NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
 www.bleedinggreennation.com/2015/1/4/7489891/chip-kelly-draft-jordan-matthews-nfl-draft-2014

több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia

Megeshet, hogy ősszel lehetőségem lesz kijutni Philadelphiába. Kutattam a holnapot 2015-ös jegyek után, de egyelőre nem lehet jegyeket vásárolni. Körülbelül mennyibe kerülne 1 felnőtt jegy a Linc-en 1 meccsre és hogyan / mennyivel a meccs előtt tudok hozzájutni? Gondolom, attól is függ, hogy mikor lesz meg a pontos schedule. Esetleg 3 felnőtt, egymás melletti székre szóló jegy? Élőben még nem voltam, szóval nem tudom, hogyan működik. Nagyon köszönném a válasz(oka)t!

PM-ben is szívesen fogadom a választ, nem akarom a szarommal elterelni a szót! 😊

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Nem csodálom hogy ez nem tetszett Rosemannek. 😀
"Sources with knowledge of the situation have said that last May, Roseman's scouting staff was really ticked when the coaches were allowed to change a draft board that the scouts had set - part of the ongoing conflict that led to yesterday's restructuring."Bébé

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Attól, hogy most Kelly dönt, miért ne szólhatna bele Roseman is? Kelly húzna valakit pl, Roseman szól, hogy szerinte ksőbb is elég. Éz érveket hoz. Kelly elfogadja mer nem hülye. Nem kell ehhez egyiknek a másik felett lenni, csak együtt dolgozni hatékonyan.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nem csodálom hogy ez nem tetszett Rosemannek. 😀
"Sources with knowledge of the situation have said that last May, Roseman's scouting staff was really ticked when the coaches were allowed to change a draft board that the scouts had set - part of the ongoing conflict that led to yesterday's restructuring."
több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Annyiban egyébként megértem mustaine meg Shaw aggodalmát, hogy tapasztalatlan még Kelly, meg ott van példának a Hart eset. De nem hiszem, hogy egy olyan ember kezébe hatalmat adott volna Lurie, aki semmi szín alatt nem hallgat másokra, és képtelen együttműködni. Amúgy az érdekes, hogy pont a Mariota fémjelezte draft előtt jött ez a balhé. 😀 Lehet van abban valami, amit mustaine meg itt páran sejtünk.Highlander
Nem értem, hogy a Hart-féle esetet miért negatív példakánt emlegeti mindenki. Az pont arról szól, hogy Kelly nem egyedül dönt és nem megy mindenáron csak a maga feje után. Hart végül nem lett kiválasztva a 3. körben, nem? Pedig ha Kelly nagyon ragaszkodott volna hozzá, akkor elhozták volna. (Hart egyébként 3. körös besorolású volt nálunk (Gamble?), nekem nagyobb meglepetés volt Huff kiválasztása, amit valószínűleg Roseman is támogatott).
DeSean Jackson ügy kezelése érdekesebb szerintem, mint a draft volt. Őt Chip eléggé az ajtón kívül akarta tudni, ez nyilvánvaló volt. Még arra sem volt hajlandó, hogy egy esetleges évközi csere érdekében még elviselje az 53-as keretben. Roseman ebben a helyzetben nem tudta megoldani a cseréjét, pláne, hogy Jacksonék is abban voltak érdekeltek, hogy cutolják (így választhattak csapatot, és ezt hitték jobb szerződést tudnak kapni).

Kellynek alapból is nagyobb hatalma volt, mint egy "normál" HC-nek, mert az ő hozzájárulása nélkül eddig sem igazán lehetett személyi döntést hozni. Nem jött volna el az egyetemről, ha csak sima HC-nek akartuk volna. Most egyértelmű lett, ki hozza a személyi döntéseket.

