Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
ha kendricks el lenne cserélve arra nem lennének szavak: 24 éves komolyabb sérülés nélkül, már most meghatározó játékosa a D-nek, ryans 30 múlott magas fizuval+sérülésből jön.. ja és kendricksnek még idén újonc szerződése van, szóval oltári nagy fa.. illetve marhaság lenne
több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Röviden, agyfaszt kapnék
Hosszan....akkor is

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Érdekes helyzet alakulhat ki, ha Ryans-t is megtartjuk.
Ugye szezon végén ezt nyilatkozta Kelly róla:

"But we need DeMeco. I'm a big DeMeco fan. As a group, he really sets the tone for everybody on the defense side of the ball. So it's just a matter of getting DeMeco healthy again."

Így most azt boncolgatják kint, hogy mennyiben befolyásolná ez a lépés Kendricks pozícióját a csapaton belül. A Ryans-Alonso rotációt, vagy Alonso szerepeltetését OLB-ként kizárják, így akár a Mariota biznisz része is lehetne Kendricks aminek nagyon nem örülnék :S Ti hogy látjátok?

www.bleedinggreennation.com/2015/3/4/8151475/eagles-demeco-ryans-linebacker-mychal-kendricks-trade-kiko-alonso

több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Hogyhogy a történelem nincs veletek?

Eli Manning baràtotokért is felcserélt a Giants. Az se volt egyszerű történet.Höri
Ott ugye nem egyszerű feltrade volt a helyért, hanem mindkét csapat kiválasztotta a adott játékost és elcserélték őket,+ draftpickeket. Ha a Titans elhozza nekünk Mariotát, mi meg nekik Hundleyt (vagy mást), akkor mehet a móka. 😊 Ha Mariota tolna egy Eli-féle hisztit, az nagyban segíthetne, de ez kizárt. Szóval a körülmények, finoman szólva különlegesek voltak Eli esetén.

Viszont több a félresikerült csere, RGIII (még változhat, de kevés az esély), a Falcons-Chargers Vickért sem sült el túl jól, bár anyagilag lehet, a Falconsnak. Illetve a riasztó Ricky Willams-féle esetet kéne igazán elkerülni. bár ő nem irányító, de példa arra, hogy mi van, ha egy HC beleszeret egy játékosba. De legalább Kelly jól ismeri Mariotát, szóval ő tudja, mit akar vele kezdeni.

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hogyhogy a történelem nincs veletek?

Eli Manning baràtotokért is felcserélt a Giants. Az se volt egyszerű történet.

több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Nem vagyunk egyformák, valaki jobban kötődik a játékosokhoz, és az alapján választ kedvenc csapatot, és jobban érinti a játékos sorsa, valaki meg tűzön-vízen át inkább a csapathoz kötődik. Pl. én az NBA-ben, ami most kb. fele annyira sem követek, mint a focit, inkább kedvenc játékosaim voltak (persze a kosárlabda a focihoz, mint ultimate csapatsporthoz képest, mondhatni egyéni sport. Persze a kosárlabda fanok biztos nem értenének egyet ) 😊 Így mindig a Pacersek drukkoltam, mert Reggie Miller ott töltötte egyész NBA pályafutását, de ha máshova ment volna, akkor én követtem volna. Mint ahogy Penny Hardawaynél vagy Kiddnél sem zavart meg a csapatváltás. Persze ennek a szurkolásnak megvan az a hátránya minden sportban, hogy ha kiöregszenek a kedvencek, akkor nehéz újat választani.

Ellenben a fociban - bár vannak kedvenc játékosaim - abszolút csapat-orientált vagyok, de el tudom fogadni (bár megérteni nem), hogy valakit annyira felzaklat egy kedvenc távozása, hogy nem szurkol többet a csapatnak. Viszont engem az sem zavarna a szurkolásban, ha a csapat csupa Vadgesztenyéből és Írből állna, és Urban Meyer vagy Brian Kelly lenne a HC. Mint ahogy azt sem olvashattátok tőlem minden héten, hogy Foles sérülése után két töketlen USC Qb kezébe került a legfontosabb támadó poszt. Inkább szorítottam Sancheznek, hogy ne csokizzon be a legfontosabb meccseken.

