Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
remélem nem kezdőnek szánjuk, mert akkor elég szar irányba indul ez a FA.... 😀NewmanNem hiszem. Sztem olyan 3.-4. számú ILB-nek, aki pluszban ST-er, tehát hasznos tagja lesz az aktív keretnek is. Sztem jó igazolás teljesen, gondolom kis pénzért jött.
28 éves, van tapasztalata is. Határozottan jobbnak tűnik első látásra, mint Matthews vagy Acho.
Itt a megerősítés is:
Reuben Frank @RoobCSN 1 min1 minute ago
Eagles have signed LB Brad Jones to a two-year contract. Former Packer is depth move.
több mint 10 éve
remélem nem kezdőnek szánjuk, mert akkor elég szar irányba indul ez a FA.... 😀
több mint 10 éve
Leigazoltuk Brad Jones-t 2 évre!Úgy látszik jól ment a vizit 😛
ILB depth nem ártott, elfér 😊
több mint 10 éve
majd ancelotti rendbe teszi ezt a csapatot is ne szomorkodj 😀
több mint 10 éve
Ha ezt meglépi Kelly, akkor még úgy is, hogy zöld a szívem az Eagles miatt, de arra az időre, amíg ő az edző búcsút veszünk egymástól srácok... Ezt az ámokfutást én nem nézem végig... DJax, Todd, Shady, Foles... Nem és nem
több mint 10 éve
tavalyi szezonját nem nehéz überelni 😀
több mint 10 éve
Lehet sokaknak szentségtörésnek hangzik, sőt, talán még nekem is 😊 Az egyik kedvenc játékosom Shady...De én nem törnék össze lelkileg ha beáldoznánk Mariotáért. Manapság, amikor rég elfeledett Forsettek meg hátsó körökben húzott rookie futót hoznak le domináns szezonokat szerintem már nincs akkora értéke egy elit futónak.
Vsz. egy jó 2-3 fős RB rotációval ha nem is teljesen, de nagyrészt pótolható a teljesítménye... Főleg egy Kelly féle rendszerben. Mariota atletikussága meg simán egy plussz faktort hozhat a támadógépezetbe.
De utálom magam ilyenkor, gyűlölöm a közhelyeket 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Hoppá? Idén az egyik legszarabb ILB volt a ligában, kérdezd csak meg a Packers szurkolókat... 😀NewmanHoppá=történik végre valami 😀. Egyébként rotációba nem lenne rossz, ordas nagy csere ILB needünk van, így legalább nem lenne evidens a liga minden csapatának az, hogy a 2. vagy 3. körben ILB-t húznánk. Az isteni Matthews szintjét talán tudná hozni 😀
több mint 10 éve
Igazából én azt nem értem, hogy Chipet miért temetik máris ennyien. 2 éve jött, első évében kapásból playoffba vitte a csapatot, tavaly meg 10-6-tal nem.Nyilvánvalóan drasztikus lépéseket hoz, de hivatalosan még csak most kapta meg a staféta botot. Teljesen nyilvánvaló, hogy még lesz 1-2 érdekes húzása, amivel valószínűleg a többség nem fog egyetérteni, de szerintem ilyen szűk időkeresztmetszetben nem lehet leírni. Szerintem olyan 2 év múlva derül ki igazán, hogy, hogy is sikeredett a reform.
Én személy szerint izgatottan várom, hogy mi sül ki az egészből. Bár elég esélyes, ha totális bukta, akkor én fogom leghangosabban kikiáltani a csapatból ( 😊 )
Hoppá! Brad Jones jön vizitre hozzánk.HulkeinsteinHoppá? Idén az egyik legszarabb ILB volt a ligában, kérdezd csak meg a Packers szurkolókat... 😀
több mint 10 éve
Akkor vegyük ide az edzőét is mert tavaly nagyon sok nagyon rossz döntése volt Kellynek kritikus szituációkban is. Nem csak a QB-n múlik.Shawn84Persze, hogy voltak Kellynek rossz húzásai, egyik edző sem tökéletes, de azt is vegyük már figyelembe, hogy az általa remekül felrajzolt játékokat hányszor szabta el egy-egy hibás döntés. Egy észre nem vett üres target, egy éppen csak hosszú passz a receiver felé aki megverte a leghátsó emberét, meg nem futott 2-3 yardok, felelőtlenül eladott labdák. Ezekről nem Kelly tehet ám. Kellynek sem végtelen a fegyvertára, és a sok kihasználatlan lehetőség után becsúszik ám tőle is 1-1 kényszer szülte hiba.
