Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Írtam én ilyet? Én azt kérdeztem hogy szerintetek hova fejlődhet. Szerintem ezt írtam.Az elmúlt szezon meccseiből kiindulva azt mondod, hogy ez az offense már nem tud nagyon hova fejlődni? Tényleg?baggioMég mindig ott tartunk, hogy a szezonra vonatkozó yardátlag statisztikája hivatkozás pont? C'mon... Nézz bele ebbe a cikkbe inkább, mely a Seattle elleni mérkőzés előtt íródott (felhívom a figyelmed az utolsó bekezdésre), Sanchez helyére meg képzeld oda MariotátValahol el kell kezdeni nem? Valahonnan viszonyítani kell hogy mégis hova fejlődhetünk.Shawn84
www.phillymag.com/birds247/2014/12/03/22-option-football-sanchez/baggio
több mint 11 éve
Itt Baggio szerintem félreértettél valamit, sztem ezt egy szóval sem állította 😀
több mint 11 éve
Az elmúlt szezon meccseiből kiindulva azt mondod, hogy ez az offense már nem tud nagyon hova fejlődni? Tényleg?Még mindig ott tartunk, hogy a szezonra vonatkozó yardátlag statisztikája hivatkozás pont? C'mon... Nézz bele ebbe a cikkbe inkább, mely a Seattle elleni mérkőzés előtt íródott (felhívom a figyelmed az utolsó bekezdésre), Sanchez helyére meg képzeld oda MariotátValahol el kell kezdeni nem? Valahonnan viszonyítani kell hogy mégis hova fejlődhetünk.Shawn84

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Akkor vegyük ide az edzőét is mert tavaly nagyon sok nagyon rossz döntése volt Kellynek kritikus szituációkban is. Nem csak a QB-n múlik.Én konkrétan nem a számok megduplázását várnám, meg szerintem senki sem. Eddig sem az volt a probléma, hogy nem produkáltunk számokat, hanem, hogy kritikus meccsszituációkból többnyire rosszul jöttünk ki. Nem a számok drasztikus növelésén van itt a hangsúly, hanem az irányító döntéshozatali képességén. (meg a nem mellékes atletikusságán, ami Foles-nak nincs meg)HighlanderOké. Első kérdés kis fantasy.Asszem egy darabig nem jövök. Már a plafonon is Marioták lógnak. nem volt bajom vele igaz nem is kedveltem, de most már okádnom kell tőle is meg Kellytől is lassan pedig még egyik se csinált semmit a dolog érdekében.Shawn84Ne hagyd, hogy a média befolyásoljon 😊 Ahogy te is írtad, lehet, hogy az égvilágon semmi valóságalapja az egésznek. Én mindig szívesen olvasom a véleményedet, még akkor is, ha esetleg ellenkezik az álláspontunk. Szóval maradj, és írj, mert mi örülünk neki 😊
A csapatot pedig ne temessük már, 1 hét múlva kezdődik az FA, ki tudja hogy fog kinézni a keret 10 nap múlva 😊Hulkeinstein
Tegyük fel hogy Mariotát elhozza a csapat. Tegyük fel hogy Maclin marad. Mit gondlsz hova fog fejlődni az O# és ez mire lehet elég összességében?
396yrd/gm, 29,6 pts/gm ez a tavalyi statisztika. Mi az amit ti vártok Mariota érkezésétől. Mert gondolom azt nem, hogy úgy alázunk mint az Oregon az egyetemen.Shawn84
több mint 11 éve
Még mindig ott tartunk, hogy a szezonra vonatkozó yardátlag statisztikája hivatkozás pont? C'mon... Nézz bele ebbe a cikkbe inkább, mely a Seattle elleni mérkőzés előtt íródott (felhívom a figyelmed az utolsó bekezdésre), Sanchez helyére meg képzeld oda MariotátValahol el kell kezdeni nem? Valahonnan viszonyítani kell hogy mégis hova fejlődhetünk. Ismerem a rendszert, láttam Mariotát tudom hogy miben lehet más vagy jobb ez az egész. csak azt nem tudom hogy a végelszámolásnál ez mennyiben fog számítani majd. Én oldschool vagyok, nálam még mindig a D# nyeri a bajnokságot, ezért is kardoskodom elsősorban amellett hogy az legyen az elsődleges prioritás.
