Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Mondjuk nem tudom tisztában van e azzal itt mindenki,hogy az első köröket oda adni az nem csupán azt jelenti,hogy nincs cetlid hanem,hogy a jövőben lejáró játékosok helyett nem tudsz olcsó és jó játékost draftolni.És nem kell a Watkins történet a nagy számok alapján sokkal több első második körös játékos vált be mint nem.
3 első kör az lehet ,hogy Maclin,Peters és egy corner helyettes.
Nagyon nem mindegy,hogy 10+millióért kell megtartani valakit vagy 4-5ért....
több mint 10 éve
Nem Foles mellett kampányolok csak amellett, hogy felesleges egy NFL szinten nem kipróbált játékosra ilyen értéket elszórni. Számomra is nyilvánvaló, hogy kell irányító, de ezt ne feltétlenül az eszeveszett pick szórással abszolváljuk...de mondom legyen nektek igazatok, hogy bejön a dolog.Foles nem sérülékeny ugyanúgy? 😊Robert Griffin III (itt még a helyzet is hasonló), Jamarcus Russel....azt hiszem mást nem is írok, hozzuk Mariotat, de ezeket a hsz-eket mentem, hogy ha összejön a Mariota feltrade és draft akkor ha beüt a sz.r mindenkinek visszatolomMirrMurrMit veszítesz vele? Mi a garancia arra, hogy ha nem tradelsz fel, az első körökkel jó játékosokat húzol, akik nem sérülnek meg? Marcus Smith, Brandon Graham, Danny Watkins az elmúlt pár évből elég jó példa szerintem.mustaineNa jó azért szerintem Fülesen kár ennyit hezitálni. Nem lesz Franchise QB mindenki nagyon jól tudja ott. Tavaly egy nagyon jó fal mögött, egy hasító futójátékkal érte el a számait megemlítve, hogy szerintem nfl rekord ideje volt passzolni és még így is rengeteg sacket nyelt be. Idén már nem volt olyan szép minden, sérülések a falban, döcögő futójáték, eladott labdák, elnézett elkapók, homály passzok. QB-t kell keresni, ezt a szintet sokan tudják, Sanchonak szerintem jobban ment. Foles mellett annyi szól, hogy ha szar, akkor is nyertes alkat 😊 Ilyen Tebow mágia vagy nemtudom mi...picksixJavaslat? Szórjuk el előre az idei, a jövő évi meg mondjuk a 2017-es 1. körünket Mariotara? Aki mondjuk a 3. meccsén megsérül (ne adja isten) kihagyja a szezont, majd jövőre rásérül (ismételten ne adja isten) aztán visszavonul mondván az egészsége fontosabb, mi pedig itt állunk 1. körös draft jogok nélkül. Vagy mire gondolsz?MirrMurr
Most döntsd el, hogy Foles-t, vagy nem sérülékeny irányítót akarsz, a kettő nem megy egyszerre.Hulkeinstein
@mustaine Persze magyarázzuk bele ezt a mondandómba. Abszolút nem erre gondoltam, hanem arra, hogy a szaladgálós irányítók (Jamarcus Russelt akkor tegyük ki ebből a körből) fokozottan veszélyeztetettek a sérülés szempontjából. Newtonnak, Wilsonnak (pl.) szerencséje volt eddig, Griffinnek nem.
Én csak azt mondom, hogy nem ér ennyit Mariota az én szememben, de ne nekem legyen igazam.
több mint 10 éve
Robert Griffin III (itt még a helyzet is hasonló), Jamarcus Russel....azt hiszem mást nem is írok, hozzuk Mariotat, de ezeket a hsz-eket mentem, hogy ha összejön a Mariota feltrade és draft akkor ha beüt a sz.r mindenkinek visszatolomMirrMurrGriffin kiváló pick volt, nem az ő hibája, hogy megsérült.
JaMarcus Russellt idevenni... Na mindegy.