több mint 10 éve
Ha egészséges marad az O, főleg a fal, akkor 450 yard+ /game, ennek pedig elégnek kéne lennie kb. 35 pontra átlagban.Oké. Első kérdés kis fantasy.Asszem egy darabig nem jövök. Már a plafonon is Marioták lógnak. nem volt bajom vele igaz nem is kedveltem, de most már okádnom kell tőle is meg Kellytől is lassan pedig még egyik se csinált semmit a dolog érdekében.Shawn84Ne hagyd, hogy a média befolyásoljon 😊 Ahogy te is írtad, lehet, hogy az égvilágon semmi valóságalapja az egésznek. Én mindig szívesen olvasom a véleményedet, még akkor is, ha esetleg ellenkezik az álláspontunk. Szóval maradj, és írj, mert mi örülünk neki 😊
A csapatot pedig ne temessük már, 1 hét múlva kezdődik az FA, ki tudja hogy fog kinézni a keret 10 nap múlva 😊Hulkeinstein
Tegyük fel hogy Mariotát elhozza a csapat. Tegyük fel hogy Maclin marad. Mit gondlsz hova fog fejlődni az O# és ez mire lehet elég összességében?
396yrd/gm, 29,6 pts/gm ez a tavalyi statisztika. Mi az amit ti vártok Mariota érkezésétől. Mert gondolom azt nem, hogy úgy alázunk mint az Oregon az egyetemen.Shawn84
Először is tisztázzuk, hogy nem vagyok szakértő, azért merek állást foglalni ebben a témában, mert volt szerencsém minden Oregon-meccset látni az elejétől a végéig, így úgy gondolom, hogy Mariotával kapcsolatban többé-kevésbé képben vagyok, főleg hogy a kedvenc egyetemi játékosom toronymagasan.
Sokat lehet róla olvasni, most nem ismételném meg az emlegetett frázisokat, próbálom a saját szemszögemből leírni, hogy én miért örülnék az érkezésének.
1. Iszonyatosan szimpatikus személyisége van. Alázatos, kötelességtudó, keményen dolgozik, és MINDENKIVEL jóban van. Ez utóbbi a nagyon durva számomra. Imádják a csapattársak, az edzők, a média, az egyetem, szó szerint mindenki. Az alázat szerintem sokat ér az NFL-ben, és Mariotánál nem fogsz soha alázatosabb játékost találni. Tökéletesen a Kelly-féle kultúrába illik, ha le kellene írnom hogy milyen típusú vezér kellene ebbe az offense-be csupán a személyiség terén, Mariotát írnám le.
2. Olyan irányító, aki tud futni és és dobni is, mindeközben pedig tud vigyázni a labdára is. Gondolom ismét ismerős tulajdonságok ezek Kellynél 😊. Atletikusság, verzatilitás, labdabiztosság. Mariota 2-3 éven belül biztos nem lesz azon a szinten dobástechnikailag, mint ahol Luck volt, amikor az NFL-be érkezett. Nem elég pontosak a dobásai sokszor, ezen van még mit javítani nála. Viszont talán ez az a tulajdonság egy QB-nél, ami a mi rendszerünkben a legkevésbé szükséges. Mariota jól olvassa a védelmet, megtalálja az üres elkapókat, felismeri a lehetőségeket, és ami a legfontosabb: tökéletes döntéseket hoz. Ha lehet futni, akkor fut, ha nem lehet, akkor inkább keres egy biztonsági célpontot. Emellett remekül menekül, és erős a karja, meg tudja dobni a hosszú labdákat is.
