Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Shawn, most akkor Bills vagy Bucs? Nem bántásból csak kérdem.Ezt a kedv dolgot soha nem értettem. Ez profi sport, Maclin nem Lynch, hogy a kis barátja után duzzogjon, döntse el, hogy megfelelőek-e neki a feltételek, amiket ajánlanak. Ha úgy gondolja, hogy nem szereti a légkört, vagy a várost, vagy a társakat és még jobb ajánlatot is kap máshonnan, akkor menjen felőlem. De nem hiszem, hogy ez befolyásolhatná egy profi sportoló szemléletét.
Mondjuk azt nem nagyon értem Hundley mivel lenne jobb, mint Mariota, nálam ő Geno 2.0, vagy legalábbis nem látok többet benne Foles-nál azon kívül, hogy tud futni. De én nem értek hozzá, amennyire ezt én megállapíthatom szurkolóként az alapján mondom. Csak ha valakit őt nagyon nem szeretném. Akkor tényleg sok értelme nem lenne az egésznek. Szerintem!!!
M. Ingramot ne ha lehet, jöjjön csak Spiller illetve Maclin azért maradjon, kérdés ezek után lesz-e kedve hozzá.dande
hát pl 1000 futott yardal biztosan előrébb lettünk volna 😀 😀És az, hogy kivesszük Shadyt, azt jelenti, hogy 1000 futott yardtól automatikusan elesett a csapat? Azért ez nem Madden 😀 Nem egymaga a futó termeli ki magának az 1000 yardot, hanem a rendszer amiben játszik meg nagy részben a fal ami takarít előtte. Az csak egy része a dolognak, ha skillesebb a futó. Ahogy már itt korábban is írta valaki, egy átlagos RB is elfutkorászna egy olyan fal mögött ami akkora réseket nyit sokszor, hogy egy kamion is elfér közte.
ja hogy Kelly mit veszíthet ezzel? A legfontosabbat. Szurkolókat.
Lépjen meg bármit, de akkor nyerjünk is meg mindent. 😀ano92
több mint 10 éve
Délelőtt sok Philly rádiót meg facebookos emberkét és twittert megnéztem. Hogy finoman fogalmazzak nem kedvelik már annyira Chipet. És mint tudjuk Phillyben ha a szurkolók ellened vannak akkor neked véged. Már pedig azonnali eredményt nem igen lehet most várni, hoyg befogja a szájukat.Jól van na, azért olyan depisnek nem kell lenni, hogy mindjá öngyi leszel 😉 😀Shawn, most akkor Bills vagy Bucs? Nem bántásból csak kérdem.Nemtom, leginkább senki. Tampához egyéb dolgok kötnek a szimpátia meg Shadyn kívül. Most ilyen szakadár vagyok.Shawn84
Mondjuk azt nem nagyon értem Hundley mivel lenne jobb, mint Mariota, nálam ő Geno 2.0, vagy legalábbis nem látok többet benne Foles-nál azon kívül, hogy tud futni. De én nem értek hozzá, amennyire ezt én megállapíthatom szurkolóként az alapján mondom. Csak ha valakit őt nagyon nem szeretném. Akkor tényleg sok értelme nem lenne az egésznek. Szerintem!!!
M. Ingramot ne ha lehet, jöjjön csak Spiller illetve Maclin azért maradjon, kérdés ezek után lesz-e kedve hozzá.dande
Gyorsan ki fog derülni szerintem, hogy Kelly a sírját ásta vagy a trónját kezdte-e el építeni.dande
több mint 10 éve
Jól van na, azért olyan depisnek nem kell lenni, hogy mindjá öngyi leszel 😉 😀Shawn, most akkor Bills vagy Bucs? Nem bántásból csak kérdem.Nemtom, leginkább senki. Tampához egyéb dolgok kötnek a szimpátia meg Shadyn kívül. Most ilyen szakadár vagyok.Shawn84
Gyorsan ki fog derülni szerintem, hogy Kelly a sírját ásta vagy a trónját kezdte-e el építeni.
