Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
A jelentések szerint nem riadnánk vissza egy feltradetől Mariotáért.profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/20/report-chip-kelly-already-plotting-to-move-up-for-marcus-mariota/
Imádnám, ha sikerülne megszerezni, komolyan
több mint 10 éve
Hát nem tudom, szerintem Foles nem örül ennek. Már a 4. QB coach-csal dolgozik így majd, nincs meg a kontinuitás, és kérdés így mennyire tud fejlődni, ha mindig jön egy új edző, aki mást mond neki.
több mint 10 éve
Éééértem😊 A kor tényezővel nem számoltam.Williams 71 éves, aki lassan már nyugdíjas lesz, Peelle meg egy fiatal és tehetséges pozíciós edző, aki már 2 éve van a csapatnál. Gondolom Peelle jó munkát végez, és nem szeretné a csapat elveszíteni, így előléptetés kellett neki. Williamsnek meg jó nyugdíjas állás lesz a scouting, nem hiszem, hogy ő 20 év philadelphiai edzősködés után már máshova szeretne menni (de ha valahol szeretne mégis pozíciós edző lenni, mehetne szabadon).BleedingGreenEksön van:Nem igazán értem ezt a döntést. Mármint a secondary ótvar volt, odáig oké, mindenképpen váltani kellett, de a tight endekkel nagyon meg voltam elégedve, szerintem hosszú évek óta a legkiegyensúlyozottabb posztunk, ahova folyamatosan jön a jobbnál jobb utánpótlás (Clay Harbor, Trey Burton), szóval ott nem értem miért kellett a csere. Értsetek jól: ha azért váltottuk le Willams-t, mert a pro scouting departmentbe való áthelyezés egyfajta előrelépés, jutalom, akkor nem értem, Lovett mi a tökömért lett előléptetve? Ha visszaminősítésnek tekinthető, akkor Williams miért lett visszaminősítve?
Eagles make some staff changes. Corey Undlin becomes new DBs coach and justin peele goes from asst TE coach to TE coach.
Meanwhile, former DBs coach John Lovett and former TE coach Ted Williams take roles in pro scouting department.Highlander
Kicsit úgy érzem magam, mint a 48-49-es szabadságharc utáni kiegyezésnél, amikor a Habsburgokkal szövetséges nemzetiségiek ugyanazt kapták a szabadságharcban való részvételükért jutalmul, mint mi büntetésül.somebody08
több mint 10 éve
Kicsit akkor ez olyan mint a LeaBeu Butler váltás.
több mint 10 éve
Williams 71 éves, aki lassan már nyugdíjas lesz, Peelle meg egy fiatal és tehetséges pozíciós edző, aki már 2 éve van a csapatnál. Gondolom Peelle jó munkát végez, és nem szeretné a csapat elveszíteni, így előléptetés kellett neki. Williamsnek meg jó nyugdíjas állás lesz a scouting, nem hiszem, hogy ő 20 év philadelphiai edzősködés után már máshova szeretne menni (de ha valahol szeretne mégis pozíciós edző lenni, mehetne szabadon).Eksön van:Nem igazán értem ezt a döntést. Mármint a secondary ótvar volt, odáig oké, mindenképpen váltani kellett, de a tight endekkel nagyon meg voltam elégedve, szerintem hosszú évek óta a legkiegyensúlyozottabb posztunk, ahova folyamatosan jön a jobbnál jobb utánpótlás (Clay Harbor, Trey Burton), szóval ott nem értem miért kellett a csere. Értsetek jól: ha azért váltottuk le Willams-t, mert a pro scouting departmentbe való áthelyezés egyfajta előrelépés, jutalom, akkor nem értem, Lovett mi a tökömért lett előléptetve? Ha visszaminősítésnek tekinthető, akkor Williams miért lett visszaminősítve?
Eagles make some staff changes. Corey Undlin becomes new DBs coach and justin peele goes from asst TE coach to TE coach.
Meanwhile, former DBs coach John Lovett and former TE coach Ted Williams take roles in pro scouting department.Highlander
Kicsit úgy érzem magam, mint a 48-49-es szabadságharc utáni kiegyezésnél, amikor a Habsburgokkal szövetséges nemzetiségiek ugyanazt kapták a szabadságharcban való részvételükért jutalmul, mint mi büntetésül.somebody08

több mint 10 éve
Cory Undlin: Jól kijött ez nekünk, egész életében szinte DB-kel foglalkozott, nyílván azért tudtuk megszerezni mert Fox lelépett/kirakták. Közreműködésével CB Aqib Talib és Chris Harris valamint S T.J. Ward is pro bowler lett idén. A Denver passz D-je yardok tekintetében 9. lett, a teljes D pedig 3. a ligában. 3 szezont volt Denverben, előtte hármat Jacksonville-ben, 4-et Clevelandben és 1-et New Englandben.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Eksön van:Nem igazán értem ezt a döntést. Mármint a secondary ótvar volt, odáig oké, mindenképpen váltani kellett, de a tight endekkel nagyon meg voltam elégedve, szerintem hosszú évek óta a legkiegyensúlyozottabb posztunk, ahova folyamatosan jön a jobbnál jobb utánpótlás (Clay Harbor, Trey Burton), szóval ott nem értem miért kellett a csere. Értsetek jól: ha azért váltottuk le Willams-t, mert a pro scouting departmentbe való áthelyezés egyfajta előrelépés, jutalom, akkor nem értem, Lovett mi a tökömért lett előléptetve? Ha visszaminősítésnek tekinthető, akkor Williams miért lett visszaminősítve?
