Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
MI VAN ITT ?!?! Cole + Shady ! Pláne így. Hajamat tépem !

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Igazából azért is fog ez fájni, mert ha esetleg nyernénk, ezek nélkül a srácok nélkül nyernénk a gyűrűt, amit ők 3-n legalábbis tuti megérdemeltek volna.......
több mint 10 éve
Így Ryanstől is búcsút vehetünk lényegében, ezzel kb. már top3-ban lennénk capügyileg, szóval elég nagy durvulásra lehet számítani FA-n. (legalábbis az kéne, hogy happy end legyen az offseason vége)
több mint 10 éve
#OregonBias Most már senki sem mossa le Chipről. 😊 De Alonso tényleg jó játékos, az ACL sérülés az egyetlen aggodalom. Fiatal játékos, és reméljük gond nélkül gyógyult. Még a szezon előtt sérült meg, szóval ideje volt rá.

több mint 10 éve
Hooooly shit! Ezt most bebaszott keményen, de jól mondjátok...ha Spiller jön, akkor nagy üzlet (én meg leszopkodom magam itthon 😀 )
több mint 10 éve
Ennyi.Nincsenek szavaim.D-Jax volt az első vezéráldozat, majd jött Herremans és most Shadytől is búcsút mondhatunk úgy néz ki. Mondjuk én nem dőlök a kardomba. Ha ez kell a csapat sikeres jövőjéhez, akkor jöjjön aminek jönnie kell. Hadd szóljon, aztán majd lesz valami. Meglátjuk.Highlander
Rezsimváltás. Így lehet DeMeco is repül, ha igen, akkor 60 milla körül vagyunk.Hulkeinstein
Vagy elszállunk sokáig, vagy valami nagy készül. Mindenesetre Chip tökös és felkavarta az állóvizet rendesen ligaszinten is.
Az első vélemények szerint mi jártunk jól, Shady lefelé megy, Alonso felfelé, és Kendricks-szel szét fogják gyilkolni a népet. Bár ott a red flag persze.
Plusz Alonso rookie contract, Shady meg 12 milla. Ezzel pluszba Demeco-n is valszeg spóroltunk 7 millát, az meg 20 milla plusz egy fadza ILB upgrade egy 26 éves futóért.
Plusz FA Spiller, Murray, és deep a class.
több mint 10 éve
A szavakért elnézést kérek, a mozdulat a lényeg 😀
több mint 10 éve
Ha Spiller érkezik, akkor remek csere. Bár így nehezebb lesz megcsinálni a #DotheDeal-t 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nincsenek szavaim.D-Jax volt az első vezéráldozat, majd jött Herremans és most Shadytől is búcsút mondhatunk úgy néz ki. Mondjuk én nem dőlök a kardomba. Ha ez kell a csapat sikeres jövőjéhez, akkor jöjjön aminek jönnie kell. Hadd szóljon, aztán majd lesz valami. Meglátjuk.
Rezsimváltás. Így lehet DeMeco is repül, ha igen, akkor 60 milla körül vagyunk.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Ez kemény. Felkészül CJ Spiller. Már tavaly is akartuk, most UFA. Newman örüjjé! 😀Shady-t sajnálom, nem véletlenül van az aláírásomban, de ezek szerint a tavalyi szezonja nem győzte meg a Kelly-t, hogy hosszútávon ő kell nekünk. Ez az első igazán durva lépésünk.
Aki viszont D#-t akart, az is örüljön, mert Alonso egy állat, Kendrickssel gyilkolni fognak.

több mint 10 éve
Ezt nem, ezt addig míg SB-t nem nyerünk nem emésztem meg már bocsánat..................ez már nekem is sok még akkor is ha Kiko éppen jó játékos, és hosszú távon többet érhet mint egy futó, de akkor is..............Azért reméltem 2-3 idényig még nyugodt szívvel vehetem fel a Shady mezem (persze ez a legkevesebb de akkor is) a csudába (s most nagyon finoman fogalmaztam)
több mint 10 éve
Nincsenek szavaim. Rezsimváltás. Így lehet DeMeco is repül, ha igen, akkor 60 milla körül vagyunk.
több mint 10 éve
Mi folyik itt Gyöngyösön? Nem igazán értem most ezt. Az teljesen nyilvánvaló, hogy ez az utolsó év amikor be tudjuk vonni Shadyt egy értelmesebb trade-be, de erre nem számítottam. Azt hittem a Mariota biznisz része lehet... :-/
több mint 10 éve
Még se az nfln se a bleedingreenen nem látomdandetwitter.com/AdamSchefter/status/572902611755659264

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Még se az nfln se a bleedingreenen nem látom
több mint 10 éve
Azt a jó édes.............................................................. neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ezt kva nehéz lesz megemészteni Chip mi az állatot csinálsz te...............................
több mint 10 éve
Azt a rohadt kurva élet.
több mint 10 éve
A Buffalo Bills megegyezett a Philadelphia Eagles-szel arról, hogy LeSean McCoy Buffalóban folytatja pályafutását. A csere keretében Kiko Alonso kerül az Eagleshöz.
több mint 10 éve
Shady megy Buffaloba, Alonso jön

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Annyira tudtam, hogy lesz valaki aki nem bírja ki, hogy ne kössön bele, mikor pontosan lehet tudni mire gondolok. Kellet hozzá 2 perc. Köszönjük 😉Azt hiszem akik a kezdetektől követjük az Eaglest tényleg eljött a fájdalmas búcsú ideje s végkép uj korszak kezdődik.😕.... csak azt remélem legalább Graham/Maclin marad Wordlis/Torrey félék viszont messziről elkerülnek minketdandeMármint 1933 óta ?Höri
Amúgy még Dorenbos maradt, na őt talán pénz miatt nem vágjuk ki. 😀 Ő lehet szolidaritásból magától megy 😛
több mint 10 éve
Azt hiszem akik a kezdetektől követjük az Eaglest tényleg eljött a fájdalmas búcsú ideje s végkép uj korszak kezdődik.😕.... csak azt remélem legalább Graham/Maclin marad Wordlis/Torrey félék viszont messziről elkerülnek minketdandeMármint 1933 óta ?
több mint 10 éve
Azt hiszem akik a kezdetektől követjük az Eaglest tényleg eljött a fájdalmas búcsú ideje s végkép uj korszak kezdődik.😕.... csak azt remélem legalább Graham/Maclin marad Wordlis/Torrey félék viszont messziről elkerülnek minket
több mint 10 éve
Persze bárki lehet bust.Nem, arra hogy egy fiatal peytinert bealdoznek rnnyit de egy bradfordert nem. Erre gondoltam speciel.
De ha erre gondolsz akkor csak a 7. Korben kell draftolniJanek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
40 millió.Nem volt más választás, el kellett küldeni Cole-t sajna.
Ezek után mondja valaki, hogy nem leszünk agresszívak a piac nyitásakor? 😀
Am ebből a megspórolt 8 misiből Worilds/Graham tuti jön kevesebbért, szal aggódni nem kell annyira a poszton. Húzni is tudunk oda ha nem jön Mariota. Remélem célba vesszük DMC-t.