Az, hogy ki-kinek és hogyan van alárendelve, az nem a címektől (GM, elnök, HC stb.), hanem, hogy ezek milyen jogköröket takarnak. Egyáltalán nem szokatlan, hogy egy HC-nek nagyobb hatalma van, mint a GM-nek. Valahol ez egyértelműsítve is van (Seahawks, Pats, most már nálunk). Ráadásul mi lényegében 2001 óta így működtünk, hiszen innentől Andy egyértelműen Heckert, majd Roseman felett állt (persze, hogy nem rúghatta ki egymaga).
De például a Steelersnél egészen 2010-ig nem is volt egyáltalán GM-nek nevezett poszt, amikortól Kevin Colbert lett az első GM a csapat történetében. A GM-hez hasonló jogkört ott például a director of football operations töltötte be, 2000 előtt Tom Donahoe, utána Colbert. És persze Donahoe-t maga Cowher hasonlóan golyózta ki, mint ahogy Reid (feltehetőleg Bannerrel összefogva, aki Lurie jóbarátja) Tom Modrakot távolította el (2001). Azt pedig szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy az új director (kvázi GM) és a Cowher közül ki végezte inkább a "papírmunkát" és kinél voltak a tényleges döntések.

Visszatérve hozzánk, Modrak után jött Tom Heckert GM-nek, aki Reidhez kötődött, de a nagykutyák továbbra is Reid és Banner voltak. Heckert 2010-ben távozott, és elfogadta a Browns GM posztját, de a távozásában állítólag jelentős szerepe volt Bannernek, aki saját, régóta nevelgetett tanítványát, Howie Rosemant szerette volna GM-nek, nyilván Reid kárára. Azt, hogy Heckert távozásában Banner volt a fő ludas, két évvel később lehetett jól lemérni, amikor Banner lett a Browns CEO-ja. Ki lehet találni kit rúgott ki először.
Szóval, Heckert eltávolítása meg is történt, és eleinte úgy is tűnt, hogy Roseman Banner szája íze szerint tevékenykedik. Azonban Howie gyorsan felmérte, hogy a Reid-Banner viszonylatban ki mellé érdemes állni (Lurie kit fog választani), és Banner kigolyózásával neki komolyabb szerepe lehet. Így 2012-ben elkövetkezett a régóta érlelődő Reid-Banner csata, mikoris végül Lurie Reid kedvéért még a cimboráját, Bannert is hajlandó volt félreállítani (Lurienél: jó HC > jó GM/elnök stb.!). A sors fintora, hogy Andy nem sokáig élvezhette a Banner nélküli kontrollt. Ezek persze csak teóriák, de elég valószínűek. Tiszta Trónok Harca a háttérben, miközben a csapat az idő nagy részében jól működött, mert mikor a csapatról volt szól, akkor félretették a személyes küzdelmeiket.

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 642 — Apu ökölbeszorított keze
Lemaradtam,hogy itt már tény Rózsi menesztése?
Miért kell máris tejhatalmat és bukást látni?

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 185 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bakker nem őt akartam. Az elnök nevét baszom el mindig 😊 Don SmolenskiShawn84
Itt ezzel nincs gond a hölgyét ne rontsd el bizonyos pillanatokban 😉
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Annyiban egyébként megértem mustaine meg Shaw aggodalmát, hogy tapasztalatlan még Kelly, meg ott van példának a Hart eset. De nem hiszem, hogy egy olyan ember kezébe hatalmat adott volna Lurie, aki semmi szín alatt nem hallgat másokra, és képtelen együttműködni. Amúgy az érdekes, hogy pont a Mariota fémjelezte draft előtt jött ez a balhé. 😀 Lehet van abban valami, amit mustaine meg itt páran sejtünk.Highlander
Valószínűleg ez volt így a lehető legjobb megoldás, amit Lurie meg tudott oldani Bannerrel közösen. Ja igen. Banner! Ő mi a afaszomat csinál ilyenkor igazgató létére amúgy? Eddig az ő nevét nem nagyon láttam.Shawn84
Banner 2 éve már nincs a csapatnál 😀mustaine
Bakker nem őt akartam. Az elnök nevét baszom el mindig 😊 Don Smolenski
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Valószínűleg ez volt így a lehető legjobb megoldás, amit Lurie meg tudott oldani Bannerrel közösen. Ja igen. Banner! Ő mi a afaszomat csinál ilyenkor igazgató létére amúgy? Eddig az ő nevét nem nagyon láttam.Shawn84
Banner 2 éve már nincs a csapatnál 😀

