Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
hehe, mondtam hogy oruljunk ha megusszuk nickel meg 2 elso korrel 😀 😀a hír minden bizonnyal kacsa, de kb. ennyibe kerülne felmozogni az 1/1-re, nem sokkal kevesebb
de ennyit nem hiszem hogy ér Mariota. Legalábbis szerintem nem.ano92
pfú de jó lenne

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A Cap pedig 143 milla valamivel felette.Nagyon várom már a Maclin szerződést.
Akkor viszont lehet, hogy Cole vagy Graham megy, ha Jones jön....
több mint 10 éve
Hoppá! Brad Jones jön vizitre hozzánk.
több mint 10 éve
Ezt akartam én is írni, csak ezek szerint nem jött át 😀Mint ahogy nekünk is felesleges felmenni 1/1-ig.hehe, mondtam hogy oruljunk ha megusszuk nickel meg 2 elso korrel 😀 😀Teljesen más dolog feltradelni az 1/1-re, és az 1/5-re...
Nem hiszem, hogy a Bucs lemondana WInstonról Foles-ért.Hulkeinstein
A fenti hír nettó baromság egy szavát sem hiszem el. 😊Greengo
több mint 10 éve
Mint ahogy nekünk is felesleges felmenni 1/1-ig.hehe, mondtam hogy oruljunk ha megusszuk nickel meg 2 elso korrel 😀 😀Teljesen más dolog feltradelni az 1/1-re, és az 1/5-re...
Nem hiszem, hogy a Bucs lemondana WInstonról Foles-ért.Hulkeinstein
A fenti hír nettó baromság egy szavát sem hiszem el. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Közben egyébként Josh Norris azt bizonygatja a twitteren, hogy ő is feltradelne Mariotáért, ha Chip helyében lenne. Tökéletesen perfect fit lenne a játékunkba, és a felvételei is azt mutatják, hogy fantasztikus QB lehet belőle.
több mint 10 éve
Ez tuti kacsa ennyit nem ér. Akkor szerintem egy rossz mozdulat Kelly részéről s az öltözőt is elvesztette, ami lehet már így is necces lesz ha újra találkozik a csapat
több mint 10 éve
hehe, mondtam hogy oruljunk ha megusszuk nickel meg 2 elso korrel 😀 😀Teljesen más dolog feltradelni az 1/1-re, és az 1/5-re...
Nem hiszem, hogy a Bucs lemondana WInstonról Foles-ért.
több mint 10 éve
Durva.AzÍgülsz engem akar kopírozni.
több mint 10 éve
hehe, mondtam hogy oruljunk ha megusszuk nickel meg 2 elso korrel 😀 😀de ennyit nem hiszem hogy ér Mariota. Legalábbis szerintem nem.
több mint 10 éve
A hétvégén felmerült egy olyan pletyka több forrásból is, miszerint az Eagles az 1/1-es picket veszi célba Mariotáért. Az ellenérték, amit a Buccaneersnek fizenének az Nick Foles, Lesean McCoy és három első körös választási jog lenne.Hát ez nagyobb lehúzás lenne mint Kolbásznál a Cards.
Fűzővel kifelé!Borbinho
több mint 10 éve
A hétvégén felmerült egy olyan pletyka több forrásból is, miszerint az Eagles az 1/1-es picket veszi célba Mariotáért. Az ellenérték, amit a Buccaneersnek fizenének az Nick Foles, Lesean McCoy és három első körös választási jog lenne. Fűzővel kifelé!
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Okoskodtam egy sort azÍgülszrőlwww.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-dallas-maradna-a-csucson-beckham-megallithatatlan-mariota-sas-lesz-2398129
több mint 10 éve
Egy 2 ACL-t elszenvedő elkapónak nem adnék 5 éves szerződést. Porcelán ember. 3 évre adnék neki évi 5 körül garantáltan meg teljesítmény bónuszba még 2-3 milliót. Évi 8 millióban én megállnék nála. 3év/24 millió Az idei WR class olyan erős, hogy semmiképp sem akarnám túlfizetni az embert.Esélytelen, hogy 3év/24 millióba belemenjen. Én sem fizetném túl, de szerintem az 1300 yard jó bizonyítéka annak, hogy túlvan az ACL-en. Nem lenne jó még 1 need, akkor kb. eljutnánk oda, hogy a fél kezdőnk nincs meg jövőre.
