Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Kelly a helyszínen nézi a College döntőt, drukkol Mariotának 😉

Azt mondta, hogy addig amíg Mariota passzol, addig nem nagyon számít kik az elkapók, illetve hogy úgy gondolkozik, mint Peyton Manning.Hulkeinstein
Viszont ha fel akarna tradelni érte, nem hiszem, hogy ilyeneket nyilatkozgatna. Legalábbis nem tartanám túl okos húzásnak. Persze lehet, hogy már így is annyi hype-ot kapott a gyerek, hogy nem oszt nem szoroz, de azért én nem tenném a helyében 😀 Aztán lehet, hogy teljesen vakon vagyunk és esze ágában sincs elhozni, | hanem inkább Winstonra fáj a foga 😀 | Highlander
nem lehet hogy a vasárnapra PM-re gondolt épp azért, hogy MM8 árát devalválja? 😊baggio
Megfordult a fejemben, de nem akartam már genyózni XD Meg amúgy is bírom nagyon PM-et 😊

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante

Azt mondta, hogy addig amíg Mariota passzol, addig nem nagyon számít kik az elkapók, illetve hogy úgy gondolkozik, mint Peyton Manning.Hulkeinstein
Viszont ha fel akarna tradelni érte, nem hiszem, hogy ilyeneket nyilatkozgatna. Legalábbis nem tartanám túl okos húzásnak. Persze lehet, hogy már így is annyi hype-ot kapott a gyerek, hogy nem oszt nem szoroz, de azért én nem tenném a helyében 😀 Aztán lehet, hogy teljesen vakon vagyunk és esze ágában sincs elhozni, | hanem inkább Winstonra fáj a foga 😀 | Highlander
nem lehet hogy a vasárnapra PM-re gondolt épp azért, hogy MM8 árát devalválja? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve

Viszont ha fel akarna tradelni érte, nem hiszem, hogy ilyeneket nyilatkozgatna. Legalábbis nem tartanám túl okos húzásnak. Persze lehet, hogy már így is annyi hype-ot kapott a gyerek, hogy nem oszt nem szoroz, de azért én nem tenném a helyében 😀 Aztán lehet, hogy teljesen vakon vagyunk és esze ágában sincs elhozni, | hanem inkább Winstonra fáj a foga 😀 |

Amerikai javaslatok XD

what chip Kelly should have said

"My system is QB proof"
"He was a 3 star recruit"
"Hawaii never produced a quality NFL QB"
"Heisman winners suck in the NFL"
"Marcus does heroine"
"Marcus is a Russian spy"
"I am Marcus Mariota"

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan

Azt mondta, hogy addig amíg Mariota passzol, addig nem nagyon számít kik az elkapók, illetve hogy úgy gondolkozik, mint Peyton Manning.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 185 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.bleedinggreennation.com/2015/1/12/7532799/darren-sproles-pfwa-all-nfl-team-eagles-2014
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 185 — Így remélem megfelelek nektek.....
Poliant remélem el felejtjük gyorsan..............
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
#Eagles interviewed Texans director of pro personnel Brian Gaine for GM job on Sunday, per source. Met with Jaguars' Chris Polian last week.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Jihááááááá bevág 7 FG-t (mintha PBn olyan gyakori szokott volna a FG lenni 😀)és megint tőlünk lesz a PB MVP ,csak ha lehet ne essen vissza annyira mint Foles 😛 😀
több mint 10 éve
Így, hogy Vinatieri vagy Gotskowski tuti SB résztvevő, Parkey is ott lesz a Pro Bowlon. 😊

Parkey is the first Eagles rookie to make a Pro Bowl team since TE Keith Jackson, who caught 81 passes for 859 yards & 6 TDs in 1988.

