Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Azt mondom lépjünk kicsit tovább most. Nézzük meg azért a többi hiányposztot is rendesen, FA meg draft szempontból is. Ne csak Mariotázzunk, mert még van itt rohadt sok más dolog is.
Én Todd helyére Matt Tobint tartom jelenleg első számú esélyesnek. Andrew Gardnert kizárnám, lehetőleg a csapatból is, mert ilyen szutyok játékkal csak égeti magát. Dennis Kelly pedig nekem még mindig inkább backup tackle. Emellett érdemes megnézni hogy Petersnek sincs már szerintem több 1-2 évnél a csapatban. Ha lesérülne akkor lehet még annyi se. Az ő helyét Lane át tudná venni, de RT poszton még így is egy szép nagy need lesz. Itt sem ártana már most utánpótlásról gondoskodni. A világ összes FA-ját nem lehet leigazolni ezért drafton kellene majd szépeket húzni, ahhoz pedig meg kéne tartani a pickeket. Ezzel a sok needel nekem nem annyira áll össze a Marioa trade sem. Nagyon jó szöveg hoyg majd FA-zunk meg majd megoldjuk igen, csak tavaly is legalább 4 játékos mondta azt hogy bekaphatjuk és elmennek máshova. Maradt Malcom Jenkins, aki nagy mák hogy tavaly bevált. De ha jól emlékszem első szezonjában Brandon Fletcher sem volt rossz. Szóval azért itt sem vagyok túlontúl bizakodó. Főleg ha ilyen híreket látok, hogy Maxwell évi 10 milliót akar. Azt hittem 2 év után már csak 1-2 poszt lesz ahol majd be kell tömni a lyukat, ehhez képest most kezdik a csapatépítést. Ez hatalmas csalódás számomra. Tavaly nagyon bíztam Chipben, de mára ez eléggé megváltozott. Kíváncsi vagyok hogy sikerül az FA, de gyanítom hogy nem fogunk tudni megoldani mindent, sőt.
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
ja baromira nélkülözhető volt, ha peters vagy johnson kidőlt volna ki játszott volna szerinted tackle-t?
Ő személy szerint lehet hogy nélkülözhető volt (bár szerintem egyik cserénk sem hozta a szintjét), de azok a játékosok, akiket csak egyedül ő tudott volna pótolni azok nem.

Mellesleg ha fiatalitás akkor a nála öregebbekkel kezdeném, ha meg cap kell, akkor a nála jóval többet keresőknél. Számomra egyik sem magyarázat (számorma csak az az egy lenne elfogadható hogy a sérülése annyira hátráltatta hogy vissza kell vonulnia, de nemsoká okosabbak leszünk). Máskülönben valami biztos volt a háttérben, amiről hupilila fogalmunk sincs. Lehet hogy csupán Kelly hatalmi harcának újabb állomása volt. Mint pl. Desean. Csak az ő esetére már valahogy nehezebb ráfogni hogy "bandázott" 😀😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
jó, akkor nézzük úgy hogy volt egy univerzális mindenhol bevethető "backup" ol man, nem drágáért. Aki ha valaki lesérül tud hozni egy magabiztos kezdőszintet nem sok hibával. Ennyi.

Márpedig minőségi cserének lehet mondani, és tudjuk hogy nem életbiztosítás a falban játszani.

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
A helyzet az hogy van egy Mathisünk meg egy Petersünk, mindkettő öregebb mint Todd, többszörös fizuval, akiknél semmivel sem sérülékenyebb Todd, elég csak utána nézni ki mennyit volt sérült és mikor... Persze ők ketten összesen évi 18 milláért nincsenek túl a zenitjükön 33 évesen 😀😀
Valaki egyszer felhypeolta őket, aztán a nagyja felült a bandwagonra. (Példának okáért Todd irányába mindig is magasabb volt a futásátlag mint Mathis oldalán.)
Hagyjuk már ezt a fiatalítás/ csapatépítés dumát... Cole és Peters 11 miskája nem fájt eddig senkinek, Valószínű hogy ez a 2,8 milla volt a probléma kulcsa... Amúgy 2 éve is belement a számára előnytelen szerződésbe a csapat érdekében, csak ennyit róla emberileg. Okvetlen el kellett zavarni egy 4 poszton bevethető játékost, hiszen új csapatot kell építeni! Hát persze!
Aki nem mellesleg azért került át a falban a gyengébb jobb oldalra, mert az all-pro, pro-bowler Mathis csak LG poszton tudott értelmesen játszani. Csak Juan papa rájött hogy hohó, ez a gyerek Tackle posztot is simán el tud játszani kezdő szinten guard lóvéért.