több mint 10 éve
Azt gondolom, hogy az elején még szó sem volt arról hogy kinek mennyi hatalmat is adjunk. Egy szakmai vita lehetett ahol nem értettek egyet a felek. Lehet hogy épp 3 különböző vélemény volt. Roseman megelégelte a dolgot és úgy döntött Gamble menjen. Lehet, hogy Gamble sem bánja a dolgot, sőt, már tavaly is sokan akarták vinni. Ezek után maradt Kelly és Roseman szemben. Lurie szar helyzetbe került. Vagy egy jó edző aki eddig jó munkát végzett, lerakta egy új, és vélhetőleg sikeres csapat alapjait, és van egy jó Gm aki az elmúlt években sokszor bizonyított. PL. Reid utolsó évében, elismerten ő draftolt. Na az, az utóbbi évek, évtized legjobb draftjának néz ki. Emellett jó cseréket húzott meg, és az ő döntései voltak elsősorban. Nem akarta őt sem elveszíteni. Ekkor dobhatta be Kelly, hogy akkor ezek után teljes szakmai hatalmat akar, különben elhagyja a csapatot. Valószínűleg ez volt így a lehető legjobb megoldás, amit Lurie meg tudott oldani Bannerrel közösen. Ja igen. Banner! Ő mi a afaszomat csinál ilyenkor igazgató létére amúgy? Eddig az ő nevét nem nagyon láttam.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 185 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondjuk ha bukik, szerintem nem azért bukik szerintem mert HCGm együtt,hanem mert rossz edző (amit talán nem merünk itt állítani még( 😛) és így is úgy is bukna 😀
több mint 10 éve
Lehet van abban valami, amit mustaine meg itt páran sejtünk.Highlander
Ez csak átfutott az agyamon és remélem, hogy van alapja. 😊 Ha bevállalósabb draftot csinálunk, (akár Mariotával, akár nélküle) megbocsájtok mindent 😀

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Annyiban egyébként megértem mustaine meg Shaw aggodalmát, hogy tapasztalatlan még Kelly, meg ott van példának a Hart eset. De nem hiszem, hogy egy olyan ember kezébe hatalmat adott volna Lurie, aki semmi szín alatt nem hallgat másokra, és képtelen együttműködni. Amúgy az érdekes, hogy pont a Mariota fémjelezte draft előtt jött ez a balhé. 😀 Lehet van abban valami, amit mustaine meg itt páran sejtünk.

több mint 10 éve
Csakhogy épp az derült ki legalábbis a korábbiakból, hogy szó nem volt zsarolásról. Ha azzal próbálkozott volna Chip, lehet, hogy repül (elfogadom ha naiv vagyok ebben 😀) hanem meggyőzte Lurie-t, ez így jó lehet és Lurie elfogadta. Mondjuk erős támasz volt háta mögött az elért eredmény a nudli Sec ellenére (amiért szidtam is rendesen) és QB kérdés nehézsége ellenére.

Azt pedig Chip szerintem már megmutatta, hogy tanítható, és tanulni is fog. Nyilván idő kel mindenhez. De ha végén kijön a gyűrű belőle felőlem reach.lhet is egy párat a drafton :p

A párhuzamot tekintve, az idő eldönti, hogy mi vagy a SF válaszotta a jó utat.dande
Én is ezt kívánom, de attól tartok, hogy ez a lépés nem segíti elő az előrehaladást. Félek, Kelly bele fog bukni, pedig kiváló szakember.mustaine
Azt amiről maga is elmondta, hogy nem ért hozzá, az maradt Howie-nál és azt rábízza, és el is engedte a kezéből. Ez azért jelenthet némi támpontot ahhoz, mivel mennyire van tisztában. Tényleg bízzunk benne, hogy nem száll el.dande
És ki tudja, hogy Roseman nem ért-e jobban a "rosterkezeléshez"? Ki állapította meg, hogy Kelly jobb benne, és neki kell lenni a GM-nek? Kelly?

