallal korábban, hogy miért lenne marhaság.HighlanderIgen már ezt a sztorit is halottam, ha lehet ne ijesztgess tovább most hagyjad ezt abba 😉 😛dandeNa ne, ha Boykint és Curryt is el szórjuk én is csípős leszek most mán aztán ténleg 😛 dandeIgazából mindenki szimpi lehet valami miatt, szóval ne is trédeljünk így, nem éri meg. :p Ezerszer inkább őket vonnám be egy esetleges Mariota trade-be, mint mondjuk egy Kendrickset.Highlander
több mint 10 éve
Az lehet, de azért van különbség a kettő közt. A D-Jax cutot Jimmy Kempski hozta le először a philly.com-on belső forrásokra hivatkozva amit aztán leközöltek a BGN-en is. Ez a mostani meg Brandon Lee Gowton találgatása Ryans esetleges megtartása miatt.A legutóbbi spekulációjuk az volt, hogy Kelly kivágja D-Jaxet.Shawn84Nem volt ez több, mint egy BGN-es spekuláció, annyira nem kell tőle félni még. BleedingGreen jól le is vezette egy oldallal korábban, hogy miért lenne marhaság.HighlanderIgen már ezt a sztorit is halottam, ha lehet ne ijesztgess tovább most hagyjad ezt abba 😉 😛dandeNa ne, ha Boykint és Curryt is el szórjuk én is csípős leszek most mán aztán ténleg 😛 dandeIgazából mindenki szimpi lehet valami miatt, szóval ne is trédeljünk így, nem éri meg. :p Ezerszer inkább őket vonnám be egy esetleges Mariota trade-be, mint mondjuk egy Kendrickset.Highlander
több mint 10 éve
Meglepődnék, ha Revis itt kötne ki, és nem is biztos, hogy szeretném. CB S poszton annak lettem volna, híve, hogy rendszerbe illő játékosokat saját magunk neveljünk ki, de hát a draft class nem egészen olyan, talán, főleg S poszton, hogy ez működhessen meg annyira idő sincs rá. Bár az új DB edző is talán többet tud hozzá tenni mint az előző. Meglátjuk.
több mint 10 éve
Na bedobok egy nevet. Darrelle Revis.pats.hu/revis-jovoje-az-elkovetkezo-napok-tortenesei
Na még egyet. Kendrick Lewis S.
több mint 10 éve
A legutóbbi spekulációjuk az volt, hogy Kelly kivágja D-Jaxet.Nem volt ez több, mint egy BGN-es spekuláció, annyira nem kell tőle félni még. BleedingGreen jól le is vezette egy oldallal korábban, hogy miért lenne marhaság.HighlanderIgen már ezt a sztorit is halottam, ha lehet ne ijesztgess tovább most hagyjad ezt abba 😉 😛dandeNa ne, ha Boykint és Curryt is el szórjuk én is csípős leszek most mán aztán ténleg 😛 dandeIgazából mindenki szimpi lehet valami miatt, szóval ne is trédeljünk így, nem éri meg. :p Ezerszer inkább őket vonnám be egy esetleges Mariota trade-be, mint mondjuk egy Kendrickset.Highlander
több mint 10 éve
Elég gyenge mostanában ez a Viccek topic. Ja hogy ez nem is az?Karbantartanak téged a jányok, még 50 év múlva is zörgetni fogod őket.Amadeus91Jól van iktriad szeret dramatizálni hogy ezzel leplezze a csapatban rejlő végtelen potenciált. Aztán majd ha megfordulnak az utóbbi évek W/L számai akkor nézünk nagyokat.Matthew99Én már elég öreg vagyok.
