Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 807 — Fly Eagles
Bejövök melóba és azt látom

And the winner is...

12 winners & losers from the LeSean McCoy - Kiko Alonso trade:  at.nfl.com/ya7iIuV

Mi a f****

Összedobták a focista Kiko-t a Forma1-es Alonso-val és cserébe adtuk a liga egyik (ha nem a legjobb) futóját...
Általában az NFC-vel foglalkozom, most utánanézek ennek a csókának.... Sajnálom ezt a Shady cserét nagyon...
Aztán nehogy az legyen hogy mariska így mariska úgy aztán a vége kb olyan lesz mint a dream team évében, mindenki minket hype-ol és a vége egy jó nagy bust lesz évekre...

Bátor húzás volt Kellytől biztos jobban tudják mit miért de azért ez sokkoló nekem...
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Foles meg annyira tutyimutyin tud kinézni néha hogy már csak azért is sajnálom szerencsétlent 😀

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Sokan már biztos láttátok, de itt még talán nem volt

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
ehehehehehehh 😀 😀 , az biztos hogy ha egy rakat szarok leszünk az új változtatások miatt egy kortyot nem fogok inni ezért a szarért 😀

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 432 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ano, azért most óvatosan majd a pálinkával 😉
több mint 11 éve
undorító. felnéztem 80 uj üzenet este óta. momndom ki a faszomat cutoltunk már. Aztán látom shady alonsoért. Egy az egyben. Szép volt srácok. Alapból is szarul futottunk tavaly egy Shadyvel. Mi lesz majd most....

Shawn remélem azért még majd alszol erre egy kettőt, mert a bowl.hu-n élő magyar sasok talán most a legértékesebb tagjukat veszítik el...
Bár teljesen megértelek mindezek mellett.

Csak úgy mellékesen Shady mellett szólva: 2 éve volt kettő darab playmakerünk az offensben. Azok akiket tényleg elitnek lehetett mondani. Shady meg Djax. Tavaly DJax cutolását az egész passzjátékunk megszenvedte. Ne mondja senki hogy nem volt következménye, mert igenis megszenvedte. Cooper kb DJax miatt tudott rendes szezont tolni, ez is világossá vált. Most az utolsó ilyen játékos is el lett küldve a faszba...
Tökmindegy mennyire egyszerű új futót szerezni. Ikonokat akik mellesleg még fiatalok is nem ad el az ember.

Értem én, hogy új csapatot kell építeni. De az sosem úgy működik, hogy az alap pilléreket akik a jövő csapatában is kiemelkednének, el kell őket zavarni.

Az meg egy másik dolog, hogy mi a faszért most lépik meg ezeket. 2 évig nem jutott eszükbe új alapokra építeni a csapatot csak most?

Már Henery kezelésénél is látszódott, hogy szartak az egész posztra. Aztán rájöttek, hogy mégis impotens Alex és gyorsan szereztek egy szart szarért (azthiszem) trade keretén belül Parkeyt. Aki bevált. Nyertek.

Ez így olyan mintha ruletteznének, raknak az utolsó pillanatban a pirosra egyet és ha piros lesz örülnek. Ha fekete meg jön még egy év szopás és kilátástalanság...

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 432 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jól van elfogadom, persze.....

Azért ez még kiszakad belőlem értsétek jól:

Édes Istenem, ha tudnák odaát, micsoda drámák zajlanak most Magyarországon 😉
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Kösz mindent srácok! Rühelltem az Oregont mindig is, Nem szándékozom őket az NFL-ben is nézni. nekem ennyi volt. Kelly meg dögölj meg kínhalálban. Hajrá Bills!! Go Shady!Shawn84
Azért remélem még vissza-vissza húz a szíved, ha valahol érthető is amit írsz...... azért írogass még ide.... többet nyer vele a topic, mint az én idétlenkedéseimmel 😉dande
Bocs de már nincs ebben a csapatban senki akiért tudnék szorítani. Én érzelmi alapon élem meg ezeket a dolgokat most. Másként nem tudom. Mindenkit kitettek akit szeretek. Mariotát is utálom meg az egész oregont. Szóval nekem itt már semmi nincs ami miatt követnem kéne a csapatot.
több mint 11 éve
Kösz mindent srácok! Rühelltem az Oregont mindig is, Nem szándékozom őket az NFL-ben is nézni. nekem ennyi volt. Kelly meg dögölj meg kínhalálban. Hajrá Bills!! Go Shady!Shawn84
Azért remélem még vissza-vissza húz a szíved, ha valahol érthető is amit írsz...... azért írogass még ide.... többet nyer vele a topic, mint az én idétlenkedéseimmel 😉
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Nekem tetszik egyébként ez a kvázi agresszív játékosstratégia, nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle. Mariota, Spiller, Grasu, Fisher? Szép lenne.

