Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Megy ez az eredmény a Coltsnak akkor is ha nem akarják 😉
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Meglesz nekünk is ez, srácok!! 😊
Azt tudom mondani, hogy fantasztikus érzés, mi lesz, ha az Eaglesnél tudom majd ugyanezt átélni? 😊))
Ha találunk egy QB-t, Kelly rendszerével simán meglehet 😊)
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
McCoy után Maclin is lemondta a Pro Bowl részvételt személyes okokra hivatkozva (valószínűleg nem akar szerződéskötés előtt kockáztatni). Hétre fogyatkozott így a pro bowlerek száma, de még Cox és Maragos is odakerülhet, ha más csapatból lemondják.

több mint 10 éve
Nem tudom Chipe fog-e tudni ilyen csapatot építeni nálunk, mint a Hawks....... nem a képességeit teszem felétles módba hozzá hanem, hogy bárcsak összejönne......dande
Amíg nincs franchise QB addig nincs miről beszélni sajnos.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem tudom Chipe fog-e tudni ilyen csapatot építeni nálunk, mint a Hawks....... nem a képességeit teszem felétles módba hozzá hanem, hogy bárcsak összejönne......
több mint 10 éve
Mustgrave-t állítólag vinné a Raiders még adunk egy mondjuk 6. körös picket is vele, csak vigyék 😛
több mint 10 éve
Maxwell valszeg jön ki a piacra, tehát legalább 1 játékost tudunk szerezni, ha nagyon akarunk, aki eddig jól játszott a ligában.Hulkeinstein
Nagy lesz a licitháború érte. Meg is értem, hogy tesztelné a piacot. Jó lenne ha nálunk landolna.Greengo
Az tuti, rengeteg csapatnak kell CB. Viszont nekünk is van pénzünk, szóval ez papíron nem lehet akadály.
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Maxwell valszeg jön ki a piacra, tehát legalább 1 játékost tudunk szerezni, ha nagyon akarunk, aki eddig jól játszott a ligában.Hulkeinstein
Nagy lesz a licitháború érte. Meg is értem, hogy tesztelné a piacot. Jó lenne ha nálunk landolna.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Maxwell valszeg jön ki a piacra, tehát legalább 1 játékost tudunk szerezni, ha nagyon akarunk, aki eddig jól játszott a ligában.
több mint 10 éve
Remélem még pár DE is lemondja, Cox nagyon megérdemelné 😊
több mint 10 éve
Most látom, hogy Jonny-D ismét megy a Pro Bowl-ra.
Fuckyeah!!!!!Bébé
Most látom, hogy ismét itt egy Bébé szuper 😉
több mint 10 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Most látom, hogy Jonny-D ismét megy a Pro Bowl-ra.
Fuckyeah!!!!!
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
 www.nfl.com/draft/2015/mock-drafts/daniel-jeremiah/215603

Na ilyesmire mondtam, hogy 5. helyre a Jets elé már talán vállalhatóbb a feljövetel, mint 1/1-re. Az ár nem tudom mennyivel esne ilyenkor.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/wnygv7nmxihqz7lmhsvz
LeSean McCoy backs Nick Foles as Eagles' starting QB
LeSean McCoy told NFL Network that he believes Nick Foles was the victim of injuries in 2014 and is confident that the Philadelphia Eagles' quarterback will bounce back in 2015.
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Bridge az olyan mint Bridgewater? Csak még nem digiváltozott?ano92
hatalmas 😀

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Bridge az olyan mint Bridgewater? Csak még nem digiváltozott?

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
ma lesz az NFLPA Collegiate Bowl 22 órától az ESPN2-n, épp most írtam az eredménykövető topicba, hogy három kedvenc feka QB-m is játszani fog (Cato, Lovelocke és Bridge), és ahogy olvasom, a korábban már "promózott" Bridge-t és a többieket Chip Kelly személyesen is megnézte Kaliforniában 😊

twitter.com/NFLPABowl/status/555090379830460416

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Stem03 Philadelphia Eagles 135
Remélem, hogy nincs miről írniuk s legfeljebb csere lesz apróért vagy hoznak egy jobb DB edzőt! 😀  www.bleedinggreennation.com/2015/1/16/7558173/eagles-bradley-fletcher-stay-philadelphia-report

Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 10 éve
Azért érzitek mekkora csapat vagyunk, még LongS-t is afdunk a ProBowlra 😛 Shady viszont valósznű nem lesz.

www.bleedinggreennation.com/2015/1/16/7564217/jeremy-maclin-jon-dorenbos-2015-pro-bowl-roster-eagles

Róla pedig lemaradtunk ha akartuk volna:

www.bleedinggreennation.com/2015/1/16/7562465/texans-brian-gaine-eagles-gm-job-chip-kelly
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Jrlenleg hivatalosan még Mariota se jön.Hulkeinstein
aggodalomra semmi ok, Chip lezsírozta hogy maradjon egy évet, addig meg ráhajtunk az 1/1-reeaglesmcnabb
már hivatalos,pár órája

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Jrlenleg hivatalosan még Mariota se jön.Hulkeinstein
aggodalomra semmi ok, Chip lezsírozta hogy maradjon egy évet, addig meg ráhajtunk az 1/1-re

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Marcus Smith nem került bele a PFWA All-Rookie csapatába, pedig nagyon vártam 😮 LOLpicksix
Ez nagyobb bunda mint Cox kihagyása a Pro Bowl keretből.

több mint 10 éve
Marcus Smith nem került bele a PFWA All-Rookie csapatába, pedig nagyon vártam 😮 LOLpicksix
Majd jövőre 😛
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Marcus Smith nem került bele a PFWA All-Rookie csapatába, pedig nagyon vártam 😮 LOL

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
 www.bleedinggreennation.com/2015/1/15/7555381/chip-kelly-meets-with-old-dominion-qb-taylor-heinicke