Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
Jöttem röhögni 😀 csak szerintem van túlfizetve Maxvell ? 😀

Voice

Elite CB. Szerinted egy elit cb mennyiért írjon alá? 2-3 millijójért?ano92
Életében nem volt elit cb.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Elit CB????Te milyen meccseket vagy statisztikat neztel ???Ulj le fiam,1es!!!Gerix
soha nem tiltottam még felhasználót. De az, hogy giantsként még ide is jossz frocsogni, úgy hogy nem is ismersz. Meg amit írsz is egy baromság. Elég ahhoz hogy a jovőben ne lássalak 😀 😀

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 906 — Apu ökölbeszorított keze
most mar az nflpont com szerint is patriota marad devin

több mint 11 éve
R Moore felkeszul

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 432 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kíváncsi vagyok Maclinnek mennyi az annyi. Igazából engem a meglepetés ereje az ami megérintett, a KC-ról eddig szó sem volt pedig hát Reid kapcsán eszünkbe juthatott volna. No mindegy.

DMC marad patrióta ez most már biztos:

Geoff Mosher ‏@GeoffMosherCSN 37 mp37 másodperccel ezelőtt

Report: 'Pretty good bet' Devin McCourty returns to Patriots  www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/report-pretty-good-bet-devin-mccourty-returns-patriots

Next step.
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 891 — no es importante
Percy Harvint viszont el tudnám képzelni itt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 891 — no es importante
Nem kell no.1. WR, hát nem értettétek meg, amit írtam? 😊 egy north-south runnert jósoltam, ez be is jött, Maclin lóvéját pedig egy újabb DB fogja kapni
Chip bízik a rendszerében, pláne ha Mariota fog irányítani, "erőből" a dolgokat a védelemnek kell megoldania

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 432 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor törlöm.
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
dande
Ez Maclin hivatalos twitter oldala:
 twitter.com/jmac_18

több mint 11 éve
Egy komment:

Everyone relax

we still have Sanchez

😀
több mint 11 éve
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 4 mp5 másodperccel ezelőtt

Jeremy Maclin, LeSean McCoy, Desean Jackson now all former Eagles. Not a more interesting team and situation.

Már Maclin sem Eagle :/ Vajon ki a fene fog így labdákat kapni?Hulkeinstein
Reméljük nemaz ellenfél védői :p

Mondanbám, hogy hozzuk el Rasheed Green esetleg második körben, de 2. kört muszáj lesz odaadni Masriotáért később meg már nem lesz bent.

Ha Graham tényleg a Giantsben köt ki végképp nagyon bosszús leszek, és ott egye meg a fene az egészet...............dande
Dwayne Bowe vagy Andre Johnson az utolsó két ötletem, más no1 elkapó semmilyen módon nem elérhető szerintem. Esetleg Crabtree még, mindenki más már elszerződött valahova. Plusz most jut eszembe, hogy ott lesz Percy Harvin is, lehet ő a terv?Hulkeinstein
Az ő karakterével nem hiszem. Bár nem lehet itt már meglepődni semmin. Ejj de jó lesz felkelni és elolvasni a kommenteket... 😀

Mindenesetre én maradok ennél a filozófiánál:
Eliot Shorr-Parks ‏@EliotShorrParks 2 p2 perccel ezelőtt

Important to note the offseason isn't a finished picture. Maclin is a big loss, like I said, but lets see how they replace him. #Eagles

több mint 11 éve

Ez sem lehet valakinek egyszerű.................................

Mccoy meze nem tévedés, először 29-s volt nálunk aztán lett 25-s.
több mint 11 éve
Ez a kemény nem a kád széle 😀 Gondolom megkapja a kívánt 11 milkacsokit.
Lehet majd anyázni, hogy nem vagyunk neki képesek kifizetni, de azért eszement költekezésbe sem kell belemenni. Maclin ennyire azért nem jó szerintem, csak így meg marad egy szem JM a tarsolyban.

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan

Jeremy Maclin, LeSean McCoy, Desean Jackson now all former Eagles. Not a more interesting team and situation.

Mondanbám, hogy hozzuk el Rasheed Green esetleg második körben, de 2. kört muszáj lesz odaadni Masriotáért később meg már nem lesz bent.

Ha Graham tényleg a Giantsben köt ki végképp nagyon bosszús leszek, és ott egye meg a fene az egészet...............dande
Dwayne Bowe vagy Andre Johnson az utolsó két ötletem, más no1 elkapó semmilyen módon nem elérhető szerintem. Esetleg Crabtree még, mindenki más már elszerződött valahova. Plusz most jut eszembe, hogy ott lesz Percy Harvin is, lehet ő a terv?
több mint 11 éve

Ha Graham tényleg a Giantsben köt ki végképp nagyon bosszús leszek, és ott egye meg a fene az egészet...............

