Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 658 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha fel akartok jönni Mariotáért, tradeljetek velünk inkább, a Titans és a Raiders helyett. 😀😀
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én azon gondolkodtam, ha esetleg a Bucks be húzná Wintsont, hogy esetleg a Titansnak megtetszik Petty és úgy vannak vele, be tudnák húzni 1/20-n, és akkor mi 1/2-t oda adhatnánk mondjuk az 1/20-t, 3/20-t 4/20-t és mondjuk jövő évi 2. 3. kört vagy 1. és 2.-t. Ennyit szerintem simán érne Mariota. S akkor jöhetne egy jó kis TC battle Foles és közte, S mondjuk ha esetleg! Foles nyerne, és jól megy az idényben neki, és Mariota is jól halad a tanulással, akkor esetleg eljátsszuk azt, mint a SF Alexel és Kaep-l. Annyi a különbség, hogy nekünk többe kerülne Mariota, aki viszont szerintem !! (nem értek hozzá úgy mondom) jobb mint Kaep. Na de ez messzire vezet és nincs is realitása, csak a játék kedvéért 😀.
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Számunkra sajnos érkezett a mock draftok és a draftjátékok ideje, így én is bátorkodtam egyet összehozni.

Round 1 Pick 4 (OAK): Marcus Mariota, QB, Oregon (A)
1/20-at, 2/20-at, 2016-os, és 2017-es első kört adtam az 1/4-ért. Ideális esetben (mondjuk a TB-hez, vagy a Jetshez) be lehetne játszani mondjuk az egyik első kör helyett Folest, de a játékban sajnos csak picket enged tradelni.

Round 3 Pick 20: Doran Grant, CB, Ohio State (B+)
Gyors corner. Mindenképp akartam a posztra húzni, és ő volt a legjobb a még bentmaradtak közül.

Round 4 Pick 14: Cedric Ogbuehi, OT, Texas A&M (A-)
Atletikus, erős tackle, néhány évig csere, Peters visszavonulása után akár a kezdőbe is beférne.

Round 4 Pick 20: Lorenzo Mauldin, OLB, Louisville (A)
Csak mert Louisville OLB 😀 😀 😀 A nem oly régi szép emlékek miatt

Round 5 Pick 20: Stefon Diggs, WR, Maryland (A-)
Az új QB-nak jó célpontok kellenek, Diggs pedig jó deep threat lehet | ne, ha a szerencsétlen nem lenne üvegből |

Round 6 Pick 20: Hayes Pullard, ILB, Southern California (B)
Az isteni Casey Matthewsnak lejár a szerződése, így elkél a depth. Pullard elég teszetosza módon játszik, inkább megvárja az embert, minthogy keményen odalépne, de CM-hez képest még ez is előrelépés. Ráadásul Pac12 játékos, azokat meg Kelly úgyis imádja.

Round 7 Pick 20: Taylor Heinicke, QB, Old Dominion (F)
Nem hiába interjúzta Kelly, Foles távozásával kell egy csereirányító. (Aki nem Barkley)

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Épp ideje lenne jövőre ismételni 😀

www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Didinger-Ten-Years-Ago-A-Glorious-Win/16578cb2-7efe-4ca2-85ab-d0f96668e51a
több mint 10 éve
Van egy snooker játékosunk is :p Sok sikert!
Már csak GM kell. Közben Gamble vissza 49rs.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Ryan Day az új QB coach. A Boston College-től érkezik, 2007 óta dolgozott ott, egy év megszakítással a Temple-nél. Chip Kelly irányítója volt a New Hampshire-nél.baggio
Jó kinevezésnek tartod? Mit érdemes tudni róla?Hulkeinstein
Kelly-nél nevelkedett és nagy haverok, tehát ő is tipikusan az az edző lett, aki a körülményekhez alkalmazkodik és nem fordítva. Addazio-val a Temple-nél és a BC-nél 2014-ig a run heavy-t nyomatták, majd a dual-threat QB Tyler Murphy érkezésével átváltottak a optionre.... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Ryan Day az új QB coach. A Boston College-től érkezik, 2007 óta dolgozott ott, egy év megszakítással a Temple-nél. Chip Kelly irányítója volt a New Hampshire-nél.baggio
Jó kinevezésnek tartod? Mit érdemes tudni róla?
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Ryan Day az új QB coach. A Boston College-től érkezik, 2007 óta dolgozott ott, egy év megszakítással a Temple-nél. Chip Kelly irányítója volt a New Hampshire-nél.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
 www.bleedinggreennation.com/2015/1/22/7871531/eagles-2014-nfl-draft-review-picks-rookies-expectations-perform
több mint 10 éve
Ez ám asz elkötelezettség 😀:

