Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Na ez nekem tetsző húzás vére.Shawn84
Na látod, jó lesz ez 😉
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Na ez nekem tetsző húzás végre.
több mint 10 éve
33 misi cap space, és még Cole+Ryans szerződésével való variálás hátravan. Legalább 2 kezdő DB-t várok az FA-ról.
Maxwell+DMC elég álomszerű lenne, mostmár pénz is van rájuk.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Winston pedig 3 napos viziten a Bucs nál talán ez is jelez valamit...
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
C Williams kirakva

több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Remek hír, tapló volt, szar játékkal, nem fog hiányozni. 😀
Jöhet Maxwell! (Clemson rulez 😛 )

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hupsz kiraktuk Cary W-t. Na ez nem fáj annyira. Pláne h 6.5 milkót spóroltunk vele😀
több mint 10 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
ha nyílt titok lesz, hogy a bucs winstont akarja, akkor az 1/2 pont ugyanannyiba fog kerülni, mint az 1/1. szerintem jöjjön mari. tolhatunk még 4-5 pozitív mérlegű szezont, amikor elvérzünk a wc-ban, vagy épp lecsúszunk a PO-ról, csak nem tudom, hogy ez mire jó? no risk, no fun.
több mint 10 éve
Ahogy már jeleztem, én is az 1/2-rt való felmenetelnek látnám leginkább értelmét, annak talán barátibb ára is van, mint az 1/1-nek. Főleg ha esetleg egyre valószínűbb lesz, hogy a Bucs Winstont húzza. Persze erre a bejelentésig nincs garancia.
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Brad Jones vajon mitől jobb, mint Casey Matthews, Najee Goode vagy Acho? Szerintem semmivel. Az ötvenhármas rosteren szvsz nem fog elférni, borzasztó gyenge játékos.

Manióka: Lehet tötymörögni egy helyben Folesszal meg Sanchezzel, de épp egy Mariota stílusú játékos adná meg a Kelly-féle támadófilozófia x-faktorát. Én személy szerint támogatom az ő megszerzését, új dimenzióba lépne vele az egyébként is a jobbak közé tartozó offense.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 658 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Én remélem, hogy az Eagles feljön vagy 1/2re vagy 1/3ra. Mi mindenképpen nyerünk vele. Ha 1/2re jöttök fel, az azt jelenti, hogy Leonard Williamsből jaguár lesz. Ha velünk bizniszetek, akkor meg kapunk egy pár extra magas draftcetlit tőletek és még esetleg Shadyt. Szóval csak hajrá Chip, jöjjön össze a nagy re-union! 😀
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Én Kelly helyében az 1/2-t szerezném meg, és ahhoz csapnék még valami kis finomságot, és így mennék az 1/1-ért. Így a Tampa se esik el Winstontól, és tutira zsebben lehetne Mariota.
Ha a Tampa valóban Winstont szeretné, akkor az 1/2, és egy jövő évi 1. kör és/vagy kezdő játékos korrekt ellenérték.
Egyébként meg a többek által leírtak miatt is annyira passzolna ide Mariota, hogy Kelly a világ hülyéje lenne, ha nem mozgatna meg érte minden követ. De ő nem az, így meg fog.
A fanyalgókhoz meg csak egy kérdés, érdemes eltöprengeni rajta: ha most be lehetne húzni a fiatal Manninget, Bradyt, BigBent, Rodgerst, Luckot, de akár Russel Wilsont, ki az a hülye, aki kihagyná, és Folessal folytatná?