Ennyi erővel ki se álljunk, a 2015-ös szezont hagyjuk ki, mert a végén még megsérül valaki!
több mint 10 éve
Foles nem sérülékeny ugyanúgy? 😊Robert Griffin III (itt még a helyzet is hasonló), Jamarcus Russel....azt hiszem mást nem is írok, hozzuk Mariotat, de ezeket a hsz-eket mentem, hogy ha összejön a Mariota feltrade és draft akkor ha beüt a sz.r mindenkinek visszatolomMirrMurrMit veszítesz vele? Mi a garancia arra, hogy ha nem tradelsz fel, az első körökkel jó játékosokat húzol, akik nem sérülnek meg? Marcus Smith, Brandon Graham, Danny Watkins az elmúlt pár évből elég jó példa szerintem.mustaineNa jó azért szerintem Fülesen kár ennyit hezitálni. Nem lesz Franchise QB mindenki nagyon jól tudja ott. Tavaly egy nagyon jó fal mögött, egy hasító futójátékkal érte el a számait megemlítve, hogy szerintem nfl rekord ideje volt passzolni és még így is rengeteg sacket nyelt be. Idén már nem volt olyan szép minden, sérülések a falban, döcögő futójáték, eladott labdák, elnézett elkapók, homály passzok. QB-t kell keresni, ezt a szintet sokan tudják, Sanchonak szerintem jobban ment. Foles mellett annyi szól, hogy ha szar, akkor is nyertes alkat 😊 Ilyen Tebow mágia vagy nemtudom mi...picksixJavaslat? Szórjuk el előre az idei, a jövő évi meg mondjuk a 2017-es 1. körünket Mariotara? Aki mondjuk a 3. meccsén megsérül (ne adja isten) kihagyja a szezont, majd jövőre rásérül (ismételten ne adja isten) aztán visszavonul mondván az egészsége fontosabb, mi pedig itt állunk 1. körös draft jogok nélkül. Vagy mire gondolsz?MirrMurr
Most döntsd el, hogy Foles-t, vagy nem sérülékeny irányítót akarsz, a kettő nem megy egyszerre.
több mint 10 éve
és az Arizonához mit szólsz?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Robert Griffin III (itt még a helyzet is hasonló), Jamarcus Russel....azt hiszem mást nem is írok, hozzuk Mariotat, de ezeket a hsz-eket mentem, hogy ha összejön a Mariota feltrade és draft akkor ha beüt a sz.r mindenkinek visszatolomMit veszítesz vele? Mi a garancia arra, hogy ha nem tradelsz fel, az első körökkel jó játékosokat húzol, akik nem sérülnek meg? Marcus Smith, Brandon Graham, Danny Watkins az elmúlt pár évből elég jó példa szerintem.mustaineNa jó azért szerintem Fülesen kár ennyit hezitálni. Nem lesz Franchise QB mindenki nagyon jól tudja ott. Tavaly egy nagyon jó fal mögött, egy hasító futójátékkal érte el a számait megemlítve, hogy szerintem nfl rekord ideje volt passzolni és még így is rengeteg sacket nyelt be. Idén már nem volt olyan szép minden, sérülések a falban, döcögő futójáték, eladott labdák, elnézett elkapók, homály passzok. QB-t kell keresni, ezt a szintet sokan tudják, Sanchonak szerintem jobban ment. Foles mellett annyi szól, hogy ha szar, akkor is nyertes alkat 😊 Ilyen Tebow mágia vagy nemtudom mi...picksixJavaslat? Szórjuk el előre az idei, a jövő évi meg mondjuk a 2017-es 1. körünket Mariotara? Aki mondjuk a 3. meccsén megsérül (ne adja isten) kihagyja a szezont, majd jövőre rásérül (ismételten ne adja isten) aztán visszavonul mondván az egészsége fontosabb, mi pedig itt állunk 1. körös draft jogok nélkül. Vagy mire gondolsz?MirrMurr
több mint 10 éve