Az oregoni dolog kicsit tényleg túl van lihegve, a nagyon bő keretben van most 8 volt Kacsa (az Alonso trade még hivatalosan nem mehetett át) ebből kb. a fele fog maradni az 53-ban. Ebből tavaly 4-nek volt szerepe a csapat játékában, az isteni C.Matthews (Kelly előtt érkezett, és jó csere volt tavaly), Brandon Bair (szerintem teljesen jogosan volt a csapatban, és volt haszna rotációs emberként, idén remélem Hart felváltja majd ), Maehl (spec. team), J. Huff. (visszahordások, 4. elkapó) Ezek közül Huff draftolása az egyetlen amibe én bele tudok kötni, ő elég homer pick volt, de a hibái mellett a visszahordásokkal azért ő is tudott hozzátenni a csapathoz. Meg persze adjunk már az újoncnak 1-2 évet. És ami még fontosabb szerintem, hogy egy volt oregoni sem azért játszott a csapatban, mert arról az egyetemről jött. Én úgy gondolom, hogy kiharcolták a csapatba kerültést, mert hasznára voltak/lehettek a csapatnak. Nem tudnék olyan játékost mondani, aki bár jobb volt, de azért nem fért be hozzánk, mert egy volt oregonit favorizáltunk helyette. Ha pl. Hart vagy Huff játéka nem fejlődik, biztosra lehet venni, hogy nem lesznek itt néhány év múlva. Szóval én inkább azt javasolom, hogy az alapján ítéljük meg a jákosokat, hogy hogyan játszanak, és nem, hogy honnan jöttek.
Az meg nem túl meglepő nekem, hogy olyan játékosok (is) kerülnek ide a bő keretbe, akiket Kelly jól ismer. Majd kifutnak ezek az egyetemi játékosok, és utána szerintem már kevésbé lesz ez jellemző.

Na még a lehetséges Mariota cseréről. Úgy gondolom, hogy előbb-utóbb úgyis elkerülhetetlen egy 1. körös Qb ledraftolása. Kelly egy támadó beállítottságú edző, szóval neki kelleni fog egy Qb, és úgy gondolom, hogy joga is van, hogy hozzon egyet. Várhatunk persze egy Breesre (2/32), Wilsonra, Favre-ra, vagy akár Bradyre is. Viszont 3 éven belül Kellynek fel kell mutatnia valamit, ehhez az offensenek és/vagy a defensenek még javulnia kell. Az offenseünk leginkább egy jobb irányítóval léphet előre.

A védelemben, ha egy top védelmet építenénk, mellette a támadók jól elkaristolnak pl. Foles-szal is. Szerintem egy top védelmet építeni sem könnyebb jelen helyzetünkben, mint egy irányítót találni. Egy ilyen védelemhez kéne egy kiváló DC és pár kiemelkedő játékos. Ebből szerintem most egy sincs meg. Adjatok egy Jim Johnsont, Bud Carsont vagy Buddy Ryant és mellé Brian Dawkinst, Reggie Whiteot, Jerome Brownt és akkor lehet építeni elit védelmet. Szeritnem ez sem éppen egyszerű feladat.

