Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Tra Thomas támadó segédedző volt, nem LB assistant.

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Petty?

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Megvan Tra Thomas helyettese az LB assistant coah poszton:  www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Brian-Smith-Named-Asst-Linebackers-Coach/7c4c059f-20bc-4ac4-89d9-555e200c8ec5
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyon nem értek én sem hozzá, és lehet, hogy butaság, de amennyit láttam belőle, nem feltétlen gondolom jobbnak McCaronnál, és azt tudjuk ő egyelőre! milyen karriert futott be az NFL-ben. Persze ez önmagában nem jelent semmit.
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Blake Sims-ről mi a véleményetek? Projectnek? Én nem ismerem, sajnos nem nagyon tudok belefolyni a prospect figyelésbe, de érdekelne.

www.bleedinggreennation.com/2015/2/17/7934083/2015-nfl-draft-interview-blake-sims-alabama-qb-eagles-michael-vick-number

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
 www.sbnation.com/nfl/2015/2/16/8043469/2015-nfl-mock-draft-marcus-mariota-philadelphia-eagles

Hol kell aláírni?mustaine
végre egy jó mock 😊
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
 www.sbnation.com/nfl/2015/2/16/8043469/2015-nfl-mock-draft-marcus-mariota-philadelphia-eagles

Hol kell aláírni?mustaine
Görgess le sokat és ott a kommenteknél van egy ilyen, hogy ADD YOURS. Csak előbb regelni kell. | trololol |

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan

Hol kell aláírni?

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha jól értettem már nem. A csaj kamuzott.

Police realese Allen.
több mint 10 éve
Nate Allen szarban

www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/sources-philadelphia-eagles-safety-nate-allen-arrested-fort-myers-florida
több mint 10 éve
Nagyon érdekes lesz ha a Titans valóban nem akar QB-t draftolni, vagy legalábbis nem olyan korán, később meg.... Whiz lehet, hogy nem tanul a hibájából...... vagy csak smooke screen

Mondjuk ciki lenne, ha megegyeznénk a Titans-l egy vagyonért a Tampa meg behúzza Mariotat, de azért erre nyilván figyelnék, hogy ez hogy alakul.

Azért annak örülök, hogy Foles-t nem adtuk oda Gordonért, remélem azért ebben még a Foles haterek is egyet értenek 😉
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Early indications are the Titans are leaning toward giving Mettenberger a chance to prove himself as the full-time starter rather than drafting Winston or Mariota with the second pick.
 www.tennessean.com/story/sports/nfl/titans/2015/02/15/titans-zach-mettenberger-jameis-winston-marcus-mariota/23459567/

2013-ban a Browns felajánlotta Gordont Foles-ért cserébe:
 espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/161637/eagles-once-nixed-nick-foles-josh-gordon-trade

A Dolphins meg Mike Wallace-t 2014-ben:
 www.bleedinggreennation.com/2015/2/15/8042141/nfl-trade-rumors-dolphins-mike-wallace-eagles-2014

több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869

😕) 😕)

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Na kinek jönne be egy ilyen dizájn?

Shawn84
Még mindig nagyon gagyi... Azok a számok, főleg a giants mezen... Mintha MS Wordben írták volna rá. A Cowboys mez meg überbazári azzal a sok csillaggal, Kisgrófón tudnék ilyet elképzelni szerda délelőtti bevásárlóruhának.
De igazából mindegyik szar 😊Rataxes
Nekem a Giants amúgy bejön.Shawn84
Tényleg van benne egy kicsit gagyiság, de nem bánnám, ha darkosabbra vennénk a figurát, több lenne a fekete mezes meccsünk stb...

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve

Shawn84
Még mindig nagyon gagyi... Azok a számok, főleg a giants mezen... Mintha MS Wordben írták volna rá. A Cowboys mez meg überbazári azzal a sok csillaggal, Kisgrófón tudnék ilyet elképzelni szerda délelőtti bevásárlóruhának.
De igazából mindegyik szar 😊Rataxes
Nekem a Giants amúgy bejön.
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan

Shawn84
De igazából mindegyik szar 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Megy a kavarás 😀

www.bleedinggreennation.com/2015/2/14/8038743/jeremy-maclin-kansas-city-chiefs-quarterback-mizzou-eagles
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Geno perfect ratinggel dobálgat, mondj még egy irányítót tavalyról 😛 Future-HOF.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hundley igen rossznak tűnik sok helyen olvasni, hogy sosem lesz nfl kesz.,,Janek
Ezen segìthet hogy itt nem"nfl-offense" van.

