Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
attól az még leépülés, nem csapat építés. De legyen, lehet jobbak lesznek. Az lenne a legjobb. Házon belül megoldani az egészet. Akkor spórolás lenne és még az OL színvonala sem romlana.
több mint 10 éve
Gardner sem játszott rosszul, és Barbre is eljátszik guardot is.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
de ha mélyebbre megyünk. Elküldték, ok. Ki fogja helyettesíteni, aki instant kezdő lehet? Draftról 1-2. napon valakit húzunk, ezzel a fel trade Mariotáért pl alapból ki is van lőve. Vagy hozunk FA ról drágábbért egy 27-28 éves playát akit majd 3-4 év múlva ugyanígy kivágunk. Akkor annak meg mi értelme volt? Ennek a spórolásnak?Mert Herremans szerintem el tudta látni a feladatát. Vagy akkor be kell látni, hogy igen. Voltak gyenge pontjaink, Herremans is odatartozott el kellett küldeni. Jön helyette egy sokkal jobb! És mi meg jobbak leszünk.
El tudom fogadni, de így hogy van elég hiányposzt a csapatban és még generáltak Chipék egy másikat... Nem tudom.
Mindegy, lehet hogy ordas nagy baromságot írtam, meg amúgy is meg kell várni hogyan oldja meg a FO. Lehet fölösleges sírni, mert jobb lesz.
több mint 10 éve
"Nagy volt mindig is a hype"... leülhetsz fiam, EGGGGGGGGGGYES...Volt , hogy én és ano is hypeoltuk , de ez lényegtelen ...
Rajtam kívül ki hypolta? Emellett az egyik legalulértékeltebb játékosunk volt (ezért is volt a hype, eyébként minden sportban az alulértékelt játékosok közül választok kedvencet, de ez itt OFF) , a világ szégyene hogy nem került sohasem PB-ba, és ezt nem az elfogultság mondja belőlem.
Harmadosztályból eljött NFLbe, első évében rögtön kezdő volt, az elmúlt 9 évben amióta követem az NFL-t a Fal és a futó poszt volt egyedül kiegyensúlyozottan erős mindvégig. Gondolom a kettő valamelyest összefügg...
RT, LT, LG és RG poszton is kezdett, sokszor hétről-hétre más posztokon. Megbízható és univerzális játékos. Van 2 TD-je, egyik pont a Dallas ellen mi kell még? Ehhez képest amit spóroltunk rajta lófasz. Pláne ha Trent marad.eaglesmcnabb
Remek játékos , ez nem vitás , de én elitnek csak azt a játékost tartom aki az egyik legjobb a posztján (ez persze eltérő lehet nálad és nálam is). Ha Jason Peters nevét szóba hozza valaki rögtön az elite szó jut eszembe , míg Herremansnál ez nincs így . Ebben lehet , hogy közre játszik , hogy Peterst többször is meghívták a Pro Bowlra , így fokozatosan elültették a fejemben ezt a gondolatot , bárhogyis , én nem éreztem elitenek. Az , hogy szinte minden pozicióban kielégitő teljesítményt nyújtott nyilván zseniális és biztos hiányozni is fog , de ahogy BleedingGreen is megírta , várható volt , jövőre vagy idén , de várható volt. Ő se lesz már fiatalabb és ahogy én láttam egyre inkonzisztensebb lett , volt sok nagyon rossz meccse is az utóbbi időben , persze ez lehet , hogy csak az én szubjektív véleményem .
Én se örülök , hogy elküldték , bár annyira nem is lepett meg , lehet , hogy ez azért van így, mivel még csak 5 éve vagyok eagles fan és a karrierje jelentős részét nem követhettem figyelemmel...
Persze én is sajnálom és én se küldtem volna el 2 millió miatt , de ettől függetlenül bízom Kellyék döntésében.
több mint 10 éve
Olcsóbban draftról tudnánk vkit hozni helyette, de kérdés, hogyan válik be, és elvileg OL-be nem akartunk "magasan" húzni embert vagy nem lett volna szükséges, hát most az.. Max a "sérülést" tudnám vmennyire megfelelő indoknak elfogadni, de ilyesmiről egyenlőre szó nincs.
több mint 10 éve
tokmindegy hogy elit e vagy sem, de 7. kort biztos kaphattunk volna érte... Megint úgy basztunk ki egy értéket, hogy lószart sem kaptunk utána. És megint nincs megmondva hogy miért. Kezd a faszom kilenni. McNabbet meg Dawkinst akarom. És Rozmárt sasos fénykorából!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 10 éve
Értem én , hogy mindenki szerette , meg nagy volt mindig is a hype , de azért az elite szót eléggé erősnek érzem vele kapcsolatban .Petikievak01Cole tízmillió caphittel aligha marad 😕mustaineha egy elite ol man-t 2 millios hittel elküldtek akkor ja, cole is megy.ano92
Ne haraudj Peti de akkor szerinted ki nem elit ha az aki gyakorlatilag a fal bármely részén megllta a helyét bárhová pakolták s tette ezt alázattal minden rinya nélkül. Csak centrrnek nem rakták be de sztem ott is feltalálta volna magát. Persze vhol üzletileg érthető (bár nálam a 2.8 ilyen szinten nem nagy spórolás) de embrileg akkor is nehéz. S megint azt érzem rosszul kezeljük a kommunikáciját a dolognak.Értem én , hogy mindenki szerette , meg nagy volt mindig is a hype , de azért az elite szót eléggé erősnek érzem vele kapcsolatban .Petikievak01Cole tízmillió caphittel aligha marad 😕mustaineha egy elite ol man-t 2 millios hittel elküldtek akkor ja, cole is megy.ano92
több mint 10 éve
"Nagy volt mindig is a hype"... leülhetsz fiam, EGGGGGGGGGGYES...Rajtam kívül ki hypolta? Emellett az egyik legalulértékeltebb játékosunk volt (ezért is volt a hype, eyébként minden sportban az alulértékelt játékosok közül választok kedvencet, de ez itt OFF) , a világ szégyene hogy nem került sohasem PB-ba, és ezt nem az elfogultság mondja belőlem.