mtc.cdn.vine.co/r/videos/BE9BF558601082489913636749312_2fed015b781.0.3.17038213686067195614.mp4?versionId=ZlPF6Df1MpG2it66qCBz0vdhmnMqyjUe
Pont velem kellett gecizni???eaglesmcnabb
Márpedig akármennyire is kapálózol, a falban az Ő teljesítménye a leginkább nélkülözhető. Ez akkor is igaz, ha kellett bicepszsérüléssel küzdeni. Már tavaly sem volt az igazi.

Miért hagyjuk a fiatalítás dumát? Vagy a csapatépítést? Valamiféle magyarázatot igyekszik az ember találni, mert egyébként ha nem küldjük el, akkor is minden oké, sőt, én se küldtem volna el, de valami ok van mögötte, nem hinném hogy csak úgy fejetlenül dobáljuk ki a népet. Én írtam rá okot. Te itt csak vagdalózol, mert téged különösen sért ez a lépés.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Állítólag közel a megegyezés:

www.bleedinggreennation.com/2015/2/28/8126075/eagles-jeremy-maclin-new-contract-free-agency
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Az 1/3 nekünk sztem már nem jó. Mert vagy 1/2 ha tuti Winstont viszi aBucs vagy 1/1. Azzal semmit nem érünk ha a Jags megegyezünk ezt 2 csókát meg elviszik előlünk. Egyébként én továbbra is csak pickekben tudok gondolkodni nem látok cserélhető játékostdande
Szóban meg lehet egyezni, aztán max visszaléptek ha Marikát kiviszi a Titans, vagy vki felüllicitál benneteket.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az 1/3 nekünk sztem már nem jó. Mert vagy 1/2 ha tuti Winstont viszi aBucs vagy 1/1. Azzal semmit nem érünk ha a Jags megegyezünk ezt 2 csókát meg elviszik előlünk. Egyébként én továbbra is csak pickekben tudok gondolkodni nem látok cserélhető játékost

Todd ilyen módon!!! való elküldését pedig max egy nagyon jó idény tudja benne enyhíteni az is nehezen
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 658 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Csak ugye ez draftday trade az meg vagy vagyJanek
Tapogatózni már lehet korábban is. Főleg ha az adott GM kijelenti, hogy nagy a hajlandóság rá a letradre, ahogy ezt Caldwell a combineon többször is megtette. (És ha Leonard Willaims kimegy, nem is marad kihagyhatatlan prospect nekünk 1/3on).
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Csak ugye ez draftday trade az meg vagy vagy

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Kempski (aki tavaly elsőként szellőztette meg a Jackson cutot) pedig egyre jobban meg van győződve arról, hogy komolyabb hadjáratot folytat Kelly Mariotáért:

"Every day, with little things I hear, evidence continues to build that the Eagles are going to make a strong play for Marcus Mariota."

Ebből kifolyólag igen aktív free agency-t jósol, amit azzal magyaráz, hogy van jó pár hiányposztunk, ráadásul a cap space is megvan hozzá amit tovább növeltünk az eddigi release-ekkel és még fogunk is vélhetően, és mivel Mariota valószínűleg rengeteg picket elvihet, így muszáj a szabadügynök piacról betömni a lyukakat.
 www.bleedinggreennation.com/2015/2/27/8122409/eagles-marcus-mariota-draft-oregon-buccaneers-tradeHighlander
Nem kellene olyan sok picket adni érte. Szerintem a Jags simán belemenne a következő cserébe az 1/3ért:
1/20, idei 2. kör, jövő évi 1. kör, és Shady vagy Maclin(ha utóbbit újraigazoljátok és mi nem hozunk valami top WRt FAben- megjegyzem Maclin iránt már tavaly is aktívan érdeklődött a Jags).