3. Kellynél jobban senki nem ismeri. Úgy gondolom, bárkit is draftolsz, bármilyen posztra, a legfontosabb teendő vele kapcsolatban, hogy megtaláld az erősségeit, amire építeni lehet, és fejleszd a gyengeségeit. Na most ez egy QB-nál nem egy nap, sőt nem is 1 év, hanem sokkal több. Bárhova is kerül Mariota, vagy bárki kerül ide rajta kívül, idő lesz, még egy csapat megismeri az új szerzeményt, a sok scouting ellenére is. Na nálunk Mariotával nem. Kelly mindent tud róla, ismeri a múltját, a jelenlegi képességeit, ismeri a gondolkodásmódját, amit ő tanított neki (uptempo, rövid passzok, táblák, ZBS, stb.). Ugyanabban a rendszerben mozognak, nem kell semmit sem korrigálni a csapaton, hogy Mariota beilleszthető legyen. Nem kell megtanulnia a rendszert, csak játszania kell tovább az egyetemi rendszerében.
4. Chip megtalálná vele a franchise QB-ját, ami egyik edzőnél sem elhanyagolandó. Kifizettünk érte egy rakat pénzt, és mindenki iszonyatosan örült amikor idejött. Produkált 2 pluszos szezont, és teremtett egy remek támadójátékot. Szerintem megérdemli, hogy a saját QB-jával is megpróbálhasson építkezni. Két dolog történhet: 1. Bejön Mariota, aki egyértelműen az fr. QB-nk lesz. Ezesetben már egy jó döntést hoztunk, kb. az ellenértéktől függetlenül. 2. Nem válik be. Ezesetben együtt repülnek Chip-pel, és lehet rebuildelni Howie-val és egy új edzővel. Nem szeretem a levegőben lógó dolgokat, és ha mindig csak toljuk a Chip-témát is, abból nem fog jól kisülni. Csináljon egy make or break 2 évet GM-ként, ahol egyértelműen eldöntjük ő-e a megfelelő ember az edzői posztunkra. Ehhez márpedig kell Mariota.
Így összességében ezt a 4 pontot összeadva úgy gondolom nem lenne nagy hülyeség feltradelni érte, persze ésszerű keretek között.
több mint 10 éve
Írtam én ilyet? Én azt kérdeztem hogy szerintetek hova fejlődhet. Szerintem ezt írtam.Az elmúlt szezon meccseiből kiindulva azt mondod, hogy ez az offense már nem tud nagyon hova fejlődni? Tényleg?baggioMég mindig ott tartunk, hogy a szezonra vonatkozó yardátlag statisztikája hivatkozás pont? C'mon... Nézz bele ebbe a cikkbe inkább, mely a Seattle elleni mérkőzés előtt íródott (felhívom a figyelmed az utolsó bekezdésre), Sanchez helyére meg képzeld oda MariotátValahol el kell kezdeni nem? Valahonnan viszonyítani kell hogy mégis hova fejlődhetünk.Shawn84
www.phillymag.com/birds247/2014/12/03/22-option-football-sanchez/baggio
több mint 10 éve
Itt Baggio szerintem félreértettél valamit, sztem ezt egy szóval sem állította 😀
több mint 10 éve
Az elmúlt szezon meccseiből kiindulva azt mondod, hogy ez az offense már nem tud nagyon hova fejlődni? Tényleg?Még mindig ott tartunk, hogy a szezonra vonatkozó yardátlag statisztikája hivatkozás pont? C'mon... Nézz bele ebbe a cikkbe inkább, mely a Seattle elleni mérkőzés előtt íródott (felhívom a figyelmed az utolsó bekezdésre), Sanchez helyére meg képzeld oda MariotátValahol el kell kezdeni nem? Valahonnan viszonyítani kell hogy mégis hova fejlődhetünk.Shawn84

