Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Szerintem pedig egy eredménykövetőben az ember hadd lehessen már szurkoló, függetlenül attól, hogy milyen a fórumbeli státusza.Azért ez nem egészen így van.gyeekA szerkesztői minőségem pedig végképp nincs kapcsolatban a személyes véleményemmel, és a meccs közbeni trash talkkal, egy mezei fórumozó vagyok, aki szívesen besegít a szerkesztői brigádnak az oldaltartalom bővítésének érdekében.
Ha bármelyik szerkesztői minőségemben írt írásommal van baj, szintén nyugodtan írj privátban, mindig igyekszik fejlődni az ember.
😉Hulkeinstein
Amikor az Antall kormány agyatlanabbik fele "magánemberként" ott tobzódott Horthy temetésén, vagy amikor Csurka nem mint országgyűlési képviselő, hanem "írói munkásságának részeként" zsidózott, na az ugyanilyen álszent csúsztatás volt.
Tőlem aztán azt írsz, amit csak akarsz, hisz ezügyben nálam nincs ultraliberálisabb fórumozó, csak akkor ne lepődj meg, ha valaki egyébiránt jogosan úgy érzi, hogy ami elnézhető egy elvakult drukkernek egy fórumon, az ugyanezen fórum szerkesztőjének már nem.
A szerkesztői minőséged és a személyes véleményed közti kapcsolat tagadása elég gyér mentegetőzés, egy "elnézést, elbasztam, ha már szerkesztő vagyok jobban figyelek erre" elegánsabb lett volna.Sobri Jóska
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Új jelöltek GM posztra Schefter infói szerint. Eagles requested GM interviews with Miami's Chris Grier, Jacksonville's Chris Polian and Houston's Brian Gaine, per sources.Vigyétek csak nyugodtan Lil' Poliant!
több mint 10 éve
Akkor most beszélgessünk a | hüvelygombáról | 😛:www.bleedinggreennation.com/2015/1/5/7497259/marcus-smith-was-howie-rosemans-doing-and-heres-how-i-figured-it-out
több mint 10 éve
Azért ez nem egészen így van.gyeekA szerkesztői minőségem pedig végképp nincs kapcsolatban a személyes véleményemmel, és a meccs közbeni trash talkkal, egy mezei fórumozó vagyok, aki szívesen besegít a szerkesztői brigádnak az oldaltartalom bővítésének érdekében.
Ha bármelyik szerkesztői minőségemben írt írásommal van baj, szintén nyugodtan írj privátban, mindig igyekszik fejlődni az ember.
😉Hulkeinstein
Amikor az Antall kormány agyatlanabbik fele "magánemberként" ott tobzódott Horthy temetésén, vagy amikor Csurka nem mint országgyűlési képviselő, hanem "írói munkásságának részeként" zsidózott, na az ugyanilyen álszent csúsztatás volt.
Tőlem aztán azt írsz, amit csak akarsz, hisz ezügyben nálam nincs ultraliberálisabb fórumozó, csak akkor ne lepődj meg, ha valaki egyébiránt jogosan úgy érzi, hogy ami elnézhető egy elvakult drukkernek egy fórumon, az ugyanezen fórum szerkesztőjének már nem.
A szerkesztői minőséged és a személyes véleményed közti kapcsolat tagadása elég gyér mentegetőzés, egy "elnézést, elbasztam, ha már szerkesztő vagyok jobban figyelek erre" elegánsabb lett volna.
több mint 10 éve
Mint mondtam nekem teljesen mindegy, ahogy gondolod, a szándék természetesen érthető. Engem kicsit "báb" kifejezés zavar (de ez egyéni szoc problem 😀, azért szerintem ez nem így működik, és Chipet nem gondolom ilyen embernek, aki így állna hozzá a másik emberhez, munkatársához.Ballard valószínű meg Chicagoba. Eliot Wolf pedig nem rossz környezetből érkezik, talán jókat tanult GB-ben, ezért is jó lehet, bár nyilván nem ismerem eddigi munkásságát. Meglássuk.
több mint 10 éve
Levegyem?Ez a divat 😛 Még mindig jobb mintha HC keresés miatt lenne, amúgy engem olyan nagyon nem érint 😀dandeEz a kiemelt kék poszt , de bassza a szemem. Reméltem, hogy megússza a topicunk 😕 (ráadásul egy kib@szott hox lógóval. gyalázat )GreengoEz minek amúgy de tényleg?Eazzy
Úgy gondoltam hasznos lehet, főleg azoknak, akik nem annyira követik a híreket, és gyorsan meg akarják nézni van-e új jelölt. Ha gondoljátok, leveszem, de sztem hasznos, főleg ahogy bővül a nevek listája. A Jets topicba én pl. emiatt be szoktam nézni, hogy hogy áll a search.
több mint 10 éve
Rózsit azért sajnálom kicsit. Érdekes kép a FB oldalon . Kevés GM ilyen lelkes.Celek becsúszott a vonal előtt, Rózsi meg már mutatta volna a TD-t 😊 Az mekkora volt már Celektől?