Kicsit úgy érzem magam, mint a 48-49-es szabadságharc utáni kiegyezésnél, amikor a Habsburgokkal szövetséges nemzetiségiek ugyanazt kapták a szabadságharcban való részvételükért jutalmul, mint mi büntetésül.
több mint 10 éve
Na jó de ő OL-ből avanzsált megváltó DC-vé azért az nem ugyan az 😛Oh yeah, jó erre kelni 😀: Mustgrave-t elvitte OCnak a Raiders!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Részvétem 😀 Az új DB coach is jónak tűnik, Broncostól jön, dolgozott Bailyvel, Talibbal DRC-vel.dandeCastillo is dolgozott DRC-vel, mégis a legfostosabb szar DC volt, szóval ez nem jelent semmit 😀mustaine
több mint 10 éve
Oh yeah, jó erre kelni 😀: Mustgrave-t elvitte OCnak a Raiders!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Részvétem 😀 Az új DB coach is jónak tűnik, Broncostól jön, dolgozott Bailyvel, Talibbal DRC-vel.dandeCastillo is dolgozott DRC-vel, mégis a legfostosabb szar DC volt, szóval ez nem jelent semmit 😀
több mint 10 éve
Oh yeah, jó erre kelni 😀: Mustgrave-t elvitte OCnak a Raiders!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Részvétem 😀 Az új DB coach is jónak tűnik, Broncostól jön, dolgozott Bailyvel, Talibbal DRC-vel. Az nem rossz.Na eddig egész jól alakulnak a dolgok, most már csak egy jó QB Coach-t kell találni Folesnak, aki lehetőleg marad is évekre mellette, illetve a GM-t megtalálni aki esélyes, hogy a Hawkstól jönne ezért nincs még megállapodás.
több mint 10 éve
Nyilván az új coach felméri, hogy ki az akivel érdemes folytatni.Na ezt a lépést sokan vártuk . DB coach nagyon kellett . Tutira veszem, hogy Williams frusztráltsága és Wolff eltüntetése az előző DB coach agymenésének köszönhető. Lemerném fogadni, hogy Fletcher sem ilyen szar és Allen sem....ennek ellenére kelleni fog a változtatás a játékosállományban is. (de abban is biztos vagyok, hogy nem küldünk el 3-4 embert a hátsó alakzatból)GreengoAzért remélem nem az lesz, hogy hoztunk egy új DB coachot és mindenki megnyugszik a stábban, hogy tudnak ezek a srácok többet is, csak egy másik edző kell 😀 Szvsz Williamssötétségénfrusztráltságán max egy agyműtét segítene, fizuja is magas lesz jövőre. Fletchernek meg gyanúsan sok homály pillanata volt, de reméljük a legjobbakat. Farkasgróf helyzete tényleg érdekes, valahogy majd kiokoskodják. FA-ról azért csak hoznék legalább egy CB-t, de szívem szerint S-t is.Highlander
Williams sötétségéhez annyit, hogy nála elgurult a gyógyszer , de én nagyon megértem. Sztem jó képességű CB , de nem tudott hatékony munkát végezni mivel nem úgy működtek az edzésen a dolgok ahogy kellett vna. Ebből jöttek a buta nyilatkozatok ,hibák a meccseken...stb(edzői ténykedésre beszólás és szezon végén, hogy leszarja mi lesz vele...utóbbi annak is szólt, hogy inkább basszák ki mint még egy év ezzel az edzővel) Nála átalakítanám a szerződését (újabb 3 év , de elosztva a pénzt) Williamsnél vhogy elhiszem, hogy kiemelkedően is tud játszani ha minden rendbe van edzői szinten. Fleccs mehet. Le is járt a szerződése meg nála azért FA/drafton is lehet húzni jobbat. Wolff sztem az új edző mellett marad....lehet Allen is (bár helyette is jöhet vki FA/draftról). Szval ezt a secondaryt sztem is könnyebben rendbe lehet hozni mint azt szezon közben gondoltuk. Ha megtudjuk oldani FA-n és a drafton akkor meg is vagyunk. Ahogy írtad 1-1 ember kell és kész is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Na ezt a lépést sokan vártuk . DB coach nagyon kellett . Tutira veszem, hogy Williams frusztráltsága és Wolff eltüntetése az előző DB coach agymenésének köszönhető. Lemerném fogadni, hogy Fletcher sem ilyen szar és Allen sem....ennek ellenére kelleni fog a változtatás a játékosállományban is. (de abban is biztos vagyok, hogy nem küldünk el 3-4 embert a hátsó alakzatból)GreengoAzért remélem nem az lesz, hogy hoztunk egy új DB coachot és mindenki megnyugszik a stábban, hogy tudnak ezek a srácok többet is, csak egy másik edző kell 😀 Szvsz Williams
több mint 10 éve
Na ezt a lépést sokan vártuk . DB coach nagyon kellett . Tutira veszem, hogy Williams frusztráltsága és Wolff eltüntetése az előző DB coach agymenésének köszönhető. Lemerném fogadni, hogy Fletcher sem ilyen szar és Allen sem....ennek ellenére kelleni fog a változtatás a játékosállományban is. (de abban is biztos vagyok, hogy nem küldünk el 3-4 embert a hátsó alakzatból)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Eksön van:Eagles make some staff changes. Corey Undlin becomes new DBs coach and justin peele goes from asst TE coach to TE coach.