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Akkor vegyük ide az edzőét is mert tavaly nagyon sok nagyon rossz döntése volt Kellynek kritikus szituációkban is. Nem csak a QB-n múlik.Én konkrétan nem a számok megduplázását várnám, meg szerintem senki sem. Eddig sem az volt a probléma, hogy nem produkáltunk számokat, hanem, hogy kritikus meccsszituációkból többnyire rosszul jöttünk ki. Nem a számok drasztikus növelésén van itt a hangsúly, hanem az irányító döntéshozatali képességén. (meg a nem mellékes atletikusságán, ami Foles-nak nincs meg)HighlanderOké. Első kérdés kis fantasy.Asszem egy darabig nem jövök. Már a plafonon is Marioták lógnak. nem volt bajom vele igaz nem is kedveltem, de most már okádnom kell tőle is meg Kellytől is lassan pedig még egyik se csinált semmit a dolog érdekében.Shawn84Ne hagyd, hogy a média befolyásoljon 😊 Ahogy te is írtad, lehet, hogy az égvilágon semmi valóságalapja az egésznek. Én mindig szívesen olvasom a véleményedet, még akkor is, ha esetleg ellenkezik az álláspontunk. Szóval maradj, és írj, mert mi örülünk neki 😊
A csapatot pedig ne temessük már, 1 hét múlva kezdődik az FA, ki tudja hogy fog kinézni a keret 10 nap múlva 😊Hulkeinstein
Tegyük fel hogy Mariotát elhozza a csapat. Tegyük fel hogy Maclin marad. Mit gondlsz hova fog fejlődni az O# és ez mire lehet elég összességében?
396yrd/gm, 29,6 pts/gm ez a tavalyi statisztika. Mi az amit ti vártok Mariota érkezésétől. Mert gondolom azt nem, hogy úgy alázunk mint az Oregon az egyetemen.Shawn84
több mint 10 éve
Még mindig ott tartunk, hogy a szezonra vonatkozó yardátlag statisztikája hivatkozás pont? C'mon... Nézz bele ebbe a cikkbe inkább, mely a Seattle elleni mérkőzés előtt íródott (felhívom a figyelmed az utolsó bekezdésre), Sanchez helyére meg képzeld oda MariotátValahol el kell kezdeni nem? Valahonnan viszonyítani kell hogy mégis hova fejlődhetünk. Ismerem a rendszert, láttam Mariotát tudom hogy miben lehet más vagy jobb ez az egész. csak azt nem tudom hogy a végelszámolásnál ez mennyiben fog számítani majd. Én oldschool vagyok, nálam még mindig a D# nyeri a bajnokságot, ezért is kardoskodom elsősorban amellett hogy az legyen az elsődleges prioritás.
több mint 10 éve
Én konkrétan nem a számok megduplázását várnám, meg szerintem senki sem. Eddig sem az volt a probléma, hogy nem produkáltunk számokat, hanem, hogy kritikus meccsszituációkból többnyire rosszul jöttünk ki. Nem a számok drasztikus növelésén van itt a hangsúly, hanem az irányító döntéshozatali képességén. (meg a nem mellékes atletikusságán, ami Foles-nak nincs meg)Oké. Első kérdés kis fantasy.Asszem egy darabig nem jövök. Már a plafonon is Marioták lógnak. nem volt bajom vele igaz nem is kedveltem, de most már okádnom kell tőle is meg Kellytől is lassan pedig még egyik se csinált semmit a dolog érdekében.Shawn84Ne hagyd, hogy a média befolyásoljon 😊 Ahogy te is írtad, lehet, hogy az égvilágon semmi valóságalapja az egésznek. Én mindig szívesen olvasom a véleményedet, még akkor is, ha esetleg ellenkezik az álláspontunk. Szóval maradj, és írj, mert mi örülünk neki 😊
több mint 10 éve
Még mindig ott tartunk, hogy a szezonra vonatkozó yardátlag statisztikája hivatkozási pont? C'mon... Nézz bele ebbe a cikkbe inkább, mely a Seattle elleni mérkőzés előtt íródott (felhívom a figyelmed az utolsó bekezdésre), Sanchez helyére meg képzeld oda Mariotátwww.phillymag.com/birds247/2014/12/03/22-option-football-sanchez/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Minden számot megdupláz. 😛StezHa győzelmeket megduplázza, nekem az is elég (1 győzelemmel kevesebb) 😛
Amúgy várható volt a hiszti, ami akkor is lesz ha feltérdelünk érte, ha meg nem, és jól megy neki, nekünk meg kevésbé, akkor azért 😀
Az O-val nem lesz baj továbbra sem szerintem, ha Foles az irányító még akkor sem(ki ne tiltassatok :p), az O falat kell rendben tartani (bár lehetetlen de Todd mester nélkül is 😉), a védelem hátsó részét kell rendbe rakni, és az LB-sor DL tartsa a szintet vagy még növelje is.