FA piacnak idén úgy ülök neki, hogy nem várok igazán senkit. Lepjenek meg. De Worilds vagy Brandon Fowers vagy kb bárki a Bilsből az külön öröm lenne nekem.Shawn84
Én eseménydús FA-t várok, szerintem legalább 5-6 új érkező lesz, kérdés hogy közülük mennyi lesz rostertöltelék és mennyi a kezdő szintű.
több mint 10 éve
Egy 2 ACL-t elszenvedő elkapónak nem adnék 5 éves szerződést. Porcelán ember. 3 évre adnék neki évi 5 körül garantáltan meg teljesítmény bónuszba még 2-3 milliót. Évi 8 millióban én megállnék nála. 3év/24 millió Az idei WR class olyan erős, hogy semmiképp sem akarnám túlfizetni az embert.FA piacnak idén úgy ülök neki, hogy nem várok igazán senkit. Lepjenek meg. De Worilds vagy Brandon Fowers vagy kb bárki a Bilsből az külön öröm lenne nekem.
több mint 10 éve
Ti hogy álltok Maclin tageléséhez?Ha nem ír alád a DDL-ig, akkor tagelnétek vagy nem?
Én először a TAG mellett voltam, de minél több cikket olvasok, egyre inkább ellene vagyok. 13 millió idén rengeteg lenne, ami el is rontaná az FA-terveinket. Akkor már inkább kapjon 5 millió dollárral többet a tárgyalásokban, ami 5 éves szerződésnél "csak" évi 1 millió többlet. Nem hiszem, hogy évi 9-10 millióba nem menne bele 40-45% gari tartalommal. Ígyi idénre kb. 6 millió lenne a cap helye, így 21+további cut/paycut/restructure akciókból felszabaduló pénzzel mennénk neki a piacnak, ami akár 3-4 jó játékosra is elég lehet, amivel be lehetne foltozni jó pár fontos lyukat.
CB-nek én Maxwellnek vagy Kareem Jacksonnak örülnék, bár Maxwell-nél húznám a számat, ha nagyon túlfizetnének, de sajnos ez esélyes. Tramon is jöhet Cary helyére, ha aláír 4-5 misiért.
S-nek ha McCourty kijönne a piacra valahogy, akkor mindent beáldoznék érte, hatalmas igazolás lenne. De ez valószínűtlen, úgyhogy esetleg Rahim Moore, vagy Searcy jó lenne.
Ezen kívül Torrey Smith-nek is örülnék, aki nagyon jó fit lenne ide, illetve egy jó guard is kell Todd helyére (Iupati, Franklin, Boling). Meg persze ott van Worilds is, akit már tavaly is pedzegettek.
Egy Mawell-Moore-Smith-Worild négyes nem lenne rossz olyan idei 20 milliós cap hit-tel.
több mint 10 éve
mimimum egy antonio cromartie, legalább az utánpótlás is meglesz vele oldva 😀
több mint 10 éve
Goodbye Mr. Herremans:www.bleedinggreennation.com/2015/3/1/8129921/todd-herremans-goodbye-eagles-fans-retiring-chiefs-colts
remélem valóban a Coltsban vagy a Chifesben köt ki.
Továbbra sem látom, hogy FA-ról kit tudnánk hozni helyette fiatalabban, jobban és olcsóbban. Házon belülről csak egy ember van esetleg, de akkor is kell még egy. Max draft de az meg lutri. Na mindegy, sok szerencsét neki!