Hagyomànyos körūlmények közt én se nézek ki többet belõle mint Genòbòl.

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Hundley igen rossznak tűnik sok helyen olvasni, hogy sosem lesz nfl kesz.,,

több mint 10 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Remélem, hogy nem Folesban gondolkozik a csapat. Foles nem tudott lehozni még egy teljes szezont amióta itt van...( és ez a legkisebb gond vele )
Ha nem jön össze Mariota akkor ott van még akár Hundley is. ( simán jó húzás lehet )
Lassan nyit az FA piac. Ti kit látnátok szívesen a DB-k közül?  www.footballsfuture.com/2015/fa/db.html . Én a Maxwell-Jackson-Flowers hármasból bármelyiküket el tudnám képzelni.Greengo
Mariota nem fog összejönni szvsz, Hundley remélem igen 😊 Simán jó pick 😊
több mint 10 éve
Jól van na keresztbe lenyelni azért nem kell 😉

Egyébként ha itt tartunk ezt csak arról, hogy ki mit gondol (mos ezt nem nekd szóló ellenérvként hozom félre ne értsd):

www.bleedinggreennation.com/2015/2/13/8033723/nfl-draft-2015-philadelphia-eagles-options-needs-roster

Végül pedig nyilván a 2-t szükséget nyilván nem kell kijátszani egymás ellen, és ebben a játékban minden mindennel összefügg, és ha lehet a QB szituáción javítani akkor javítsunk amennyire tudunk ezt nem vitatom!!!

De csak nagy alázattal és csendben kérdezem, az elmúlt SB-n mi volt a döntő faktor, hogy arról beszélgetünk Sobri égett ki és nem Brady? 😛 S az azt megelőzőn, hogy most a címvédő győzetett le?
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Mikor fogod már fel, hogy miért égetőbb a QB kérdés a secondarynél?

Egyébként meg senki nem érdemel semmit, de főleg nem Foles. Nem volt még teljes szezonja, a csapat még Sanchezzel is jobban muzsikált, bár nem volt nagyon nehéz azért. A minap olvastam, hogy 19 elkapható interceptiont dobott első évében is, a jó nagy mák miatt lett 2 valóban az, és még mielőtt azzal jönne valaki, hogy másnál is van ilyen bőven, akkor annak üzenem, hogy a playek nagyobb része biztonságibb volt Folesal, tehát hű de nehéz szitui nem sokszor voltak, másrészt arányaiban ezzel a számmal másokhoz hasonlítva is mezőny második fele ebben a kategóriában. Idén beszopta, hogy nagyobb százalékban tényleg el is kapták a labdáit.
Neccesebb szezon után a bizonyított QB-k érdemelnek esélyt, Foles semmit nem bizonyított, egyetlen elbukott PO meccse van lényeges szituban.

De amiről még kevesebb szó esik, hogy mindig ez megy, hogy Kelly rendszerébe jó a szar QB is, minek hozni jót...hát mondjuk én mégis roppan kíváncsi lennék egy mobilis irányítóra, szintet emelne az O-n, ami mellé már nem nagy cucc egy átlagos D.
Igazán top O-t egyetlen láncszemmel tudunk. Igazán top D-t nagyon sokkal is nehezen.
De többet ezt nem rágom már, mert szörnyű, hogy egyáltalán ezt el kell mondani.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Nekem mindegy csak váljon be 😛

Most néztem a 3. heti!!!! Skins meccset már ott Cousinsből fr QB-t csinált Fletcher meg CW Mi változott a 16 hétig?????Nem kell válaszolni 😛 Ezek után nem mondja nekem bárki is, hogy a QB kérdés volt a legnagyobb bajunk......

Egyébként meg Foles igenis érdemel még egy esélyt és ha megkapja élni is fog vele!dande
Senki sem állítja, hogy a QB kérdés a legnagyobb bajunk, de a megfelelő QB-t egy csapat élére nehezebb megtalálni mint egy jó CB-t. Most draft szempontból megint egy olyan év jön ahol érdemes QB poszton nézelődni ha hosszútávon gondolkodik az ember. Egy újabb elvesztegetett év nagyon sokba kerülhet........

E-A-G-L-E-S EAGLES !