Vagy elhozzuk cserébe Bowe-t........
több mint 11 éve

Már Maclin sem Eagle :/ Vajon ki a fene fog így labdákat kapni?
Esetleg egy trade lehetséges lehet valami öregedő WR-ért? Andre Johnson vagy esetleg VIncent Jackson?
több mint 11 éve
Ez is egyre valószínűbb, most annyira nem szeretem Reid bácsit.........................

Les Bowen retweetelte
NFL on ESPN ‏@ESPNNFL 4 p4 perccel ezelőtt

WR Jeremy Maclin is leaving Philadelphia to reunite with Andy Reid, signing a contract with KC.
több mint 11 éve
Túl szépen alakultak eddig a dolgok, viszont komolyan visszaeshetnek a terveink, ha Maclin elmegy a Chiefs-be, DMC meg vissza a Pats-be. Se WR, se FS nincs a piacon, aki klasszis szintet képviselne.

Na tesésk, megmondta. Francba.

Charles Robinson ‏@CharlesRobinson most

League source on Devin McCourty: #Patriots are working to keep him, which explains why it's been so quiet. #Eagles still in the mix, though.
több mint 11 éve
Ez nem igaz 😕

Chris Mortensen ‏@mortreport 48 mp49 másodperccel ezelőtt

The Eagles' wild ride will continue: Jeremy Maclin plans to reunite with Andy Reid in Kansas City once free agent market opens Tuesday.
0 válasz 7 retweet 1 kedvencHulkeinstein
az anyja kínját egyébként, már bocsánat, kitartottunk mellette, elég szép lehetőséget kapott tőlünk, amivel persze ő is élt és profitáltunk belőle aztán meg... nagy mindegy. Most már eldőlhetne.
több mint 11 éve
Ez nem igaz 😕

Chris Mortensen ‏@mortreport 48 mp49 másodperccel ezelőtt

The Eagles' wild ride will continue: Jeremy Maclin plans to reunite with Andy Reid in Kansas City once free agent market opens Tuesday.
0 válasz 7 retweet 1 kedvenc
több mint 11 éve
Sancheznek örülök, és annak, hogy ezzel sem variáltunk sokat backup QB poszt letudva, meglátjuk Foles-l mi lesz. Végül is az ő fizetése sem horribilis, úgyhogy el lehet legalább TC-ig. Aztán jöhet egy kis QB battle.😀
több mint 11 éve
La Canfora:

I expect the Patriots to be able to keep cornerback Darrelle Revis or safety Devin McCourty, but it remains to be seen which one. I'm not ruling out both, but the price tag is getting steep. Will the Jets guarantee a third year for Revis at $14 million or $15 million per year? I'm not sure Woody Johnson wants to fund that kind of salary right now, and if he did, man, Mo Wilkerson should be licking his chops like crazy. Will the Jets be truly paying that kind of money for a team that will likely require two years to truly be ready to compete? Johnson calls the shots in the end, but I'm not sure that's the best way for them to go. But with the cornerback market drying up, we'll see. It'll be the Pats or Jets at this point, and I'm still leaning to the Pats. David Harris at $7.5 million a year already to me means Wilkerson is in that $13 million range. As for McCourty, I continue to hear the Eagles would be willing to go to the $9 million range -- Philly will push for Byron Maxwell and Jason Worilds as well, and I expect them to land all three -- which is something the Pats might not be able to stomach. Would the Pats push $8 million a year for him? That's possible, but the timing of this and Revis going down at the same time complicates things. Sources said Eagles owner Jeffrey Lurie was particularly intrigued by McCourty and the Eagles have been looking for an impact safety since the heyday of Brian Dawkins.
több mint 11 éve
Mondjuk az igazat megvallva K Jackson vagy Flowers 9 millája sem kevés pénz

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 16 mp17 másodperccel ezelőtt

Mark Sanchez is going back to Eagles, 2 Year Deal, max value of $16M, $5.5M Guaranteed, per source.
0 válasz 11 retweet 1 kedvencHulkeinstein
cserélheted az avatárt

több mint 11 éve
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 16 mp17 másodperccel ezelőtt

Mark Sanchez is going back to Eagles, 2 Year Deal, max value of $16M, $5.5M Guaranteed, per source.
0 válasz 11 retweet 1 kedvenc