Greengo
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Ez a divat 😛 Még mindig jobb mintha HC keresés miatt lenne, amúgy engem olyan nagyon nem érint 😀Ez a kiemelt kék poszt , de bassza a szemem. Reméltem, hogy megússza a topicunk 😕 (ráadásul egy kib@szott hox lógóval. gyalázat )GreengoEz minek amúgy de tényleg?Eazzy
több mint 10 éve
Ez a kiemelt kék poszt , de bassza a szemem. Reméltem, hogy megússza a topicunk 😕 (ráadásul egy kib@szott hox lógóval. gyalázat )GreengoEz minek amúgy de tényleg?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Lane a második legjobb RT a ligában a PFF szerint.
több mint 10 éve
Rózsit azért sajnálom kicsit. Érdekes kép a FB oldalon . Kevés GM ilyen lelkes. 
Ez a kiemelt kék poszt , de bassza a szemem. Reméltem, hogy megússza a topicunk 😕 (ráadásul egy kib@szott hox lógóval. gyalázat )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
www.bleedinggreennation.com/2015/1/6/7501145/lane-johnson-jason-peters-2014-pff-all-pro-team-eaglesPeters öregszik, de rosszabb nem lett 😊. Idén nem sok szó volt róla, illetve ha igen, akkor is inkább csalódásként, de úgy gondolom, hogy csak azért nem tűnt annyira dominánsnak, mint eddig, mert a mellette lévők rosszabbul játszottak, ő maga nem sokat változott. 1168 offensive snap alatt 4 sack, 4 hit, 17 QB hurry-t engedett. Futásblokkban a PFF-nél 1., passzblokkban a 2. lett 😊. Nem rossz egy veterán LT-től, aki mellett folyamatosan változott a fal, mögötte pedig nem a legjobban menekülő irányítók voltak 😊
Lane pedig szintén remek szezont tolt, voltak hibái, de ezek a 2. évben szerintem még beleférnek, nem kell aggódnunk az LT posztért Peters visszavonulása után sem, hogy valami pozitívumról beszéljünk végre. 😊
több mint 10 éve
Találtam pár igen jó képet:blurppy.com/2014/09/02/exclusive-poster-posse-artist-robert-bruno-asks-are-you-ready-for-some-football/
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Sok egyéb mellett meg kell jegyeznem, hogy Bryant félelmetes. Kérdés, mert nem vagyok képben: a szerződése hogy áll? mire számítotok?picksixmár tavaly offseasonban meg kellett volna hosszabbítani, de akkor a két nagy cut (Ware, Austin) miatt nem nagyon volt rá zseton. most meg minimum két-három milió per évvel többet ér.
a hosszabbítás még sehogy sem áll, mert azt mondta, hogy vagy szezon előtt, vagy utána hajlandó ezzel foglalkozni, de arra a fél vagyonomat fel merném tenni, hogy marad, még ha ez fájdalmas is lesz a pénzügyi helyzetre nézve.
több mint 10 éve
Aki akart voksolni, már úgyis megtette, így összesítettem a szavazatokat.philly.blog.hu/2015/01/06/az_ev_legjobbjai_szavazas_eredmenye
több mint 10 éve
Másik pozícióba került, kiszúrták a szemét egy fizetésemeléssel.mustaineok, köszi. mostantól figyelek.
ezt amúgy velem is megcsinálhatná a főnököm.
több mint 10 éve
Kb 30 perc volt Ctrl+F és egyéb leleményesség segítségével. Sokkal könnyebb mint hinnéd. Közben a meccset hallgattam. Megérte. Nem küldtem PM-et, elvégre amik lentebb vannak, azok mindenki gyönyörére írattak, maradjon csak nyilvános és igen, személyes mert kicsinyesnek éreztem meccs alatt a kommentjeidet és így összeollózva kifejezetten viccesnek tartom a dinamikáját. Az egy dolog mit írsz Cowboys témába sportszerűséget tettetve és egy másik hogy írsz a meccs hevében, elvileg a Lionsnek drukkolva. Ha szerkesztői ténykedéseddel kapcsolatos észrevételem lesz, azt természetesen civilizáltan a tudtodra fogom adni. Ha lesz kedvem elolvasni a cikket.gyeekJólvan ne szívjátok mellre, amikor meg hasít a csapatotok szerintem hülyeség ilyenekkel foglalkozni. Hulk nem a Cowboysnak szurkol, ennyi. Az oldalra kikerülő cikkei szerintem abszolút elfogulatlanok voltak, nem lehet benne kifogás, sok más enefellel foglalkozó oldalon silányabb, elfogultabb írások jelennek meg tömegével.
