Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Hát nem vagyok boldog hogy átgondoltam a kilátásainkat. Lassan több hiányposztunk van, mint betöltött.

Nincs biztos kezdő QB, WR1, WR3, OG, ILB, CB, SS, OLB.

Ezen kívül a depth sok helyen nulla.

Ha belegondolok, 3-4 év múlva kb 5 játékosunknak lehet komoly szerepe a kezdőnkben, a többiek mind visszavonulnak, vagy már most sincs emberünk.

Van egy Cox, Kendricks, Lane, Kelce, Logan meg Matthews. És úgy kifújt.

Kezdek lemondani teljesen a SB reményekről a kövi 4-5 évbe, ez a csapat így teljesen kilátástalan. És akkor még nem is említettem az FA problémákat 😕Hulkeinstein
Mindig jönnek új alapemberek...nem kell aggódni ...ahogy jött Cox,Kendricks,Johnson...stb stb.

Illetve nem értem miért kell lemondanod itt a SB esélyekről. A hox már 2x volt egymás után SB-on. 😛Greengo
Minden évben az SB a cél az egyértelmű 😀
Mondjuk így még inkább mennék Mariotáért, inkább építsünk egy fiatal O-t.
több mint 10 éve
Elküldték Herremanst!

Én azért már nem annyira kedvelem ezt a Chip gyereket. ha Shadyt elcseréli vagy kiteszi én befejeztem amíg ő itt lesz.Shawn84
Nem örülök a move-nak, de így legalább Maclin marad és jön pár új FA. Jake Fisher ezzel előlépett valszeg 1. körös opciónak.Hulkeinstein
Na ez igen csak szar hír. Nem hinném, hogy a fizetése lett vna magas...inkább a sérüléséből jöhet olyan, hogy nem tudja már 100%-on folytatni. ( ilyen multifunkcionális embert nem küldenénk csak úgy el)
Hulk: drafton felesleges lenne ezt most elsődleges needre tenni. Egész jól pótoltuk házon belül is. A pótlására elég lenne most házon belül is vki + hátsókörös drafton mélységbe húzni (vagy FA ).Greengo
Mondjuk Tobin, Dennis Kelly, Gardner nem egy életbiztosítás azért. Én mindenképpen hoznék a posztra. Most nem igazán tudom mi az FA kínálat, de azt igen, hoyg drafton azért akad pl egy Cameron Erving aki hasonlóan univerzális lehet mint Todd, vagy Laken Tomlinson aki szintén elég jó képességű. Mondjuk ők azért 2. körben már valószínű kimennek. De 3-4. körökben szerintem jöhet megfelelő játékos még. 2,8 milliót spórolt most ezzel a húzással a csapat, úgy hogy még fogják emelni is a salary capet jócskán. Ha csak nem valami roster bónuszt kellet volna kifizetni most (ami 1,2 millió lenen neki idén) akkor én nem értem miért kellett kivágni ma. Ráért volna később is. Ha meg sérülés, akkor szerintem ő maga jelentette volna be a visszavonulását.Shawn84
Szerintem ez több dologból állt össze.

1. pénz - lehet ez kellett Maclinhez, akit mindenképp meg akarnak tartani
2. kor - Peters és Mathis sem fiatal, nem akartunk 2-3 újoncot egyszerre berakni a falba
3. Chip - Én imádom , de ez most unszimpatikus lett, látszik hogy ő a góré és gondolom nem annyira jött be neki a teljesítmény/cap arány így sérülés után, így elküldtük.
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Elküldték Herremanst!

Én azért már nem annyira kedvelem ezt a Chip gyereket. ha Shadyt elcseréli vagy kiteszi én befejeztem amíg ő itt lesz.Shawn84
Nem örülök a move-nak, de így legalább Maclin marad és jön pár új FA. Jake Fisher ezzel előlépett valszeg 1. körös opciónak.Hulkeinstein
Na ez igen csak szar hír. Nem hinném, hogy a fizetése lett vna magas...inkább a sérüléséből jöhet olyan, hogy nem tudja már 100%-on folytatni. ( ilyen multifunkcionális embert nem küldenénk csak úgy el)
Hulk: drafton felesleges lenne ezt most elsődleges needre tenni. Egész jól pótoltuk házon belül is. A pótlására elég lenne most házon belül is vki + hátsókörös drafton mélységbe húzni (vagy FA ).Greengo
Mondjuk Tobin, Dennis Kelly, Gardner nem egy életbiztosítás azért. Én mindenképpen hoznék a posztra. Most nem igazán tudom mi az FA kínálat, de azt igen, hoyg drafton azért akad pl egy Cameron Erving aki hasonlóan univerzális lehet mint Todd, vagy Laken Tomlinson aki szintén elég jó képességű. Mondjuk ők azért 2. körben már valószínű kimennek. De 3-4. körökben szerintem jöhet megfelelő játékos még. 2,8 milliót spórolt most ezzel a húzással a csapat, úgy hogy még fogják emelni is a salary capet jócskán. Ha csak nem valami roster bónuszt kellet volna kifizetni most (ami 1,2 millió lenen neki idén) akkor én nem értem miért kellett kivágni ma. Ráért volna később is. Ha meg sérülés, akkor szerintem ő maga jelentette volna be a visszavonulását.
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Hát nem vagyok boldog hogy átgondoltam a kilátásainkat. Lassan több hiányposztunk van, mint betöltött.