Szinte biztos vagyok benne, hogy a Jaguars azonnal rábólintana erre a csomagra, Ha Leonard Williams kimegy 1/2n, nem tűnik senki kihagyhatatlan prospectnek nekünk, tehát nagy lesz a hajlandóság a lecserélésre. Kérdés, hogy a Phily hajlandó-e ennyit adni Mariotáért.iktriad
Meg szerintem Kelly is rábólintana erre 😀 Azt viszont szinte kizártnak tartom, hogy Maclin ne maradjon nálunk, | hacsak nem adtok egy Hurnst cserébe 😀😀 | , de Shady már más tészta. Őt valószínű, hogy odaadnánk, ha azon múlna a dolog.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 658 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kempski (aki tavaly elsőként szellőztette meg a Jackson cutot) pedig egyre jobban meg van győződve arról, hogy komolyabb hadjáratot folytat Kelly Mariotáért:

"Every day, with little things I hear, evidence continues to build that the Eagles are going to make a strong play for Marcus Mariota."

Ebből kifolyólag igen aktív free agency-t jósol, amit azzal magyaráz, hogy van jó pár hiányposztunk, ráadásul a cap space is megvan hozzá amit tovább növeltünk az eddigi release-ekkel és még fogunk is vélhetően, és mivel Mariota valószínűleg rengeteg picket elvihet, így muszáj a szabadügynök piacról betömni a lyukakat.
 www.bleedinggreennation.com/2015/2/27/8122409/eagles-marcus-mariota-draft-oregon-buccaneers-tradeHighlander
Nem kellene olyan sok picket adni érte. Szerintem a Jags simán belemenne a következő cserébe az 1/3ért:
1/20, idei 2. kör, jövő évi 1. kör, és Shady vagy Maclin(ha utóbbit újraigazoljátok és mi nem hozunk valami top WRt FAben- megjegyzem Maclin iránt már tavaly is aktívan érdeklődött a Jags).

Szinte biztos vagyok benne, hogy a Jaguars azonnal rábólintana erre a csomagra, Ha Leonard Williams kimegy 1/2n, nem tűnik senki kihagyhatatlan prospectnek nekünk, tehát nagy lesz a hajlandóság a lecserélésre. Kérdés, hogy a Phily hajlandó-e ennyit adni Mariotáért.
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Közben a Foles nevével és aláírásával ellátott cuccokat illetően elég komoly kiárusítás folyt az Eagles wepshopban, azóta már le is vették a termékeket az oldalról:
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/02/going_going_gone_eagles_website_having_massive_sal.html

www.bleedinggreennation.com/2015/2/27/8122409/eagles-marcus-mariota-draft-oregon-buccaneers-trade

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
A helyzet az hogy van egy Mathisünk meg egy Petersünk, mindkettő öregebb mint Todd, többszörös fizuval, akiknél semmivel sem sérülékenyebb Todd, elég csak utána nézni ki mennyit volt sérült és mikor... Persze ők ketten összesen évi 18 milláért nincsenek túl a zenitjükön 33 évesen 😀😀
Valaki egyszer felhypeolta őket, aztán a nagyja felült a bandwagonra. (Példának okáért Todd irányába mindig is magasabb volt a futásátlag mint Mathis oldalán.)
Hagyjuk már ezt a fiatalítás/ csapatépítés dumát... Cole és Peters 11 miskája nem fájt eddig senkinek, Valószínű hogy ez a 2,8 milla volt a probléma kulcsa... Amúgy 2 éve is belement a számára előnytelen szerződésbe a csapat érdekében, csak ennyit róla emberileg. Okvetlen el kellett zavarni egy 4 poszton bevethető játékost, hiszen új csapatot kell építeni! Hát persze!
Aki nem mellesleg azért került át a falban a gyengébb jobb oldalra, mert az all-pro, pro-bowler Mathis csak LG poszton tudott értelmesen játszani. Csak Juan papa rájött hogy hohó, ez a gyerek Tackle posztot is simán el tud játszani kezdő szinten guard lóvéért.

mtc.cdn.vine.co/r/videos/BE9BF558601082489913636749312_2fed015b781.0.3.17038213686067195614.mp4?versionId=ZlPF6Df1MpG2it66qCBz0vdhmnMqyjUe
Pont velem kellett gecizni???

