Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 432 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ő már tuti nem jön hozzánk nem is bánom:

Adam SchefterHitelesített felhasználó ‏@AdamSchefter

Saints and RB Mark Ingram have reached agreement on a four-year deal, per league source.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 432 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jeff McLane ‏@Jeff_McLane 1 min1 minute ago

Jeremy Maclin wanted around $11 mil a year. #Eagles got to $9 mil during season. He won't get to $11 in free agency w/ Randall Cobb ahead.
0 válasz 0 retweet 0 kedvencHulkeinstein
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
11 milliót a büdös életben nem fog kapni, idióta

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Jeff McLane ‏@Jeff_McLane 1 min1 minute ago

Jeremy Maclin wanted around $11 mil a year. #Eagles got to $9 mil during season. He won't get to $11 in free agency w/ Randall Cobb ahead.
0 válasz 0 retweet 0 kedvenc
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Új név OLB posztra: Brian Orakpo.Hulkeinstein
Nem lenne nagy megváltás . Annyit (se)tud mint Cole , viszont sokkal törékenyebb...nem díjaznám annyira.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Invincible Philadelphia Eagles 870
jöhet!

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Noooooooooooo
több mint 11 éve
Új név OLB posztra: Brian Orakpo.
több mint 11 éve
Kareem Jackson's deal came in at 4 years and $34 m.dande
Mocskosul túl fogjuk fizetni Maxwellt :/
több mint 11 éve
Kareem Jackson's deal came in at 4 years and $34 m.

Nem nálunk a Texansba, Ennyit nem tudom ér-e, de ez nem épp a leghízelgőbb a csapatokra nézve, más CB-k fizetését tekintve.

szerK: 20 millió garantálttal........................
több mint 11 éve
Biztos vagyok benne. Kérdés, mikor kínálják meg majd egy tényleges GM pozícióval valahol újra, ahová szívesen megy. Reméljük legalább egy SB-t segít összehozni addig 😀
több mint 11 éve
Az némileg kérdés is volt, bocsánat rosszul írtam, a szerződések pénzügyi részleteit amúgy Roseman felügyeli még?dande
Csak azt.Shawn84
Mondjuk ott éppen ha nagyon gonosz akar lenni tehet keresztbe Kellynek, manipulálhat vele, ha úgy tárgyalja le vagy olyan ajánlatot ad, ami nem nyeri el az illető tetszését. :p De bízzunk benne nem fog 😀dande
Jó ez amúgy hülyeség, mert ilyet senki se csinál még ha nem is ért egyet a jelenlegi helyzettel. Roseman jól el fogja végezni a feladatát. Ja igen: szmájliiiii
több mint 11 éve
Az némileg kérdés is volt, bocsánat rosszul írtam, a szerződések pénzügyi részleteit amúgy Roseman felügyeli még?dande
Csak azt.Shawn84
Mondjuk ott éppen ha nagyon gonosz akar lenni tehet keresztbe Kellynek, manipulálhat vele, ha úgy tárgyalja le vagy olyan ajánlatot ad, ami nem nyeri el az illető tetszését. :p De bízzunk benne nem fog 😀
több mint 11 éve
Csak azt.
több mint 11 éve
Az némileg kérdés is volt, bocsánat rosszul írtam, a szerződések pénzügyi részleteit amúgy Roseman felügyeli még?
több mint 11 éve
Reméljük a szerződéseket még Rózsi köti, akkor van esély rá, hogy okosan történik.

Maclin re-sing-t még mindig nagyon várom, Grahamével együtt bár még arra kevesebb az esély.dande
Félek, hogy Maclin megy a piacra, nagyon úgy tűnik, hogy Chip egyszerűen nem díjazza a skill playereket, bízik a rendszerében. De azért még én is reménykedek.
több mint 11 éve
Reméljük a szerződéseket még Rózsi köti, akkor van esély rá, hogy okosan történik.

Maclin re-sing-t még mindig nagyon várom, Grahamével együtt bár még arra kevesebb az esély.
több mint 11 éve
Charles Robinson ‏@CharlesRobinson 20 mp21 másodperccel ezelőtt

A league source says the #Eagles have made safety Devin McCourty a top priority. #Patriots still want him back.