Az meg szép lenne, behúzzuk Flowerst is meg Maxwellt is hátulra, oszt úgy járunk mint múltkor :p
Maclinnél állítólag már csak az aláírás hiányzik, reméljük az is hamar, mondjuk még ma meglesz.
több mint 10 éve
Egyre több forrástól hallani, hogy agresszívak leszünk nagyon az FA elején. Most hallgattam meg egy podcastot Schefterrel, kb. tényként kezelte az agresszivitásunkat, azt mondta több pozíciót is megcélzunk, köztük a CB-t, és a guardot említette meg konkrétan, de azt mondta több pozi is van. Legalább lesz 1 izgalmas napunk, becsüljük meg a pozitívumokat 😊
több mint 10 éve
ja baromira nélkülözhető volt, ha peters vagy johnson kidőlt volna ki játszott volna szerinted tackle-t?Azért elmúltak már azok az idők, már a guard poszton is gondjai voltak sokszor, tackleként esélytelen. Ligaszinten valahol középmezőny eleje volt a teljesítménye, míg a két tackle top3 a maga oldalán. Azért az kisebb különbség.
Ő személy szerint lehet hogy nélkülözhető volt (bár szerintem egyik cserénk sem hozta a szintjét), de azok a játékosok, akiket csak egyedül ő tudott volna pótolni azok nem. eaglesmcnabb
Mondjuk most rosszul érzem magam, mert kb olyan, mintha Toddfathert itt ócsárolnám, ami messze álljon tőlem, csak azt akarom megvilágítani, hogy ezzel a lépéssel nincs akkora űr teremtve. Arról nem is beszélve, hogy guardot pótolni mennyivel könnyebb, mint tacklet.
Sok múlik most a drafton és FA-en ez biztos, de azon is sok múlik, hogy az edzők rendes csapatot faragjanak. Emlékszem mennyire röhögött mindenki a Cowboyson, hogy nulla a védelem, szarok lesznek, aztán valahogy csak összeállt az a dolog is...addig ne pánikoljunk, amíg semmit nem láttunk a játékból.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Hát azért a front7 is elég keserves, főleg az LB sor. Kendricks az egyetlen biztos, hosszútávú pont jelenleg.EazzyJaja. OLb poszton van egy Barwin és ennyi. Cole drága is, öreg is, nagyon kérdőjeles. Utolsó éve van a szerződéséből. Ryansnek is de ő meg ACL-ből jön vissza ráadásul a backupok is kihagytak sérülés miatt. Casey van még ott talán vagy ő is szabad? Nem pontosan emlékszem de nagyon soványak vagyunk ott. Smith meg akkora kérdőjel, hogy szám helyett is azt kéne a mezére tenni. Kell ide OLB és ILB is szvsz.
több mint 10 éve
Hát azért a front7 is elég keserves, főleg az LB sor. Kendricks az egyetlen biztos, hosszútávú pont jelenleg.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
😀 ha nem jon Mariota, akkor Shadyn lesz a világ szeme jovőre. Neki meg kell egy fasza guard. Aki az sem akadály ha tud futást blokkolni, jól "húz".
De ha Kelceből lenne 3 klón még, az sem lenne nagy hátrány.
Mik a hiányposztjaink?
OL-WR támadó oldalon, ha Maclin nem ír alá.
CB - S , D# oldalon. 2 jó safety már rohadt régóta need. De Williams mellé is jól jonne egy normális CB. Nemtudom. Boykinnal mi van? nickel cb nek jó azt pápá?
Front 7 az úgy kb rendben van most, hogy ne az legyen a main priority? Legalábbis a kezdő 7 kb jó.
Fene ebbe a 3-4 be. 4-3 ra sokkal alkalmasabb ez a fron7. Legalábbis játékosaink jobbak arra.
3. évünk jon 3-4 ben de még mindig a 2 évvel ezelőtti 4-3 asjátékosokból van osszekukázva. Nice management. (Y)
több mint 10 éve
Azért Gardner sem volt olyan rossz, de ő már 29 éves lesz, Tobin csak 25. Szerintem sajnos nem házon belülről érkezik erre a posztra a megoldás. Egyébként annyira nem aggódnék, LJ meg Kelce között lehet én is jó guard lennék.