Mit veszítesz vele? Mi a garancia arra, hogy ha nem tradelsz fel, az első körökkel jó játékosokat húzol, akik nem sérülnek meg? Marcus Smith, Brandon Graham, Danny Watkins az elmúlt pár évből elég jó példa szerintem.Na jó azért szerintem Fülesen kár ennyit hezitálni. Nem lesz Franchise QB mindenki nagyon jól tudja ott. Tavaly egy nagyon jó fal mögött, egy hasító futójátékkal érte el a számait megemlítve, hogy szerintem nfl rekord ideje volt passzolni és még így is rengeteg sacket nyelt be. Idén már nem volt olyan szép minden, sérülések a falban, döcögő futójáték, eladott labdák, elnézett elkapók, homály passzok. QB-t kell keresni, ezt a szintet sokan tudják, Sanchonak szerintem jobban ment. Foles mellett annyi szól, hogy ha szar, akkor is nyertes alkat 😊 Ilyen Tebow mágia vagy nemtudom mi...picksixJavaslat? Szórjuk el előre az idei, a jövő évi meg mondjuk a 2017-es 1. körünket Mariotara? Aki mondjuk a 3. meccsén megsérül (ne adja isten) kihagyja a szezont, majd jövőre rásérül (ismételten ne adja isten) aztán visszavonul mondván az egészsége fontosabb, mi pedig itt állunk 1. körös draft jogok nélkül. Vagy mire gondolsz?MirrMurr
több mint 10 éve
Ha van egy olyan ajánlat ami nekünk is elfogadható,akkor én nem gondolom h az elszórásnak minősülne.. ha ő kell a rendszerbe akkor spec én nem sokallanám odaadni akár az altalad írt összegget sem. Arra meg nem lehet alapozni, h mi van ha megsérül, ennek kb az ellenérve, h mi van ha nem.Na jó azért szerintem Fülesen kár ennyit hezitálni. Nem lesz Franchise QB mindenki nagyon jól tudja ott. Tavaly egy nagyon jó fal mögött, egy hasító futójátékkal érte el a számait megemlítve, hogy szerintem nfl rekord ideje volt passzolni és még így is rengeteg sacket nyelt be. Idén már nem volt olyan szép minden, sérülések a falban, döcögő futójáték, eladott labdák, elnézett elkapók, homály passzok. QB-t kell keresni, ezt a szintet sokan tudják, Sanchonak szerintem jobban ment. Foles mellett annyi szól, hogy ha szar, akkor is nyertes alkat 😊 Ilyen Tebow mágia vagy nemtudom mi...picksixJavaslat? Szórjuk el előre az idei, a jövő évi meg mondjuk a 2017-es 1. körünket Mariotara? Aki mondjuk a 3. meccsén megsérül (ne adja isten) kihagyja a szezont, majd jövőre rásérül (ismételten ne adja isten) aztán visszavonul mondván az egészsége fontosabb, mi pedig itt állunk 1. körös draft jogok nélkül. Vagy mire gondolsz?MirrMurr
Tudni kell(lehet) mik a hiányposztok azokat be lehet-e tömködni a megmaradt cetlikkel+ fa piaccal (kell cb,fs, egy jo csere ilb ha demaco ok; olb+én egy de-et is hoznék)
Az O oldalán talan nincsenek hatalmas needek, max egy mélységi wr célpont a qbnek
Ha ezeket meg lehet oldani, ill meg tudjs oldani a csapat akkor szerintem nincs gond egy feltrade-del
több mint 10 éve
Na jó azért szerintem Fülesen kár ennyit hezitálni. Nem lesz Franchise QB mindenki nagyon jól tudja ott. Tavaly egy nagyon jó fal mögött, egy hasító futójátékkal érte el a számait megemlítve, hogy szerintem nfl rekord ideje volt passzolni és még így is rengeteg sacket nyelt be. Idén már nem volt olyan szép minden, sérülések a falban, döcögő futójáték, eladott labdák, elnézett elkapók, homály passzok. QB-t kell keresni, ezt a szintet sokan tudják, Sanchonak szerintem jobban ment. Foles mellett annyi szól, hogy ha szar, akkor is nyertes alkat 😊 Ilyen Tebow mágia vagy nemtudom mi...picksixJavaslat? Szórjuk el előre az idei, a jövő évi meg mondjuk a 2017-es 1. körünket Mariotara? Aki mondjuk a 3. meccsén megsérül (ne adja isten) kihagyja a szezont, majd jövőre rásérül (ismételten ne adja isten) aztán visszavonul mondván az egészsége fontosabb, mi pedig itt állunk 1. körös draft jogok nélkül. Vagy mire gondolsz?