Ha iránytót keresünk, akkor előbb-utóbb Kellynek kell valaki, mert telik a szerződése. Ő sajnos nem volt olyan mákos, mint Andy '99-ben, amikor ott volt neki 1/2-re McNabb. Kellynek a közelbe nem volt olyan irányító 2013-ban, akit el lehetett volna hozni. Végül Barkley lett, őt is magasabban vittük, mint amennyit ért.
Így marad a kockáztatás. Ha nem Winston vagy Mariota, akkor feltehetőleg Hundleyt kéne megszereznünk. Ami kb. azt jelentené, hogy ha mindenképp el akarjuk hozni, akkor egy EJ Manuel-szerű húzással 1/20-on kéne vinni, vagy ideálisabb esetben egy letrade után (ha lenne partner). Hundleyból ugyanúgy eredményt kellene kisajtolni záros határidőn belül, szóval Kelly Hundley esetén is jó eséllyel az állásával játszana. Nyilván jelenleg Mariota>Hundley, főleg Chipnél. Hundley is pont abban nem jó amit Chip szeretne, jó atléta, de kérdéses a döntéshozatala, és néha kriminális módon nem érzi a nyomást. Szóval, ha már mindenképpen Qb kell, akkor próbáljuk meg Mariotát, akit Chip a legmegfelelőbbnek tart. Ha ez megtörténik, akkor onnantól úgyis azon fog múlni Chip sorsa, hogy mi lesz Mariotából. Ha 2-3 éven belül előre lép vele az offense, akkor úgyis kap még időt, mert meglengetheti MM-t: "bár sokba került, de megtaláltam az O kulcsjátékosát". Az ellenkező esetet nem kell magyarázni. A történelem nem mellettünk áll a feltrade kapcsán, de mindig van egy első ...😊
A másik kérdés nyilván az, hogy tudunk-e olyat ajánlani, amivel esetleg másokat megelőzve fel tudunk tradelni, és persze, hogy az milyen ár lenne. Nyilván komoly ára lenne, de nagyon irreális, kirablós cserébe én nem mennék bele, akkor legyenek boldogok Mariotával. Pár év múlva úgyis megkapjuk, egy kicsit leharcoltan, miután a Tennesseeben/New Yorkban (vagy tetszés szerint máshol) elbaszták a karrierjét 😀

több mint 10 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
A kedvenceket meg rohadt nehéz elengedni de ha ezen az áron jobb csapat épül akkor az csillapít a fájdalmon. Bazzani
Tudom miről beszélsz. :/
 www.foxsports.com/content/dam/fsdigital/fscom/nfl/images/2014/08/17/081714-NFL-49ers-Blaine-Gabbert-PI-CH.vresize.940.529.high.0.jpg

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Nekem egy véleményem van a Mariota trade-ről. Ha mentek, akkor tutira mentek. Az pedig az 1/2-es pick. Nem hinném, hogy a Tampa eladná az 1/1-et mert akkor lemarad a két top QB egyikéről. Az 1/3 már veszélyes víz, mert mi van ha valaki elédugrik vagy a Titans gondolja azt, hogy ha már maradtunk itt akkor legyen ő.
A kedvenceket meg rohadt nehéz elengedni de ha ezen az áron jobb csapat épül akkor az csillapít a fájdalmon. Suhper lesz nekünk is máshol látni a szörnyünket...

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
De azért azt árulja el valaki, hogy a kedvenc playereket mikor kirúgják úgy kellett volna kezelni, hogy taps taps! És ennyivel el lett volna intézve itt a fórumon.

Kurvára nem. Azért van a fórum és azért vannak szurkolók, hogy a véleményünket, örömünket és elkeseredettségünket a csapat kapcsán az ügyben meg lehessen formálni.

Vagy ha nem lehet az embernek véleménye és kötődése akkor francért van fórum. Ennyi erővel egy oldalt is olvashatnék, és dühönghetnék magamban.

A másik meg, hogy én speciel kíváncsi is vagyok más szurkolók véleményére is az ügyben... Legyen az sírás, vagy a herremans magyar házasság szétbombázása 😀ano92
Félre ne értsetek nem a felháborodással van bajom. Persze háborogni azt lehet, lejjebb én is háborogtam 😉

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mariota = kantajózsi, történelmi mélységekben kalandozik a fórumbaggio
na igen, az egyik már bizonyított a legmagasabb szinten!

a másik meg csak fiataltehetségesjátékos 😀

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
pár nap és lecseng ez is.

De azért azt árulja el valaki, hogy a kedvenc playereket mikor kirúgják úgy kellett volna kezelni, hogy taps taps! És ennyivel el lett volna intézve itt a fórumon.

Kurvára nem. Azért van a fórum és azért vannak szurkolók, hogy a véleményünket, örömünket és elkeseredettségünket a csapat kapcsán az ügyben meg lehessen formálni.

