Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Gerix New York Giants 139
Nem ertem miert almodoztok Mariotarol.20.helyrol sokat kellene adni erte.Menj vissza az idobe amikor RG3 ert feltradelte a redskins az egesz franchise ot.Nagyon megerte!Mi a tanulsag ebbol???NEVER GO FULL REDSKINS!!!!!!!!!
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Velük interjúztunk:

Quarterbacks

Marcus Mariota, Oregon Brett Hundley, UCLA Blake Sims, Alabama Connor Halliday, Washington State Sean Mannion, Oregon State Brandon Bridge, South Alabama
Running Back
T.J. Yeldon, Alabama
Wide Receiver
Devin Funchess, Michigan
Offensive Line
Ali Marpet, Hobart Sean Hickey, Syracuse
Linebacker
Eric Kendricks, UCLA
Denzel Perryman, Miami (FL)
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Igen ám de Teddy igencsak elszúrta a combine-t, ami Mariotáról nem mondható el, illetve azért Manzi és Mariota szerintem! nem egészen egy szint, főleg ha a hozzáállásbeli dolgokat tekintjük. Reménykedni persze lehet 😀
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Volt anno automata 1/1 Aaron Rodgers (system QB-nak mondták ugye azért csúszott Ő is, amit most íMariota ellen is felhoznak), vagy tavaly Manziel, végül Ő is lejjebb kelt el, hmm ki is volt még nemrégiben hasonló...Teddy is pl...azért ne vegyünk annyira mérget arra, hogy elől megy ki.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Csak a játék kedvéért ezt sikerült összehozni, ugye már ott bukik, hogy Mariota bent maradt 1/20-ra 😛

20: QB MARCUS MARIOTA OREGON
52: R2P20 CB JALEN COLLINS LSU
84: R3P20 WR DEVIN SMITH OHIO STATE
110: R4P14 ILB STEPHONE ANTHONY CLEMSON
116: R4P20 S CLAYTON GEATHERS UCF
148: R5P20 OG JARVIS HARRISON TEXAS A&M
180: R6P20 RB KARLOS WILLIAMS FLORIDA STATE
212: R7P20 DT JAMES CASTLEMANdande
Az első 4 pick mind bukó.
több mint 10 éve
Csak a játék kedvéért ezt sikerült összehozni, ugye már ott bukik, hogy Mariota bent maradt 1/20-ra 😛

20: QB MARCUS MARIOTA OREGON
52: R2P20 CB JALEN COLLINS LSU
84: R3P20 WR DEVIN SMITH OHIO STATE
110: R4P14 ILB STEPHONE ANTHONY CLEMSON
116: R4P20 S CLAYTON GEATHERS UCF
148: R5P20 OG JARVIS HARRISON TEXAS A&M
180: R6P20 RB KARLOS WILLIAMS FLORIDA STATE
212: R7P20 DT JAMES CASTLEMAN
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
James Casey előbb a Cardinalshoz, majd a Broncoshoz látogat.

több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Tavaly is bejött akit akartam Odell Beckham Jr. személyében , asszem az év támadó újonca volt a Giantsben ... Szóval inkább nem akarok idén senkit 😀 Bár J. Matthewst is megszerettem , tehát nem bánom annyira hogy így történt 😀

több mint 10 éve
Tavaly bejött akit kinéztem, kinéztünk, szerettünk volna, ugye Jordan barátunk, hátha lesz egy Zöld fülűnk is 😀 ha esetleg Maclin nem marad. Ha marad, akkor szerintem vhol hátul húzunk WR-t ha húzunk.
több mint 10 éve
Rasheed Greenhez mit szólnátok? Nyilván megint jön az örök vita, hogy Winston tette naggyá vagy ő volt jó, de nekem tetszett amit láttam tőle.Nem tudom milyen kombájnja volt (nem kérek szó szerinti kombájn képet ha lehet 😛)?

Amúgy Maxwell nagyon esélyes állítólag! ide, nekem kicsit sok az a pénz, amit elkérne. Ha sikerülne
FA-ról megoldani a sSec-t, akkor szabadabbak vagyunk a drafton.

Graham pedig 50-50 megy/marad, na viszont neki megadnám azt a pénzt amit említettek simán.dande
Az egyik kedvencem idén. Tavaly valami Matthews volt, asszem Jordan a keresztneve. De mondok még egy Devin SMith, Jusin Hardy és egy másik kedvenc Jaelen Strongot. Aki amúgy Phillyből származik.
több mint 10 éve
Rasheed Greenhez mit szólnátok? Nyilván megint jön az örök vita, hogy Winston tette naggyá vagy ő volt jó, de nekem tetszett amit láttam tőle.Nem tudom milyen kombájnja volt (nem kérek szó szerinti kombájn képet ha lehet 😛)?