több mint 10 éve
1. Iszonyatosan szimpatikus személyisége van. Alázatos, kötelességtudó, keményen dolgozik, és MINDENKIVEL jóban van.Hulkeinstein
ilyen játékosunk volt is, úgy hívták hogy...eaglesmcnabb
Cary Williams 😀
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
1. Iszonyatosan szimpatikus személyisége van. Alázatos, kötelességtudó, keményen dolgozik, és MINDENKIVEL jóban van.Hulkeinstein
ilyen játékosunk volt is, úgy hívták hogy...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
When asked if Chip Kelly should #DoTheDeal, Herreman's says, 'Make a splash and go for it'Hulkeinstein
Ezt a gugli nem tudja jól visszaadni..... magyarul?dande
Todd azt mondja menjünk neki, húzzuk meg a cserét, jöjjön Mariota.Hulkeinstein
Köszönöm, és ezt már azután, hogy kiraktuk vagy még előtte 😛?dande
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/03/todd_herremans_surprised_he_was_released_by_eagles.htmlbaggio
Nagyon köszönöm, és látjátok ezért nagy kár, hogy így elengedtük őt. De legalább ebből úgy tűnik korrekt módon sikerült elválni egymástól és ennek örülök!!!!
több mint 10 éve
eaglesfan1993 Philadelphia Eagles 233
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-Sign-Linebacker-Brad-Jones/892abefc-1b89-4b5c-abee-055eed8572cb
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 351 — no es importante
When asked if Chip Kelly should #DoTheDeal, Herreman's says, 'Make a splash and go for it'Hulkeinstein
Köszönöm, és ezt már azután, hogy kiraktuk vagy még előtte 😛?dande
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/03/todd_herremans_surprised_he_was_released_by_eagles.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Köszönöm, és ezt már azután, hogy kiraktuk vagy még előtte 😛?
több mint 10 éve
Todd azt mondja menjünk neki, húzzuk meg a cserét, jöjjön Mariota.
több mint 10 éve
Ezt a gugli nem tudja jól visszaadni..... magyarul?
több mint 10 éve
When asked if Chip Kelly should #DoTheDeal, Herreman's says, 'Make a splash and go for it'
több mint 10 éve
S ahogy várható volt:

www.bleedinggreennation.com/2015/3/2/8134087/jeremy-maclin-franchise-tag-eagles-nfl-deadline-pass
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
Asszem egy darabig nem jövök. Már a plafonon is Marioták lógnak. nem volt bajom vele igaz nem is kedveltem, de most már okádnom kell tőle is meg Kellytől is lassan pedig még egyik se csinált semmit a dolog érdekében.Shawn84
Ne hagyd, hogy a média befolyásoljon 😊 Ahogy te is írtad, lehet, hogy az égvilágon semmi valóságalapja az egésznek. Én mindig szívesen olvasom a véleményedet, még akkor is, ha esetleg ellenkezik az álláspontunk. Szóval maradj, és írj, mert mi örülünk neki 😊

A csapatot pedig ne temessük már, 1 hét múlva kezdődik az FA, ki tudja hogy fog kinézni a keret 10 nap múlva 😊Hulkeinstein
Oké. Első kérdés kis fantasy.
Tegyük fel hogy Mariotát elhozza a csapat. Tegyük fel hogy Maclin marad. Mit gondlsz hova fog fejlődni az O# és ez mire lehet elég összességében?

396yrd/gm, 29,6 pts/gm ez a tavalyi statisztika. Mi az amit ti vártok Mariota érkezésétől. Mert gondolom azt nem, hogy úgy alázunk mint az Oregon az egyetemen.Shawn84
Ha egészséges marad az O, főleg a fal, akkor 450 yard+ /game, ennek pedig elégnek kéne lennie kb. 35 pontra átlagban.

Először is tisztázzuk, hogy nem vagyok szakértő, azért merek állást foglalni ebben a témában, mert volt szerencsém minden Oregon-meccset látni az elejétől a végéig, így úgy gondolom, hogy Mariotával kapcsolatban többé-kevésbé képben vagyok, főleg hogy a kedvenc egyetemi játékosom toronymagasan.

Sokat lehet róla olvasni, most nem ismételném meg az emlegetett frázisokat, próbálom a saját szemszögemből leírni, hogy én miért örülnék az érkezésének.

1. Iszonyatosan szimpatikus személyisége van. Alázatos, kötelességtudó, keményen dolgozik, és MINDENKIVEL jóban van. Ez utóbbi a nagyon durva számomra. Imádják a csapattársak, az edzők, a média, az egyetem, szó szerint mindenki. Az alázat szerintem sokat ér az NFL-ben, és Mariotánál nem fogsz soha alázatosabb játékost találni. Tökéletesen a Kelly-féle kultúrába illik, ha le kellene írnom hogy milyen típusú vezér kellene ebbe az offense-be csupán a személyiség terén, Mariotát írnám le.

