Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Cardale Jones marad az egyetemen úgyhogy vele most nem számolhatunk. Nekünk ez kicsit rossz, viszont igaza van, kell neki még ez az 1 év.dandeEzek szerint tart tőle, hogy valaki Cardale-re hányja az NFL-ben.
több mint 10 éve
Cardale Jones marad az egyetemen úgyhogy vele most nem számolhatunk. Nekünk ez kicsit rossz, viszont igaza van, kell neki még ez az 1 év.
több mint 10 éve
A kezei viszont rosszak sajnos. Nem egy életbiztosítás neki passzolni. Returnerként is használható lenne , de ezen a poszton is nem egyszer csúszott ki a kezéből a labda . (persze voltak szép visszahordásai is)Nem rossz. 😊 , bár meg kell várni az FA mozgásokat még. ( illetve C. Jones sztem udfa lesz )GreengoŐt ismertem a bent lévők közül, meg ő úgy tudom elég gyors játékos. Szóval ezért.Shawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Nem rossz. 😊 , bár meg kell várni az FA mozgásokat még. ( illetve C. Jones sztem udfa lesz )GreengoŐt ismertem a bent lévők közül, meg ő úgy tudom elég gyors játékos. Szóval ezért.
több mint 10 éve
Nem rossz. 😊 , bár meg kell várni az FA mozgásokat még. ( illetve C. Jones sztem udfa lesz )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Ma draftoltam egyet a Fanspeak oldalon. Szerintem nem lett szar 😀20: R1P20
QB MARCUS MARIOTA
OREGON
52: R2P20
S KURTIS DRUMMOND
MICHIGAN STATE
84: R3P20
CB IFO EKPRE-OLOMU
OREGON
116: R4P20
ILB TREY DEPRIEST
ALABAMA
148: R5P20
OT JEREMIAH POUTASI
UTAH
180: R6P20
WR CHRISTION JONES
ALABAMA
212: R7P20
CB TEVIN MITCHEL
ARKANSAS
több mint 10 éve
Ha pl a Tampa Winstont választcsa, a TItans és a Jags nem QBt, akkor nem is kell annyira felmászni Marisért.EazzyHa valamelyik QB nem kel el az első kettőben, a Jags ki fog trade-elni szerintem jó pénzért, szóval így sem látok több esélyt a dologra.
Közben két Washingtonba száműzött kedvencem dumálgatott a FOX-on:
www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/011415-WATCH-Donovan-McNabb-DeSean-Jackson-talk-NFL.html
McNabb nem cáfolta meg önmagát, a végén megjegyzi, lehet visszamegy DC-be dobálgatni D-Jaxnek egy kicsit😀
több mint 10 éve
Marcus Smith? Jó volna, ha ő tudna előrelépni, nem free agentekkel operálnánk.mustaineelvégre is ezért draftoltuk olyan előkelő helyen.
Én már arról szeretnék olvasni h van GM (nem Polian) s h vmi csoda folytán LeBeau jön a stábba. (Nem fog tisztában vagyok vele).dandeHa jönne (még ha csak 2-3 évre is) olyan boldog lennék mint mikor bejelentették hogy Kelly a miénk.
több mint 10 éve
Én már arról szeretnék olvasni h van GM (nem Polian) s h vmi csoda folytán LeBeau jön a stábba. (Nem fog tisztában vagyok vele).
több mint 10 éve
Mortensen szerint jön Mariota a draftra! Nem meglepő, de még nem volt hivatalos. Elkezdődhet a hunt 😊
több mint 10 éve
Marcus Smith? Jó volna, ha ő tudna előrelépni, nem free agentekkel operálnánk.
több mint 10 éve
Így van, első prioritás Graham, de ha nem sikerül megtartani, akkor kell egy FA a helyére.Minél több QB jön ki, annál jobb. Jrlenleg hivatalosan még Mariota se jön.
több mint 10 éve
Így van Grahamet kell megtartani és kész.Cardele kijövetele pedig érdekes lenne, kicsit megkavarná a dolgokat, de szerintem neki még jót tenne 1 év egyetem. Kérdés maradhat-e ott ahol van, illetve ha mennie kell transfer keretében, máshol sikerles lenne-e. Vagy jön egy gyengébb év, és akkor bukta a draft pozíciót meg a pénzt. A jó játéka ellenére azért vannak még fenntartásaim vele kapcsolatban. elérhetőbb lenne mint Mariota az biztos, ha csak a hype fel nem nyomja.