Amúgy Maxwell nagyon esélyes állítólag! ide, nekem kicsit sok az a pénz, amit elkérne. Ha sikerülne
FA-ról megoldani a sSec-t, akkor szabadabbak vagyunk a drafton.

Graham pedig 50-50 megy/marad, na viszont neki megadnám azt a pénzt amit említettek simán.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
ide illik talán a legjobban:

"Tall cornerback" is a trend w/ no supply. Among *54* CB/S participants at NFL combine, one true CB topped 6-2. ONE.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Továbbra is tartom, hogy a legfontosabb kérdés a csapattal kapcsolatban egyszerűen az, hogy kell-e Chip-nek Mariota. Hulkeinstein
Természetesen kell neki, ez nem kérdés. A kérdés az, hogy képes-e a FO eladni - Draft Dayes szófordulattal élve - a csapat jövőjét egyetlen játékosért.mustaine
Ha kell Chip-nek, akkor igen. Nem véletlen akart nagyobb hatalmat szerintem. Amúgy nem lenne olyan drága ez a move, mint sokan gondolják. Foles-ért kapnánk egy 2. kört több csapattól, azon kívül meg az idei, illetve a jövő évi 1. körünkbe fájna.

Szóval kvázi 1 lehetséges elit playával vagyunk szegényebbek. Ez azért véleményem szerint nem a franchise jövője. Marcus Smith sem játszott, kb olyan volt tavaly, mintha nem választottunk volna az első körben.
BTW, combine után toltam egy mockot, kb. ilyesmit tartok elhetséges forgatókönyvnek:

Your Picks:
Round 1 Pick 20: Landon Collins, SS, Alabama (A)
Round 2 Pick 20: Jaelen Strong, WR, Arizona State (A)
Round 3 Pick 20: Kevin White, CB, TCU (B+)
Round 4 Pick 14: Stephone Anthony, ILB, Clemson (B-)
Round 4 Pick 20: Byron Jones, CB, Connecticut (C)
Round 5 Pick 20: Cameron Artis-Payne, RB, Auburn (A)
Round 6 Pick 20: Miles Dieffenbach, OG, Penn State (B)
Round 7 Pick 20: Derrick Malone Jr., OLB, Oregon (B-)Hulkeinstein
Szerintem az 1/ 20 ról neh hinném, hogy elég lenne két első körös a top 3-ba feltradelni.

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
szakértők nem abból kovetkeztetnek. És a csapatok sem. Beleveszik azt, hogy pl. a jovőévi első korünk valószínűleg 20. helynél szarabb lesz. Az az idei meg a jovoévivel is kevés ajánlat egy qb needes csapatnak. Még ha Folest oda is adjuk, ők sem hülyék. Tudják mit tud az nfl ben, ennyivel kirohognek minket kb. top 5 ért.

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
csak egy kissé vagy elfogult, mint a feltrade ellenérték, mint a draftoltak terén 😊 kevés lesz az, amit Mariotáért (vagy az 1/3-ért) írsz, illetve az első öt pick mindegyike előbb fog kimenni ennél (több legalább egy körrel)baggio
Az ellenértéket a value chart alapján írtam, mint ahogy minden egyes szakértő csak ebből tud következtetni, lévén nincs több információnk. Nyilván a csapatok közötti konkrét ellenérték nagyban függ a kereslet-kínálat közti eltérésektől, és egyéb, általunk nem becsülhető dolgokból. Így mezei NFL-nézőként ebből lehet következtetni.

