Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha fel akartok jönni Mariotáért, tradeljetek velünk inkább, a Titans és a Raiders helyett. 😀😀
több mint 10 éve
Én azon gondolkodtam, ha esetleg a Bucks be húzná Wintsont, hogy esetleg a Titansnak megtetszik Petty és úgy vannak vele, be tudnák húzni 1/20-n, és akkor mi 1/2-t oda adhatnánk mondjuk az 1/20-t, 3/20-t 4/20-t és mondjuk jövő évi 2. 3. kört vagy 1. és 2.-t. Ennyit szerintem simán érne Mariota. S akkor jöhetne egy jó kis TC battle Foles és közte, S mondjuk ha esetleg! Foles nyerne, és jól megy az idényben neki, és Mariota is jól halad a tanulással, akkor esetleg eljátsszuk azt, mint a SF Alexel és Kaep-l. Annyi a különbség, hogy nekünk többe kerülne Mariota, aki viszont szerintem !! (nem értek hozzá úgy mondom) jobb mint Kaep. Na de ez messzire vezet és nincs is realitása, csak a játék kedvéért 😀.
több mint 10 éve
Számunkra sajnos érkezett a mock draftok és a draftjátékok ideje, így én is bátorkodtam egyet összehozni. Round 1 Pick 4 (OAK): Marcus Mariota, QB, Oregon (A)
1/20-at, 2/20-at, 2016-os, és 2017-es első kört adtam az 1/4-ért. Ideális esetben (mondjuk a TB-hez, vagy a Jetshez) be lehetne játszani mondjuk az egyik első kör helyett Folest, de a játékban sajnos csak picket enged tradelni.
Round 3 Pick 20: Doran Grant, CB, Ohio State (B+)
Gyors corner. Mindenképp akartam a posztra húzni, és ő volt a legjobb a még bentmaradtak közül.
Round 4 Pick 14: Cedric Ogbuehi, OT, Texas A&M (A-)
Atletikus, erős tackle, néhány évig csere, Peters visszavonulása után akár a kezdőbe is beférne.
Round 4 Pick 20: Lorenzo Mauldin, OLB, Louisville (A)
Csak mert Louisville OLB 😀 😀 😀 A nem oly régi szép emlékek miatt
Round 5 Pick 20: Stefon Diggs, WR, Maryland (A-)
Az új QB-nak jó célpontok kellenek, Diggs pedig jó deep threat lehet | ne, ha a szerencsétlen nem lenne üvegből |
Round 6 Pick 20: Hayes Pullard, ILB, Southern California (B)
Az isteni Casey Matthewsnak lejár a szerződése, így elkél a depth. Pullard elég teszetosza módon játszik, inkább megvárja az embert, minthogy keményen odalépne, de CM-hez képest még ez is előrelépés. Ráadásul Pac12 játékos, azokat meg Kelly úgyis imádja.
Round 7 Pick 20: Taylor Heinicke, QB, Old Dominion (F)
Nem hiába interjúzta Kelly, Foles távozásával kell egy csereirányító. (Aki nem Barkley)
több mint 10 éve
Épp ideje lenne jövőre ismételni 😀www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Didinger-Ten-Years-Ago-A-Glorious-Win/16578cb2-7efe-4ca2-85ab-d0f96668e51a
több mint 10 éve
Van egy snooker játékosunk is :p Sok sikert!Már csak GM kell. Közben Gamble vissza 49rs.
több mint 10 éve
Kelly-nél nevelkedett és nagy haverok, tehát ő is tipikusan az az edző lett, aki a körülményekhez alkalmazkodik és nem fordítva. Addazio-val a Temple-nél és a BC-nél 2014-ig a run heavy-t nyomatták, majd a dual-threat QB Tyler Murphy érkezésével átváltottak a optionre.... 😊Ryan Day az új QB coach. A Boston College-től érkezik, 2007 óta dolgozott ott, egy év megszakítással a Temple-nél. Chip Kelly irányítója volt a New Hampshire-nél.baggioJó kinevezésnek tartod? Mit érdemes tudni róla?Hulkeinstein

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ryan Day az új QB coach. A Boston College-től érkezik, 2007 óta dolgozott ott, egy év megszakítással a Temple-nél. Chip Kelly irányítója volt a New Hampshire-nél.baggioJó kinevezésnek tartod? Mit érdemes tudni róla?