több mint 10 éve
Na jó azért szerintem Fülesen kár ennyit hezitálni. Nem lesz Franchise QB mindenki nagyon jól tudja ott. Tavaly egy nagyon jó fal mögött, egy hasító futójátékkal érte el a számait megemlítve, hogy szerintem nfl rekord ideje volt passzolni és még így is rengeteg sacket nyelt be. Idén már nem volt olyan szép minden, sérülések a falban, döcögő futójáték, eladott labdák, elnézett elkapók, homály passzok. QB-t kell keresni, ezt a szintet sokan tudják, Sanchonak szerintem jobban ment. Foles mellett annyi szól, hogy ha szar, akkor is nyertes alkat 😊 Ilyen Tebow mágia vagy nemtudom mi...
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Bevallottan meglepte Flacco is a ravens drukkereket mit csinalt a POban.Szóval kell tudatos épités de ezen kivül is sok mindenen mulik egy SB win.
több mint 10 éve
Ravens Giants olyan szisztematikusan felépített csapat volt?Mindkét D eléggé egyben volt, és volt QB is, mindkét helyen az SB után egy kisebb rebuild jött.
nem bántva őket sőt hiszen nyertek.Janek
több mint 10 éve
Ravens Giants olyan szisztematikusan felépített csapat volt?nem bántva őket sőt hiszen nyertek.
több mint 10 éve
Foles-l kapcsolatban ha marad és játszik el fog dőlni, hogy az idei vagy a tavalyi formájára számíthatunk inkább. Ezzel szerintem nem lesz gond. Valóban inkább az a kérdés hozunk-e vki a nyakára vagy sem ki lesz elérhető a még "értelmes" prospectek közül. Egyú jabb Barkley-t semmi értelme húzni. Sanchoval sem tudjuk még, hogy mi történjen.Gondolkoztam Sanchezen is, nem látom hogy maradhatna itt. Neki vagy no1 poszt, vagy nagyobb pénzű stabil szerződés kell. Az elsőt nyilvánvalóan nem tudjuk megadni, a másodikat pedig nem tudom mennyi értelme lenne az egyébként is kérdéses poszton. Esetleg ha Foles-ban gondolkozunk, akkor mögé egy hosszútávú backupnak, és akkor nem lövünk picket QB-ra.
Nagyon várom már, hogy kiderüljön ki lesz az új GM (remélem a Hawks Lions Packers hármasból érkező vki) és kik lesznek a D hátsó sor edzői, aztán mehet a munka ezerrel.
Addig is hajrá a Pats-Hawks-Broncos-Packers négyesnek!dande
több mint 10 éve
Figyelve a liga qb árait senki nem ír alá 6 milliós fizut ha kezdő fr qb.Ez szerintem akkor igaz, ha nem a Superbowl a cél. Nálunk az FO nyilatkozataiból ítélve az a cél.
Nem olyan biztos,hogy az egy teljes szezon alatt ha Foles jó akkor onnan lutri lenne neki szerződést adni.
Sőt az is lehet,hogy utána elengedik és akkor jön új QB.
