Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
A semleges szurkolóknak szerintem a Colts elleni idegenbeli meccsünk elég izgalmas volt, de az én kedvenceim a Cowboys (idegenben), a Redskins (hazai), és Giants (hazai) voltak.

több mint 10 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
Ha mondanotok kéne egy meccset az idei szezonból, amit bármikor újra tudnátok nézni (kivéve a jax elleni 😀 ), melyik lenne az?

több mint 10 éve
Stem03 Philadelphia Eagles 135
Én tényleg kezdek belefáradni ebbe a Mariota kérdésbe.. Az én elképzelésem, hogy maradunk ahol vagyunk s egy bevethető játékost hozunk első körben legyen LB, OL vagy WR, DB csak játsszon 😀 s a továbbiakban is. Irányítóink : Foles, RG 3 vagy Locker mint backup s egy Hundley, Petty..

Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kedvenc témátokról írt Galko egy cikket
 optimumscouting.com/draft/mariota-eagles-rationally-evaluating-nfl-draft-possibilities-scenarios.html
ráadásul ő Philly környékén lakikHöri
Nekem ez már marha unalmas téma, ha valamiért ezért várom a draftot, hogy essünk túl rajta, dőljön el valamerre oszt mindenki mehessen dógozni.

De még addig 3 naponta 500 ezzel foglalkozó cikk fog megjelenni itt ott meg amott 😛
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kedvenc témátokról írt Galko egy cikket
 optimumscouting.com/draft/mariota-eagles-rationally-evaluating-nfl-draft-possibilities-scenarios.html
ráadásul ő Philly környékén lakik

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Állítólag érdeklődünk Jake Locker iránt backupnak.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem semmi a srác, reméljük megtaláltuk benne a mi Vinatierinket vagy Gostkowski-nkat.
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Parkey Giants ellen viselt cipője megy Cantonba, mint a legtöbb pontot szerző újonc

www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Parkeys-Cleats-Are-Hall-Of-Fame-Bound/f7196721-913e-4a74-a33f-f6e5e25a48d9

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Pontosan.
Dallasban sem aggodnak pedig ott nehezebb a dolog.
Kozben Maclin ugynöke mar dolgozik ...
Raiderst emlegetik de veluk fog minden FA zsarolni 😊

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
James Casey 4 milkat visz el capből pl idén. Dead nélkül kibaszható. Nem látom értelmét ennyi pénzért itt tartani.

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Én nem fogom figyelembe venni a lóvé kérdést. Vannak erre hatezerszer kvalifikáltabbak a csapatban, majd megoldják. Egyébként minden logikát nélkülöz az, hogy van 14 millánk, és kell még egy teljes sec, meg 3 ember visszaigazolása és az nem fér bele....gondolkodjunk már, nem plusz 7 ember lesz, hanem 7 másik helyett, csak hogy példaképpen. Lehet h többet kell kicsit fizetni, de az erós túlzás, hogy nehéz a helyzetünk. 53 ember helyett 53 embert kell fizetni.