2. Olyan irányító, aki tud futni és és dobni is, mindeközben pedig tud vigyázni a labdára is. Gondolom ismét ismerős tulajdonságok ezek Kellynél 😊. Atletikusság, verzatilitás, labdabiztosság. Mariota 2-3 éven belül biztos nem lesz azon a szinten dobástechnikailag, mint ahol Luck volt, amikor az NFL-be érkezett. Nem elég pontosak a dobásai sokszor, ezen van még mit javítani nála. Viszont talán ez az a tulajdonság egy QB-nél, ami a mi rendszerünkben a legkevésbé szükséges. Mariota jól olvassa a védelmet, megtalálja az üres elkapókat, felismeri a lehetőségeket, és ami a legfontosabb: tökéletes döntéseket hoz. Ha lehet futni, akkor fut, ha nem lehet, akkor inkább keres egy biztonsági célpontot. Emellett remekül menekül, és erős a karja, meg tudja dobni a hosszú labdákat is.

3. Kellynél jobban senki nem ismeri. Úgy gondolom, bárkit is draftolsz, bármilyen posztra, a legfontosabb teendő vele kapcsolatban, hogy megtaláld az erősségeit, amire építeni lehet, és fejleszd a gyengeségeit. Na most ez egy QB-nál nem egy nap, sőt nem is 1 év, hanem sokkal több. Bárhova is kerül Mariota, vagy bárki kerül ide rajta kívül, idő lesz, még egy csapat megismeri az új szerzeményt, a sok scouting ellenére is. Na nálunk Mariotával nem. Kelly mindent tud róla, ismeri a múltját, a jelenlegi képességeit, ismeri a gondolkodásmódját, amit ő tanított neki (uptempo, rövid passzok, táblák, ZBS, stb.). Ugyanabban a rendszerben mozognak, nem kell semmit sem korrigálni a csapaton, hogy Mariota beilleszthető legyen. Nem kell megtanulnia a rendszert, csak játszania kell tovább az egyetemi rendszerében.

4. Chip megtalálná vele a franchise QB-ját, ami egyik edzőnél sem elhanyagolandó. Kifizettünk érte egy rakat pénzt, és mindenki iszonyatosan örült amikor idejött. Produkált 2 pluszos szezont, és teremtett egy remek támadójátékot. Szerintem megérdemli, hogy a saját QB-jával is megpróbálhasson építkezni. Két dolog történhet: 1. Bejön Mariota, aki egyértelműen az fr. QB-nk lesz. Ezesetben már egy jó döntést hoztunk, kb. az ellenértéktől függetlenül. 2. Nem válik be. Ezesetben együtt repülnek Chip-pel, és lehet rebuildelni Howie-val és egy új edzővel. Nem szeretem a levegőben lógó dolgokat, és ha mindig csak toljuk a Chip-témát is, abból nem fog jól kisülni. Csináljon egy make or break 2 évet GM-ként, ahol egyértelműen eldöntjük ő-e a megfelelő ember az edzői posztunkra. Ehhez márpedig kell Mariota.

Így összességében ezt a 4 pontot összeadva úgy gondolom nem lenne nagy hülyeség feltradelni érte, persze ésszerű keretek között.Hulkeinstein
Nem lesz ésszerű keret, főleg, mert az egész liga tudja, hogy Kelly Mariota-buzi, és kb. bármit beáldoz érte jelenleg.
A kérdés inkább az, hogy megéri-e majd ezért az árért a dolog. Oké, nyilván kurva okosak vagyunk, ha Mariota jó lesz, megérte, ha nem, akkor meg szopás.

Szerintem egyébként kurva sok ez a kamunak tűnő ár, de mondjuk az 1/1, egy QB-needes csapatnál a pick, szóval érthető. Én a TB-t röhögném ki, mert kurva nagy faszok lennének, ha egy Folesszal beérnék. Foles szintjét ugyanis Glennon is hozná ebben a rendszerben, ebben biztos vagyok.

több mint 10 éve
Hm akkor tartok tőle, hogy Cole-tól vagy tényleg Grahamtől búcsúzhatunk, hacsak nem valóban depthnek jött (remélem igen, mondjuk akkor CM-t is visszahozhattuk volna...).dande
100%, hogy depth-nek jött. És Jones ILB, COle meg Graham pedig OLB.
több mint 10 éve
Hm akkor tartok tőle, hogy Cole-tól vagy tényleg Grahamtől búcsúzhatunk, hacsak nem valóban depthnek jött (remélem igen, mondjuk akkor CM-t is visszahozhattuk volna...).