Közben Kareem Jackson hosszabbított a Texans-szal. Nem nagy gond, mert alacsony, így tuti nem volt célpontunk, és legalább kapunk egy mankót, hogy milyen CB-fizetések várhatóak.
több mint 11 éve
De ha jól értem Torreyra és Cobbra is. Akkor elégedjenek meg velük, minket meg Maclinnel hagyjanak csak békén 😛
több mint 11 éve
Maclinre hajt a Texans is:  www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/report-texans-targeting-jeremy-maclin
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Shawn84
Shawn, most vettem csak észre és ne vedd támadásnak, de tényleg szükségét érzed annak a "Dögölj meg Chip" kiírásnak? Nyilván azt írsz oda amit jónak találsz, nem tisztem megmondani, de komolyan is gondolod?Highlander
Tessékmondani most jobb?Shawn84
Mondom, nem kötekedés volt. Nekem aztán teljesen mindegy, csak meglepődtem és kíváncsi voltam az okára. Olyan durva átkot írsz ki oda, amilyet csak szeretnél, nem kell félteni a lelki világomat 😀 Csak egy szimpla kérdés volt amire válaszoltál is.Highlander
Én nem értek egyet nagyon az ő teljhatalmával. És tartok tőle hogy bele is fog bukni a franchise, és évekre megint esélytelenek leszünk. Ne legyen igazam, de sokkal optimistább lennék ha Rosemant nem vonják ki a forgalomból. Nálam ő nagyon komoly szakember, Kelly pedig egy jó edző aki most azt hisz hogy már nagyon érti az NFL világát.Shawn84
Az a baj, hogy amíg nem láttuk élesben, néhány meccsen az új csapatot, addig nehéz megítélni, hogy ki döntött jól, meg ki nem. Nem vagyok annak a híve, hogy bármit is temessek előre, úgy, hogy még csak részleteket láttam belőle, és csak találgatni lehet a jövőt illetően. Én kifejezetten élvezem ezt a mostani időszakot, hogy végre felkavarodik az állóvíz, és történik valami. Nem vagyunk egyformák, ennyi az egész. Az biztos, hogy ha Roseman maradt volna a pozíciójában, akkor sokkal ""racionálisabb"" döntések születtek volna/születnének, vagy legalábbis esélyes. Ezt már nem tudjuk meg, persze ettől még segítheti Kelly-t a döntéshozatalban. Szerintem ez, hogy átstrukturálták a hatalmi pozíciókat nem jelenti azt, hogy mostantól nem állhatnak szóba egymással szakmai ügyeket illetően. Viszont ha Kelly mondjuk megbukna ezzel, elfogadom, hogy tévedett, de legalább próbálkozott valami újjal.

több mint 11 éve
Shawn84
Shawn, most vettem csak észre és ne vedd támadásnak, de tényleg szükségét érzed annak a "Dögölj meg Chip" kiírásnak? Nyilván azt írsz oda amit jónak találsz, nem tisztem megmondani, de komolyan is gondolod?Highlander
Mondom, nem kötekedés volt. Nekem aztán teljesen mindegy, csak meglepődtem és kíváncsi voltam az okára. Olyan durva átkot írsz ki oda, amilyet csak szeretnél, nem kell félteni a lelki világomat 😀 Csak egy szimpla kérdés volt amire válaszoltál is.Highlander
Én nem értek egyet nagyon az ő teljhatalmával. És tartok tőle hogy bele is fog bukni a franchise, és évekre megint esélytelenek leszünk. Ne legyen igazam, de sokkal optimistább lennék ha Rosemant nem vonják ki a forgalomból. Nálam ő nagyon komoly szakember, Kelly pedig egy jó edző aki most azt hisz hogy már nagyon érti az NFL világát.
több mint 11 éve
Shawn84
Mondom, nem kötekedés volt. Nekem aztán teljesen mindegy, csak meglepődtem és kíváncsi voltam az okára. Olyan durva átkot írsz ki oda, amilyet csak szeretnél, nem kell félteni a lelki világomat 😀 Csak egy szimpla kérdés volt amire válaszoltál is.

több mint 11 éve
Shawn84
Tessékmondani most jobb?
több mint 11 éve
Shawn84
Shawn, most vettem csak észre és ne vedd támadásnak, de tényleg szükségét érzed annak a "Dögölj meg Chip" kiírásnak? Nyilván azt írsz oda amit jónak találsz, nem tisztem megmondani, de komolyan is gondolod?