Nem valószínű, hogy élek még 50-60 évet.Sobri Jóska
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Úgy néz ki megmozgatunk minden követ annak érdekében, hogy DMC nálunk kössön ki.www.bleedinggreennation.com/2015/3/6/8164293/nfl-free-agency-rumors-philadelphia-devin-mccourty-patriots-safety-all-in
Dianna Marie Russini@NBCdianna
Sources in Philadelphia tell me Devin McCourtey is high on the Eagles free agent board and will pursue him. As will the New York Giants.
több mint 10 éve
Karbantartanak téged a jányok, még 50 év múlva is zörgetni fogod őket.Jól van iktriad szeret dramatizálni hogy ezzel leplezze a csapatban rejlő végtelen potenciált. Aztán majd ha megfordulnak az utóbbi évek W/L számai akkor nézünk nagyokat.Matthew99Én már elég öreg vagyok.
Nem valószínű, hogy élek még 50-60 évet.Sobri Jóska
több mint 10 éve
Nem volt ez több, mint egy BGN-es spekuláció, annyira nem kell tőle félni még. BleedingGreen jól le is vezette egy oldallal korábban, hogy miért lenne marhaság.Igen már ezt a sztorit is halottam, ha lehet ne ijesztgess tovább most hagyjad ezt abba 😉 😛dandeNa ne, ha Boykint és Curryt is el szórjuk én is csípős leszek most mán aztán ténleg 😛 dandeIgazából mindenki szimpi lehet valami miatt, szóval ne is trédeljünk így, nem éri meg. :p Ezerszer inkább őket vonnám be egy esetleges Mariota trade-be, mint mondjuk egy Kendrickset.Highlander
több mint 10 éve
Igen már ezt a sztorit is halottam, ha lehet ne ijesztgess tovább most hagyjad ezt abba 😉 😛Na ne, ha Boykint és Curryt is el szórjuk én is csípős leszek most mán aztán ténleg 😛 dandeIgazából mindenki szimpi lehet valami miatt, szóval ne is trédeljünk így, nem éri meg. :p Ezerszer inkább őket vonnám be egy esetleges Mariota trade-be, mint mondjuk egy Kendrickset.Highlander
több mint 10 éve
Na ne, ha Boykint és Curryt is el szórjuk én is csípős leszek most mán aztán ténleg 😛 dandeIgazából mindenki szimpi lehet valami miatt, szóval ne is trédeljünk így, nem éri meg. :p Ezerszer inkább őket vonnám be egy esetleges Mariota trade-be, mint mondjuk egy Kendrickset.
több mint 10 éve
Na ne, ha Boykint és Curryt is el szórjuk én is csípős leszek most mán aztán ténleg 😛 Bár nem feltétlen alap emberek, de szerintem talán lehetne jobban is használni őket, depthnek nagyon jók bár Boykinnak ugye akad kezdő helye is, a tehetségüket már megmutatták, és emberileg is rendben vannak a csapat iránt mindketten elkötelezettek. Bár ez már egyre kevésbé számít. Itt még a fizetéssel és a korral sem lehet gond. Szomorú lennék........
több mint 10 éve
Jól van iktriad szeret dramatizálni hogy ezzel leplezze a csapatban rejlő végtelen potenciált. Aztán majd ha megfordulnak az utóbbi évek W/L számai akkor nézünk nagyokat.Matthew99Én már elég öreg vagyok.
Nem valószínű, hogy élek még 50-60 évet.
több mint 10 éve
Ez nem túl fényes lista. Gabbert a Jags történek legnagyobb draft bustja és még egy 2. kört is odaadott érte Gene, Alkesz játszott 20 meccset a lehetséges 48ból, pedig sosem volt sérült. Alualu akkora reach volt, mint ide Lacháza, és az új stáb találta meg neki az igazi posztját ...2009. 1. kör Eugene Monroe (a Ravens LTje); 2. kör Eben Britton (csere OL a Bearsben)De nem voltam felkészülve ilyen zsenidömpingre.
2010 .1. kör Tyson Alualu (FA, reményeink szerint újraigazoljuk) 2. kör Derek Coxra eltradelve New Englandbe 2009ben
2011: 1. kör Blaine Gabbert (Jelenleg FA, aki aláíratja, az hülye), 2. kör eltradelve, hogy feltradeljünk érte...