Az Oline sem egy évre van összerakva Kelce,Peters,Lane még több évig lehet ezen a szinten G poszt meg nem a legnehezebb megoldás.
Celek helyett ott van Ertz Shady fiatal WR-t pedig idén is lehet draftolni jót és trade is van a világon...
Szóval lehet úgy is nézni,hogy van idő és lehetőség sok, nem olyan most vagy soha a helyzet.Janek
Természetesen igazad van abban, hogy mint franchise nem vagyunk win now helyzetben. Viszont ebben a felfogásban egy visszavonuló fr QB-n kívül nincs olyan helyzet amikor a csapat win-now módban van. Reményteljes jövő sok helyzetben lehet, sőt van is.
Viszont ha az SB-t nézed mint cél, már más a helyzet. Egy dolog közös az SB_igeljutó csapatokban: egy szisztematikusan felépített csapat tudott addig eljutni. Sőt, ez a top4-re is igaz szerintem. Úgy nem lehet győztes csapatot építeni, hogy most betömsz egy lyukat, a keletkező 2-t meg jövőre, aztán amikor abból a 2-ből lesz 4, akkor már lefelé mész. Semmi nem garantálja, hogy lesz egy ilyen jó falunk Peters és Mathis visszavonulása után, idén sajnos láthattuk, hogy mennyit számít ez a fal. 20 éves Shadyre és Maclinre megint nem lehet építeni, a védelem meg több év árán juthat el szerintem olyan szintre, ami dominánsnak számít ebben a ligában. Ellenben egy jó, de nem domináns védelmet sokkal könnyebb összerakni, lsd. Pats, vagy Broncos.
Nyilván Eagles franchise bármelyik esetben létezni fog, és minden év elején reménykedni fogunk, de van különbség egy felépített csapat, és egy jónak tűnő csapat között, ezt minden évben bemutatja pár csapat. Nem véletlen, hogy a legjobbak évek óta ugyanazok.
több mint 10 éve
Foles-l kapcsolatban ha marad és játszik el fog dőlni, hogy az idei vagy a tavalyi formájára számíthatunk inkább. Ezzel szerintem nem lesz gond. Valóban inkább az a kérdés hozunk-e vki a nyakára vagy sem ki lesz elérhető a még "értelmes" prospectek közül. Egyú jabb Barkley-t semmi értelme húzni. Sanchoval sem tudjuk még, hogy mi történjen.Nagyon várom már, hogy kiderüljön ki lesz az új GM (remélem a Hawks Lions Packers hármasból érkező vki) és kik lesznek a D hátsó sor edzői, aztán mehet a munka ezerrel.
Addig is hajrá a Pats-Hawks-Broncos-Packers négyesnek!
több mint 10 éve
Figyelve a liga qb árait senki nem ír alá 6 milliós fizut ha kezdő fr qb.Nem olyan biztos,hogy az egy teljes szezon alatt ha Foles jó akkor onnan lutri lenne neki szerződést adni.
Sőt az is lehet,hogy utána elengedik és akkor jön új QB.
Az Oline sem egy évre van összerakva Kelce,Peters,Lane még több évig lehet ezen a szinten G poszt meg nem a legnehezebb megoldás.
Celek helyett ott van Ertz Shady fiatal WR-t pedig idén is lehet draftolni jót és trade is van a világon...
Szóval lehet úgy is nézni,hogy van idő és lehetőség sok, nem olyan most vagy soha a helyzet.
több mint 10 éve
GM-searchEddig tetszik Chip munkája, nem egy házon belüli embert akar megbízni feltétlenül, sőt, nem is olyat, akivel közvetlen kapcsolatban van.