Ha én azt mondom, hogy én jobban értek hozzá, kineveznek GM-nek?

több mint 10 éve
Ha buknia kell, akkor viszont duplán remélem hogy Mariotával teszi, és nem középutas magatartással 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Csakhogy épp az derült ki legalábbis a korábbiakból, hogy szó nem volt zsarolásról. Ha azzal próbálkozott volna Chip, lehet, hogy repül (elfogadom ha naiv vagyok ebben 😀) hanem meggyőzte Lurie-t, ez így jó lehet és Lurie elfogadta. Mondjuk erős támasz volt háta mögött az elért eredmény a nudli Sec ellenére (amiért szidtam is rendesen) és QB kérdés nehézsége ellenére.

Azt pedig Chip szerintem már megmutatta, hogy tanítható, és tanulni is fog. Nyilván idő kel mindenhez. De ha végén kijön a gyűrű belőle felőlem reach.lhet is egy párat a drafton :p

A párhuzamot tekintve, az idő eldönti, hogy mi vagy a SF válaszotta a jó utat.dande
Én is ezt kívánom, de attól tartok, hogy ez a lépés nem segíti elő az előrehaladást. Félek, Kelly bele fog bukni, pedig kiváló szakember.mustaine
Ez jogos félelem, viszont abban bízhatunk, hogy Chip ambíciói nem csak a hatalom mértékét tekintve vannak meg, hanem az elérendő eredményeket illetően is, nem véletlen mondják róla, hogy focit lélegzik be alvás helyett is.

Inkább legyen pár reach a drafton, és legyen egy hatalmas koponya coach-unk, aki 15 évig itt lesz.
több mint 10 éve

Azt amiről maga is elmondta, hogy nem ért hozzá, az maradt Howie-nál és azt rábízza, és el is engedte a kezéből. Ez azért jelenthet némi támpontot ahhoz, mivel mennyire van tisztában. Tényleg bízzunk benne, hogy nem száll el.
több mint 10 éve
Ed Marynowitz lehet Kelly bábja, mint GM
 www.bleedinggreennation.com/2015/1/3/7486265/ed-marynowitz-emerges-as-candidate-in-eagles-general-manager-searchmustaine
Azért az nem egészséges, hogy a beosztott választja ki a főnökét. Persze az az ideális ha jóban vannak, de mégiscsak a főnöke, aki ha gáz van kirúgja az edzőt, a körmére néz stb. Ha Kelly rossz irányba halad, nem lesz aki a jó felé terelje. Hartot felhozzák példának, hogy ha Roseman nincs akkor simán 3. körös lett volna. Itt ki is ütközik egy nem elhanyagolható dolog, amivel Kelly nem rendelkezik. Nincs elég NFL tapasztalata. Kíváncsian várom mi sül ki belőle, de őszintén szólva nem vagyok teljesen elégedett. És reménykedem, hogy egyszer nekem is hagyják, hogy én válasszam meg a főnököm. Már ha a feleséget kivesszük ebből a kérdéskörből 😀

Szerk: Háhá, 2007ben a Dolphinsnál sokat tanulhatott a scoutolásból. Az ritka szar egy Miami draft volt. 😀Shawn84
Szerintem ez alapból rossz felfogás. A HC-nek és a GM-nek nem vezető-beosztott kapcsolatban kell lennie, hanem munkatársakként kell dolgozni. A szervezeti struktúra ennek egy gyakorlati megnyilvánulása, ami jó esetben a csapat érdekét szolgálja. Azt, hogy ez a csapat érdeke-e, azt csak az idő fogja eldönteni.

Innen Magyarországról mi nem fogjuk tudni eldönteni, hogy mi az optimális struktúra, csak majd ha meglátjuk az eredményét. Azért azt mindenképp érdemes megjegyezni, hogy Chip könnyen lehet, hogy távozott volna, ha Roseman kapja meg a teljhatalmat. A legfontosabb pedig az, hogy Chip folytassa az elkezdett munkát, bárhogy is alakult az év vége, összességében eddig nem nagyon találhattunk volna jobb HC-t...

Várjuk ki a véget, és szurkoljunk a csapatnak.