Szépen összejött ez a győzelem, kellett hozzá sokminden (nagyon sokminden), de ezt a nagyon sokmindent a csapatotok nyújtotta vagy a csapatotok volt a haszonélvezője. Ez bosszantja nagyon a vesztesnek szurkoló tömegeket. Gondolom számotokra is nyilvánvaló, hogy ilyen látványos offense-zel, ilyen nagy playekkel való operálás sosem vezet el a végcélig, túl sok eagles meccset néztem az elmúlt kerek 10 évben, hogy ezt tudjam. 😊 Sok egyéb mellett meg kell jegyeznem, hogy Bryant félelmetes. Kérdés, mert nem vagyok képben: a szerződése hogy áll? mire számítotok?
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Másik pozícióba került, kiszúrták a szemét egy fizetésemeléssel.GM search á la ki lesz Kelly bábja? 😀kezdem elveszíteni a fonalat. hivatalos, hogy roseman repül?jorge
Eddigi jelöltek:
Ed Marynowitz - Eagles - asst. DPP
Sheldon White - Lions - VP of PPoP
Chris Ballard - KC - DPPHulkeinstein
több mint 10 éve
GM search á la ki lesz Kelly bábja? 😀kezdem elveszíteni a fonalat. hivatalos, hogy roseman repül?
Eddigi jelöltek:
Chris Ballard - KC - DPPHulkeinstein
több mint 10 éve
gyeekUramatyám, ezt mennyi idő volt megírni? 😀
Egész jól lekövethető hogy a Lionsnak drukkoltam, innentől kezdve az, hogy mit írok, az a személyes véleményem, amiről mindenki el tudja dönteni, hogy egyetért-e vele vagy nem.
Ha személyesen velem van problémád, akkor nyugodtan írd meg PM-ben, szívesen válaszolok, de személyes ellentéteket ne itt beszéljünk meg pls, mert ez másnak nem releváns.
Egyébként is, miért nem élvezed inkább a csapatod remek hetét? 😊
Az alapszakasz végén már leírtam a Boys topikba, hogy mit gondolok rólatok és mennyire érdemlitek meg a helyeteket a PO-ban (hint:nagyon).
A szerkesztői minőségem pedig végképp nincs kapcsolatban a személyes véleményemmel, és a meccs közbeni trash talkkal, egy mezei fórumozó vagyok, aki szívesen besegít a szerkesztői brigádnak az oldaltartalom bővítésének érdekében.
😉
több mint 10 éve
GM search á la ki lesz Kelly bábja? 😀Eddigi jelöltek:
Chris Ballard - KC - DPP
Eliot Wolf - GB - DPP
több mint 10 éve
Amúgy meg ha nyernek a Lambeau-n meg a CLinken is (bocs Panthers fanok) akkor tök megérdemelten lesznek a SB-ban. Én is a Packersnek fogok drukkolni, de ha a Lions jutott volna tovább, akkor is a sajtokért szorítanék.Mondjuk akkor nem a GB az ellenfél, de az NFC-ből amúgy is Rodgersékkel szimpatizálok 😀
több mint 10 éve
Sajna valóban ez nem elég 😉. Látod nekem is mennyire jött be, hogy anti Chiefs meg Eagles fan 😀 Sőt minél inkább drukkolunk a Boys sikere ellen annál inkább összejön nekik, úgyhogy kérem tessék mindenkinek lenyugodni a pcsába ez van ezt kell nem szeretni osztán majd jövőre :p| egyébként meg azt gondolom max játéknak meg feszültség levezetésnek jó az ilyesmi de néha ez is kell 😀 |
több mint 10 éve
De ez így azért nem működik, mert a másik két csapatnak szívből szurkoltál, és most is a Packersnek fogsz 😀😀 A Jinxek istenét nem vered át.Mustaine már ne haragudj de az a csillag ott a neved alatt nem erős egy kicsit 😉? Azért minden már.....Olvasd el az aláírásomat 😊 Go Cowboys!mustaine
| ha csak nem azért, hogy hátha így kiesnek 😀 | dande
több mint 10 éve
Mustaine már ne haragudj de az a csillag ott a neved alatt nem erős egy kicsit 😉? Azért minden már.....Olvasd el az aláírásomat 😊 Go Cowboys!
| ha csak nem azért, hogy hátha így kiesnek 😀 | dande