Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Nekem mindegy csak váljon be 😛Most néztem a 3. heti!!!! Skins meccset már ott Cousinsből fr QB-t csinált Fletcher meg CW Mi változott a 16 hétig?????Nem kell válaszolni 😛 Ezek után nem mondja nekem bárki is, hogy a QB kérdés volt a legnagyobb bajunk......
Egyébként meg Foles igenis érdemel még egy esélyt és ha megkapja élni is fog vele!
több mint 10 éve
Remélem, hogy nem Folesban gondolkozik a csapat. Foles nem tudott lehozni még egy teljes szezont amióta itt van...( és ez a legkisebb gond vele )Ha nem jön össze Mariota akkor ott van még akár Hundley is. ( simán jó húzás lehet )
Lassan nyit az FA piac. Ti kit látnátok szívesen a DB-k közül? www.footballsfuture.com/2015/fa/db.html . Én a Maxwell-Jackson-Flowers hármasból bármelyiküket el tudnám képzelni.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Ha Foles marad ? Sancho is marad? Vagy Barkley vajon megtanult már, saját játékosnak is passzolni? Ha Qb kérdés nem lesz, backup Qb kérdés-re mi a válasz? Draft?InvincibleSanchez szerintem nem fog maradni. Backup kérdésre pedig ebben az esetben tutira veszem, hogy az FA a megoldás.
több mint 10 éve
Ha Foles marad ? Sancho is marad? Vagy Barkley vajon megtanult már, saját játékosnak is passzolni? Ha Qb kérdés nem lesz, backup Qb kérdés-re mi a válasz? Draft?
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Foles marad a QB ez szinte biztos.JanekSajnos, hogy ez a valószínű...
Pedig a Redskins RGIII-at nem jegyezte, mint fontos játékos nemrég, örülnék ha rá le tudnánk csapni, amit ott el kellett tűrnie, miután szétbaszatták a térdét....nem tudom, hogy van-e még kedve ott passzolgatni.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Közben McCown nem nagy meglepetésre ki lett vágva Tampából. Ha eddig nem lett volna egyértelmű, mostmár tuti hoznak 1/1-re QB-t. Na jó még ha a Rams kivágja Bradfordot az megkavarhatja a vizet. Arra még sokat nem adnék, hogy most Winstont preferálja Lovie. Ez pillanatok alatt megváltozhat a beszélgetések, pro dayek stb alatt.
több mint 10 éve
Barwinnak pocsék az ügynöke:p Remélem hamar megállapodunk. Aztán jöhet Maclin, s utána lehet tovább ügyeskedni. Ezek a dolgok maradtak Rosemannél ugye?
több mint 10 éve
Annyira azért nem is sok ez. Biztos alkuképes.Barwin írt alá 6 év/36 milliót. Ehhez viszonyítva Graham elvárásait picit túlzónak érzem, de ha a garantált relatíve alacsony és bónuszokkal pakolják meg a szerződést akkor simán vállalható lehet.Shawn84Graham állítólag összesen kb $30 000 000-t kérne 4 éven át.Na ennyiért hülyék lennék nem megtartani. Nem nagyon gondolom, hogy hasonló áron (itt az ár/érték a lényeg, drágábbért nyilván pl jöhetne Houston) tudnák bárkivel is upgradelni, vagy pótolni,ha csak drafton bele nem nyúlunk a tutiba, és még fejlődhet is. Remélem itt tartjuk!!!!dande
Szerintem továbbra is kizárt, hogy ne menjen ki a piacra.
www.bleedinggreennation.com/2015/2/11/8020177/brandon-graham-contract-30-million-4-years-eagles-seekingmustaine
Idén keresett 3,78 M-t és nem játszott szarul. (jogos elvárás az emelés) Ha benne látjuk a jövőt Cole után (és ő is) akkor érdemes vele leülni tárgyalni. A lényeg, hogy amikor a nagyobb összegek jönnek a szerződésében akkor kell minimalizálni a dead moneyt és akkor nem lehet gond. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Barwin írt alá 6 év/36 milliót. Ehhez viszonyítva Graham elvárásait picit túlzónak érzem, de ha a garantált relatíve alacsony és bónuszokkal pakolják meg a szerződést akkor simán vállalható lehet.Graham állítólag összesen kb $30 000 000-t kérne 4 éven át.Na ennyiért hülyék lennék nem megtartani. Nem nagyon gondolom, hogy hasonló áron (itt az ár/érték a lényeg, drágábbért nyilván pl jöhetne Houston) tudnák bárkivel is upgradelni, vagy pótolni,ha csak drafton bele nem nyúlunk a tutiba, és még fejlődhet is. Remélem itt tartjuk!!!!dande
www.bleedinggreennation.com/2015/2/11/8020177/brandon-graham-contract-30-million-4-years-eagles-seekingmustaine
több mint 10 éve
Graham állítólag összesen kb $30 000 000-t kérne 4 éven át.Na ennyiért hülyék lennék nem megtartani. Nem nagyon gondolom, hogy hasonló áron (itt az ár/érték a lényeg, drágábbért nyilván pl jöhetne Houston) tudnák bárkivel is upgradelni, vagy pótolni,ha csak drafton bele nem nyúlunk a tutiba, és még fejlődhet is. Remélem itt tartjuk!!!!
több mint 10 éve
Graham állítólag összesen kb $30 000 000-t kérne 4 éven át.Szerintem továbbra is kizárt, hogy ne menjen ki a piacra.
www.bleedinggreennation.com/2015/2/11/8020177/brandon-graham-contract-30-million-4-years-eagles-seeking
több mint 10 éve
Azért lesz jó pár S a piacon...lassan annyit csúszik hogy letradelni kell 😊JanekWhat happened?