Vagy ha nem lehet az embernek véleménye és kötődése akkor francért van fórum. Ennyi erővel egy oldalt is olvashatnék, és dühönghetnék magamban.

A másik meg, hogy én speciel kíváncsi is vagyok más szurkolók véleményére is az ügyben... Legyen az sírás, vagy a herremans magyar házasság szétbombázása 😀

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Nem értem én ezt az akasszuk fel csípkelit, amikor a 2012-es SB után nagytakarítás tartott Ozzie a Rosteren én is majdnem besírtam de nem lett rosszabb a csapat sőt. Bízni kell Csipiben egy kicsit..malkav
C. Williams távozása is megviselt? 😀 😀

Amúgy meg befejezni már a sírást, itt több emberben sokkal nagyobbat csalódtam, mink Kelly-ben, Rózsiban bárkiben akiknek ezekben a döntésben befolyásuk volt. Ezek sokkoló hírek és vannak megkérdőjelezhető döntések, de nyilvánvaló, hogy a hidegzuhany részén túl vagyunk de azt, hogy ezért én ne szurkoljak az Eagles-nek??? Én is több, mint 10 éve 2004-ben SB évben ismertem meg a sportot és a sikerességen felül is volt egyéb szubjektív indokom, hogy az Eagles-nek szurkolok.Dawkins, Westbrook, McNabb, Shady, D-JAX, Vick mind szerettem őket (meg utáltam is néha ahogy csak egy drukker képes utálni a kedvenceit) de az, hogy ilyen biszem-baszom módon nagy dirrel-durral kijelentsem, hogy ennek a szerelemnek vége még több évtizedes nyeretlen szezonok után is elképzelhetetlen.

Akiket itt a fórumon és egyéb blogokon nagyon tiszteltem az írásaikért és az odaadásukért, a saját szobrukat döntik le és tapossák sárba agyatlan megnyilvánulásukkal és ez nekem jobban fáj és zavar, mint az, hogy kibasztuk Shady-t meg Herremans-t. Jöhetne Rex Ryan vezetőedzőnek, vagy Shanahan vagy akármelyik gyökér ámokfuthatna a csapatnál akkor sem írnék ilyet le.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Nem értem én ezt az akasszuk fel csípkelit, amikor a 2012-es SB után nagytakarítás tartott Ozzie a Rosteren én is majdnem besírtam de nem lett rosszabb a csapat sőt. Bízni kell Csipiben egy kicsit..malkav
mondjuk apró különbség, de ott egy SB után történt a dolognfl_lover
Melyik a megkérdőjelezhetőbb, hogy szétkapsz egy SB győztes csapatot vagy egy olyat ami előző évhez képest alulteljesített. (Ez most azért sarkított mert a Sasoknál 2. irányítóval ment a szezon nálunk meg a fél csapat amúgy is nyugdíjba ment volna)
több mint 10 éve
nfl_lover 912
mondjuk apró különbség, de ott egy SB után történt a dolog
több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Nem értem én ezt az akasszuk fel csípkelit, amikor a 2012-es SB után nagytakarítás tartott Ozzie a Rosteren én is majdnem besírtam de nem lett rosszabb a csapat sőt. Bízni kell Csipiben egy kicsit..
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Mariota minden csapatnak megfelelne kezdő QB nak?
Sokszor olvastam,hogy nem is nfl ready és rizikós lehet pár csapatnak.
Csak a feltrade miatt érdekel hogy ki mehet rá?
Persze a titans akarja akkor nincs is miről elmélkedni.Janek
A Jets 1/6-on leginkább.
A Rams adná magát.
A Browns kiszámíthatatlan teljesen.
De nem lehet kizárni a Redskinst se, ha megmarad nekik.
A Texans fekete ló.Höri
A hírek szerint a Jets szívesen eladná az 1/6-ot nekünk, ha bent lesz még akkor Manióka.

több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Rövid összefoglaló magyarul annak aki most kapcsolódik be:
 goingdeep.m.postr.hu/mi-folyik-philadelphiaban

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 531 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
A 2013-as NFL DRoY: Sheldon Richardson (New York Jets)Wyatt

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Honnan jött ez az oregoni kötődés komolyan vétele?