Ha belegondolok, 3-4 év múlva kb 5 játékosunknak lehet komoly szerepe a kezdőnkben, a többiek mind visszavonulnak, vagy már most sincs emberünk.

Kezdek lemondani teljesen a SB reményekről a kövi 4-5 évbe, ez a csapat így teljesen kilátástalan. És akkor még nem is említettem az FA problémákat 😕Hulkeinstein
Mindig jönnek új alapemberek...nem kell aggódni ...ahogy jött Cox,Kendricks,Johnson...stb stb.

Illetve nem értem miért kell lemondanod itt a SB esélyekről. A hox már 2x volt egymás után SB-ban. 😛

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve

Kezdek lemondani teljesen a SB reményekről a kövi 4-5 évbe, ez a csapat így teljesen kilátástalan. És akkor még nem is említettem az FO problémákat 😕
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Elküldték Herremanst!

Hulk: drafton felesleges lenne ezt most elsődleges needre tenni. Egész jól pótoltuk házon belül is. A pótlására elég lenne most házon belül is vki + hátsókörös drafton mélységbe húzni (vagy FA ).

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Elküldték Herremanst!

Nem mondanám. Fisher OT, nekünk meg OG kell.Shawn84
Tudom hogy ki milyen poszton játszik...
Továbbgondoltam a történetet a fiatalításra utalva. Hamarosan Peters is visszavonul, kell az utánpótlás, és Fisher atletikus, Kelly remdszerén nevelkedett, és nem utolsósorban oregoni, a topikus Chip tackle.
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
szép move- Kicsit mellbevágott.

több mint 10 éve
Elküldték Herremanst!

Nem mondanám. Fisher OT, nekünk meg OG kell.
több mint 10 éve
Elküldték Herremanst!

Nem örülök a move-nak, de így legalább Maclin marad és jön pár új FA. Jake Fisher ezzel előlépett valszeg 1. körös opciónak.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 658 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Elküldték Herremanst!

Mondogatják páran, hogy Shady lehet az egyik tétel a felcserleléskör Mariotáért cserébe...

Herremansnál jobban csak eaglesmcnabbet sajnálom. 😐 😐
több mint 10 éve
Elküldték Herremanst!

Én azért már nem annyira kedvelem ezt a Chip gyereket. ha Shadyt elcseréli vagy kiteszi én befejeztem amíg ő itt lesz.
több mint 10 éve
Gerix New York Giants 139
Jah.Azt hivjak pro style offensenek😀 Amugy meg nem tudom,melyik kemeny giants vedelemrol beszelsz,mert sajnos olyan mar regen volt nalunk.Az egylabu rb is megfutott volna minket...Nem szeretem az eaglest,d az edzojuk 10 es!
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 351 — no es importante
Ilyen alapon Winston is system qb (JMR, Ponder, Manuel után...), csak ő nem olyan támadósorban játszott, amit le lehet degradálni "college offense"-nek. Egy Giants fantól mondjuk meg pláne eléggé "butthurt"-nek hangzik, amit írsz 😊 (a kemény NFL DEFENSE-etek mire is ment a zone read ellen?)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Gerix New York Giants 139
Igy ah irod.Rivers es Manning kozott nem volt nagy kulonbseg akkoriban,mint ah ma sincs.Illetve plus picket is kaptak,ami miatt sztem abszolut megerte a boltsnak a trade.Mariota tuti nem erne annyit,h feltradeljen erte az eagles.Winston jobb qb,akkor is ha vannak nala problemak a palyan kivul.Es egyik sem akkora tehetseg kozel sem mint Luck!!!Mariota abszolut nem pro ready qb,sot csak egy system qb.Abban a rendszerben amiben az eagles jatszik meg Sanchez is jonak tunt,pedig o aztan egy tenyleg borzaszto qb.Amugy meg ne gondoljatok,h nem lesz meg az ellenszer Chip ellen.Tavaly sem mukodott mar a rendszer teljesen,ezert volt Shady is gyenge.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 351 — no es importante
Személyiségre nagyon rég nem jött ki QB aki a játékban is felveszi a versenyt Mariotával.Hulkeinstein
Luck draftja azért nem volt annyira rég

