Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nekem mindegy csak váljon be 😛

Most néztem a 3. heti!!!! Skins meccset már ott Cousinsből fr QB-t csinált Fletcher meg CW Mi változott a 16 hétig?????Nem kell válaszolni 😛 Ezek után nem mondja nekem bárki is, hogy a QB kérdés volt a legnagyobb bajunk......

Egyébként meg Foles igenis érdemel még egy esélyt és ha megkapja élni is fog vele!
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Remélem, hogy nem Folesban gondolkozik a csapat. Foles nem tudott lehozni még egy teljes szezont amióta itt van...( és ez a legkisebb gond vele )
Ha nem jön össze Mariota akkor ott van még akár Hundley is. ( simán jó húzás lehet )
Lassan nyit az FA piac. Ti kit látnátok szívesen a DB-k közül?  www.footballsfuture.com/2015/fa/db.html . Én a Maxwell-Jackson-Flowers hármasból bármelyiküket el tudnám képzelni.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ha Foles marad ? Sancho is marad? Vagy Barkley vajon megtanult már, saját játékosnak is passzolni? Ha Qb kérdés nem lesz, backup Qb kérdés-re mi a válasz? Draft?Invincible
Sanchez szerintem nem fog maradni. Backup kérdésre pedig ebben az esetben tutira veszem, hogy az FA a megoldás.
több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869
Ha Foles marad ? Sancho is marad? Vagy Barkley vajon megtanult már, saját játékosnak is passzolni? Ha Qb kérdés nem lesz, backup Qb kérdés-re mi a válasz? Draft?

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Foles marad a QB ez szinte biztos.Janek
Sajnos, hogy ez a valószínű...

Pedig a Redskins RGIII-at nem jegyezte, mint fontos játékos nemrég, örülnék ha rá le tudnánk csapni, amit ott el kellett tűrnie, miután szétbaszatták a térdét....nem tudom, hogy van-e még kedve ott passzolgatni.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Foles marad a QB ez szinte biztos.Janek
Csak az a kérdés, hogy hol?:p
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Foles marad a QB ez szinte biztos.

több mint 10 éve
Közben McCown nem nagy meglepetésre ki lett vágva Tampából. Ha eddig nem lett volna egyértelmű, mostmár tuti hoznak 1/1-re QB-t. Na jó még ha a Rams kivágja Bradfordot az megkavarhatja a vizet.
Arra még sokat nem adnék, hogy most Winstont preferálja Lovie. Ez pillanatok alatt megváltozhat a beszélgetések, pro dayek stb alatt.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Barwinnak pocsék az ügynöke:p Remélem hamar megállapodunk. Aztán jöhet Maclin, s utána lehet tovább ügyeskedni. Ezek a dolgok maradtak Rosemannél ugye?
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Graham állítólag összesen kb $30 000 000-t kérne 4 éven át.
Szerintem továbbra is kizárt, hogy ne menjen ki a piacra.
 www.bleedinggreennation.com/2015/2/11/8020177/brandon-graham-contract-30-million-4-years-eagles-seekingmustaine
Na ennyiért hülyék lennék nem megtartani. Nem nagyon gondolom, hogy hasonló áron (itt az ár/érték a lényeg, drágábbért nyilván pl jöhetne Houston) tudnák bárkivel is upgradelni, vagy pótolni,ha csak drafton bele nem nyúlunk a tutiba, és még fejlődhet is. Remélem itt tartjuk!!!!dande
Barwin írt alá 6 év/36 milliót. Ehhez viszonyítva Graham elvárásait picit túlzónak érzem, de ha a garantált relatíve alacsony és bónuszokkal pakolják meg a szerződést akkor simán vállalható lehet.Shawn84
Annyira azért nem is sok ez. Biztos alkuképes.
Idén keresett 3,78 M-t és nem játszott szarul. (jogos elvárás az emelés) Ha benne látjuk a jövőt Cole után (és ő is) akkor érdemes vele leülni tárgyalni. A lényeg, hogy amikor a nagyobb összegek jönnek a szerződésében akkor kell minimalizálni a dead moneyt és akkor nem lehet gond. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
 www.bleedinggreennation.com/2015/2/11/8020177/brandon-graham-contract-30-million-4-years-eagles-seekingmustaine
Na ennyiért hülyék lennék nem megtartani. Nem nagyon gondolom, hogy hasonló áron (itt az ár/érték a lényeg, drágábbért nyilván pl jöhetne Houston) tudnák bárkivel is upgradelni, vagy pótolni,ha csak drafton bele nem nyúlunk a tutiba, és még fejlődhet is. Remélem itt tartjuk!!!!dande
Barwin írt alá 6 év/36 milliót. Ehhez viszonyítva Graham elvárásait picit túlzónak érzem, de ha a garantált relatíve alacsony és bónuszokkal pakolják meg a szerződést akkor simán vállalható lehet.
több mint 10 éve
Na ennyiért hülyék lennék nem megtartani. Nem nagyon gondolom, hogy hasonló áron (itt az ár/érték a lényeg, drágábbért nyilván pl jöhetne Houston) tudnák bárkivel is upgradelni, vagy pótolni,ha csak drafton bele nem nyúlunk a tutiba, és még fejlődhet is. Remélem itt tartjuk!!!!
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
 www.bleedinggreennation.com/2015/2/11/8020177/brandon-graham-contract-30-million-4-years-eagles-seeking

több mint 10 éve
lassan annyit csúszik hogy letradelni kell 😊Janek
What happened?