Parkey is the first undrafted rookie kicker to make a Pro Bowl team since David Treadwell of the Broncos in 1989.

több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
olyan nyerjen SB-t akitől kikaptunk.
van még egy esélyJanek
Vagy olyan nyerjen SB-t akit legyőztünk...
van még egy esély 😀
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
olyan nyerjen SB-t akitől kikaptunk.
van még egy esély

több mint 10 éve
Egyébként én most ezt úgy megtudom fogalmazni, illetve élni, hogy annak örülök, hogy GB ment tovább és nem a Dallas esett ki, mivel az NFCből magunk után nekik drukkolok.
több mint 10 éve
érdekes lesz a köv szezon...Janek
Ahogy az idei is az volt 😉
több mint 10 éve
érdekes lesz a köv szezon...

több mint 10 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Nekem a hétvégén eddig 3/3. Úgyhogy egy szavam se lehet, nyilván a Dallas meccs miatt még mindig drukkolhatnék egy kicsit a Colts ellen, illetve a Denver mellett, de igazából már mindegy legyen egy jó meccs.dande
A lényeg, hogy kikapott a Dallas 😊
Mostmár nagy gond nem történhet a csapat szempontjából ebbrn a playoffban 😀
Ennek ellenére megérdemlik az elismerést, rendesen fenékbe billentették idén a csoportot, fantasztikus offense-ük van. Kérdés, hogy egyben marad-e. A védelem volt kevés, úgy gondolom emiatt voltak ennyire képesek.Hulkeinstein
+1 végre kiesett a Dallas 😀
több mint 10 éve
Nekem a hétvégén eddig 3/3. Úgyhogy egy szavam se lehet, nyilván a Dallas meccs miatt még mindig drukkolhatnék egy kicsit a Colts ellen, illetve a Denver mellett, de igazából már mindegy legyen egy jó meccs.dande
A lényeg, hogy kikapott a Dallas 😊
Mostmár nagy gond nem történhet a csapat szempontjából ebbrn a playoffban 😀
Ennek ellenére megérdemlik az elismerést, rendesen fenékbe billentették idén a csoportot, fantasztikus offense-ük van. Kérdés, hogy egyben marad-e. A védelem volt kevés, úgy gondolom emiatt voltak ennyire képesek.
több mint 10 éve
Nekem a hétvégén eddig 3/3. Úgyhogy egy szavam se lehet, nyilván a Dallas meccs miatt még mindig drukkolhatnék egy kicsit a Colts ellen, illetve a Denver mellett, de igazából már mindegy legyen egy jó meccs.
több mint 10 éve
A jets elé bemenni sem egy első kör.