több mint 10 éve
Worilds nem volt jo ebben a szezonban sem de errol tobbet a vasas forumon talalni
több mint 10 éve
Meg kell tartani Grahamet, nincs mese, vagy idehozni egy jó FA-t, pl Worilds-et, iránta tavaly úgyis érdeklődtünk. Amúgy Cardale Jones is érdekes prospect lehet nekünk, ha kijön a draftra, akkor a 2.-3. kör körül sztem megérné elhozni Foles mögé, azt már tudnám támogatni. Foles-ra lenne nyomás, Jones meg edződhet egy évet, és lenne tervünk minden esetre. +1. körben jöhetne CB.
több mint 10 éve
Ha pl a Tampa Winstont választcsa, a TItans és a Jags nem QBt, akkor nem is kell annyira felmászni Marisért.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Sirtunk nincs passrush erre majdnem legjobbak lettunk.Akkor sírjunk még egy kicsit rajta, hátha még jobb lesz, meg sírjunk nagyon a Sec-n és a QB-dolgon, hátha az is jó lesz, és akkor minden szuper 😛
Fiatal a fal egyben kell maradjanakJanek
Amúgy de jó, hogy ebből az edző keringőből kimaradunk idén, a felmerülő jelöltek közül nem nagyon látom ki lehetne jobb a mostaninál, köszi, hogy nem utálták ki Chipet, reméljük ez még jó pár évig így marad! 😀
több mint 10 éve
Sirtunk nincs passrush erre majdnem legjobbak lettunk.
Fiatal a fal egyben kell maradjanakJanek
(csak hogy mindenki tudja miről van szó)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Sirtunk nincs passrush erre majdnem legjobbak lettunk.Fiatal a fal egyben kell maradjanak
több mint 10 éve
Congrats to Trey Burton and Cody Parkey, both named today to the Pro Football Writers all-rookie team! Burton is special teamer, Parkey PK.
több mint 10 éve
www.rotoworld.com/articles/nfl/51589/309/2015-nfl-free-agents?pg=2Itt lehet csemegézni az FA-k között
több mint 10 éve
Nekem teljesen mindegy legyen rendbe rakva a védelem s kész. Ez meccs pedig nem vitte el az 1/1 s pozícióról ahhoz nagyon negatív médiakampàny is kell illetve felmérő.
több mint 10 éve
Hát persze, hogy nem nyerte meg az Oregon. miért is történt volna egyszer úgy az életbe amerikai fociba, hogy az nyer akinek tudok szívből szurkolni, szerintem jobb ha fel is adok bármilyen ilyen reményt...............dandesimán drukkolhattál volna az OSU-nak is, nem győztem kihangsúlyozni 😊
www.si.com/college-football/2015/01/10/ap-fbc-t25-playoff-championship-familiar-foes

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Semmi sem véletlen...Kelly odasúgta Mariótának, hogy ne nyerjék meg, mert akkor még jobban felmenne az ára a drafton...
Ha nálunk akar játszani akkor a felmérőt is el kell csesznie....(előre szóltam...) 😀
több mint 10 éve
spoiler!!!!!!!!!!!!!!Hát persze, hogy nem nyerte meg az Oregon. miért is történt volna egyszer úgy az életbe amerikai fociba, hogy az nyer akinek tudok szívből szurkolni, szerintem jobb ha fel is adok bármilyen ilyen reményt...............
Egyébként megérdemelten nyert a Buyck-s a LoS-n lenullázták a Ducks mind a két oldalon. Futni nem tudtak, és MM-t sem védték meg mindig rendesen illetve blokkoltak nyitottak utat neki, és a futást sem volt képes megfogni a DL-k. Hiába a 4TO sima vereség. Ráadásul Mariotara még így sem lehet panasz.....
Ez van. Viszont ezzel a meccsel is megerősödött az, amit tudtunk, még Kelly O rendszere mellé is kell egy stabil erős D ami képes a LoS-t is tartani ha kell, futűást fogni, de hátul sem betlizik nagyokat. Különben legfeljebb megint csak az ajtóig jutunk el mi is, legyen akár milyen QB-nk, és menjen szuperül a támadó játék.
Úgyhogy mélyíteni kell DL, LB depthet, hátulra meg legalább a kezdőket megtalálni illetve olyan rendszert kigondolni, ahol gyengeségeket elfedve tudják segíteni egymást. Ha van ilyen.
Ezt kell megoldani a jövőre nézve és ha ez megvan, akkor kezdhetünk bármilyen QB-ban és sikerben gondolkodni.