www.bleedinggreennation.com/2015/1/22/7872445/jeremy-maclin-refuses-to-cut-his-hair-until-he-gets-a-new-contract
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Legújabban Hundley-t emlegetik. Lehet tévedek de nekem ő Geno 2.0 nem feltétlen örülnék neki. Akkor inkább Petty.dande
Geno jobb volt 😀
több mint 10 éve
Legújabban Hundley-t emlegetik. Lehet tévedek de nekem ő Geno 2.0 nem feltétlen örülnék neki. Akkor inkább Petty.
több mint 10 éve
Kempski az ILB posztról, FA-król.  www.phillyvoice.com/eagles-offseason-positional-previews-ilb/

A cikk alján a többi poszthoz is található link.
több mint 10 éve
Tovább folytatódnak a beszélgetések.

Penn State LB Mike Hull and DE Deion Barnes have each met with the #Eagles here at the Senior Bowl.

Ohio State WR Devin Smith and USC CB Josh Shaw have also met with the #Eagles.
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Egyébként Mariota megszerzése, már csak a lehetősége is kb olyan történés lenne, mint ahogy a Hawksnak bejött a fake punt TD-re!, bejött a 2 pontos, a GB játékos az OK-nél elejtette a labdát, és még a Coin Toss is az övék lett 😛 (mielőtt félre értenek ezzel egy percig nem a Hawks győzelmét és jogát vitatom, csak ennél jobban nincs mi illusztrálja ezzel kapcsolatban a helyzetünket 😉 )dande
Arról nem is beszélve, hogy dupla esélyünk lenne egy fr QB-ra, ha Foles mellé jönne, valamelyik csak jó lenne már 😀
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Egyébként anno csak volt valami igazam, hogy Todd Bowlest védtem amikor átvette a védelmet Castillotól. Igenis jó volt, kár, hogy nem nálunk maradt. Most már el is jutott a Jets élére.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Egyébként Mariota megszerzése, már csak a lehetősége is kb olyan történés lenne, mint ahogy a Hawksnak bejött a fake punt TD-re!, bejött a 2 pontos, a GB játékos az OK-nél elejtette a labdát, és még a Coin Toss is az övék lett 😛 (mielőtt félre értenek ezzel egy percig nem a Hawks győzelmét és jogát vitatom, csak ennél jobban nincs mi illusztrálja ezzel kapcsolatban a helyzetünket 😉 )
több mint 10 éve
Bucky Brooks mockja szerint a 18. helyen viszi majd Mariotát Reid 😊

www.nfl.com/draft/2015/mock-drafts/bucky-brooks/215607

Elég esélytelennek tűnik, hogy annyit csússzonkarmigran
Na azt nem fogjuk hagyni ha addig csúsznak, de nem fog.....
több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Bucky Brooks mockja szerint a 18. helyen viszi majd Mariotát Reid 😊

https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/ky53xezra6dn5bvv9vvd
Bucky Brooks Stats, News and Video - DB | NFL.com
Latest on DB Bucky Brooks including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

Elég esélytelennek tűnik, hogy annyit csússzon
több mint 10 éve
 www.bleedinggreennation.com/2015/1/20/7862855/senior-bowl-2015-eagles-interview-denzel-perryman-kurtis-drummond-defensive-backs
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Kezdődik a komolyság: Utah CB/S Eric Rowe has a meeting scheduled with Chip Kelly and Bill Davis.Shawn84
És itt van még egy: MSU S Kurtis Drummond also scheduled to meet with the Eagles tonight.

több mint 10 éve
metaxa17 Green Bay Packers 306
A jelentések szerint nem riadnánk vissza egy feltradetől Mariotáért.

profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/20/report-chip-kelly-already-plotting-to-move-up-for-marcus-mariota/

Imádnám, ha sikerülne megszerezni, komolyanmustaine
Nagy húzás lenne az biztos. 😊 Reméljük nem RGIII effektus sül ki a dologból.
több mint 10 éve
Kezdődik a komolyság: Utah CB/S Eric Rowe has a meeting scheduled with Chip Kelly and Bill Davis.
több mint 10 éve
Még lesz egy pár ilyen cikk a témában 😛

Nagyon kíváncsi vagyok ki lesz az új QB coach. Eddig tetszenek a Coach mozgások, Undlinnak egyre jobban örvendek, most mát tényleg csak a GM-t kéne még megtalálni.
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
 www.bleedinggreennation.com/2015/1/20/7857065/eagles-trade-marcus-mariota-2015-nfl-draft-try-report

Meg egy cikk a temaban