több mint 10 éve
Mert a Raidersnél aztán rohadtul működik a lassú építkezés...Én sem értem ezt a hurráhangulatot ami itt van. Pláne, hogy ha sikerül feltradelni Mariotáért, ami egy vagyon lesz, majd | ne adj isten | besül vele Chip, akkor évekre fogja hazavágni az Eaglest. Mert legyünk őszinték: Marcsi körül rengeteg kérdőjel van, ő nem egy Luck... Ez a trade is, odaadja a franchise arcát egy játékosért, aki 1 - EGY - szezont tudott játszani eddig az NFL-ben, a 2. ACL-e előtt? Ez nálam lutri. Kelly folyamatosan szórja szét az Eagles értékeit, lassan nem marad normális játékos a rosteren.Amadeus91Ehhez képest egy Kelly olyan új flow az állóvízben, amit bármelyik csapat megirigyelhet tőletek. Ha meglesz Mariota, le se sérül, akkor a következő években az Eagles ritkán látott domináns csapat lesz, kb a jelenlegi Seahawkshoz, Patshez hasonló, mert mindkettőben a rendszerszintű csapatvezetés a közös, a struktúrában gondolkodás.Sobri Jóskaezt a megállapítást mire alapozod Jóska ? mi olyat mutatott neked Chip ami meghökkentő volt, és nem konvencionális zsenialitás ? én semmi ilyet nem látok Kelly körül, az eszméletlen és indokolatlan felszopáson kívül.gabtsi
Ha Branch-et 1 éve eltradelitek már sokkal jobban jártok pl.
Chip meg valszeg jobban tisztában van Kiko állapotával, mint itt bármelyikünk.
Nem azt mondom hogy kánaán lesz, de az hatalmas faszság, hogy leépíti a keretet, amikor most pl. épp fiatalabb játékost hozott, és még el sem kezdődött az FA.
Ha meg a cutokra gondolsz, akkor aztán Woodley megérte ám a pénzét, vagy LaMarr Houston...
Benne van a betli, de a front7-re ránézve akkor sem nagyon látom, hogy lenne olyan szar csapat az Eagles 2-3 év múlva, még ha ki is rúgják Chip-et.
Épp hogy egy Raiders szurkoló értékelhetné, azt, hogy nem csak ül a langyos szaron egy GM.
több mint 10 éve
hát pl 1000 futott yardal biztosan előrébb lettünk volna 😀 😀 ja hogy Kelly mit veszíthet ezzel? A legfontosabbat. Szurkolókat.
Lépjen meg bármit, de akkor nyerjünk is meg mindent. 😀
több mint 10 éve
Shawn, most akkor Bills vagy Bucs? Nem bántásból csak kérdem.Nemtom, leginkább senki. Tampához egyéb dolgok kötnek a szimpátia meg Shadyn kívül. Most ilyen szakadár vagyok.
több mint 10 éve
Mert mit kellene tennünk? Temessük a franchise jövőjét csak azért mert rizikósabb húzásokra szánta el magát Kelly? Azt se tudjuk még, hogy kik fognak érkezni, hogy behúzzuk-e Mariotát, vagy mi jár Kelly fejében. Szeptember még messze van, felesleges addig temetni bármit is, amíg nem láttuk játszani az új csapatot. Azért bízok abban, hogy az ottani szakemberek jobban átlátják a szakmát mint mi innen a fotelből. Nekünk innen semmi beleszólásunk nincs a dolgok menetébe, így nincs más, mint elfogadni a hozott döntéseket. És ha mondjuk nem válik be, amit Kelly kitalált? Akkor mi van? Mivel leszünk előrébb, ha mindent hagyunk a régiben, és ugyanúgy helyben járunk, mint már sok-sok éve?Én sem értem ezt a hurráhangulatot ami itt van. Pláne, hogy ha sikerül feltradelni Mariotáért, ami egy vagyon lesz, majd | ne adj isten | besül vele Chip, akkor évekre fogja hazavágni az Eaglest. Mert legyünk őszinték: Marcsi körül rengeteg kérdőjel van, ő nem egy Luck... Ez a trade is, odaadja a franchise arcát egy játékosért, aki 1 - EGY - szezont tudott játszani eddig az NFL-ben, a 2. ACL-e előtt? Ez nálam lutri. Kelly folyamatosan szórja szét az Eagles értékeit, lassan nem marad normális játékos a rosteren.Amadeus91Ehhez képest egy Kelly olyan új flow az állóvízben, amit bármelyik csapat megirigyelhet tőletek. Ha meglesz Mariota, le se sérül, akkor a következő években az Eagles ritkán látott domináns csapat lesz, kb a jelenlegi Seahawkshoz, Patshez hasonló, mert mindkettőben a rendszerszintű csapatvezetés a közös, a struktúrában gondolkodás.Sobri Jóskaezt a megállapítást mire alapozod Jóska ? mi olyat mutatott neked Chip ami meghökkentő volt, és nem konvencionális zsenialitás ? én semmi ilyet nem látok Kelly körül, az eszméletlen és indokolatlan felszopáson kívül.gabtsi
több mint 10 éve
"évekre fogja hazavágni az Eagles-t" - és akkor kiesik a csapat az NFL2-be vagy micsoda?see pl. Raiders. Bármennyire is szar ezt Raiders szurkolóként látni.