több mint 11 éve
Én konkrétan nem a számok megduplázását várnám, meg szerintem senki sem. Eddig sem az volt a probléma, hogy nem produkáltunk számokat, hanem, hogy kritikus meccsszituációkból többnyire rosszul jöttünk ki. Nem a számok drasztikus növelésén van itt a hangsúly, hanem az irányító döntéshozatali képességén. (meg a nem mellékes atletikusságán, ami Foles-nak nincs meg)Oké. Első kérdés kis fantasy.Asszem egy darabig nem jövök. Már a plafonon is Marioták lógnak. nem volt bajom vele igaz nem is kedveltem, de most már okádnom kell tőle is meg Kellytől is lassan pedig még egyik se csinált semmit a dolog érdekében.Shawn84Ne hagyd, hogy a média befolyásoljon 😊 Ahogy te is írtad, lehet, hogy az égvilágon semmi valóságalapja az egésznek. Én mindig szívesen olvasom a véleményedet, még akkor is, ha esetleg ellenkezik az álláspontunk. Szóval maradj, és írj, mert mi örülünk neki 😊
A csapatot pedig ne temessük már, 1 hét múlva kezdődik az FA, ki tudja hogy fog kinézni a keret 10 nap múlva 😊Hulkeinstein
Tegyük fel hogy Mariotát elhozza a csapat. Tegyük fel hogy Maclin marad. Mit gondlsz hova fog fejlődni az O# és ez mire lehet elég összességében?
396yrd/gm, 29,6 pts/gm ez a tavalyi statisztika. Mi az amit ti vártok Mariota érkezésétől. Mert gondolom azt nem, hogy úgy alázunk mint az Oregon az egyetemen.Shawn84
több mint 11 éve
Még mindig ott tartunk, hogy a szezonra vonatkozó yardátlag statisztikája hivatkozási pont? C'mon... Nézz bele ebbe a cikkbe inkább, mely a Seattle elleni mérkőzés előtt íródott (felhívom a figyelmed az utolsó bekezdésre), Sanchez helyére meg képzeld oda Mariotátwww.phillymag.com/birds247/2014/12/03/22-option-football-sanchez/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Minden számot megdupláz. 😛StezHa győzelmeket megduplázza, nekem az is elég (1 győzelemmel kevesebb) 😛
Amúgy várható volt a hiszti, ami akkor is lesz ha feltérdelünk érte, ha meg nem, és jól megy neki, nekünk meg kevésbé, akkor azért 😀
Az O-val nem lesz baj továbbra sem szerintem, ha Foles az irányító még akkor sem(ki ne tiltassatok :p), az O falat kell rendben tartani (bár lehetetlen de Todd mester nélkül is 😉), a védelem hátsó részét kell rendbe rakni, és az LB-sor DL tartsa a szintet vagy még növelje is.
Ez mind csupa apróság 😀
több mint 11 éve
Oké. Első kérdés kis fantasy.Asszem egy darabig nem jövök. Már a plafonon is Marioták lógnak. nem volt bajom vele igaz nem is kedveltem, de most már okádnom kell tőle is meg Kellytől is lassan pedig még egyik se csinált semmit a dolog érdekében.Shawn84Ne hagyd, hogy a média befolyásoljon 😊 Ahogy te is írtad, lehet, hogy az égvilágon semmi valóságalapja az egésznek. Én mindig szívesen olvasom a véleményedet, még akkor is, ha esetleg ellenkezik az álláspontunk. Szóval maradj, és írj, mert mi örülünk neki 😊
396yrd/gm, 29,6 pts/gm ez a tavalyi statisztika. Mi az amit ti vártok Mariota érkezésétől. Mert gondolom azt nem, hogy úgy alázunk mint az Oregon az egyetemen.