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Kösz mindent srácok! Rühelltem az Oregont mindig is, Nem szándékozom őket az NFL-ben is nézni. nekem ennyi volt. Kelly meg dögölj meg kínhalálban. Hajrá Bills!! Go Shady!
több mint 11 éve
(apropo DB poszton van olyan ex-oregoni akiért tradelhetnénk? csak hogy lelkileg mire készüljek...)picksix
Jairus Byrd így hirtelen, de őt nem fogjuk elhozni, mert ugyanaz a posztja, mint Malcolm Jenkinsnek.mustaine
Őt ugye tavaly is nagyon akartuk, végül ment NOLA-ba, de mi jártunk jobban Jenkinsel 😛 😀
több mint 11 éve
(apropo DB poszton van olyan ex-oregoni akiért tradelhetnénk? csak hogy lelkileg mire készüljek...)picksix
Jairus Byrd így hirtelen, de őt nem fogjuk elhozni, mert ugyanaz a posztja, mint Malcolm Jenkinsnek.

több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 821
RB-t könnyű találni, ikont nem. Ami számomra kicsit aggasztó, hogy szinte minden igazolás, csere stb, szereplője egy kacsa és félek sokszor Chip esetében az érzelmek felülírják a józan észt, ennek nem lesz jó vége, már a draftnál is ugyanezt éreztem. Amellett Kiko Alonso jó játékos és ha ilyen intenzíven történnek az események draftig a LB, DB sor rendbe lesz kapva. (apropo DB poszton van olyan ex-oregoni akiért tradelhetnénk? csak hogy lelkileg mire készüljek...)

Maradt még szerethető ikonféle játékos olyan is akit nem mi draftoltunk, pl Barwin. De ott van Celek, Kendricks és még páran. Egyszer majd ők is eljutnak ide amikor kivágjuk/elcseréljük őket, ilyen ez a popszakma.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Bazmeeeeeeeeg erre kelni 😕
Nem hiába Alonso oregoni, de naaaa. SHADY 😥
Viszlát Shady!😍

Azért az elég rossz, hogy a régi kedvenceim közül már csak Dorenbos van itt.

Egyébként Kelly, mint GM az új Al Davis? 😀

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jason La Canfora ‏@JasonLaCanfora 6 ó6 órával ezelőtt

Have heard a lot about the Eagles being major players in free agency and perhaps via Mariota trade. Opening up more and more cap space
több mint 11 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Aktív nap volt tegnap.
CW nem volt meglepetés, bár a képességei alapján több lenne benne.. akkor így 2 új cb jön, illetve kell
McCoy..nehéz mit mondani.Rengeteg minusz jardos futást mentett tavaly is, remek stat számok vs egy tavaly sérülés miatt a szezont kihagyo kacsa ilb, aki remek játékos lehet nekünk egy need poszton hosszú időre. Remélem bejön!!!! (McCoy már nem ilyen boldog ahogy olvasom)
Nekem Cole jobban fog hiányozni. Alap a fizuja magas+32 éves,én reménykedtem egy paycutban, BG FA lesz meglátjuk, MS totál ? Nyilván jön ide még valaki és valamit csinálni is kell az olb poszttal a 3. évben már
több mint 11 éve
S beteszem újra, mert fontosnak érzem, ide a nagy hsz áradatban elveszhetett, ott töröltem:

Akkor búcsúzóul, mert mindennek rendelt ideje van:

The Hunter:

www.youtube.com/watch?v=PR3758vUBCM

Shady:

www.youtube.com/watch?v=pdQDth90tCc

Toddfather:

www.youtube.com/watch?v=FPGdNLb4osE

God bless for You, good luck!!!!
több mint 11 éve
Na tudtam aludni, de.....

Azért ez várható volt, szerencsétlen tényleg szívét lelkét kitette értünk egy szavunk nem lehet......

www.bleedinggreennation.com/2015/3/3/8146225/lesean-mccoy-not-happy-traded-buffalo-bills-block-kiko-alonso

Sproles az, aki igazán már tudja miről szól ez.......

www.bleedinggreennation.com/2015/3/3/8145861/kiko-alonso-trade-lesean-mccoy-eagles-players-react
több mint 11 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
azert erre ebredre, mar Todd utan is ordibaltam 10 percig darth vaderesen hogy Nooooooooo, Noooooo
több mint 11 éve
Gerix New York Giants 139
IT'S BEACUSE HE DOESN'T TIP WELL
több mint 11 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
meh, már Shady is... 😥 Először Vick meg DJax, aztán Todd, Cole és most az utolsó megmaradt kedvenc Shady. A régi kedvenceim után akik miatt megszerettem anno a csapatot (McNabb-Westbrook-Dawkins) szerencsére hamar jöttek új kedvencek, de nem hittem volna, hogy ilyen hamar el is hagyja mindegyik a csapatot. 😕 mondjuk ha Chip tényleg győztesen jön ki ebből akkor valószínű a "3." generációt is hamar megszeretem, bár azért szar lesz Shadyék nélkül/ellen nyerni. (ez az egy dolog amit jobban bírok az európai fociban, hogy ott mikor Trez és Del Piero eligazolt akkor legalább nem Olaszban maradtak így nem kellett ellenük szurkolni (igaz attól még ugyan úgy szar volt más mezben látni őket xD) mondjuk ott még van legalább Buffon, nálunk most speciel senki nem maradt. :/ )
Chip mindenesetre elég bátor ember, mert ha ezek után megbukik akkor Philly népe sztem máglyán elégeti 😀
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
A ravens àrulja Ngatàt, csak mondom :p #kacsaHöri
Az mekkora lenne. Hely az van rá 😛
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
A kinti Eagles fanok eléggé lefőttek, már nyomják ezerrel a Chip takarodj szöveget... 😀Newman
A helyi kemények mondjuk a QB RB WR posztnàl ritkàn làtnak tovàbb.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 903 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A kinti Eagles fanok eléggé lefőttek, már nyomják ezerrel a Chip takarodj szöveget... 😀Newman
Mi mást vártál a City of Brotherly Love lakósaitól/szurkolóitól? 😀😀