Konkrétan van jelenleg 4db otegoni a leretben, aki számít, a többi rostertöltelék, aki ki lesz vágva a TC után.
Van Alonso, egy 2013-as DRoY, aki hiányposztra jött. Van Huff, aki jelenleg a 3. számú receiver még Maclin távozása esetén is. Ezen kívül van egy Hart meg egy Brandon Bair.
Tényleg borzalmas ám...
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 351 — no es importante
Mariota = kantajózsi, történelmi mélységekben kalandozik a fórum

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
amúgy egyértelmű mire megy ki a játék, a lyukakat be akarja tömni FAról, arra meg kell a cap, mert pickje nem marad mariota miatt. ezért megy el mindenki aki él és mozog, nem lennék meglepve ha menne peters is, vagy demeco, de legalabbis a paycut az erik.

High! Azért amatőr, mert a fél franchise-ot oda fogja adni mariotáért, lecseréli ducksosra mert őket szereti/ismeri. én is ismerem, sőt szeretem is kantajózsit, meg torghellesanyit, de ha tehetném akkor inkább neymart vagy messit vinném a csapatomba, pedig utálom őket mint a szart. Kissé sarkalatos példa ugyan, de csak arra akarok kilyukadni, hogy amiért valakit jól ismer, az nem azt jelenti hogy nincs jobb az adott játékosnál.

A nálunk gyengébb csapatokat eddig is elkentük minden meccsen, sőt elég szép számokat hoztunk összességében, de az elit csapatokkal szemben szinte kivétel nélkül alul maradtunk, legtöbbször úgy hogy egy percig nem volt esélyünk. Mert bár a rendszer kurvajó, van olyan szintű ellenfél ahol ilyen minőségű kerettel esélyünk sincs, bármennyire is működik a rendszer. SZERINTEM. szoval örülök hogy csipp telebassza a csapatot a számra szimpatikus emberekkel, (annak kevésbé hogy a számomra szimpiket mind eltakarítja) csak egyelőre nem azt érzem hogy szakmai alapon dönt.eaglesmcnabb
És gondolod, hogy több esélyünk lenne ezen változtatni, ha megtartaná Foles-t, és hozna mondjuk egy S-t meg CB-t FA-ról a többit meg draftról oldaná meg? Vagy mi a garancia, hogy ez működne? Foles kinevezése franchise QB-nak vagy mondjuk Hundley/Petty féle arcok draftolása ugyanakkora lutri, mint elhozni Mariotát, ha nem nagyobb. Nem is beszélve a többi választottról akiket hoznánk a draftról a védelembe. De mindegy is, nem akarok mélyen belemenni, mert már milliószor ki lett itt tárgyalva, hogy mi miért lenne jó. Majd elválik mi lesz. Az biztos, hogy nincs olyan megoldás, ami mindenkinek megfelelne és kockázat nélküli biztos sikert garantál.

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
amúgy egyértelmű mire megy ki a játék, a lyukakat be akarja tömni FAról, arra meg kell a cap, mert pickje nem marad mariota miatt. ezért megy el mindenki aki él és mozog, nem lennék meglepve ha menne peters is, vagy demeco, de legalabbis a paycut az erik.

High! Azért amatőr, mert a fél franchise-ot oda fogja adni mariotáért, lecseréli ducksosra mert őket szereti/ismeri. én is ismerem, sőt szeretem is kantajózsit, meg torghellesanyit, de ha tehetném akkor inkább neymart vagy messit vinném a csapatomba, pedig utálom őket mint a szart. Kissé sarkalatos példa ugyan, de csak arra akarok kilyukadni, hogy amiért valakit jól ismer, az nem azt jelenti hogy nincs jobb az adott játékosnál.

