Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Megy ez az eredmény a Coltsnak akkor is ha nem akarják 😉
több mint 10 éve
Meglesz nekünk is ez, srácok!! 😊Azt tudom mondani, hogy fantasztikus érzés, mi lesz, ha az Eaglesnél tudom majd ugyanezt átélni? 😊))
Ha találunk egy QB-t, Kelly rendszerével simán meglehet 😊)
több mint 10 éve
McCoy után Maclin is lemondta a Pro Bowl részvételt személyes okokra hivatkozva (valószínűleg nem akar szerződéskötés előtt kockáztatni). Hétre fogyatkozott így a pro bowlerek száma, de még Cox és Maragos is odakerülhet, ha más csapatból lemondják.
több mint 10 éve
Nem tudom Chipe fog-e tudni ilyen csapatot építeni nálunk, mint a Hawks....... nem a képességeit teszem felétles módba hozzá hanem, hogy bárcsak összejönne......dandeAmíg nincs franchise QB addig nincs miről beszélni sajnos.
több mint 10 éve
Nem tudom Chipe fog-e tudni ilyen csapatot építeni nálunk, mint a Hawks....... nem a képességeit teszem felétles módba hozzá hanem, hogy bárcsak összejönne......
több mint 10 éve
Mustgrave-t állítólag vinné a Raiders még adunk egy mondjuk 6. körös picket is vele, csak vigyék 😛
több mint 10 éve
Az tuti, rengeteg csapatnak kell CB. Viszont nekünk is van pénzünk, szóval ez papíron nem lehet akadály.Maxwell valszeg jön ki a piacra, tehát legalább 1 játékost tudunk szerezni, ha nagyon akarunk, aki eddig jól játszott a ligában.HulkeinsteinNagy lesz a licitháború érte. Meg is értem, hogy tesztelné a piacot. Jó lenne ha nálunk landolna.Greengo
több mint 10 éve
Maxwell valszeg jön ki a piacra, tehát legalább 1 játékost tudunk szerezni, ha nagyon akarunk, aki eddig jól játszott a ligában.HulkeinsteinNagy lesz a licitháború érte. Meg is értem, hogy tesztelné a piacot. Jó lenne ha nálunk landolna.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Maxwell valszeg jön ki a piacra, tehát legalább 1 játékost tudunk szerezni, ha nagyon akarunk, aki eddig jól játszott a ligában.
több mint 10 éve
Remélem még pár DE is lemondja, Cox nagyon megérdemelné 😊
több mint 10 éve
Most látom, hogy Jonny-D ismét megy a Pro Bowl-ra.Most látom, hogy ismét itt egy Bébé szuper 😉
Fuckyeah!!!!!Bébé
több mint 10 éve
Most látom, hogy Jonny-D ismét megy a Pro Bowl-ra. Fuckyeah!!!!!
több mint 10 éve
www.nfl.com/draft/2015/mock-drafts/daniel-jeremiah/215603Na ilyesmire mondtam, hogy 5. helyre a Jets elé már talán vállalhatóbb a feljövetel, mint 1/1-re. Az ár nem tudom mennyivel esne ilyenkor.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Bridge az olyan mint Bridgewater? Csak még nem digiváltozott?ano92hatalmas 😀
több mint 10 éve
Bridge az olyan mint Bridgewater? Csak még nem digiváltozott?
több mint 10 éve
ma lesz az NFLPA Collegiate Bowl 22 órától az ESPN2-n, épp most írtam az eredménykövető topicba, hogy három kedvenc feka QB-m is játszani fog (Cato, Lovelocke és Bridge), és ahogy olvasom, a korábban már "promózott" Bridge-t és a többieket Chip Kelly személyesen is megnézte Kaliforniában 😊twitter.com/NFLPABowl/status/555090379830460416

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Remélem, hogy nincs miről írniuk s legfeljebb csere lesz apróért vagy hoznak egy jobb DB edzőt! 😀 www.bleedinggreennation.com/2015/1/16/7558173/eagles-bradley-fletcher-stay-philadelphia-report
Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 10 éve
Azért érzitek mekkora csapat vagyunk, még LongS-t is afdunk a ProBowlra 😛 Shady viszont valósznű nem lesz.www.bleedinggreennation.com/2015/1/16/7564217/jeremy-maclin-jon-dorenbos-2015-pro-bowl-roster-eagles
Róla pedig lemaradtunk ha akartuk volna:
www.bleedinggreennation.com/2015/1/16/7562465/texans-brian-gaine-eagles-gm-job-chip-kelly
több mint 10 éve
már hivatalos,pár órájaJrlenleg hivatalosan még Mariota se jön.Hulkeinsteinaggodalomra semmi ok, Chip lezsírozta hogy maradjon egy évet, addig meg ráhajtunk az 1/1-reeaglesmcnabb
több mint 10 éve
Jrlenleg hivatalosan még Mariota se jön.Hulkeinsteinaggodalomra semmi ok, Chip lezsírozta hogy maradjon egy évet, addig meg ráhajtunk az 1/1-re
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Marcus Smith nem került bele a PFWA All-Rookie csapatába, pedig nagyon vártam 😮 LOLpicksixEz nagyobb bunda mint Cox kihagyása a Pro Bowl keretből.
több mint 10 éve
Marcus Smith nem került bele a PFWA All-Rookie csapatába, pedig nagyon vártam 😮 LOLpicksixMajd jövőre 😛
több mint 10 éve
Marcus Smith nem került bele a PFWA All-Rookie csapatába, pedig nagyon vártam 😮 LOL
easy easy
kill kill
Lane Lane