Harmadosztályból eljött NFLbe, első évében rögtön kezdő volt, az elmúlt 9 évben amióta követem az NFL-t a Fal és a futó poszt volt egyedül kiegyensúlyozottan erős mindvégig. Gondolom a kettő valamelyest összefügg...
RT, LT, LG és RG poszton is kezdett, sokszor hétről-hétre más posztokon. Megbízható és univerzális játékos. Van 2 TD-je, egyik pont a Dallas ellen mi kell még? Ehhez képest amit spóroltunk rajta lófasz. Pláne ha Trent marad.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Farewell Toddfather ...Sajnos reálisan nézve a dolgokat az ő elengedése már benne volt a pakliban, legkésőbb jövőre, amikor még több lett volna a cap hitje, de fele ennyi dead moneyval járt volna az elküldése. Tavaly talán már ő tette hozzá a legkevesebbet a kezdők közül, bár ebben része lehetett a sérüléseinek is, aminek a legvége a bicepsz szakadás lett. Még ugye félkarúként is játszott 1 vagy 2 meccset, de ott már érthető módon nagyon nem ment neki. A tavaly sorban lesérült/hiányzó OL emberek közül (Johnson, Kelce, Mathis, Herremans) az ő hiánya látszott már legkevésbé. Valószínűleg az öltözőből már jobban fog hiányozni, mint a pályáról, esetleg a sokoldalúsága miatt hiányozhat leginkább sérülések esetén. Én is nagyon kedvelem, az egyik legjobb arc (volt) a csapatban, nem lehet elfelejteni, ahogy a center kivételével szinte minden OL poszton remekül játszott az évek során, vagy a Dallas elleni TD elkapását ( www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d81cdc528/Vick-throws-O-Lineman-a-TD ). De én nem vizionálnék világvégét, mert el kellett mennie a karrierjének ebben a szakaszában. Engem legjobban Dawk vissza-nem-igazolása viselt meg leginkább anno, de az meg sem fordult a fejemben, hogy emiatt ne szurkoljak továbbra is a csapatnak. Ennél rosszabb már nekem nem jöhet ezen a téren.
Les Bowen szerint nem szerette volna elfogadni a fizetéscsökkentést, ami érthető a részéről, még talán játszhat pár évet máshol megfelelő összegért, ha nem szólnak közbe a sérülések.
Az OL-t már tavaly akartuk frissíteni a drafton, akkor az végül nem így alakult. Most viszont már bele kellene vágni a dologba, akár guard poszton, akár az OT-knél (ezt akkor is nagyon ajánlatos lett volna lépni

több mint 10 éve
Értem én , hogy mindenki szerette , meg nagy volt mindig is a hype , de azért az elite szót eléggé erősnek érzem vele kapcsolatban .Cole tízmillió caphittel aligha marad 😕mustaineha egy elite ol man-t 2 millios hittel elküldtek akkor ja, cole is megy.ano92
több mint 10 éve
viszlát öreg! Felkészül Trent, és egyedül Dorenbos marad hirnöknek azokból, akik miatt megszerettem ezt a csapatot! 😕 Remélem visszavonulsz, vagy mész KCba!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
öröm nézni, ahogy Kelly barmolja szét a csapatot Phillyben.Elküldték Herremanst!Mondogatják páran, hogy Shady lehet az egyik tétel a felcserleléskör Mariotáért cserébe...
Én azért már nem annyira kedvelem ezt a Chip gyereket. ha Shadyt elcseréli vagy kiteszi én befejeztem amíg ő itt lesz.Shawn84
Herremansnál jobban csak eaglesmcnabbet sajnálom. 😐 😐iktriad
több mint 10 éve
Cole tízmillió caphittel aligha marad 😕mustaineha egy elite ol man-t 2 millios hittel elküldtek akkor ja, cole is megy.
több mint 10 éve
Oh man, tavaly DeSean, most Todd father 😕 Még Shady-t elküldik, és ki a töcsnek fogunk szorítani?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
erre gondolva írtam, de lehet én értettem vmit félre:www.bleedinggreennation.com/2015/2/26/8115927/trent-cole-eagles-contract-restructure-brandon-graham-linebacker
S még egy-két dolog:
www.bleedinggreennation.com/2015/2/26/8115287/todd-herremans-cut-eagles-locker-room-athlete-classy
több mint 10 éve
Na Cole talán marad. Ezt a cutot még hosszú ideig emésztenem kell.....
több mint 10 éve
Exploding 5 myths about Marcus Mariota and the Eagleswww.nj.com/eagles/index.ssf/2015/02/5_myths_about_marcus_mariota_and_the_eagles.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMEzért rhtdul mérges vagyok nem igaz, hogy ennyiért nem lehetett megtartani, innentől tuti, hogy Cole is megy utána.... a fene az NFL-nek abba a szívtelen üzleti világába
több mint 10 éve
Mocsesz, élsz még?Steztán csak nem vágta el az ereit dühében 😀
több mint 10 éve
Nem értem én ezt bakker, nem elég, hogy kiraktuk, még 2,4 milka dead money is maradt utána... Érthetetlen számomra...somebody08Azt leszámolva spóroltak 2,8 milliót.
több mint 10 éve
Nem értem én ezt bakker, nem elég, hogy kiraktuk, még 2,4 milka dead money is maradt utána... Érthetetlen számomra...