A mock draftok meg mindig ilyenek 😀 Nincs tökéletes szoftver, így mindig lehet stealelni 1-2 embert, nyilván a szurkoló megint csak azt tudja tenni, hogy kiválasztja azokat a játékosokat, akik neki szimpatikusak, és akik kb. illenének a csapathoz is. Nem véletlen írtam oda, hogy kb. Nyilván nem ez lesz 😀 Főleg a posztok voltak a lényegek, nem a konkrét játékosok.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
csak egy kissé vagy elfogult, mint a feltrade ellenérték, mint a draftoltak terén 😊 kevés lesz az, amit Mariotáért (vagy az 1/3-ért) írsz, illetve az első öt pick mindegyike előbb fog kimenni ennél (több legalább egy körrel)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Továbbra is tartom, hogy a legfontosabb kérdés a csapattal kapcsolatban egyszerűen az, hogy kell-e Chip-nek Mariota. Hulkeinstein
Természetesen kell neki, ez nem kérdés. A kérdés az, hogy képes-e a FO eladni - Draft Dayes szófordulattal élve - a csapat jövőjét egyetlen játékosért.mustaine
Ha kell Chip-nek, akkor igen. Nem véletlen akart nagyobb hatalmat szerintem. Amúgy nem lenne olyan drága ez a move, mint sokan gondolják. Foles-ért kapnánk egy 2. kört több csapattól, azon kívül meg az idei, illetve a jövő évi 1. körünkbe fájna.

Szóval kvázi 1 lehetséges elit playával vagyunk szegényebbek. Ez azért véleményem szerint nem a franchise jövője. Marcus Smith sem játszott, kb olyan volt tavaly, mintha nem választottunk volna az első körben.
BTW, combine után toltam egy mockot, kb. ilyesmit tartok elhetséges forgatókönyvnek:

Your Picks:
Round 1 Pick 20: Landon Collins, SS, Alabama (A)
Round 2 Pick 20: Jaelen Strong, WR, Arizona State (A)
Round 3 Pick 20: Kevin White, CB, TCU (B+)
Round 4 Pick 14: Stephone Anthony, ILB, Clemson (B-)
Round 4 Pick 20: Byron Jones, CB, Connecticut (C)
Round 5 Pick 20: Cameron Artis-Payne, RB, Auburn (A)
Round 6 Pick 20: Miles Dieffenbach, OG, Penn State (B)
Round 7 Pick 20: Derrick Malone Jr., OLB, Oregon (B-)
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Természetesen kell neki, ez nem kérdés. A kérdés az, hogy képes-e a FO eladni - Draft Dayes szófordulattal élve - a csapat jövőjét egyetlen játékosért.

több mint 10 éve
Máshol meg DRC is egész elfogadható.Kb erről beszéltem.dande
+1, rengeteg múlik a sémán. Szerintem az SS poszt fontosabb. Cary meg tudja oldani az egyik CB posztot, bármennyire is irritáló. Ha a másik oldalra találunk egy scheme-fit elfogadható CB-t, akkor sztem teljesen elég ez a secondary.
több mint 10 éve
Máshol meg DRC is egész elfogadható.Kb erről beszéltem.
több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869
Egyértelmű, hogy a CB, S poszt szerintem a leg rendszer függőbb poszt, ás ezért lutri is, ahogy eddig érzékeltem (QB-t most ne nézzük). Ezért necces szerintem, mondjuk a Hawksból is pláne annyi pénzért Maxwell-t el hozni vagy valamelyik másikat. AZ rájuk volt szabva, alakítva, közel sem biztos, hogy nálunk úgy beválna. Reméljük az új DB edzőnek meg lesz a megfelelő rendszere Davissel együtt kialakítják, és ahhoz sikerül a megfelelő embereket megtalálni. A nálunk közel sem fényes Chungnak meg milyen jól ment a Patsben újra. Illetve ott van pl Jenkins, aki miatt mindenki körbe röhögött minket, és ha nem is volt kiugró, de szerintem korrekt szezont hozott, és lám a nagyon várt Byrd igencsak nem jött be NOLA-ban. Úgy hogy ennyit erről.

Nálam még Vic Beasley a nyerő, de rá esélyünk se lesz.dande
a "dream team"-s Nándi+DRC CB párossal sem hasítottunk:-/

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Egyértelmű, hogy a CB, S poszt szerintem a leg rendszer függőbb poszt, ás ezért lutri is, ahogy eddig érzékeltem (QB-t most ne nézzük). Ezért necces szerintem, mondjuk a Hawksból is pláne annyi pénzért Maxwell-t el hozni vagy valamelyik másikat. AZ rájuk volt szabva, alakítva, közel sem biztos, hogy nálunk úgy beválna. Reméljük az új DB edzőnek meg lesz a megfelelő rendszere Davissel együtt kialakítják, és ahhoz sikerül a megfelelő embereket megtalálni. A nálunk közel sem fényes Chungnak meg milyen jól ment a Patsben újra. Illetve ott van pl Jenkins, aki miatt mindenki körbe röhögött minket, és ha nem is volt kiugró, de szerintem korrekt szezont hozott, és lám a nagyon várt Byrd igencsak nem jött be NOLA-ban. Úgy hogy ennyit erről.

