Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Persze, a mai Rodgers. grantland.com/features/aaron-rodgers-mike-mccarthy-green-bay-packers-new-age-west-coast-offense/
Rodgers has clearly benefited from McCarthy’s training. As good of a prospect as Rodgers was coming out of Cal, it’s striking how different he looks now: he’s more athletic, more natural, and has a stronger arm.
www.jsonline.com/sports/packers/203116571.html
AFC scout: “He’s a system quarterback. 3-, 5-, 7-step guy. Can’t create on his own. Panics under pressure. Gets flustered easy. I don’t think there’s a quarterback in the draft worthy of a first-round pick. I’m dead serious. None of them are worth it.”
draft profile:
usatoday30.usatoday.com/sports/football/2005draft/Rodgers,Aaron-QB-California.htm
Negatives... Shows good poise, especially when faced with pressure, but must stand in the pocket longer to wait for the play to develop.
na de ez itt már bőven off

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Rodgers azért sokkal jobb a zsebben szvsz, jobban érzi a nyomást, és jobban is mozog. Mariota azért amikor zsebből kell játszania, bizonytalanabb. Nem rossz abszolút, de látszik, hogy bizonytalanabb azért. Lehet, hogy nem NFL-kész, de mondjuk Kelly rendszerében szerintem elég hamar beilleszkedne, és feltalálná magát. A fal is jó előtte, nem csak Shadyre kellene figyelni.
Szerintem nem csúszik ki még a top5-ből sem egyébként, de az tény, hogy sok van még a draftig, bár Teddy emlékeim szerint egyébként már az alapszakasz végén inkább "csak top10-es" volt, míg a bowl game utáni hetekben kezdtek áradni róla a negatívumok, amire a combine-on rá is tett egy lapáttal, a pro dayen meg ugye szörnyű volt.
Az most más kérdés, hogy első éve alapján az NFL-ben van benne potenciál, és biztatóan kezdett. Mariotánál én nem várok jelentős esést, ő mentalitásában annyira más, hogy mondjuk úgy szarjon egy combine-ra, mint Teddy, meg úgy menjen neki, hogy bármi van, úgy is ő lesz az 1/1.
Szvsz ő ezeket a buktákat alapból elkerüli majd.
több mint 10 éve
Azért ők is érzik a lényeget 😛 😀www.bleedinggreennation.com/2015/1/9/7520783/chip-kelly-funny-tostitos-commercials-watch-funny-nfl-video
több mint 10 éve
Akkor nem szóltam. 😊Ez nyilván így van, én inkább ezt Baggio hsz-ra reagálva és a Rodgers hasonlatra írtam.dandeCsak nálunk nincs aki mögött padozzon 1-2 évet. Chipnek sincs annyi ideje sajnos....Illetve ma már nem úgy állnak az irányítókhoz, mint mikor Rodgers a ligába jött, s ha lehet még nagyobb a hype, a nyomás valakivel kapcsolatban, hogy játszassák vagy sem.dandeDe itt most pont arról van szó, hogy Kelly rendszerébe nem kellene neki 1-2 év más csapatokkal ellentétben. Ha csoda történne, és lenne rá lehetőségünk, amivel élünk is, akkor tuti, hogy nem azért fogja kipengetni az árát Kelly, hogy tanuljon Foles mögött.Highlander
több mint 10 éve
Ez nyilván így van, én inkább ezt Baggio hsz-ra reagálva és a Rodgers hasonlatra írtam.Csak nálunk nincs aki mögött padozzon 1-2 évet. Chipnek sincs annyi ideje sajnos....Illetve ma már nem úgy állnak az irányítókhoz, mint mikor Rodgers a ligába jött, s ha lehet még nagyobb a hype, a nyomás valakivel kapcsolatban, hogy játszassák vagy sem.dandeDe itt most pont arról van szó, hogy Kelly rendszerébe nem kellene neki 1-2 év más csapatokkal ellentétben. Ha csoda történne, és lenne rá lehetőségünk, amivel élünk is, akkor tuti, hogy nem azért fogja kipengetni az árát Kelly, hogy tanuljon Foles mögött.Highlander
több mint 10 éve
Csak nálunk nincs aki mögött padozzon 1-2 évet. Chipnek sincs annyi ideje sajnos....Illetve ma már nem úgy állnak az irányítókhoz, mint mikor Rodgers a ligába jött, s ha lehet még nagyobb a hype, a nyomás valakivel kapcsolatban, hogy játszassák vagy sem.dandeDe itt most pont arról van szó, hogy Kelly rendszerébe nem kellene neki 1-2 év más csapatokkal ellentétben. Ha csoda történne, és lenne rá lehetőségünk, amivel élünk is, akkor tuti, hogy nem azért fogja kipengetni az árát Kelly, hogy tanuljon Foles mögött.