2012: 1. kör Justin Blackmon (technikailag a ligában van, gyakorlatilag elvonón...), 2. kör Andre Branch (jelenleg még nálunk van)
iktriad
Valamint iktriad szégyelheti magát, a Jax topicban örökké azt olvasom, hogy GM Gene milyen szarul draftolt, erre meg ezen kis elemzésből kiviláglik egy makulátlan elme örök ragyogása. Ejnye.Sobri Jóska
Szóval igen, Gene az NFL történetének az egyik (ha nem a legrosszabb) NFL GMje.
több mint 10 éve
Úgy néz ki, hogy Brice McCain is érdekelhet minket (talán Boykin mögé, vagy a helyére ha jövőre lelépne).Sőt, nem csak jövőre léphet le, azt írják hogy Curry és ő is egy trade alapjai lehetnek.
www.bleedinggreennation.com/2015/3/6/8161523/nfl-free-agency-rumors-eagles-brice-mccain-chris-culliver-cornerbacksHighlander
több mint 10 éve
Úgy néz ki, hogy Brice McCain is érdekelhet minket (talán Boykin mögé, vagy a helyére ha jövőre lelépne).www.bleedinggreennation.com/2015/3/6/8161523/nfl-free-agency-rumors-eagles-brice-mccain-chris-culliver-cornerbacks
több mint 10 éve
Tudtam, hogy Lil Poliannak kellett volna a Gm-nek lennie. Amit ő ott tanult... az megfizethetetlen. A fene vigye el Chip azt a makacs fejedet 😛 😀 😉
több mint 10 éve
Jól van iktriad szeret dramatizálni hogy ezzel leplezze a csapatban rejlő végtelen potenciált. Aztán majd ha megfordulnak az utóbbi évek W/L számai akkor nézünk nagyokat.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
De nem voltam felkészülve ilyen zsenidömpingre.Te kérted ! 😀GiowaÉn kérek elnézést!Tessék Sobri! Te meg itt fikázod a Jags húzásait. A számok magukért beszélnek. Már csak ki kell forrni a srácoknak 😀Matthew99és akkor a Jax-en meg nevethetünk együtt, ahogy szórták a pickeket, 1-2 meghatározó arc helyett húztak boldog-boldogtalant. Szerintem iktriad tud egy kimutatást, hogy az elmúlt 15 első 2 körös húzásukból jó ha 3 a csapatnál, és 5 a ligában van egyáltalán.)Tessék itt a kimutatás - kicsit jobb a mérlegünk, mint vártad. 😀
Sobri Jóska
2007 1. kör Reggie Nelson (mi elcsesztük, a Bengas feltámasztotta a karrierjét) 2. kör Justin Durant -megfordult több csapatnál. Mindketten stabil kezdők.
2008. 1. kör Derrick "karate kid" Harvey Nincs a ligában, 2. kör Quentin Groves - journeyman - még a ligában van
2009. 1. kör Eugene Monroe (a Ravens LTje); 2. kör Eben Britton (csere OL a Bearsben)
2010 .1. kör Tyson Alualu (FA, reményeink szerint újraigazoljuk) 2. kör Derek Coxra eltradelve New Englandbe 2009ben
2011: 1. kör Blaine Gabbert (Jelenleg FA, aki aláíratja, az hülye), 2. kör eltradelve, hogy feltradeljünk érte...
2012: 1. kör Justin Blackmon (technikailag a ligában van, gyakorlatilag elvonón...), 2. kör Andre Branch (jelenleg még nálunk van)
2013. 1. kör Luke Joeckel(Eddig csalódást keltő LT), 2. kör Johnatan Cyprien (Eddig picit csalódást keltő SS)
2014: 1. kör Blake Bortles (A jövő szupersztárja, tavaly csak altatott. 😀) 2. kör Marqise Lee & Allen Robison (hoztak fél-fél jó szezont)
Tehát az elmúlt 15 első 2 körös pickből csak Harvey nincs a ligában (igaz Szöszi és Groves követheti idén). A 15 pickből 6 +1 +1 van jelenleg a Jaguarsnál(Alkesz sorsa bizonytalan, de technikailag a mi játékosunk. Alualu FA, de vélhetően visszatér majd a Jagsbe)iktriad
Nem tudtam, hogy a Jax ilyen jó csapat.