Ez mind csupa apróság 😀
több mint 10 éve
Oké. Első kérdés kis fantasy.Asszem egy darabig nem jövök. Már a plafonon is Marioták lógnak. nem volt bajom vele igaz nem is kedveltem, de most már okádnom kell tőle is meg Kellytől is lassan pedig még egyik se csinált semmit a dolog érdekében.Shawn84Ne hagyd, hogy a média befolyásoljon 😊 Ahogy te is írtad, lehet, hogy az égvilágon semmi valóságalapja az egésznek. Én mindig szívesen olvasom a véleményedet, még akkor is, ha esetleg ellenkezik az álláspontunk. Szóval maradj, és írj, mert mi örülünk neki 😊
396yrd/gm, 29,6 pts/gm ez a tavalyi statisztika. Mi az amit ti vártok Mariota érkezésétől. Mert gondolom azt nem, hogy úgy alázunk mint az Oregon az egyetemen.
több mint 10 éve
Tudtommal az NFL-t (is) azért nézik az emberek, hogy szórakozásukat leljék benne, részedése pedig egyikünknek sincs egyik csapatban sem, hogy különösebben aggódni kellene a rossz szezonok miatt (na nem mintha az esetben nem lenne ugyanúgy jövedelmező vállalkozás egy ilyen csapatot üzemeltetni). Tehát ez az előre aggodalmaskodás számomra olyan szinten értelmezhetetlen, hogy szavakban nem vagyok képes kifejezni, komolyan mintha egy esetleges Mariotával való felsülés az Eagles NFL-ből való kipenderítését eredményezhetné... (raktak ki már amúgy philadelphiai csapatot gyengélkedés miatt a konferenciájukból, egy szinten lejjebb) 😊Mire?Amadeus91hehe, mondtam hogy oruljunk ha megusszuk nickel meg 2 elso korrel 😀 😀a hír minden bizonnyal kacsa, de kb. ennyibe kerülne felmozogni az 1/1-re, nem sokkal kevesebb
de ennyit nem hiszem hogy ér Mariota. Legalábbis szerintem nem.ano92
pfú de jó lennebaggio

---
több mint 10 éve
Asszem egy darabig nem jövök. Már a plafonon is Marioták lógnak. nem volt bajom vele igaz nem is kedveltem, de most már okádnom kell tőle is meg Kellytől is lassan pedig még egyik se csinált semmit a dolog érdekében.Shawn84Ne hagyd, hogy a média befolyásoljon 😊 Ahogy te is írtad, lehet, hogy az égvilágon semmi valóságalapja az egésznek. Én mindig szívesen olvasom a véleményedet, még akkor is, ha esetleg ellenkezik az álláspontunk. Szóval maradj, és írj, mert mi örülünk neki 😊
A csapatot pedig ne temessük már, 1 hét múlva kezdődik az FA, ki tudja hogy fog kinézni a keret 10 nap múlva 😊
több mint 10 éve
Mire?hehe, mondtam hogy oruljunk ha megusszuk nickel meg 2 elso korrel 😀 😀a hír minden bizonnyal kacsa, de kb. ennyibe kerülne felmozogni az 1/1-re, nem sokkal kevesebb
de ennyit nem hiszem hogy ér Mariota. Legalábbis szerintem nem.ano92
pfú de jó lennebaggio
több mint 10 éve
Asszem egy darabig nem jövök. Már a plafonon is Marioták lógnak. nem volt bajom vele igaz nem is kedveltem, de most már okádnom kell tőle is meg Kellytől is lassan pedig még egyik se csinált semmit a dolog érdekében.