Meanwhile, former DBs coach John Lovett and former TE coach Ted Williams take roles in pro scouting department.
több mint 10 éve
Nagy az egyetértés 😛:Hát ha úgy nézed, sokan egyetértenek abban, hogy halvány lila gőzük sincs mire képes 😀
Fan Poll
How Do You View QB Nick Foles?
Solid enough to win big
16%
Can be great with supporting cast
22%
Good QB, must prove it in playoffs
18%
Turnovers in 2014 concerning
22%
Still a lot of improving ahead
22%
1516 Total Votesdande
több mint 10 éve
Nagy az egyetértés 😛:Fan Poll
How Do You View QB Nick Foles?
Solid enough to win big
16%
Can be great with supporting cast
22%
Good QB, must prove it in playoffs
18%
Turnovers in 2014 concerning
22%
Still a lot of improving ahead
22%
1516 Total Votes
több mint 10 éve
Mondtad volna, hogy Lurie utal rá pénzt. Ha engedik kapnak részesedést 😛. A valóság ezzel kapcsolatban az már másik kérdés 😀dandevégül is... marcus smith teljesítményét kb én is hoznám, és nekem elég lenne az aláírási pénzének a fele.
több mint 10 éve
Benne van a wr pick hiszen FA-n is megoldhato a sec pl
több mint 10 éve
sok megkötés van. többek között nem lehet közismert személy, színész, sportoló. kérdés, hogy dawk sisakban, a füstből kilépve mennyire közismert személy Magyarországon… még akartam futni egy kört bennie logan hasával, de ez végül kimaradt 😊jorgeMondtad volna, hogy Lurie utal rá pénzt. Ha engedik kapnak részesedést 😛. A valóság ezzel kapcsolatban az már másik kérdés 😀
több mint 10 éve
Nézegettem a prospecteket, és hogy ki lehet bent 1/20-nál, és úgy számolom, hogy talán egy WR pick lenne a legjobb. A CB-knél Peters a legjobb prospect, de balhés, úgyhogy tuti nem húzzuk be. Ekpre-Olomu sérült, és kicsi, a többiek pedig semmi vel sem jobbak, mint a tavalyi Verrett-Roby-Dennard felhozatal, akik közül válogathattunk is. Nem tartanám jó picknek, mert egyikük sem hatalmas prospect. Persze a feltrade ott van, és ha Mariota bent lesz megint más, de reálisan a Kevin White, Jaelen Strong, DeVante Parker 3-asból 1 még bent lesz.Én egyébként ki lennék ezzel békülve, sőt örülnék is neki, mert 1 WR még úgyis kell, ezek a srácok meg hosszútávon megoldhatják a dolgokat. Egy Matthews/idei 1. kör páros Maclin mellett azért nem lenne gyenge.
Persze sokan biztos lehurrognak, mert hogy CB, vagy S kell, de ha Landon Collins nem csúszik le hozzánk, akkor a jelenleg olvasott, és látott anyagok alapján nincs olyan DB aki ott megérné, még egy Marcus Smith-t meg szerintem senki nem akar. Inkább akkor az összes többi kört nyomjuk el OL és DB prospectekre, hátha beválik 1-2.
több mint 10 éve
sok megkötés van. többek között nem lehet közismert személy, színész, sportoló. kérdés, hogy dawk sisakban, a füstből kilépve mennyire közismert személy Magyarországon… még akartam futni egy kört bennie logan hasával, de ez végül kimaradt 😊
több mint 10 éve
a b-dawkosat visszadobták, ezt végre elfogadták.Miért dobták vissza? 😮
jorge
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
a b-dawkosat visszadobták, ezt végre elfogadták.
több mint 10 éve
Azért nekünk is részünk volt a dolgok alakulásában 😀Komment alatta: ILLUMINATI 😀
www.bleedinggreennation.com/2015/1/18/7809075/joe-banner-correctly-predicted-how-the-2014-nfl-season-would-play-outdande
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Azért nekünk is részünk volt a dolgok alakulásában 😀www.bleedinggreennation.com/2015/1/18/7809075/joe-banner-correctly-predicted-how-the-2014-nfl-season-would-play-out