Eddig interjúra hívtuk többek között a következő csapatok embereit: Packers, Seahawks, Lions, Chiefs. Ezek a csapatok különösen jól építkeztek az utóbbi években, jó iránynak tartom ezt, a sok jelölt pedig azt támasztja alá, hogy nem bagatellizálja el ezt Kelly, sőt, minél több emberrel szeretne leülni mielőtt dönt. Nagyobb lesz így az összehasonlítása alap, meg a kontraszt is, illetve a céloktól függően lehet válogatni.
QB-helyzet
Nehéz, nagyon nehéz. Foles-nak ugye 1 éve van hátra, ez nem segíti jelenleg az FO-t. Egy dolog van amiben kb. mindenki egyetért Füles-sel kapcsolatban, mégpedig az, hogy még nem láttuk eleget. Ezt elmondta Lurie, Chip, az újságírók, még itt a fórumon is sokak. Jelenleg szerintem nincs olyan ember a világon, aki igazán tudná, hogy Foles mire is képes, talán még ő maga sem. Így viszont nehezen lehet nekimenni a szezonnak vele. Ha jó lesz, akkor nem stabil teljesítmény alapján fog kapni egy hatalmas szerződést, amivel legalább 5 évig ide lesz kötve, és a mi kezünk is ezáltal meg lesz kötve QB-ügyben. Ez nem tetszik Foles-nál jelenleg, ha rá esik a választás akkor még legalább 2 évig nem fog egy stabil vélemény és kép kialakulni róla, viszont nekünk 1 évünk van, hogy eldöntsük ragaszkodunk-e hozzá, mint a jelenlegi generáció vezetője, vagy nem. Ne felejtsük el, hogy a falat biztosan újra kell építeni, és valószínűleg, ha be is érik Foles, addigra Shady, Maclin (persze ha marad) is már lefelé ívelőben lesz, Celek, Peters, Mathis, Ryans pedig már biztosan a nézőtérről fogja nézni a küzdelmeket.
A kérdés tehát az, hogy a következő éveket ti hajlandóak lennétek-e Foles kezébe adni az eddig látottak alapján?
Ha a válasz igen, akkor a teendők egyértelműek: Adni Foles-nak egy hosszútávút, ami cap-barát pénzt jelent jelenleg, olyan 6-8 milliós átlagot biztos aláírna, ezesetben nincs kérdés a következő 5 évre QB-poszton. A mostanság népszerű hasonlattal élve vele győzünk, vagy süllyedünk el. Ha Foles nem lesz jó, akkor a cap-helyzetünk nem fogja megengedni, hogy hozzunk egy QB-t. Foles szerződése után pedig lehet koncentrálni a hiányposztokra, így maradna pick, és pénz is, hogy betömjük a lyukakat. Viszont ha rossz lesz a kapitány, akkor nem számít, hogy nincs lyuk a hajón, elég a rossz kormányzás is a süllyedéshez.
Ha a válasz nem, akkor egy sokkal érdekesebb offseason elé nézünk, mert minden valószínűség szerint le fogjuk draftolni Mariotát, vagy Winstont. Ebben az esetben elég világos a cél: 2/3 év alatt felépíteni a tehetséges draftolt QB-t arra a szintre, hogy Superbowlért menjünk. Két dolog miatt nem gondolom azt, hogy jövőre lenne reális esélyünk a bajnokságra, ha ez az opció fog realizálódni:
1. Rookie QB-val iszonyatosan nehéz bajnokságot nyerni, még ha meg is fogjuk az isten lábát, akkor is bele kell tanulni az NFL-be, még Chip rendszerében is.