Sok van még addig aztán majd jön egy M Smith pick megint

több mint 10 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Jó, ezzel a lehet, hogy megsérül dologgal kicsit lehet, hogy elszaladtam. Legyen, elismerem. Azonban még mindig úgy gondolom, hogy a top 5-be feltrade drága lenne nekünk az 1/20-ról. Sokkal inkább el tudom képzelni,hogy egy kicsit később elérhető QB jobb választás lehet vagy azt, hogy 1. körben egy BPA is beeshet. (ezért is lehet ekézni, én elbírom).
Én az egésszel csak azt mondom, hogy nagyon drága lenne nekünk Mariota, ha csúszik az más, ha pl. top 10 környékén benn van és oda megyünk fel érte elfogadható áron, akkor azt mondom én is, hogy igen ez vállalható.
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Na jó azért szerintem Fülesen kár ennyit hezitálni. Nem lesz Franchise QB mindenki nagyon jól tudja ott. Tavaly egy nagyon jó fal mögött, egy hasító futójátékkal érte el a számait megemlítve, hogy szerintem nfl rekord ideje volt passzolni és még így is rengeteg sacket nyelt be. Idén már nem volt olyan szép minden, sérülések a falban, döcögő futójáték, eladott labdák, elnézett elkapók, homály passzok. QB-t kell keresni, ezt a szintet sokan tudják, Sanchonak szerintem jobban ment. Foles mellett annyi szól, hogy ha szar, akkor is nyertes alkat 😊 Ilyen Tebow mágia vagy nemtudom mi...picksix
Javaslat? Szórjuk el előre az idei, a jövő évi meg mondjuk a 2017-es 1. körünket Mariotara? Aki mondjuk a 3. meccsén megsérül (ne adja isten) kihagyja a szezont, majd jövőre rásérül (ismételten ne adja isten) aztán visszavonul mondván az egészsége fontosabb, mi pedig itt állunk 1. körös draft jogok nélkül. Vagy mire gondolsz?MirrMurr
Egyelőre csak Foles-ról írtam le a véleményemet, mert sérülése előtt itt már nagyon sokan a pokolba kívántuk, most meg arról beszélünk, hogy lehet franchise qb-e. A javaslatom? Ahogy lent írták, ha csúszna Mariota csapjunk le rá, draftig még sok minden történik. Ha nem, akkor húzzunk 2-4. körben egy jó project qb-t és nekem tökmindegy, hogy Foles, Sanchez, Fitzpatrick, Orton (tudom visszavonult) dobálja a passzokat, lehetnek jobb és rosszabb idényeink, hosszú távon nem fogunk dominálni, mert azt csak azok a csapatok tudják, akiknek van egy elit irányítójuk.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Viszont! Ha a Bucs Winstont húzza, és Mariota elkezd csúszni, akkor már nagyon nem 3 első körről beszélünk 😊Hulkeinstein
A Bills két első kört adott tavaly 5 helyes előremozgásért. 1/20-ról mennyibe fog kerülni akkor az 1/2 vagy 1/3?mustaine
Nem tartom valószínűnek hogy ennyit felmenjünk, csak leírtam, hogy ha akarunk, ott már felmehetünk simán. 1/1-re lehetőség sem lesz felmenni, ide viszont már igen. Azért írtam hogy a Jets lesz a legnagyobb kérdés itt, de ha utánuk még bent lesz Mariota, akkor nagyon megugrik az esélye, hogy Philly-játékos lesz 😊
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Viszont! Ha a Bucs Winstont húzza, és Mariota elkezd csúszni, akkor már nagyon nem 3 első körről beszélünk 😊Hulkeinstein
A Bills két első kört adott tavaly 5 helyes előremozgásért. 1/20-ról mennyibe fog kerülni akkor az 1/2 vagy 1/3?

több mint 10 éve
Ki beszél itt 3 első körről. Mi azt mondjuk, hogy szerintünk jobb lenne, ha egy tehetséges QB-t tudna draftolni a saját választása szerint Chip. Foles kapott anyag, belőle is elég jó dolgokat hozott ki, mi lenne ha egy saját kiszemeltjét tudná megszerezni? Chip nem hülye, ő is ismeri a kockázatokat.

Kezdjük ott, hogy teljesen mást jelent az, hogy megszerezzük, mint az, hogy tradelünk az 1/1-ért. Utóbbit eleve csak akkor tartom elképzelhetőnek, ha a tampának nem kell QB. Ez elég valószínűtlen jelen pillanatban. Szóval sztem sem tradelünk 1/1-ért.