Ah látom, a Buccs Winstont preferálja egyelőre. Ahogy hallom a Titans meg Folest. De sok mockban látom Marist a Jetsnél. Eléjük már nem vész bemenni.
Talán a Titans-el Foles + két első kör meg pár töltelék kör lehet elég lenne.

Az én változatom szerint kellene valaki hátra FA-ról, Maxwell, Flowers tűnik vállalhatónak. Safety-t már neccesebb találni, de valakit hoznék aki legalább képes küzdeni a kezdőért, talán nem olyan nehéz találni Allennél valamivel jobbat.

Igy a drafton hátha elegendő egy picket ellőni az első három kör valamelyikében S/CB-re, és lehet mozogni fel Mariotaért, vagy jöhetnek BPA pickek ami mindig nagyon jó.Eazzy
Azért lesz jó pár S a piacon...
már csak 2 hónap 😊

több mint 10 éve
lassan annyit csúszik hogy letradelni kell 😊Janek
What happened?

Ah látom, a Buccs Winstont preferálja egyelőre. Ahogy hallom a Titans meg Folest. De sok mockban látom Marist a Jetsnél. Eléjük már nem vész bemenni.
Talán a Titans-el Foles + két első kör meg pár töltelék kör lehet elég lenne.

Az én változatom szerint kellene valaki hátra FA-ról, Maxwell, Flowers tűnik vállalhatónak. Safety-t már neccesebb találni, de valakit hoznék aki legalább képes küzdeni a kezdőért, talán nem olyan nehéz találni Allennél valamivel jobbat.

Igy a drafton hátha elegendő egy picket ellőni az első három kör valamelyikében S/CB-re, és lehet mozogni fel Mariotaért, vagy jöhetnek BPA pickek ami mindig nagyon jó.

több mint 10 éve
lassan annyit csúszik hogy letradelni kell 😊

több mint 10 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Ki mit vár a drafton?

1/20: WR Parker,Cooper,White esetleg L Collins SS
2/52: DB : Peters,P.J.Williams, OG:A J Cann,Tomlinson esetleg Hundley
3/84: DB: J Collins , J Tartt G Holimann

4.kör Dline,ILB
4. kör OlineJanek
Én majd akkor nyilatkozom, ha túl leszünk az FA piacon, akkor már látszódni fog, hogy CB, S , WR lesz-e első kettő körben, vagy hogy valóban feltradelünk Mariota-ért.
több mint 10 éve
Ki mit vár a drafton?

1/20: WR Parker,Cooper,White esetleg L Collins SS
2/52: DB : Peters,P.J.Williams, OG:A J Cann,Tomlinson esetleg Hundley
3/84: DB: J Collins , J Tartt G Holimann

4.kör Dline,ILB
4. kör Oline

több mint 10 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Tra Thomas szerint olyan MSII felsőteste, mint egy középiskolásé 😀mustaine
Tra Thomas sajnos azért nyilatkozta ezt, mert 1. alighanem igaza van, 2. ha jól értettem, kirúgtuk az edzői gárdából, amitől nem volt boldog. Sajna egyik se jó hír😕
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Tra Thomas szerint olyan MSII felsőteste, mint egy középiskolásé 😀

több mint 10 éve
hát akkor szívesen....................
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Lehet, hogy Maxwell-t nem tudja megtartani a Hawks:
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/seahawks-reporter-no-way-byron-maxwell-re-signed

több mint 10 éve
Akkor tessék unalmas OFF-SEASON napjaitokra közte a legfontosabb ami éppen MA 10 éve történt még ha nem is pozitív végeredménnyel de mégis csak ott jártunk 😀 Jó szórakozást!!!!

www.youtube.com/user/M0NK3YB0MB3RS101
több mint 10 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
A semleges szurkolóknak szerintem a Colts elleni idegenbeli meccsünk elég izgalmas volt, de az én kedvenceim a Cowboys (idegenben), a Redskins (hazai), és Giants (hazai) voltak.mustaine
Köszi ezzel elleszek, bár most, hogy megláttam az avatrod... beírok az oakland topicba is 😀

több mint 10 éve
Ha mondanotok kéne egy meccset az idei szezonból, amit bármikor újra tudnátok nézni (kivéve a jax elleni 😀 ), melyik lenne az?Giowa
Mindegyik amelyiket megnyertük (kivéve p persze a Jags elleni) 😛 😉

Amúgy ja a Giants nullázást most néztem újra, de nem volt rossz, hogy a végén is verni tudtuk őket. Nem minden évben sikerül 2x nyerni ellenük.

A Colts ellenit a mai napig nem értem, hogyan oldották meg a srácok, Luck még nem volt formában 😀