Biztos azok a rohadt eredmények zavartak csak össze, 2-14, 4-12, 3-13, és nem vettem észre mekkora sztárparádé volt az elmúlt pár év draftja, és rossz példát hoztam.
Nem is értem miért egy akkora király csapatot találtam meg, akik olyan fifikásak, hogy Russel Wilson elött lazán behúznak egy puntert a 3. körben.
Bocs iktriad.Sobri Jóska
Valamint iktriad szégyelheti magát, a Jax topicban örökké azt olvasom, hogy GM Gene milyen szarul draftolt, erre meg ezen kis elemzésből kiviláglik egy makulátlan elme örök ragyogása. Ejnye.
több mint 10 éve
www.bleedinggreennation.com/2015/3/6/8153053/nfl-free-agency-2015-eagles-sign-dark-horse-role-playerspár érdekes név, van közte RB, TE, WR, G, OLB, és S is
(csak mellékesen a TE Ed Dickson kacsa volt 😊 szóval... )
több mint 10 éve
Te kérted ! 😀Én kérek elnézést!Tessék Sobri! Te meg itt fikázod a Jags húzásait. A számok magukért beszélnek. Már csak ki kell forrni a srácoknak 😀Matthew99és akkor a Jax-en meg nevethetünk együtt, ahogy szórták a pickeket, 1-2 meghatározó arc helyett húztak boldog-boldogtalant. Szerintem iktriad tud egy kimutatást, hogy az elmúlt 15 első 2 körös húzásukból jó ha 3 a csapatnál, és 5 a ligában van egyáltalán.)Tessék itt a kimutatás - kicsit jobb a mérlegünk, mint vártad. 😀
Sobri Jóska
2007 1. kör Reggie Nelson (mi elcsesztük, a Bengas feltámasztotta a karrierjét) 2. kör Justin Durant -megfordult több csapatnál. Mindketten stabil kezdők.
2008. 1. kör Derrick "karate kid" Harvey Nincs a ligában, 2. kör Quentin Groves - journeyman - még a ligában van
2009. 1. kör Eugene Monroe (a Ravens LTje); 2. kör Eben Britton (csere OL a Bearsben)
2013. 1. kör Luke Joeckel(Eddig csalódást keltő LT), 2. kör Johnatan Cyprien (Eddig picit csalódást keltő SS)
2014: 1. kör Blake Bortles (A jövő szupersztárja, tavaly csak altatott. 😀) 2. kör Marqise Lee & Allen Robison (hoztak fél-fél jó szezont)
Tehát az elmúlt 15 első 2 körös pickből csak Harvey nincs a ligában (igaz Szöszi és Groves követheti idén). A 15 pickből 6 +1 +1 van jelenleg a Jaguarsnál(Alkesz sorsa bizonytalan, de technikailag a mi játékosunk. Alualu FA, de vélhetően visszatér majd a Jagsbe)iktriad
Nem tudtam, hogy a Jax ilyen jó csapat.
Biztos azok a rohadt eredmények zavartak csak össze, 2-14, 4-12, 3-13, és nem vettem észre mekkora sztárparádé volt az elmúlt pár év draftja, és rossz példát hoztam.
Nem is értem miért egy akkora király csapatot találtam meg, akik olyan fifikásak, hogy Russel Wilson elött lazán behúznak egy puntert a 3. körben.
Bocs iktriad.Sobri Jóska
több mint 10 éve
Nagy humor, ezért nem kell erre jönni.EazzyNagy beszólás, ezért nem kell erre jönni.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Nagy humor, ezért nem kell erre jönni.EazzyNe piszkáld mert még a viccek topikot is elkerüli ha így lehordod.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Nagy humor, ezért nem kell erre jönni.
Don't talk the walk, Walk the talk!