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor ott volt Rivers akivel lehetett variálni. Erre akkor lenne esély, ha mi húznánk be Winstont, mert az kb egy kaliber. De ez nem fog így zajlani és valóban, Mariota nem tűnik annak az embernek aki ezt meghúzná. Egyébként én Petty-től sem fáznék nagyon, de Mariota persze más kategória s van rá esély ne hagyjuk ki.
több mint 10 éve
Arra lehet valamilyen opció, hogy Eli Manning módra, Mariota azt mondja hogy hiába draftoltok (Titans,Bucs,Browns) én nem nálatok hanem Kellynél akarok játszani(és akkor cserebere, mondjuk Folesra)? Vagy ez csak akkor játszik ha Archie Manning a faterod?😛Invincible

Mariotánál ez esélytelen. Ezért nagy kedvenc sokaknál, köztük nálam is, iszonyatosan tisztelettudó, és nagyon keményen dolgozik. Soha nem húzna meg egy ilyet.

Bárhová kerül Mariota, egy a biztos, hogy az első pillanattól kezdve mindent meg fog csinálni amit az edző mond, és arról is meg vagyok győződve, hogy hatalmas leader lesz a csapaton belül, elsőnek fog érkezni edzésre, utolsónak távozni, stb.

Személyiségre nagyon rég nem jött ki QB aki a játékban is felveszi a versenyt Mariotával.
több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869
Arra lehet valamilyen opció, hogy Eli Manning módra, Mariota azt mondja hogy hiába draftoltok (Titans,Bucs,Browns) én nem nálatok hanem Kellynél akarok játszani(és akkor cserebere, mondjuk Folesra)? Vagy ez csak akkor játszik ha Archie Manning a faterod?😛

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Erre pont gondoltam én is tegnap, csak nem 1/1-rt hanem 1/2-rt, hogy el lehetne még ezt intézni a draft előtt. Pláne ha piacról megoldjuk a többi posztot. Mert ugye ha Bucsnak tényleg Winston kell, akkor a Titans-l kell üzletelni. Csak erre nincs garancia, simán behúzhatják Mariotat, ha csak előre be nem jelentik, hogy Winston húzzák, de nem fogják bejelenteni..

www.bleedinggreennation.com/2015/2/25/8111273/nfl-draft-rumors-eagles-reporter-philadelphia-trade-up-pick-marcus-mariota

Csak Foles-nak nem akarnék rosszat, hogy a Bucsba kerüljön.
több mint 10 éve
Nem a legmenőbb játékosunk de azért na 😀

www.nemzetisport.hu/sportszelep/az-nfl-sztar-tizezer-megosztasert-valora-valtotta-a-lany-almat-2397187
több mint 10 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Szerintem az Eagles fel fog térdelni a 10-15. hely környékére. De Landon Collins vagy Trae Waynes lesz a célpont nem egy QB.Shawn84
Ha feltradelünk egy CB-ért, akkor a csapat iránti bizalmam jelentősen meg fog csappanni...Hulkeinstein
Én Mariotával vagyok így.Shawn84
Abszolút egyetértek Shawn-al. Nagyon drága lenne és rizikós. Meg értelmetlen beszélnünk róla, mivel a Brownsnak 2 első köre van, meg egy Manziel a rehabon, így ha valaki fel is megy majd Mariota-ért akkor ők lesznek. Mi is próbálkozhatunk, de ebben sajna erősebbek szvsz.
több mint 10 éve
Szerintem az Eagles fel fog térdelni a 10-15. hely környékére. De Landon Collins vagy Trae Waynes lesz a célpont nem egy QB.Shawn84
Ha feltradelünk egy CB-ért, akkor a csapat iránti bizalmam jelentősen meg fog csappanni...Hulkeinstein
Én Mariotával vagyok így.
több mint 10 éve
Ha feltradelünk egy CB-ért, akkor a csapat iránti bizalmam jelentősen meg fog csappanni...
több mint 10 éve
Szerintem az Eagles fel fog térdelni a 10-15. hely környékére. De Landon Collins vagy Trae Waynes lesz a célpont nem egy QB.