Nálam még Vic Beasley a nyerő, de rá esélyünk se lesz.
több mint 10 éve
Voltak azért érdekes dolgok a combine-on, köztük szerintem pozitív és negatív is jut a csapatnak.

Továbbra is tartom, hogy a legfontosabb kérdés a csapattal kapcsolatban egyszerűen az, hogy kell-e Chip-nek Mariota.

Ha a válasz erre a kérdésre az, hogy igen, akkor remek combine-t zártunk, mert egyre több helyről hallani, hogy Winston lesz a no1, jó combine-t zárt a riportok szerint. Márpedig ha ez így lesz, akkor egyedül a Titans választ el minket attól, hogy Mariota legyen a QB, mert ha Chip igazán akarja, akkor a 3-5. hely valamelyikére be fogunk tudni tradelni, ez szerintem nem kérdés. Márpedig a Titans-hez is egyre többen írják Leonard Williams-et.

Ha a kérdésre az a váalsz, hogy nem, nem kell Chip-nek Mariota, akkor ezzel azt is megválaszolta, hogy megvan a kezdő QB-nk. Innentől kezdve feleslegesnek tartom a QB draftot.

Kevesen beszélnek arról, hogy ha nem Mariota a választásunk, akkor BPA-zunk-e, vagy needre húzunk egy DB-t. Szerintem ha egy DB-t húzunk aki nem válik be, akkor azzal vége a Chip-érának. Két első körös bust nem fér bele, elég volt Marcus Smith (persze még feltámadhat, de akkor sem fér bele egy olyan prospect, aki használhatatlan az első évében, annál több needünk van). Szóval szerintem egyértelműen BPA-zni kéne.

Nálam eddig a a White-Parker duó vezetett 1/20-on, de 99%, hogy egyik sem lesz bent, így pedig max. DGB lehet itt jó opció, ő pedig szintén elég necces, ha bust, akkor kinyírják Chip-et. Tehát a WR-t kizárnám.
A másik nagyon erős group, ahogy shawn is említette, az OLB class. Na innen simán el tudom képzelni, hogy húzunk egyet. Cole/Graham elengedésével kb. 6-8 misit spórolhatunk jövőre, amiből kijön egy FA CB. Ezt jó útnak tartom, ha tényleg bent van egy nagyon fasza OLB, aki fit hozzánk.
RB, OL nem lehetetlen, de nem tartom valószínűnek.
Na és akkor nézzük a DB-ket. Ami biztos, hogy én soha az életben nem húznék az első körben CB-t. Az utóbbi években egy darab tuti CB húzás sem volt, és szerintem ez nem véletlen, egyszerűen nem lehet megítélni ezt a posztot alap fizikai felmérőkön keresztül, kell az NFL XP, hogy lássuk ki mit tud. Szóval ha CB-t húzunk, elgyen az bárki, nagyon nem fogok örülni, és könnyen lehet egy fatális baki. 1. évben úgysem fog világot megváltani, nekünk meg most rögtön kéne egy normális cover CB.
Akkor már inkább húzzuk ki Landon Collins-t, hogy a safety poszt meg legyen oldva. Azzal ki lennék békülve.

Szóval nálam a sorrend:
1. Mariota
2. Parker/White
3. elit OLB
4. Collins
5. menjünk hátra
6. DGB/Jaelen Strong
7. top OL/RB
8. húzzuk ki Casey Matthews-t megint
9. húzzuk ki ano-t
10. húzzunk CB-t

Úgy ez a lista leírja hogy minek örülnék kb és minek nem 😀 😀
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
DGB azért necces, hogy egy blackmon pályát ír majd be nfl ben szerintem 😀 Legalábbis a kombájnon nem nagyon erőltette meg magát. De attól én még szeretném ha valamilyen úton módon ide kerülne 😀 😀

több mint 10 éve
No, valakiben megváltoztatott valamit a combány? Valaki feltűnt/eltűnt a radarunkról? Valakitől valami értékelés?Eazzy
Igen komoly OLB class van, idén érdemes lenen kihasználni. Ahogy WR poszton is kb 10-15 komoly játékosról lehet beszélni és akik utánuk jönnek is elég reményteljes játékosok. Nagy vonalakban ennyi. Paul Dawson hozzáállása a dolgokhoz Börfiktet idézi. De írd meg kire vagy kíváncsi.