baggio
több mint 10 éve
Shawn, most akkor Bills vagy Bucs? Nem bántásból csak kérdem.Mondjuk azt nem nagyon értem Hundley mivel lenne jobb, mint Mariota, nálam ő Geno 2.0, vagy legalábbis nem látok többet benne Foles-nál azon kívül, hogy tud futni. De én nem értek hozzá, amennyire ezt én megállapíthatom szurkolóként az alapján mondom. Csak ha valakit őt nagyon nem szeretném. Akkor tényleg sok értelme nem lenne az egésznek. Szerintem!!!
M. Ingramot ne ha lehet, jöjjön csak Spiller illetve Maclin azért maradjon, kérdés ezek után lesz-e kedve hozzá.
több mint 10 éve
"évekre fogja hazavágni az Eagles-t" - és akkor kiesik a csapat az NFL2-be vagy micsoda? ebben a ligában létezik ám egy olyan csodálatos dolog, amit hard cap-nek hívnak, senki sem pusztán azért válik meg "értékeitől", mert unatkozik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
az a másik 😀Kár hogy thurmond nem játszott már lassan 1 éve.ano92Kár, hogy ráadásul szar játékos 😕mustaine
több mint 10 éve
Én sem értem ezt a hurráhangulatot ami itt van. Pláne, hogy ha sikerül feltradelni Mariotáért, ami egy vagyon lesz, majd | ne adj isten | besül vele Chip, akkor évekre fogja hazavágni az Eaglest. Mert legyünk őszinték: Marcsi körül rengeteg kérdőjel van, ő nem egy Luck... Ez a trade is, odaadja a franchise arcát egy játékosért, aki 1 - EGY - szezont tudott játszani eddig az NFL-ben, a 2. ACL-e előtt? Ez nálam lutri. Kelly folyamatosan szórja szét az Eagles értékeit, lassan nem marad normális játékos a rosteren.Ehhez képest egy Kelly olyan új flow az állóvízben, amit bármelyik csapat megirigyelhet tőletek. Ha meglesz Mariota, le se sérül, akkor a következő években az Eagles ritkán látott domináns csapat lesz, kb a jelenlegi Seahawkshoz, Patshez hasonló, mert mindkettőben a rendszerszintű csapatvezetés a közös, a struktúrában gondolkodás.Sobri Jóskaezt a megállapítást mire alapozod Jóska ? mi olyat mutatott neked Chip ami meghökkentő volt, és nem konvencionális zsenialitás ? én semmi ilyet nem látok Kelly körül, az eszméletlen és indokolatlan felszopáson kívül.gabtsi
több mint 10 éve
Én már semmin sem lepődök meg. Maclint nem hoznám vissza.
több mint 10 éve
Most mondják a rádióban, hogy Kikonak ez már a 2. ACL-e volt.Shawn84A másik a másik térde volt, amiből egész jól felépült.
több mint 10 éve
According to Lyons Yellin of WWL-TV, the Birds could have interest in impending free agent running back Mark Ingram: "I've heard rumblings about the Eagles being interested in Mark Ingram, with today's trade those now make a whole lot more sense."According to multiple reports, Philadelphia is not close on a deal with Maclin.
www.bleedinggreennation.com/2015/3/4/8147417/jeremy-maclin-eagles-contract-wide-receiver-free-agency
több mint 10 éve
Most mondják a rádióban, hogy Kikonak ez már a 2. ACL-e volt.
több mint 10 éve
Kb így keltem 😊www.facebook.com/video.php?v=768263856603331&set=vb.408320822597638&type=2&theater
több mint 10 éve
Kár hogy thurmond nem játszott már lassan 1 éve.ano92Kár, hogy ráadásul szar játékos 😕
több mint 10 éve
Oregoni UFAk = potenciális Eagles célpontok free agencyben. 😀😀thurmond és maxwell. Kár hogy thurmond nem játszott már lassan 1 éve.
FB Will Tukuafu
TE Dante Rosario
TE Ed Dickson
OL Adam Snyder
LB Spencer Paysinger
CB Walter Thurmondiktriad
több mint 10 éve
Thurmondot nézegettem én is, de Ő inkább slot CB ugye? Ott megvagyunk Boykinnal...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Oregoni UFAk = potenciális Eagles célpontok free agencyben. 😀😀 FB Will Tukuafu
TE Dante Rosario
TE Ed Dickson
OL Adam Snyder
LB Spencer Paysinger
CB Walter Thurmond
több mint 10 éve
Ezek a mostani húzások az én olvasatomban egyáltalán nem arról szólnak, hogy ne fizetnénk meg azt, aki megérdemli. Itt szinte teljes rebuild folyik most, azoktól a játékosoktól válunk meg, akik már hosszútávon nem érnének annyi pénzt, amennyit jelenleg kerestek, vagy akit lehet pótolni más módon. A jelenlegi változtatások szakmai ill. pénzügyi indokaival nehéz vitába szállni, az érzelmi oldal már más kérdés, inkább az veri ki az embereknél a biztosítékot, de majd ők is lenyugszanak, ha esetleg jönnek az eredmények. Kendricks fiatal játékos, és ha tényleg elit szinten játszik, meg fogja kapni a pénzét, mert még hosszú évek állnak előtte az NFL-ben. Mindig lesz olyan játékos akinek az elküldése szükségszerűvé és logikussá válik annak érdekében, hogy más, értékesebb elemet a csapathoz láncoljanak. Ez mindig így volt az NFL-ben és a mi csapatunk sem kivétel ez alól.… beérik majd Kendricks, Logan elit NT lesz, és innen megy nyugdíjba, Boykin HoF cb-vé érik sasként...jorgeA jelenlegi ténykedés kb. azt mutatja, hogy senkit nem fogunk "túlfizetni", hanem amint ütőképes/ligaelit/franchisearca játékossá válik valaki, el fogjuk cserélni a Billshez. Nem gondolom, hogy pl. Kendricks egy 2014-eshez hasonló következő év után ne akarna majd olyan szerződést, ami majd kiveri Chipnél a biztosítékot. Megértem Chipet, a lelkem mélyén talán egyet is értek vele, de nem kizárólag pozitív üzenetet hordoz a jelenlegi keret számára az elmúlt pár nap.
Ezzel együtt In Chip WeBustTrust!skizofita
Az meg szerintem nem lehet szempont, hogy az illető franchise arc vagy sem. Soccerben simán megcsinálják, hogy a régi motoros legendát horror pénzért a csapathoz láncolják, csak és kizárólag marketing szempontból, vagy mert nincs elég tökük kirakni, még úgy sem, hogy a csapat kárára válik. Ezért is tetszik nekem jobban az NFL mentalitása és több is az értelme így. El kell fogadni a változásokat.
több mint 10 éve
Vagy pont hogy több helye maradt volna, ha meg van nyújtva a pálya mélysége D-Jax gyorsaságával. Volt valami statisztika, mennyi hosszú passzjátékunk volt 2013-ban, és mennyi 2014-ben. Az előbbi volt nagyságrendi fölényben. Nyilván ehhez hozzájárult Sanchez (in)kompetenciája is.Szerintem pedig Cooper volt túlértékelve azok után, hogy lenyomott egy mondhatni korrekt szezont. Nyilván más lett volna nagyon, ha Jackson is ott van Maclin mellett, de úgy viszont Maclinnek nem lett volna ekkora „helye” érvényesülni.StezJacksont is pótolni tudta. StezNa ez szerintem egyáltalán nem igaz, az egész támadójátékot visszavetette az ő hiánya.
Maclin nem rossz játékos, de szvsz Jackson azért más kaliber, hiába nagyképű meg ostoba, de mellette még Cooper is legitim #2 WR-nek tűnt.mustaine
több mint 10 éve
… beérik majd Kendricks, Logan elit NT lesz, és innen megy nyugdíjba, Boykin HoF cb-vé érik sasként...jorgeA jelenlegi ténykedés kb. azt mutatja, hogy senkit nem fogunk "túlfizetni", hanem amint ütőképes/ligaelit/franchisearca játékossá válik valaki, el fogjuk cserélni a Billshez. Nem gondolom, hogy pl. Kendricks egy 2014-eshez hasonló következő év után ne akarna majd olyan szerződést, ami majd kiveri Chipnél a biztosítékot. Megértem Chipet, a lelkem mélyén talán egyet is értek vele, de nem kizárólag pozitív üzenetet hordoz a jelenlegi keret számára az elmúlt pár nap.
Ezzel együtt In Chip We
több mint 10 éve
Azért azzal számoljatok, hogy a ligában sem vakok a GM-ek, minden egyes lépés, ami Mariota felé tereli az Eaglest, egy plusz indok a GM-eknek arra, hogy többet kérjenek majd a pickért, ahol vinnétek. Szóval tényleg nem lesz ez egy olcsó buli."Én lehúznám Kellyt, mint a szart". 😀