2. A QB-ért feláldozott pickek/játékosok pótlása időbe telik.
Ha így sikerül megtalálni a franchise QB-nkat, akkor a következő történések prognosztizálhatóak a csapatnál:
1. A jelenlegi tendenciákból kiindulva a következő 15 évben playoff-contenderek leszünk
2. Chip hosszabbít, és Belichick és Caroll után a 3. sikeres HC-GM-mé válik.
3. Lesz a franchise-nak arca, és sok évig a Kelly-új QB tandem fogja alakítani a játékstílusunkat, és a rostermove-okat is
Ha nem sikerül megtalálni a franchise QB-t, bust lesz a draftolt:
1. Chip távozik, mert besült GM-ként, totális rebuild.
2. Kereshetjük a 0-ról a QB-nkat, és a jelenlegi generáció 90%-a sosem fog sikereket elérni Phillyben
3. 2/3 év múlva újrakezdődik az építkezés, és a tervek gyártása egy új HC, és egy új GM alatt, belátható ideig nem elsz sikerélményünk.
Van egy harmadik opció is, mégpedig a kivárás. Megmondom őszintén, nekem ez tetszik a legkevésbé, mert a tervek, és a tudatosság hiányára utal. Ez a forgatókönyv azzal realizálódik, ha nem jön olyan játékos, aki egyértelműen Foles elé kerül a DC-n, illetve Nick-kel nem hosszabbítunk.
Ekkor vagy beválik Foles, vagy nem, teljes lutri, és a vezetőség elismeri, hogy nekik sincs nagyon fogalmuk a képességeiről. Erre még rátehetnek egy lapáttal, ha idehoznak valakit FA-ról/trade-del, vagy Hundley-t/Pettyt. Ezt nem szertném látni, mert olyan lenne, mint a lottó, imádkozhatnánk azért, hogy hátha belenyúltunk valamibe, legyen akár Foles, vagy Hundley/Petty/bármelyik FA/trade célpont az aranytojást tojó tyúk. Illetve ezesetben merre kezdünk el építkezni?
Hozzunk célpontokat egy kérdéses QB-nak? Ha nem válik be, akkor ablakon kidobott pénz.
Erősítsük a védelmet? De milyen szintre? Melyik részét? Mi lesz a csapat arculata?
Kezdjünk el fiatalítani? Ezzel kvázi adjuk fel a közeljövőbeli SB tervet, és koncentrálunk egy olyan jövőre aminek nem ismerjük az alapjait?
Egyszóval túl sok a kérdés, és a bizonytalan elem ebben az esetben. A bizonytalanság pedig nem sok jót sejtet ebben a ligában, annál sokkal jobb, tudatosabb csapatok szerepelnek itt.
Én azt gondolom, hogy a csapatépítés több annál, mint hogy egy olyan csapatot csinálunk, amiben nincsenek lyukak. Papíron remekül néz ki, amikor a Depth Charton minden játékos egy solid kezdő, de a pályán ez nem fogja meghozni az eredményét. A csapaépítés ennél sokkal mélyebb és bonyolultabb tudomány. Kell hozzá egy misszió, egy kultúra, egy rendszer, egy arculat, egy folytonos építkezés, illetve egy mindenki által követett terv, ami iránymutatást ad a jövő felé, és ha választás előtt áll a franchise, akkor megadja a helyes választ.
Ha a bizonytalanság felé megyünk el, akkor miért kellett az FO átalakítás? Semmi értelme nem volt azért változtatni, hogy a jövőben bekövetkező, jelenleg megjósolhatatlan események befolyásolják a komplett stratégiát.
Véleményem szerint tehát dönteni kell, méghozzá egyértelműen. Válaszút elé érkezett a csapat, olyan válaszút elé, ami akár az 5-10 év múlvai állapotot is befolyásolhatja. Kell egy koncepció, amire felépíthetjük a csapatot. Az, hogy ez a koncepció a kiszolgáló személyzetre, és a Foles-ba vetett bizalomra fogja-e helyezni a hangsúlyt, vagy a Chip Kelly-vezette Philapelphia Eagles franchise QB-jára fog-e irányulni azt nem tudom. Viszont azt tudom, hogy bármelyik is lesz a választás, azt támogatni fogom, mert azt közvetíti nekem, hogy van egy terve a vezetőségnek.