UI.: Lehet nem szeretni ezt a rendszert, illetve a Pats-et, és Seahawksot, az elvitathatatlan, hogy elég sikeresen működik ez a struktúra ennél a 2 csapatnál. Ha hasonló sikereket fut be a csapat, akkorsz szerintem te sem leszel szomorú, Shawn.Hulkeinstein
Biztos nem leszek szomorú, de én itt a tapasztalatlanságra helyezném a hangsúlyt. BB és Carroll is jóval tapasztaltabban került a jelenlegi helyére, helyzetébe. Nekem jobban tetszett volna ha esetleg Gamble marad és lesz GM mert ő azért komoly tekintélyt képvisel, hasonlóan Rosemanhoz, viszont legalább jól kijönnek. Akárki akárkinek is az embere, valakinek kell lennie akire hallgat Kelly.

Én nem mondom hogy nem működhet a dolog, az idő eldönti, de én nyugodtabb lennék, ha volna valaki aki valagba rúgja Kellyt ha netán rossz irányba kezd húzni a szekér. Reidet is már minimum 1 évvel előbb ki kellett volna rúgni, csak nem volt hozzá Rosemannak elég hatalma. Míg Lurienak nem lett tele a töke Reid volt az edző. De ezekben a szakmai dolgokban nem Lurie dolga meghozni a döntéseket.
több mint 10 éve

Én is ezt kívánom, de attól tartok, hogy ez a lépés nem segíti elő az előrehaladást. Félek, Kelly bele fog bukni, pedig kiváló szakember.

több mint 10 éve
 www.bleedinggreennation.com/2015/1/3/7486265/ed-marynowitz-emerges-as-candidate-in-eagles-general-manager-searchmustaine
nagyon nem tetszik neked ez az új felállás úgy érzem 😉 😀dande
Ebben igazad van, le is írom, hogy miért.
Shawn közben már nagyrészt körvonalazta az én álláspontomat is.

Szerintem Kelly 4-5 olyan döntést hozott az elmúlt ~2 évben, ami nagyon fura. A védelem sémaváltása gondolom Azzinaro érkezése miatt volt szükséges, más indokot nem látok. Ok, ez a filozófiája, legyen. A front jól is működik, azonban hátul vannak problémák.
Tavaly sorban a Jackson-balhé, a Huff és Hart draft szintén nem tetszett.
Huff nem harmadik körös játékos volt, nála jobb WR-t is találtunk volna (pl Moncrief | vagy Hurns 😀 | még bent volt, aki szerintem sokkal jobb)
Az, hogy Hartot el akarta hozni harmadik körben, megint szemöldökráncolós történet nálam.
Kíváncsi vagyok, képes-e felnőni az új feladathoz, mert ha jövőre nem jutunk PO-ba, az hatványozottan az ő hibája lehet.

Egyébként azt konteózom, hogy Mariota miatt történik ez az óvodásdi. Gamble, aki Kelly embere volt, tradelni akart volna. Roseman nem, inkább kirúgatta Gamblet. Erre Kelly generált egy médiahypeot, hogy lelép, és emiatt Lurietól kibővítette a szerepkörét, hogy maradjon, gyakorlatilag ő lett a GM. | -> meg lesz próbálva az 1/1 trade szerintem, de túl sokat fognak kérni, így marad az 1/20 | mustaine

A párhuzamot tekintve, az idő eldönti, hogy mi vagy a SF válaszotta a jó utat.
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Tegnap este még itt paráztunk, hogy kuka lesz a következő 5 év mert Kelly lelép Rózsi miatt, most meg azon fanyalgunk, hogy több hatalmat kapott. 😀 Én várnék egy évet az ítélettel, van nyilván rizikó, de ennél jobb megoldást nem hiszem, hogy találhattak volna.