több mint 10 éve
Csak nálunk nincs aki mögött padozzon 1-2 évet. Chipnek sincs annyi ideje sajnos....Illetve ma már nem úgy állnak az irányítókhoz, mint mikor Rodgers a ligába jött, s ha lehet még nagyobb a hype, a nyomás valakivel kapcsolatban, hogy játszassák vagy sem.
több mint 10 éve
én Rodgers-hez hasonlítottam pár napja, ehhez tartom is magam (mert egy cikk is megerősített ebben) 😊 ha nem lenne idén is gyenge a qb class, kb. ugyanott is menne ki, talán így is lesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Más rendszerben szerintem 1-2 év alatt elpusztítanák. Egyedül Chip alatt érzem, hogy belőle komoly NFl játékos lehet. A Bucsnál pl. esélytelennek gondolom hogy sikeres legyen.Trent Dilfer Mariotáról:Pontosan így van ez....anno Barkley is volt top 5 pickben. 😊 A lényeg, hogy most el kell hitetni mindenkivel, hogy nem akkora biznisz még őt behúzni...csússzon csak hozzánk. 😛Greengo
"Személy szerint nem gondolom, hogy Mariota NFL kész irányító, akit rögtön be lehetne dobni a mélyvízbe. Azt hiszem ő tipikusan az a srác, akinek szüksége van 1-2 padon töltött évre, hogy megtanuljon egy profi rendszert, ezért az értéke is esni fog az események előrehaladtával."
"Fantasztikus tehetség, nagyszerű kölyök, de nincs még arra felkészülve, hogy egy tradicionális rendszerben játsszon. Nem igazán adom azt a nézetet, miszerint Marcus a top pickek egyike lesz. Szerintem van rá esély, hogy visszább csússzon valamelyest, így ha a 8-9-10. hely körül, vagy azon túl elérhető lesz, talán a Philly is megszerezheti majd, ha nagyon akarják őt. Ha Chip úgy érzi, hogy már korábban be tudja őt építeni az offense-be, akkor szerintem megér egy próbát. "
"Lehet, hogy az Eagles-nek nem is kell olyan sokat felmenni érte, mint amennyire néhányan gondolják. Nagyon az elején vagyunk még, és még be sem jelentették hivatalosan Mariotát, de gondoljunk csak bele, hogy tavaly ilyenkor Bridgewatert is minimum az első ötbe várták, ennek ellenére a 32. helyen választotta ki a VIkings, ahogyan Manziel is a vártnál hátrébb került. Mariota talán nem fog ennyit csúszni, de talán érdemes számolni némi változással. Amennyiben ez bekövetkezne, egészen valószerűvé válhat egy Eagles feltrade, és ne feledjük, nincs már senki, aki megállíthatja Kelly-t abban, hogy kifizesse azt az árat, amit majd kérnek érte."Highlander
több mint 10 éve
Trent Dilfer Mariotáról:Pontosan így van ez....anno Barkley is volt top 5 pickben. 😊 A lényeg, hogy most el kell hitetni mindenkivel, hogy nem akkora biznisz még őt behúzni...csússzon csak hozzánk. 😛
"Személy szerint nem gondolom, hogy Mariota NFL kész irányító, akit rögtön be lehetne dobni a mélyvízbe. Azt hiszem ő tipikusan az a srác, akinek szüksége van 1-2 padon töltött évre, hogy megtanuljon egy profi rendszert, ezért az értéke is esni fog az események előrehaladtával."