Ah látom, a Buccs Winstont preferálja egyelőre. Ahogy hallom a Titans meg Folest. De sok mockban látom Marist a Jetsnél. Eléjük már nem vész bemenni.
Talán a Titans-el Foles + két első kör meg pár töltelék kör lehet elég lenne.
Az én változatom szerint kellene valaki hátra FA-ról, Maxwell, Flowers tűnik vállalhatónak. Safety-t már neccesebb találni, de valakit hoznék aki legalább képes küzdeni a kezdőért, talán nem olyan nehéz találni Allennél valamivel jobbat.
Igy a drafton hátha elegendő egy picket ellőni az első három kör valamelyikében S/CB-re, és lehet mozogni fel Mariotaért, vagy jöhetnek BPA pickek ami mindig nagyon jó.Eazzy
már csak 2 hónap 😊
több mint 10 éve
lassan annyit csúszik hogy letradelni kell 😊JanekWhat happened?
Ah látom, a Buccs Winstont preferálja egyelőre. Ahogy hallom a Titans meg Folest. De sok mockban látom Marist a Jetsnél. Eléjük már nem vész bemenni.
Talán a Titans-el Foles + két első kör meg pár töltelék kör lehet elég lenne.
Az én változatom szerint kellene valaki hátra FA-ról, Maxwell, Flowers tűnik vállalhatónak. Safety-t már neccesebb találni, de valakit hoznék aki legalább képes küzdeni a kezdőért, talán nem olyan nehéz találni Allennél valamivel jobbat.
Igy a drafton hátha elegendő egy picket ellőni az első három kör valamelyikében S/CB-re, és lehet mozogni fel Mariotaért, vagy jöhetnek BPA pickek ami mindig nagyon jó.
több mint 10 éve
lassan annyit csúszik hogy letradelni kell 😊
több mint 10 éve
Ki mit vár a drafton?Én majd akkor nyilatkozom, ha túl leszünk az FA piacon, akkor már látszódni fog, hogy CB, S , WR lesz-e első kettő körben, vagy hogy valóban feltradelünk Mariota-ért.
1/20: WR Parker,Cooper,White esetleg L Collins SS
2/52: DB : Peters,P.J.Williams, OG:A J Cann,Tomlinson esetleg Hundley
3/84: DB: J Collins , J Tartt G Holimann
4.kör Dline,ILB
4. kör OlineJanek
több mint 10 éve
Ki mit vár a drafton?1/20: WR Parker,Cooper,White esetleg L Collins SS
2/52: DB : Peters,P.J.Williams, OG:A J Cann,Tomlinson esetleg Hundley
3/84: DB: J Collins , J Tartt G Holimann
4.kör Dline,ILB
4. kör Oline
több mint 10 éve
Tra Thomas szerint olyan MSII felsőteste, mint egy középiskolásé 😀mustaineTra Thomas sajnos azért nyilatkozta ezt, mert 1. alighanem igaza van, 2. ha jól értettem, kirúgtuk az edzői gárdából, amitől nem volt boldog. Sajna egyik se jó hír😕
több mint 10 éve
Tra Thomas szerint olyan MSII felsőteste, mint egy középiskolásé 😀
több mint 10 éve
hát akkor szívesen....................
több mint 10 éve
Lehet, hogy Maxwell-t nem tudja megtartani a Hawks:www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/seahawks-reporter-no-way-byron-maxwell-re-signed
több mint 10 éve
Akkor tessék unalmas OFF-SEASON napjaitokra közte a legfontosabb ami éppen MA 10 éve történt még ha nem is pozitív végeredménnyel de mégis csak ott jártunk 😀 Jó szórakozást!!!!www.youtube.com/user/M0NK3YB0MB3RS101
több mint 10 éve
A semleges szurkolóknak szerintem a Colts elleni idegenbeli meccsünk elég izgalmas volt, de az én kedvenceim a Cowboys (idegenben), a Redskins (hazai), és Giants (hazai) voltak.mustaineKöszi ezzel elleszek, bár most, hogy megláttam az avatrod... beírok az oakland topicba is 😀
több mint 10 éve
Ha mondanotok kéne egy meccset az idei szezonból, amit bármikor újra tudnátok nézni (kivéve a jax elleni 😀 ), melyik lenne az?GiowaMindegyik amelyiket megnyertük (kivéve p persze a Jags elleni) 😛 😉
Amúgy ja a Giants nullázást most néztem újra, de nem volt rossz, hogy a végén is verni tudtuk őket. Nem minden évben sikerül 2x nyerni ellenük.
A Colts ellenit a mai napig nem értem, hogyan oldották meg a srácok, Luck még nem volt formában 😀