több mint 10 éve
Ryan Day az új QB coach. A Boston College-től érkezik, 2007 óta dolgozott ott, egy év megszakítással a Temple-nél. Chip Kelly irányítója volt a New Hampshire-nél.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ez ám asz elkötelezettség 😀:www.bleedinggreennation.com/2015/1/22/7872445/jeremy-maclin-refuses-to-cut-his-hair-until-he-gets-a-new-contract
több mint 10 éve
Legújabban Hundley-t emlegetik. Lehet tévedek de nekem ő Geno 2.0 nem feltétlen örülnék neki. Akkor inkább Petty.dandeGeno jobb volt 😀
több mint 10 éve
Legújabban Hundley-t emlegetik. Lehet tévedek de nekem ő Geno 2.0 nem feltétlen örülnék neki. Akkor inkább Petty.
több mint 10 éve
Kempski az ILB posztról, FA-król. www.phillyvoice.com/eagles-offseason-positional-previews-ilb/A cikk alján a többi poszthoz is található link.
több mint 10 éve
Tovább folytatódnak a beszélgetések.Penn State LB Mike Hull and DE Deion Barnes have each met with the #Eagles here at the Senior Bowl.
Ohio State WR Devin Smith and USC CB Josh Shaw have also met with the #Eagles.
több mint 10 éve
Egyébként Mariota megszerzése, már csak a lehetősége is kb olyan történés lenne, mint ahogy a Hawksnak bejött a fake punt TD-re!, bejött a 2 pontos, a GB játékos az OK-nél elejtette a labdát, és még a Coin Toss is az övék lett 😛 (mielőtt félre értenek ezzel egy percig nem a Hawks győzelmét és jogát vitatom, csak ennél jobban nincs mi illusztrálja ezzel kapcsolatban a helyzetünket 😉 )dandeArról nem is beszélve, hogy dupla esélyünk lenne egy fr QB-ra, ha Foles mellé jönne, valamelyik csak jó lenne már 😀
több mint 10 éve
Egyébként anno csak volt valami igazam, hogy Todd Bowlest védtem amikor átvette a védelmet Castillotól. Igenis jó volt, kár, hogy nem nálunk maradt. Most már el is jutott a Jets élére.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Egyébként Mariota megszerzése, már csak a lehetősége is kb olyan történés lenne, mint ahogy a Hawksnak bejött a fake punt TD-re!, bejött a 2 pontos, a GB játékos az OK-nél elejtette a labdát, és még a Coin Toss is az övék lett 😛 (mielőtt félre értenek ezzel egy percig nem a Hawks győzelmét és jogát vitatom, csak ennél jobban nincs mi illusztrálja ezzel kapcsolatban a helyzetünket 😉 )
több mint 10 éve
Bucky Brooks mockja szerint a 18. helyen viszi majd Mariotát Reid 😊Na azt nem fogjuk hagyni ha addig csúsznak, de nem fog.....
www.nfl.com/draft/2015/mock-drafts/bucky-brooks/215607
Elég esélytelennek tűnik, hogy annyit csússzonkarmigran
több mint 10 éve
Bucky Brooks mockja szerint a 18. helyen viszi majd Mariotát Reid 😊Elég esélytelennek tűnik, hogy annyit csússzon
több mint 10 éve
Kezdődik a komolyság: Utah CB/S Eric Rowe has a meeting scheduled with Chip Kelly and Bill Davis.Shawn84És itt van még egy: MSU S Kurtis Drummond also scheduled to meet with the Eagles tonight.
több mint 10 éve
A jelentések szerint nem riadnánk vissza egy feltradetől Mariotáért.Nagy húzás lenne az biztos. 😊 Reméljük nem RGIII effektus sül ki a dologból.
profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/20/report-chip-kelly-already-plotting-to-move-up-for-marcus-mariota/
Imádnám, ha sikerülne megszerezni, komolyanmustaine
több mint 10 éve
Kezdődik a komolyság: Utah CB/S Eric Rowe has a meeting scheduled with Chip Kelly and Bill Davis.
több mint 10 éve
Még lesz egy pár ilyen cikk a témában 😛Nagyon kíváncsi vagyok ki lesz az új QB coach. Eddig tetszenek a Coach mozgások, Undlinnak egyre jobban örvendek, most mát tényleg csak a GM-t kéne még megtalálni.
több mint 10 éve
www.bleedinggreennation.com/2015/1/20/7857065/eagles-trade-marcus-mariota-2015-nfl-draft-try-reportMeg egy cikk a temaban