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Azért az nem egészséges, hogy a beosztott választja ki a főnökét. Persze az az ideális ha jóban vannak, de mégiscsak a főnöke, aki ha gáz van kirúgja az edzőt, a körmére néz stb. Ha Kelly rossz irányba halad, nem lesz aki a jó felé terelje. Hartot felhozzák példának, hogy ha Roseman nincs akkor simán 3. körös lett volna. Itt ki is ütközik egy nem elhanyagolható dolog, amivel Kelly nem rendelkezik. Nincs elég NFL tapasztalata. Kíváncsian várom mi sül ki belőle, de őszintén szólva nem vagyok teljesen elégedett. És reménykedem, hogy egyszer nekem is hagyják, hogy én válasszam meg a főnököm. Már ha a feleséget kivesszük ebből a kérdéskörből 😀

Szerk: Háhá, 2007ben a Dolphinsnál sokat tanulhatott a scoutolásból. Az ritka szar egy Miami draft volt. 😀Shawn84
Szerintem ez alapból rossz felfogás. A HC-nek és a GM-nek nem vezető-beosztott kapcsolatban kell lennie, hanem munkatársakként kell dolgozni. A szervezeti struktúra ennek egy gyakorlati megnyilvánulása, ami jó esetben a csapat érdekét szolgálja. Azt, hogy ez a csapat érdeke-e, azt csak az idő fogja eldönteni.

Innen Magyarországról mi nem fogjuk tudni eldönteni, hogy mi az optimális struktúra, csak majd ha meglátjuk az eredményét. Azért azt mindenképp érdemes megjegyezni, hogy Chip könnyen lehet, hogy távozott volna, ha Roseman kapja meg a teljhatalmat. A legfontosabb pedig az, hogy Chip folytassa az elkezdett munkát, bárhogy is alakult az év vége, összességében eddig nem nagyon találhattunk volna jobb HC-t...

Várjuk ki a véget, és szurkoljunk a csapatnak.

UI.: Lehet nem szeretni ezt a rendszert, illetve a Pats-et, és Seahawksot, az elvitathatatlan, hogy elég sikeresen működik ez a struktúra ennél a 2 csapatnál. Ha hasonló sikereket fut be a csapat, akkorsz szerintem te sem leszel szomorú, Shawn.
több mint 10 éve
nagyon nem tetszik neked ez az új felállás úgy érzem 😉 😀dande
Ebben igazad van, le is írom, hogy miért.
Shawn közben már nagyrészt körvonalazta az én álláspontomat is.

Szerintem Kelly 4-5 olyan döntést hozott az elmúlt ~2 évben, ami nagyon fura. A védelem sémaváltása gondolom Azzinaro érkezése miatt volt szükséges, más indokot nem látok. Ok, ez a filozófiája, legyen. A front jól is működik, azonban hátul vannak problémák.
Tavaly sorban a Jackson-balhé, a Huff és Hart draft szintén nem tetszett.
Huff nem harmadik körös játékos volt, nála jobb WR-t is találtunk volna (pl Moncrief | vagy Hurns 😀 | még bent volt, aki szerintem sokkal jobb)
Az, hogy Hartot el akarta hozni harmadik körben, megint szemöldökráncolós történet nálam.
Kíváncsi vagyok, képes-e felnőni az új feladathoz, mert ha jövőre nem jutunk PO-ba, az hatványozottan az ő hibája lehet.

Egyébként azt konteózom, hogy Mariota miatt történik ez az óvodásdi. Gamble, aki Kelly embere volt, tradelni akart volna. Roseman nem, inkább kirúgatta Gamblet. Erre Kelly generált egy médiahypeot, hogy lelép, és emiatt Lurietól kibővítette a szerepkörét, hogy maradjon, gyakorlatilag ő lett a GM. | -> meg lesz próbálva az 1/1 trade szerintem, de túl sokat fognak kérni, így marad az 1/20 |

több mint 10 éve
Azért, mert a tradicionális szervezeti felosztásban a GM a HC főnöke az NFL csapatoknál, ne csináljunk már úgy, mintha más megoldás nem működne... Pláne hogy a Seattle-nél is Pete Carroll választotta ki akkor ezek szerint főnökét, ami nyilvánvalóan hasonlóan nem jött be, mint a futkározós qb-k. Részben ehhez kapcsolódik új kedvenc focis viccem:

NFL war room:
"He's just a system QB, he had wide-open WRs everywhere."
"OK, what if we just ran that system?"
"Get out."

---