Én, mint egy nemrégi NFL-néző, aki nem sokat tudhat a csapat filozófiájáról, és úgy ámblokk a ligáról azt mondom, hogy draftoljunk egy franchise QB-t. Érzek annyi erőt a rutinos játékosainkban, hogy egy új QB mellett 2-3 év múlva Superbowl-győztes csapat kulcsemberei legyenek. Úgy gondolom, hogy van annyira jó a jelenlegi keretünk, hogy megengedhessünk magunknak komoly áldozatokat is a terv realizálásának érdekében.
Hogy ez Mariota vagy Winston legyen? Elsősorban az, aki elérhető. Úgy érzem, hogy az egyikük megszerzésére lesz reális lehetőségünk, nem fognak kimenni az első 2 pickkel mindketten. Én Mariotát szeretném, ahogy már egy korábbi HSZ-emben is leírtam, úgy gondolom az itt meghonosított kultúrába, és rendszerbe ő illene a legjobban. Ő az utolsó fontos építőkocka.
Összességében tehát azt gondolom, hogy van választási lehetősége a csapatnak, az egyetlen biztosan rossz választás a választás elhalasztása lenne. Úgy gondolom, hogy a FO-átalakítások világossá tették azt, hogy itt az idő all-int rakni Chip Kellyre. Ha a tervei bejönnek, akkor a következő 2 évtized meghatározó csapata leszünk. Ha nem, akkor Kelly szerződésének lejártakor kezdődhet a 100%-os rebulid.
több mint 10 éve
Nem tudom most hol kapsz de szinte minden nike üzletben árulnak mindent a városban meg 100% lesz több színben is.
több mint 10 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 16 p16 perccel ezelőttEgy kommentelővel együtt ezt gondolom 😛:
Seahawks director of college scouting Scott Fitterer is expected to interview this week for the Eagles GM job, per a league source.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 16 p16 perccel ezelőttSeahawks director of college scouting Scott Fitterer is expected to interview this week for the Eagles GM job, per a league source.
több mint 10 éve
Nem tudom, hogy volt e már róla szó (ha igen akkor bocsi és ugorjátok át a hozzászólást), hogy az egyik lehetséges GM jelöltetek Sheldon White (Lions Vice President of Pro Personnel):www.detroitlions.com/team/staff/sheldon-white/d3846308-46d2-478c-a08e-e8792a8bbbce
Ár/érték arányban az idei FA két legjobb fogása nálunk az ő remekműve:
Mayhew said Sheldon White, who's a candidate for Eagles GM, is the one who convinced him to work out Rashean Mathis and George Johnson.Itt egy cikk róla:
www.prideofdetroit.com/2015/1/9/7517509/martin-mayhew-sheldon-white-gm-candidate
több mint 10 éve
Sziasztok! Itt is megkérdezem hátha! 😊 Az egyik barátom jövő héten megy Philadelphiába és az lenne a kérdésem hátha tudja valaki hogy hol érdemes venni Nfl mezt?? 😊köszi előre is
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 10 éve
mustaineMust: nem szeretném ha megint azt éreznéd, hogy piszkálnak de lásd alább 😉 vagy feljebb kinek hogy van beállítva. Igaz ahogy nézem nagyon nem hatotta meg a társaságot talán neked jobban megy 😀 😛
több mint 10 éve
Csak nálunk nincs aki mögött padozzon 1-2 évet. Chipnek sincs annyi ideje sajnos....Illetve ma már nem úgy állnak az irányítókhoz, mint mikor Rodgers a ligába jött, s ha lehet még nagyobb a hype, a nyomás valakivel kapcsolatban, hogy játszassák vagy sem.dandeAhol nincs qb, ott nyilván így állnak hozzá, de a Patriots-nál pl. évek óta próbálják megtalálni Brady utódját (és BB-t ismerve pont meg is fogják, mire Tom visszavonul, legyen az Garoppolo vagy valaki más), a Denvernél is Osweilert bőven Foles előtt húzták be.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal