Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
igen, súlyosat. Lehet nudli 20 lesz kiko, shady meg 3000 yardot fut majd a billsnek 😀ligaleit mélységi célpontot csak nem szoktak úgy cutolni.
több mint 10 éve
undorító. felnéztem 80 uj üzenet este óta. momndom ki a faszomat cutoltunk már. Aztán látom shady alonsoért. Egy az egyben. Szép volt srácok. Alapból is szarul futottunk tavaly egy Shadyvel. Mi lesz majd most....És?
Shawn remélem azért még majd alszol erre egy kettőt, mert a bowl.hu-n élő magyar sasok talán most a legértékesebb tagjukat veszítik el...
Bár teljesen megértelek mindezek mellett.
Csak úgy mellékesen Shady mellett szólva: 2 éve volt kettő darab playmakerünk az offensben. Azok akiket tényleg elitnek lehetett mondani. Shady meg Djax. Tavaly DJax cutolását az egész passzjátékunk megszenvedte. Ne mondja senki hogy nem volt következménye, mert igenis megszenvedte. Cooper kb DJax miatt tudott rendes szezont tolni, ez is világossá vált. Most az utolsó ilyen játékos is el lett küldve a faszba...
Tökmindegy mennyire egyszerű új futót szerezni. Ikonokat akik mellesleg még fiatalok is nem ad el az ember.
Értem én, hogy új csapatot kell építeni. De az sosem úgy működik, hogy az alap pilléreket akik a jövő csapatában is kiemelkednének, el kell őket zavarni.
Az meg egy másik dolog, hogy mi a faszért most lépik meg ezeket. 2 évig nem jutott eszükbe új alapokra építeni a csapatot csak most?
Már Henery kezelésénél is látszódott, hogy szartak az egész posztra. Aztán rájöttek, hogy mégis impotens Alex és gyorsan szereztek egy szart szarért (azthiszem) trade keretén belül Parkeyt. Aki bevált. Nyertek.
Ez így olyan mintha ruletteznének, raknak az utolsó pillanatban a pirosra egyet és ha piros lesz örülnek. Ha fekete meg jön még egy év szopás és kilátástalanság...ano92
Azért valljuk be, hogy egy franchise jövője, ahogyan te mondtad, nem egy mindjárt 27 éves futó. Nem véletlenül ez az a poszt, amelyik ennyire leértékelt lett. Jó futót lehet találni drafton hátsó körökben, illetve egy közepes futó is remekül eljátszik egy jó fal mögött.
Amúgy meg sírtok egy Shadyért, oké, jó gyerek, jó forma, jó játékos, de komolyan, neki legjobb esetben kb. lehet még 3-4 jó éve, ennyi. Most mi Colts fanok mit mondjunk, amikor egy future HOF QB-t engedett el a vezetőség, aki SB-t nyert nekünk, akivel 10+ éve stabil SB contenderek voltunk azért, és aki a sportág valaha élt egyik legjobb játékosa. Volt egy 1/1-ünk, egy zseninek kikiáltott Luck, de az NFL nem NCAA, biztosak lehettünk benne, hogy ez a csere jól sül el?
Kockázat nélkül nincs győzelem, én amondó vagyok. Kelly tökös, agresszív, és tudja, ki és mi kell a rendszerében, ki milyen lehet. Shady fizetése púp volt a hátán, ez már jó ideje érezhető volt, mint ahogy az is, hogy DJax, majd Herremans után következnek a többiek. Akit pótolhatónak érez, eltakarítja. Shady szvsz abszolút az. Jacksont is pótolni tudta.
Egyedül azt érzem kicsit parának, hogy Kiko azért súlyos sérülést szenvedett, és egy tacklegyárnál, aki állandóan ütközik, elég kockázatos a dolog.
Viszont így megdőlt a TB-pletyka is.
több mint 10 éve
RB-t könnyű találni, ikont nem. Ami számomra kicsit aggasztó, hogy szinte minden igazolás, csere stb, szereplője egy kacsa és félek sokszor Chip esetében az érzelmek felülírják a józan észt, ennek nem lesz jó vége, már a draftnál is ugyanezt éreztem. picksixNe hidd.
Ezeket a játékosokat ha nem is mindőjüket ő vitte az Oregonhoz, évekig dolgozott velük (OC, HC). Kialakított egy rendszert, ami eléggé működőképes.
Tisztában van vele, hogy egy csapat egy rendszer, nem pedig játékosok összessége.
Az első Philly Dream Team pont ezt mutatta meg, hogy az NFL-ben nem megy az "összerakok 10 átlagon felüli képességű sztárt, és zsebben a SB."
De az megy, hogy sokadik körös "senkiket" is össze lehet építeni rendszerré, lásd Seahawks, vagy akár Pats.
Na Kelly egyrészt ezt próbálja, ehhez gyűjti be a számára működöképesnek tűnő puzzledarabkákat, másrészt az eredmények őt fogják igazolni.
És arról sem szabad elfeledkezni, hogy az NFL egy nagy posvány, állóvíz, évekkel ezelött leszerepelt, sőt konkrétan megbukott edzők nem bírnak az istennek se kikopni a ligából, ugyanazt a szart kenegetik másik csapatoknál.
Ehhez képest egy Kelly olyan új flow az állóvízben, amit bármelyik csapat megirigyelhet tőletek. Ha meglesz Mariota, le se sérül, akkor a következő években az Eagles ritkán látott domináns csapat lesz, kb a jelenlegi Seahawkshoz, Patshez hasonló, mert mindkettőben a rendszerszintű csapatvezetés a közös, a struktúrában gondolkodás.
És lehet utánanézni, hogy mindkét csapat milyen ikonokat engedett el, és milyen "rosszul draftolt" a draft napján közzétett elemzések, értékelések alapján.
Aztán valahogy csak odaértek a végére.
Szóval én maximálisan támogatom amit Kelly művel, így lehet csapatot építeni.
Megalkuvást nem tűrő céltudatossággal, fittyet hányva a konvenciókra, elvárásokra, mindenre, ami a siker útjában áll.
Szerintem Kelly hozza a SB-éra első bajnoki címét az Eagles számára, és hosszú évekre meghatározóvá teszi a csapatot.
több mint 10 éve
jóhát én civilben ac milan szimpatizáns vagyok már jópár éve 😀 ami ott megy az majdnem ilyen. Megedződtem én is pöppet.
több mint 10 éve
nekem párszor már összezúzták a szívem más csapat esetében, úgyhogy nem tudom ennyire érzelmi alapon nézni az eseményeket. shadyt persze nagyon sajnálom, a 17 td-s szezonjára akkor is emlékezni fogok, amikor már a nevemre sem. chip nem szarral gurít, borít mindent, amit ér, ez a szezon lesz az, amiért már semmi és senki mást nem lehet felelősségre vonni rajta kívül. és ez rendben is van, nyúl bélára nincs szükség. itt dől el minden, 19-re lapot húz, de változatlanul azt mondom, hogy inkább ez, mint évekig polírozni a semmit. a kendricks-alonso duó pusztítani fog, e felől semmi kétségem.
több mint 10 éve
várjá, ez azért van mert a pff még mindig egy nagy kula 😀 Barwin is avarage .. 😀
több mint 10 éve
Nyilván még a történtek előtt készült
Az mi, hogy Donnie Jones tavaly below average volt, tolt egy (szerintem) gyenge szezont, majd average lett? 😀
több mint 10 éve
WTF? Azért most így ez kemény reggelre. Shady 😕 Tavaly az avataromon még DJax és Shady feszítettek, aztán maradt Shady, most akkor mi a bré legyen? Na persze most ez képletes, nyilván nem az avatarom a lényeg ebben, hanem hogy tényleg ki a tökömért lehet most szorítani?A védelemben nekem egyedül Vinny Curry maradt, aki ugye csak szituációs pass rusher, és mostmár abban sem vagyok biztos, hogy sokáig marad a csapatban....
O oldalon egyedül Jordan Matthews van, de Ő csak egy éve, még nem valami nagyon kötődöm, na meg Kelce mester.
Dorenbos még hírvívő, és pont. Jajhajj, ez nem jó. Mostmár nagyon akarom Mariotát, hogy legyen valaki akiért tényleg szoríthat az ember.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Hát ez őrült egy éjszaka volt. Trent papát nagyon sajnálom, korszakos egyénisége volt a csapatnak, de 32 évesen 11 milliót nem ér. Kíváncsi vagyok mihez kezdünk OLB poszton. Vagy Graham marad vagy bepróbálkozunk sztem Wordilsnél a tavalyi évből kiindulva. Kezdő szerepre valószínűleg Wordils biztosabb kezdő lenne véleményem szerint mint Graham, bár ő is sokat fejlődött OLB poszton. A kérdés a $, de ha nincs nagy diffi akkor J.W.
Shady-Shady... Egyfelől kb 10x el kellett olvasnom mire felfogtam hogy ez nem kamu. Számítottam rá, hogy a tavasz folyamán megválunk tőle, de ezt pickért vagy Mariota tradeben gondoltam. Imádom ezt a palit, de ha logikusan nézzük akkor a futó poszt már nem prémium, ha jó a fal, akkor tudunk majd futni akár Polkkal is. Nyilván fogunk hozni futót, vagy draftról vagy FA-ről (Spillernek vagy Ingramnek örülnék évi 4-5 milláért). Kiko Alonso kockázatos a sérülései miatt, viszont ha beválik akkor a Kendricks-Kiko mlb páros nagyon durva lehet. Taktikailag nagyon kinyílik a repertoárunk, nem lesz szükség sok nickel felállásra, mert mind Kiko mind Kendricks nagyon jó coverage-ben. Csak legyen egészséges, akkor mi húztuk a jobb végét a tradenek, hiszen Kikoban még van 7-8 év, McCoyban jó esetben is 2-3, de bármikor jöhet a downhill. Nehezebb Kiko szintű ILB-t találni, mint jó futót szerintem. Shady nyilván nem csak jó futó, de jó fallal nem lehet akkora szintcsökkenés.
Nagyon kíváncsi leszek az FA tevékenységünkre. Demeco valószínűleg cut, vagy nagyon nagy fizu csökketnés, így kb 55 millával leszünk a cap alatt. Érdekes lenne, ha FA-ből egy hasonló névsorral jönnénk ki: Maxwell, McCourty, Wordils, Spiller + Maclin resign.... Bár ez már megint Dream Team érzés 😀 Ami tudjuk milyen jól sült el elsőre is 😀
több mint 10 éve
Üdv minden Eagles szurkolónak! Én nem esek kétségbe, ha kukázunk egy udfa futót, Shady snap-jeit pedig Polk és Sproles kapja. Shady nagy kedvenc,de szerintem nem pótolhatatlan.
Azért remélem Kelly nem tradeli el a szurkolókat.
több mint 10 éve
Szerintem ti jártatok jobban, még akkor is, ha CJ Spiller nem itt kötne ki. Shady ikon és érthető, hogy sajnáljátok, de Kiko rookie szezonját látva, hamarosan ő is ikonná fog válni. A sok kacsa miatt ne aggódjatok, a győztes edzőknek van fétise (lsd. BB-Rutgers) 😀Azon mondjuk, nagyon nevetnék, ha a Bucs draft napján gondolna egyet és kivinné Mariotát 1/1-re 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Bejövök melóba és azt látom And the winner is...
12 winners & losers from the LeSean McCoy - Kiko Alonso trade: at.nfl.com/ya7iIuV
Mi a f****
Összedobták a focista Kiko-t a Forma1-es Alonso-val és cserébe adtuk a liga egyik (ha nem a legjobb) futóját...
Általában az NFC-vel foglalkozom, most utánanézek ennek a csókának.... Sajnálom ezt a Shady cserét nagyon...
Aztán nehogy az legyen hogy mariska így mariska úgy aztán a vége kb olyan lesz mint a dream team évében, mindenki minket hype-ol és a vége egy jó nagy bust lesz évekre...
Bátor húzás volt Kellytől biztos jobban tudják mit miért de azért ez sokkoló nekem...
több mint 10 éve
Foles meg annyira tutyimutyin tud kinézni néha hogy már csak azért is sajnálom szerencsétlent 😀
több mint 10 éve
Sokan már biztos láttátok, de itt még talán nem volt
több mint 10 éve
ehehehehehehh 😀 😀 , az biztos hogy ha egy rakat szarok leszünk az új változtatások miatt egy kortyot nem fogok inni ezért a szarért 😀
több mint 10 éve
Ano, azért most óvatosan majd a pálinkával 😉
több mint 10 éve
undorító. felnéztem 80 uj üzenet este óta. momndom ki a faszomat cutoltunk már. Aztán látom shady alonsoért. Egy az egyben. Szép volt srácok. Alapból is szarul futottunk tavaly egy Shadyvel. Mi lesz majd most....Shawn remélem azért még majd alszol erre egy kettőt, mert a bowl.hu-n élő magyar sasok talán most a legértékesebb tagjukat veszítik el...
Bár teljesen megértelek mindezek mellett.
Csak úgy mellékesen Shady mellett szólva: 2 éve volt kettő darab playmakerünk az offensben. Azok akiket tényleg elitnek lehetett mondani. Shady meg Djax. Tavaly DJax cutolását az egész passzjátékunk megszenvedte. Ne mondja senki hogy nem volt következménye, mert igenis megszenvedte. Cooper kb DJax miatt tudott rendes szezont tolni, ez is világossá vált. Most az utolsó ilyen játékos is el lett küldve a faszba...
Tökmindegy mennyire egyszerű új futót szerezni. Ikonokat akik mellesleg még fiatalok is nem ad el az ember.
Értem én, hogy új csapatot kell építeni. De az sosem úgy működik, hogy az alap pilléreket akik a jövő csapatában is kiemelkednének, el kell őket zavarni.
Az meg egy másik dolog, hogy mi a faszért most lépik meg ezeket. 2 évig nem jutott eszükbe új alapokra építeni a csapatot csak most?
Már Henery kezelésénél is látszódott, hogy szartak az egész posztra. Aztán rájöttek, hogy mégis impotens Alex és gyorsan szereztek egy szart szarért (azthiszem) trade keretén belül Parkeyt. Aki bevált. Nyertek.
Ez így olyan mintha ruletteznének, raknak az utolsó pillanatban a pirosra egyet és ha piros lesz örülnek. Ha fekete meg jön még egy év szopás és kilátástalanság...
több mint 10 éve
Jól van elfogadom, persze.....Azért ez még kiszakad belőlem értsétek jól:
Édes Istenem, ha tudnák odaát, micsoda drámák zajlanak most Magyarországon 😉
több mint 10 éve
Bocs de már nincs ebben a csapatban senki akiért tudnék szorítani. Én érzelmi alapon élem meg ezeket a dolgokat most. Másként nem tudom. Mindenkit kitettek akit szeretek. Mariotát is utálom meg az egész oregont. Szóval nekem itt már semmi nincs ami miatt követnem kéne a csapatot.Kösz mindent srácok! Rühelltem az Oregont mindig is, Nem szándékozom őket az NFL-ben is nézni. nekem ennyi volt. Kelly meg dögölj meg kínhalálban. Hajrá Bills!! Go Shady!Shawn84Azért remélem még vissza-vissza húz a szíved, ha valahol érthető is amit írsz...... azért írogass még ide.... többet nyer vele a topic, mint az én idétlenkedéseimmel 😉dande
több mint 10 éve
Kösz mindent srácok! Rühelltem az Oregont mindig is, Nem szándékozom őket az NFL-ben is nézni. nekem ennyi volt. Kelly meg dögölj meg kínhalálban. Hajrá Bills!! Go Shady!Shawn84Azért remélem még vissza-vissza húz a szíved, ha valahol érthető is amit írsz...... azért írogass még ide.... többet nyer vele a topic, mint az én idétlenkedéseimmel 😉
több mint 10 éve
Nekem tetszik egyébként ez a kvázi agresszív játékosstratégia, nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle. Mariota, Spiller, Grasu, Fisher? Szép lenne.
több mint 10 éve
Kösz mindent srácok! Rühelltem az Oregont mindig is, Nem szándékozom őket az NFL-ben is nézni. nekem ennyi volt. Kelly meg dögölj meg kínhalálban. Hajrá Bills!! Go Shady!
több mint 10 éve
Őt ugye tavaly is nagyon akartuk, végül ment NOLA-ba, de mi jártunk jobban Jenkinsel 😛 😀(apropo DB poszton van olyan ex-oregoni akiért tradelhetnénk? csak hogy lelkileg mire készüljek...)picksixJairus Byrd így hirtelen, de őt nem fogjuk elhozni, mert ugyanaz a posztja, mint Malcolm Jenkinsnek.mustaine
több mint 10 éve
(apropo DB poszton van olyan ex-oregoni akiért tradelhetnénk? csak hogy lelkileg mire készüljek...)picksixJairus Byrd így hirtelen, de őt nem fogjuk elhozni, mert ugyanaz a posztja, mint Malcolm Jenkinsnek.
több mint 10 éve
RB-t könnyű találni, ikont nem. Ami számomra kicsit aggasztó, hogy szinte minden igazolás, csere stb, szereplője egy kacsa és félek sokszor Chip esetében az érzelmek felülírják a józan észt, ennek nem lesz jó vége, már a draftnál is ugyanezt éreztem. Amellett Kiko Alonso jó játékos és ha ilyen intenzíven történnek az események draftig a LB, DB sor rendbe lesz kapva. (apropo DB poszton van olyan ex-oregoni akiért tradelhetnénk? csak hogy lelkileg mire készüljek...)Maradt még szerethető ikonféle játékos olyan is akit nem mi draftoltunk, pl Barwin. De ott van Celek, Kendricks és még páran. Egyszer majd ők is eljutnak ide amikor kivágjuk/elcseréljük őket, ilyen ez a popszakma.
easy easy
kill kill
Lane Lane