Viszont! Ha a Bucs Winstont húzza, és Mariota elkezd csúszni, akkor már nagyon nem 3 első körről beszélünk 😊
A Titans sztem nem fogja elvinni, mert ugyanúgy fejlesztésre szorul, mint Mettenberger, és vannak egyéb needjeik. Oakland, Jags, szintén. Ez első körben már 3 lehetséges trade partner, és már 1/5-nél vagyunk. Itt a Jets nagy veszély, de ha rajtuk is túlcsúszik, akkor onnantól kezdve gyerekjáték. A Redskins nem fog megint RG3-t draftolni, onnantól pedig ott vagyunk, hogy kicsúszott a 10-ből Mariota. Innen 1 első és 2 2. kör is simán elég lehet. És ne felejtsd el, hogy Foles-nak is nagy fizu fog kelleni, tehát egy QB drafttal elég sokat spórolunk (kb 40 milliót 5 év alatt tuti)
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 869 — Whoops, looks like something went wrong.
Na jó azért szerintem Fülesen kár ennyit hezitálni. Nem lesz Franchise QB mindenki nagyon jól tudja ott. Tavaly egy nagyon jó fal mögött, egy hasító futójátékkal érte el a számait megemlítve, hogy szerintem nfl rekord ideje volt passzolni és még így is rengeteg sacket nyelt be. Idén már nem volt olyan szép minden, sérülések a falban, döcögő futójáték, eladott labdák, elnézett elkapók, homály passzok. QB-t kell keresni, ezt a szintet sokan tudják, Sanchonak szerintem jobban ment. Foles mellett annyi szól, hogy ha szar, akkor is nyertes alkat 😊 Ilyen Tebow mágia vagy nemtudom mi...picksix
Javaslat? Szórjuk el előre az idei, a jövő évi meg mondjuk a 2017-es 1. körünket Mariotara? Aki mondjuk a 3. meccsén megsérül (ne adja isten) kihagyja a szezont, majd jövőre rásérül (ismételten ne adja isten) aztán visszavonul mondván az egészsége fontosabb, mi pedig itt állunk 1. körös draft jogok nélkül. Vagy mire gondolsz?MirrMurr
Mit veszítesz vele? Mi a garancia arra, hogy ha nem tradelsz fel, az első körökkel jó játékosokat húzol, akik nem sérülnek meg? Marcus Smith, Brandon Graham, Danny Watkins az elmúlt pár évből elég jó példa szerintem.mustaine
Robert Griffin III (itt még a helyzet is hasonló), Jamarcus Russel....azt hiszem mást nem is írok, hozzuk Mariotat, de ezeket a hsz-eket mentem, hogy ha összejön a Mariota feltrade és draft akkor ha beüt a sz.r mindenkinek visszatolomMirrMurr
Jó, és akkor te jobban alszol, ha leírhatod, hogy te megmondtad?
Ilyen az NFL, kivétel nélkül minden évben, kivétel nélkül minden újoncban ott van a rizikó, hogy vagy jó lesz, vagy sok lesz neki a liga. És? Akkor inkább ne is próbálkozzatok, és vágjatok neki egy talán közepes szintű játékossal a következő évnek is? Mariota lehet, hogy jó lesz, lehet, hogy szar. Az meg, hogy megsérül, bárkinél benne van a pakliban. Ez nem kifogás.
A lényeg az, hogy mekkora potenciál van a játékosban, és mondjuk mennyire fit a HC rendszerébe. Az lehet, hogy ha nem próbálkozol, akkor be sem bukhatod, de akkor előrébb sem lépsz majd. Ha kockáztatsz, bebukhatod, de nagyobbat is nyerhetsz.
Itt egy QB-ról van szó, aki ha bejön, akkor viszont olyan upgrade a csapatba, ami kb. mindent megér. Szerintem bízz Kellyben, tudja mit csinál.
Csak amit te itt mondasz, azzal az erővel kb. tényleg ne is draftoljon az ember sosem, mert mi van, ha megsérül az újonc. Inkább add oda a pickeket már bevált játékosokért. Ja, de mi van, ha odaadsz első kört valakiért, aki aztán megsérül? Szopás ugyanúgy. A sérülés a kontaktsport velejárója, amit senki sem tud befolyásolni.
Még a szarkasztalaszti sem megoldás, mert Housonok és Tullochok a nagy örömködésben sérülnek meg. 😀

Amondó vagyok, kockázat nélkül nincs győzelem, de ha meg irreális áron lehetne csak bemenni Mariotáért, akkor nyilván át kell gondolni.

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
@MirrMurr: Számolod, hány "szaladgálós" QB sérült meg, és hány zsebirányító idén? Vagy az utóbbi 3 évben?

Visszatérve, ne mondjuk már Griffinre, hogy szar pick volt. Ennyi erővel Sean Taylor is szar pick volt, mert lelőtték szerencsétlent...