több mint 11 éve
Tudtommal az NFL-t (is) azért nézik az emberek, hogy szórakozásukat leljék benne, részedése pedig egyikünknek sincs egyik csapatban sem, hogy különösebben aggódni kellene a rossz szezonok miatt (na nem mintha az esetben nem lenne ugyanúgy jövedelmező vállalkozás egy ilyen csapatot üzemeltetni). Tehát ez az előre aggodalmaskodás számomra olyan szinten értelmezhetetlen, hogy szavakban nem vagyok képes kifejezni, komolyan mintha egy esetleges Mariotával való felsülés az Eagles NFL-ből való kipenderítését eredményezhetné... (raktak ki már amúgy philadelphiai csapatot gyengélkedés miatt a konferenciájukból, egy szinten lejjebb) 😊Mire?Amadeus91hehe, mondtam hogy oruljunk ha megusszuk nickel meg 2 elso korrel 😀 😀a hír minden bizonnyal kacsa, de kb. ennyibe kerülne felmozogni az 1/1-re, nem sokkal kevesebb
de ennyit nem hiszem hogy ér Mariota. Legalábbis szerintem nem.ano92
pfú de jó lennebaggio

---
több mint 11 éve
Asszem egy darabig nem jövök. Már a plafonon is Marioták lógnak. nem volt bajom vele igaz nem is kedveltem, de most már okádnom kell tőle is meg Kellytől is lassan pedig még egyik se csinált semmit a dolog érdekében.Shawn84Ne hagyd, hogy a média befolyásoljon 😊 Ahogy te is írtad, lehet, hogy az égvilágon semmi valóságalapja az egésznek. Én mindig szívesen olvasom a véleményedet, még akkor is, ha esetleg ellenkezik az álláspontunk. Szóval maradj, és írj, mert mi örülünk neki 😊
A csapatot pedig ne temessük már, 1 hét múlva kezdődik az FA, ki tudja hogy fog kinézni a keret 10 nap múlva 😊
több mint 11 éve
Mire?hehe, mondtam hogy oruljunk ha megusszuk nickel meg 2 elso korrel 😀 😀a hír minden bizonnyal kacsa, de kb. ennyibe kerülne felmozogni az 1/1-re, nem sokkal kevesebb
pfú de jó lennebaggio
több mint 11 éve
Asszem egy darabig nem jövök. Már a plafonon is Marioták lógnak. nem volt bajom vele igaz nem is kedveltem, de most már okádnom kell tőle is meg Kellytől is lassan pedig még egyik se csinált semmit a dolog érdekében.
több mint 11 éve
hehe, mondtam hogy oruljunk ha megusszuk nickel meg 2 elso korrel 😀 😀a hír minden bizonnyal kacsa, de kb. ennyibe kerülne felmozogni az 1/1-re, nem sokkal kevesebb
pfú de jó lenne

---
több mint 11 éve
A Cap pedig 143 milla valamivel felette.Nagyon várom már a Maclin szerződést.
Akkor viszont lehet, hogy Cole vagy Graham megy, ha Jones jön....
több mint 11 éve
Hoppá! Brad Jones jön vizitre hozzánk.
több mint 11 éve
Ezt akartam én is írni, csak ezek szerint nem jött át 😀Mint ahogy nekünk is felesleges felmenni 1/1-ig.hehe, mondtam hogy oruljunk ha megusszuk nickel meg 2 elso korrel 😀 😀Teljesen más dolog feltradelni az 1/1-re, és az 1/5-re...
Nem hiszem, hogy a Bucs lemondana WInstonról Foles-ért.Hulkeinstein
A fenti hír nettó baromság egy szavát sem hiszem el. 😊Greengo
több mint 11 éve
Mint ahogy nekünk is felesleges felmenni 1/1-ig.hehe, mondtam hogy oruljunk ha megusszuk nickel meg 2 elso korrel 😀 😀Teljesen más dolog feltradelni az 1/1-re, és az 1/5-re...
Nem hiszem, hogy a Bucs lemondana WInstonról Foles-ért.Hulkeinstein
A fenti hír nettó baromság egy szavát sem hiszem el. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Közben egyébként Josh Norris azt bizonygatja a twitteren, hogy ő is feltradelne Mariotáért, ha Chip helyében lenne. Tökéletesen perfect fit lenne a játékunkba, és a felvételei is azt mutatják, hogy fantasztikus QB lehet belőle.
több mint 11 éve
Ez tuti kacsa ennyit nem ér. Akkor szerintem egy rossz mozdulat Kelly részéről s az öltözőt is elvesztette, ami lehet már így is necces lesz ha újra találkozik a csapat
több mint 11 éve
hehe, mondtam hogy oruljunk ha megusszuk nickel meg 2 elso korrel 😀 😀Teljesen más dolog feltradelni az 1/1-re, és az 1/5-re...
Nem hiszem, hogy a Bucs lemondana WInstonról Foles-ért.
több mint 11 éve
Durva.AzÍgülsz engem akar kopírozni.
több mint 11 éve
hehe, mondtam hogy oruljunk ha megusszuk nickel meg 2 elso korrel 😀 😀de ennyit nem hiszem hogy ér Mariota. Legalábbis szerintem nem.
több mint 11 éve
A hétvégén felmerült egy olyan pletyka több forrásból is, miszerint az Eagles az 1/1-es picket veszi célba Mariotáért. Az ellenérték, amit a Buccaneersnek fizenének az Nick Foles, Lesean McCoy és három első körös választási jog lenne.Hát ez nagyobb lehúzás lenne mint Kolbásznál a Cards.
Fűzővel kifelé!Borbinho