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Tobin. Fiatal, fejlődőképes, és jól ugrott be LG és RG posztra is.mustaine
Azt csak szeretnéd a traded miatt 😀 😀
több mint 10 éve
Eagles 2015 offseason plan in one picture

Nem mondom, hogy egyet értek vele, de van ilyen nézőpont is 😀
több mint 10 éve
Igazából a dolog váratlansága is az ami meghatározó ebben szerintem, hogy nehezebb elfogadni ezt a move-t. S persze az, hogy tényleg nem nyilatkozott még senki semmit az ügyben, bár nem nagyon vannak illúzióim ezzel kapcsolatban. Üzlet és kész, így kell elfogadni.
több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
mikor nyit a FA piac?karmigran
márc 10Petikievak01
köszi!
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
mikor nyit a FA piac?karmigran
márc 10

több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
mikor nyit a FA piac?
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Mindamellett, hogy tényleg nagyon rossz, hogy ilyen jelentőségű srácoktól is megválunk, azért remélem azoknak akik itt most ebből akarnak világvége hangulatot teremteni az világos, hogy az öltöző szempontjából is új belső hangulatot, új vezérekkel épít ki egy új rezsim. Ahogyan általában, ilyenkor ledobják az olyan cipelt súlyokat, mint pl Avant és Todd is. Valóban mindketten fantasztikus emberek, és személyiségek, de mindkettő túl a zenitjén már egy ideje. A falunk nagyon jó volt, de vegyük észre, hogy a jó részük idős. Minek örülnétek jobban, ha mindenkit hagynánk addig amíg természetes halált halnak, és aztán a nulláról építünk falat, vagy szépen évente cseréljük őket egyesével, így remélhetőleg egy zökkenőmentes átmenettel kapunk egy fiatalabb hatásos falat ismét?

Már megint a kutya nem nyilatkozott hivatalosan még, de dobáljuk a kakadarabokat. 1,2,3...ééééés.....taps.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
 www.bleedinggreennation.com/2015/2/27/8115193/eagles-release-todd-herremans-cut-offensive-line-free-agents
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
bezzeg mikor DJaxet elzavarták, akkor ott volt indoklásnak a szar oltozoi munkája 😀 Akkor számított valamit is az oltoző. Most nem.

több mint 10 éve
Az olyan játékosoknál, mint Todd is nem feltétlen a szakmai pótlása nehéz, bár az se lesz egyszerű, hanem az emberi. Ezért volt rossz, hogy pl Avantot is elküldtük, igaz az érthetőbb volt. Pl nem hiszem, hogy egy LongS-r elküldése, váltása, olyan nagy érvágást jelentene szakmailag (bocsanat minden LongS-től :p) egy csapatnak, ugyanakkor tudjuk, hogy Dorenbos más szempontból igenis sokat jelent a Locker Roomnak. Egy ideig ezeket az "apróságokat" figyelmen kívül lehet hagyni a FO-nak, de ha nem kezelik jól, akkor előbb utóbb vissza nyalhat a fagyi. Inkább ez még amit nehéz elfogadni az elküldéseken túl, ahogy ez történik, legalábbis innen kívül állónak az óceán másik oldaláról. Aztán lehet hülyeség, belemagyarázás, csak így érzem. Ezért is írtam első indulatomban, hogy fene az NFL-nek ebbe az érzéketlen szív nélküli, üzleti világába, mozdulataiba 😀
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
Kit érdekel, ki helyettesít egy játékost?
Ki helyettesíti majd az Eagles-táborban a depresszióssá vált mekit? Maradjunk a lényeges kérdéseknél. Innentől minden más lesz!

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Tobin. Fiatal, fejlődőképes, és jól ugrott be LG és RG posztra is.