Van ott cap space ne fossatok, simán tudunk komooly milliókat spórolni még pluszba. De mondom, ezt megoldják majd ott. Eddig se nagyon volt sha gondunk a cappel.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Tra Thomas will no longer be an assistant with the team..
több mint 10 éve
Azért én örülök h Kelly a HC s nem Saban :p
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Az szép, még egy ember jött az Alabamából, ezúttal Joe Pannunzio, aki 2011 óta a "director of football operations" pozíciót töltötte be a Bamánál (tehát kvázi GM-ként funkcionált Saban mellett hasonló hierarchiában, mint itt), tehát két bajnoki cím részese volt. Előtte a Miami Hurricanes-nél és a Murray State-nél edzősködött.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
3 ój fiatal edző érkezett a csapathoz, leginkább tanuló pozíciókba.  www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Kelly-Rounds-Out-Coaching-Staff/334b21af-4253-4471-9223-7a6106411413
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Cw cut, shady struktural es cole paycutJanek
Shady jelezte hogy nem megy bele. Már nem tudom hol olvastam de volt egy cikk róla. Cole pedig azt mondta akkor inkább visszavonul. Cary meg sima cut ez egyértelmű.Shawn84
Egész pontosan Shady belemenne egy átalakított szerződésbe, de a paycutba nem. Colenál az van, hogy ha nincs rá szükség akkor inkább visszavonulna, de sztem a rutinjára igenis szükség van. (sztem bele menne egy átalakított szerződésbe, hogy tovább játszhasson)
Cary Williams cut nem tudom mennyi dead moneyval járna...így ez sztem nem a legjobb megoldás. Illetve látom benne a jó játékost (tipikus Chung eset...ha lépne tuti jól menne máshol ...de mivel új DB coach van így átgondolnám az új szerződés lehetőségét nála).Greengo
1,666,667 $ a dead cut esetén.Shawn84
Na az még bele is férne, de úgy érzem 2 kezdő CB-t és egy kezdő S-t nehéz lenne találni (illetve megfizetni), így nála gondolkodnék egy átstrukturáláson.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Shady jelezte hogy nem megy bele. Már nem tudom hol olvastam de volt egy cikk róla. Cole pedig azt mondta akkor inkább visszavonul. Cary meg sima cut ez egyértelmű.Shawn84
Egész pontosan Shady belemenne egy átalakított szerződésbe, de a paycutba nem. Colenál az van, hogy ha nincs rá szükség akkor inkább visszavonulna, de sztem a rutinjára igenis szükség van. (sztem bele menne egy átalakított szerződésbe, hogy tovább játszhasson)
Cary Williams cut nem tudom mennyi dead moneyval járna...így ez sztem nem a legjobb megoldás. Illetve látom benne a jó játékost (tipikus Chung eset...ha lépne tuti jól menne máshol ...de mivel új DB coach van így átgondolnám az új szerződés lehetőségét nála).Greengo
1,666,667 $ a dead cut esetén.
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Cary Williams cut nem tudom mennyi dead moneyval járna...így ez sztem nem a legjobb megoldás. Illetve látom benne a jó játékost (tipikus Chung eset...ha lépne tuti jól menne máshol ...de mivel új DB coach van így átgondolnám az új szerződés lehetőségét nála).

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Shady csak a paycutba nem megy bele, átstrukturálásról még lehet szó:
 www.bleedinggreennation.com/2015/1/29/7947879/lesean-mccoy-contract-eagles-pay-cut-restructure-guaranteed-money

McCoy is aware he might need to restructure his contract. But, to no surprise, he has no interest in taking a straight pay cut.

"I know how hard it is to keep a team together and I want to be part of this team. But I don't want to take less money. I want to figure a way to make it happen [where] we're all together."

több mint 10 éve
Sok nem kell

több mint 10 éve
Graham ha marad akkor sajnos cole nyugdijba mehet.
Shady kemenyebb dioJanek
2 éve azt hittem ilyenkor már csak az utolsó láncszemeket fogjuk keresni. Erre a fél csapat lelép, visszavonul sérült vagy drága. Van aki még szar is 😀 Most elkezdeni újra építkezni nem annyira tetszene. De úgy látom nem nagyon van más lehetőség. Az öregek lassan lelépnek, a sztárok túl drágák. Bár ilyn Caseyk a szép fizujukkal mehetnének.
több mint 10 éve
Graham ha marad akkor sajnos cole nyugdijba mehet.
Shady kemenyebb dio

több mint 10 éve
Shady jelezte hogy nem megy bele. Már nem tudom hol olvastam de volt egy cikk róla. Cole pedig azt mondta akkor inkább visszavonul. Cary meg sima cut ez egyértelmű.
több mint 10 éve
Cw cut, shady struktural es cole paycut

több mint 10 éve
Azt azért nézzük meg hogy jelenleg 14,7 milliónk van a cap alatt. Az emeléssel egy 10essel jobb. Tehát nagyságrendileg 25 millioból kéne Maclint, Grahamet visszaigazolni. Két kezdő CB-t hozni, egy kezdő safetyt, és az LB sorba se ártana némi erősítés tekintve hogy Ryans ACL és utolsó éve jön. Cole 11 milliót kóstál és utolsó éves szerződése van. Cary 8,2 , Shady 12. Azért nem gyenge meló kell most ahhoz hogy ezt valamilyen szinten megvalósítsuk. Mert jó CB vagy safety nem jön apróért. És látjuk hogy a szarok se olcsók.

Amúgy a drafton szvsz nem lesz valami jó a DB class. Én inkább a jövő évit várom jobban. persze ettől még lehet, hogy simán beválik a nagy részük.
Amúgy Graham szerződése érdekes, mert eaglescap és spotrac szerint még van egy éve 3,2 millával, de több helyen meg írták hogy lejárt neki. Most akkor nemtrom vele mi van.