A nálunk gyengébb csapatokat eddig is elkentük minden meccsen, sőt elég szép számokat hoztunk összességében, de az elit csapatokkal szemben szinte kivétel nélkül alul maradtunk, legtöbbször úgy hogy egy percig nem volt esélyünk. Mert bár a rendszer kurvajó, van olyan szintű ellenfél ahol ilyen minőségű kerettel esélyünk sincs, bármennyire is működik a rendszer. SZERINTEM. szoval örülök hogy csipp telebassza a csapatot a számra szimpatikus emberekkel, (annak kevésbé hogy a számomra szimpiket mind eltakarítja) csak egyelőre nem azt érzem hogy szakmai alapon dönt.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
C.J. Spiller szavai Alonsoról:
"Hard worker and very competitive. He likes to fly around, high energy guy,"Student of the game. Definitely doesn't miss many tackles in the open field. He can guard running backs, he can get on tight ends, he's physical. They're getting a great player. Hard worker. Me and him kind of rehabbed together – he was doing his knee and I was doing my collarbone – and I've seen the work that he was putting in. They're getting a great individual. He's just a great person. He's down to earth, quiet, never really got into all of the hype."

A helyi kemények mondjuk a QB RB WR posztnàl ritkàn làtnak tovàbb.Höri
bezzeg az itteniek :cool:

nem tetszik amit chip csinál, jó szakember a maga területén, de inkább maradt volna a suszter a kaptafánál.
Shady sosem volt a kedvencem,( talán mert miatta vágtuk ki Westbrook-ot, aki a szememben a valaha volt legjobb bármilyen posztot figyelembe véve), de azért ez már sok ami itt megy.
Persze én is úgy csinálnám mint kelly, a kedvenceimet hoznám a csapatba, na de kérdem én hol marad a profizmus? Chip Kelly te egy amatőr vagy bárhonnan is nézzük, mert a szíved visz az agyad helyett...eaglesmcnabb
Amatőr, mert hozott egy DRoY-t a csapatba, akit pont jól ismer Oregonból? Vagy mert van egy elképzelése amit meg akar valósítani? No offense, de elég erős kijelentés ez egy sokat tapasztalt szakemberről, aki ráadásul két 10-6-os szezont produkált nálunk kezdésként.

Szerintem semmi kivetnivaló nincs abban, ha egy edző a saját elgondolásaihoz akarja igazítani a játékoskeretet. Értem én, hogy fáj Herremans, de mindig lesznek olyan játékosok, akiket nem szívesen engedne el az ember. Ez meg, hogy Oregonból hoz játékosokat, egy picit fel van fújva már a média által is. Egyvalaki elkezdte ezt valamikor, sokan meg átvették. Persze poén szintig oké, de sokan úgy beszélnek Kelly ténykedéséről mintha elefánt lenne a porcelánboltban. Nem hiszem, hogy ekkora hatalmat kapott volna csapaton belül, ha tényleg egy amatőr lenne.

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
A helyi kemények mondjuk a QB RB WR posztnàl ritkàn làtnak tovàbb.Höri
bezzeg az itteniek :cool:

nem tetszik amit chip csinál, jó szakember a maga területén, de inkább maradt volna a suszter a kaptafánál.
Shady sosem volt a kedvencem,( talán mert miatta vágtuk ki Westbrook-ot, aki a szememben a valaha volt legjobb bármilyen posztot figyelembe véve), de azért ez már sok ami itt megy.
Persze én is úgy csinálnám mint kelly, a kedvenceimet hoznám a csapatba, na de kérdem én hol marad a profizmus? Chip Kelly te egy amatőr vagy bárhonnan is nézzük, mert a szíved visz az agyad helyett...

Trentet nagyon sajnálom, korszakos játékos volt, a híres 2005ös draft classból, Toddal több mint egy évtizedig vitték a csapatot. Nálam az ő távozása fájóbb mint Dawkinsé. Sosem voltak nagy számai, de piszok jó játékos volt, pláne DE-ként. Mint emberileg mint szakmailag... Végtére bármi is történt vele, ő is csak egy egyszerű parasztgyerek a tanyárol mint B-West, vagy Todd. Ez is tett őt szerethetővé. Hiányozni fogtok fiúk!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Itt most a világ elég dilis, nem kell még ide Wordlis is 😛