"Fantasztikus tehetség, nagyszerű kölyök, de nincs még arra felkészülve, hogy egy tradicionális rendszerben játsszon. Nem igazán adom azt a nézetet, miszerint Marcus a top pickek egyike lesz. Szerintem van rá esély, hogy visszább csússzon valamelyest, így ha a 8-9-10. hely körül, vagy azon túl elérhető lesz, talán a Philly is megszerezheti majd, ha nagyon akarják őt. Ha Chip úgy érzi, hogy már korábban be tudja őt építeni az offense-be, akkor szerintem megér egy próbát. "
"Lehet, hogy az Eagles-nek nem is kell olyan sokat felmenni érte, mint amennyire néhányan gondolják. Nagyon az elején vagyunk még, és még be sem jelentették hivatalosan Mariotát, de gondoljunk csak bele, hogy tavaly ilyenkor Bridgewatert is minimum az első ötbe várták, ennek ellenére a 32. helyen választotta ki a VIkings, ahogyan Manziel is a vártnál hátrébb került. Mariota talán nem fog ennyit csúszni, de talán érdemes számolni némi változással. Amennyiben ez bekövetkezne, egészen valószerűvé válhat egy Eagles feltrade, és ne feledjük, nincs már senki, aki megállíthatja Kelly-t abban, hogy kifizesse azt az árat, amit majd kérnek érte."Highlander

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Trent Dilfer Mariotáról:"Személy szerint nem gondolom, hogy Mariota NFL kész irányító, akit rögtön be lehetne dobni a mélyvízbe. Azt hiszem ő tipikusan az a srác, akinek szüksége van 1-2 padon töltött évre, hogy megtanuljon egy profi rendszert, ezért az értéke is esni fog az események előrehaladtával."
"Lehet, hogy az Eagles-nek nem is kell olyan sokat felmenni érte, mint amennyire néhányan gondolják. Nagyon az elején vagyunk még, és még be sem jelentették hivatalosan Mariotát, de gondoljunk csak bele, hogy tavaly ilyenkor Bridgewatert is minimum az első ötbe várták, ennek ellenére a 32. helyen választotta ki a Vikings, ahogyan Manziel is a vártnál hátrébb került. Mariota talán nem fog ennyit csúszni, de talán érdemes számolni némi változással. Amennyiben ez bekövetkezne, egészen valószerűvé válhat egy Eagles feltrade, és ne feledjük, nincs már senki, aki megállíthatja Kelly-t abban, hogy kifizesse azt az árat, amit majd kérnek érte."
több mint 10 éve
Jó reggelt Mindenkinek!Nekem 432p-ben van meg
Egy olyan kérésem,kérdésem lenne,hogy valaki tud esetleg egy linket vagy bármit amiről megszerezhetem azt a Phili-Giants meccset ahol D.J.az utolsó utáni másodpercekben puntreturnből behúzta a győzelmet?
Tönkre ment a gépem és elúszott vele együtt a meccs is azóta nem találom sehol emberi nézésre alkalmas minőségben!
Előre is köszi a segítséget!!!!!!!!!!!!!!
FlyEaglesViktor71
több mint 10 éve
Nekem 360p-s van, szóval jobb lenne, de ha fel kell töltened, akkor egyelőre várnék hátha valaki tud jobb minőségűt (legalább 720). 60as TVn már látni a különbséget azért, de ha nem lesz jobb akkor lehet jelentkezem. Köszi.Én 540p-ben tudom csak produkálni de az is teljesen korrekt minőség ha valakit érdekel, valahogy meg tudom osztani. (2,1 G)picksix1080p-ben ez engem is érdekelne, ha így is van megoldásod. Továbbá ilyen minőségben a szezonvégi összefoglaló videók is. Sajnos csak gyatra minőségben vannak meg ezek és ideje lenne felturbóznom a vedeotékát. Kösszi.MardelJó reggelt Mindenkinek!Ment a PM (üzenetek).dande
Egy olyan kérésem,kérdésem lenne,hogy valaki tud esetleg egy linket vagy bármit amiről megszerezhetem azt a Phili-Giants meccset ahol D.J.az utolsó utáni másodpercekben puntreturnből behúzta a győzelmet?
Tönkre ment a gépem és elúszott vele együtt a meccs is azóta nem találom sehol emberi nézésre alkalmas minőségben!
FlyEaglesViktor71
több mint 10 éve
Én 540p-ben tudom csak produkálni de az is teljesen korrekt minőség ha valakit érdekel, valahogy meg tudom osztani. (2,1 G)1080p-ben ez engem is érdekelne, ha így is van megoldásod. Továbbá ilyen minőségben a szezonvégi összefoglaló videók is. Sajnos csak gyatra minőségben vannak meg ezek és ideje lenne felturbóznom a vedeotékát. Kösszi.MardelJó reggelt Mindenkinek!Ment a PM (üzenetek).dande
FlyEaglesViktor71
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
1080p-ben ez engem is érdekelne, ha így is van megoldásod. Továbbá ilyen minőségben a szezonvégi összefoglaló videók is. Sajnos csak gyatra minőségben vannak meg ezek és ideje lenne felturbóznom a vedeotékát. Kösszi.Jó reggelt Mindenkinek!Ment a PM (üzenetek).dande
FlyEaglesViktor71
több mint 10 éve
Jó reggelt Mindenkinek!Ment a PM (üzenetek).
FlyEaglesViktor71
több mint 10 éve
Jó reggelt Mindenkinek!Egy olyan kérésem,kérdésem lenne,hogy valaki tud esetleg egy linket vagy bármit amiről megszerezhetem azt a Phili-Giants meccset ahol D.J.az utolsó utáni másodpercekben puntreturnből behúzta a győzelmet?
FlyEagles
több mint 10 éve
Szerintem jó az ha itt is kint van a cikk, feldobja a fórumot és bárki idetéved láthatja, hogy ez nem csak egy biszem-baszom topic, hanem ez az Eagles szurkolóké, akik okosak, szépek, kreatívak, imádják a csapatukat és egyáltalán nem érdemes velük b*szakodni 😀(Bocs ez még a reggeli homály szüleménye, ilyenkor kellene novellákat írnom 😀 )
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Mi folyik itt Philadelphiában?Még annyival egészíteném ki... visszatérve itt a tavalyi drafthoz, hogy Smith/Matthews és Hart téma mellé jön, hogy Kelly még Huffnak is megígérte a felmérőn, hogy ne izguljon mert kihúzza a harmadik körben.
mustaine
Illetve a szerződés átstrukturálásoknál felmerült McCoy szerződésének is az átdolgozása.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
De amúgy tényleg. Ha már megszerkeszted a blogban a dolgokat hogy szépen is nézzen ki, akkor miért teszed be egy az egyben ide? Akkor ki kattintana rá a blogra ha itt is elolvashatja? Nekem ez ilyen saját magaddal való kibaszásnak tűnik. Persze te lehet másként érzed.Véletlenül másoltad be az egész cikket? Vagy van akinek nehezebb a linkre kattintani? 😀EazzyHa zavarja a lelked Jánosom, korlátozom az irományaimat a blogomra.mustaine
több mint 10 éve
Nem zavarja, csak nem értem 😀Véletlenül másoltad be az egész cikket? Vagy van akinek nehezebb a linkre kattintani? 😀EazzyHa zavarja a lelked Jánosom, korlátozom az irományaimat a blogomra.mustaine
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Véletlenül másoltad be az egész cikket? Vagy van akinek nehezebb a linkre kattintani? 😀EazzyHa zavarja a lelked Jánosom, korlátozom az irományaimat a blogomra.
több mint 10 éve
Véletlenül másoltad be az egész cikket? Vagy van akinek nehezebb a linkre kattintani? 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Azisteni Todd többet keres, mint amit érdemel?Olyan nem létezik!