Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Igen néztem, és biztos nem véletlen de akkor is. Jól van téma lezárva.Egyébként hívhattok Daninak 😀
több mint 10 éve
Dande! Az megvan , hogy mindössze 1 éves szerződést kapott ? Szted miért ?Köszönöm a pontosítást, ezen a szinten nekem majd mindegy, többet veszítettünk vele szerintem mint amennyit spóroltunk, de befejezem a sírást 😀dande3,5 millióért. Meg is érdemli és sok sikert neki. 2,8ért miért nem tudtuk megtartani, ezt meg nem magyarázza nekem senki...dandenem annyi volt a fizetése, hanem 4 millió $ 2015-re.
A 2.8m a spórolás.Höri

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Köszönöm a pontosítást, ezen a szinten nekem majd mindegy, többet veszítettünk vele szerintem mint amennyit spóroltunk, de befejezem a sírást 😀3,5 millióért. Meg is érdemli és sok sikert neki. 2,8ért miért nem tudtuk megtartani, ezt meg nem magyarázza nekem senki...dandenem annyi volt a fizetése, hanem 4 millió $ 2015-re.
A 2.8m a spórolás.Höri
több mint 10 éve
3,5 millióért. Meg is érdemli és sok sikert neki. 2,8ért miért nem tudtuk megtartani, ezt meg nem magyarázza nekem senki...dandenem annyi volt a fizetése, hanem 4 millió $ 2015-re.
A 2.8m a spórolás.
több mint 10 éve
Egyébként akit érdekel és esetleg nem tudná, ez frissül folyamatosan:twitter.com/bleedinggreen/lists/eagles-news
több mint 10 éve
Les Bowen retweetelteMr. Herremans @toddherremans 3 p3 perccel ezelőtt
Life is good.
több mint 10 éve
Jeff McLane @Jeff_McLane 2 p2 perccel ezelőttLeSean McCoy and #Bills have agreed upon new 5-yr contract once trade w/ #Eagles is finalized on Tues, per NFL sources. Told it's a whopper.
több mint 10 éve
Maxwell és a legjobb CB a piacon, LOL.Inkább mondjuk úgy, Maxwell, akinek a LOB és a Seahawks neve megadja a nagy zsozsót.
Könyörgöm, Flowers telibe röhögi Maxwellt tudást illetően.
Nem mellesleg nálam egy bizonyos Darrelle Revis a legjobb CB.
De hogy Maxwell hol van a listában?
Revis, Cromartie, Flowers, na utána Maxwell. Kb. azon a szinten, ahol Cary Williams van, aki ugyanúgy tud remekül is játszani, de mellette meg akkora homály minden 2. héten, hogy viccnek is rossz. Az ügynöke bedobta ezt az évi 10 milliót, amin még röhögni sem lehet, mert egyszerűen szánalmas. De még Kareem Jackson is jobb játékos Maxwellnél, csak éppenséggel nem a LOB-ból érkezik. Buster Skrine? Na, valahol azon a szinten van nagy tudású Maxwell.
Az meg baromság, hogy a piacon meg kell fizetni. Egy tucat cornert lehet sorolni, akik a magas fizetésük miatt simán elhozhatók lehetnének a jelenlegi csapatuktól, és nem 1-2. körért. (Lásd Webb, Joseph, stb.)
több mint 10 éve
Friss és némileg meglepő hírek Jeff Mclane-től:-Orlando Franklin iránt komolyan érdeklődünk
-Davon House irányában nem mutattunk érdeklődést eddig
-Orakpo sem érdekli a csapatot
-Worilds iránt érdeklődünk, viszont valószínűleg túl leszünk licitálva
több mint 10 éve
tessék választaniEgy CB-hiányos csapat, ahol instant megoldás kell a posztra és van is helye a fizetési sapkában, mit tud csinálni az elérhető legjobb CB-ért zajló licitháború megnyerésén kívül? Várom a javaslatokat.baggioRámegy a második legjobb CB-re 😛 (meg még elég sok minden mást is 😊 )Rataxes
www.spotrac.com/nfl/free-agents/cornerback/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Egy CB-hiányos csapat, ahol instant megoldás kell a posztra és van is helye a fizetési sapkában, mit tud csinálni az elérhető legjobb CB-ért zajló licitháború megnyerésén kívül? Várom a javaslatokat.baggioRámegy a második legjobb CB-re 😛 (meg még elég sok minden mást is 😊 )
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
3,5 millióért. Meg is érdemli és sok sikert neki. 2,8ért miért nem tudtuk megtartani, ezt meg nem magyarázza nekem senki...................Shady 10 milkája elhiszem ,hogy sok volt, és nem engedett belőle, ezért is tradeltük, de ez........
több mint 10 éve
Egy CB-hiányos csapat, ahol instant megoldás kell a posztra és van is helye a fizetési sapkában, mit tud csinálni az elérhető legjobb CB-ért zajló licitháború megnyerésén kívül? Várom a javaslatokat.baggioAz a baj, hogy semmit. Viszont ettől nem lesz nem túlfizetett Maxwell. Meg kell szerezni, de ezt a szerződést pár év múlva még nyögni fogjuk akkor is, ha jól fog játszani.
UPDATE: Todd Indyben.
Adam Caplan @caplannfl 47 mp48 másodperccel ezelőtt
#Colts agreed to terms with Todd Herremans.
több mint 10 éve
Egy CB-hiányos csapat, ahol instant megoldás kell a posztra és van is helye a fizetési sapkában, mit tud csinálni az elérhető legjobb CB-ért zajló licitháború megnyerésén kívül? Várom a javaslatokat.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hihetetlen mekkora túlzásokba tudnak esni az emberek. Az elmúlt 10 évben kb. 3 nagyobb szerződésű CB-nk volt, Samuel, DRC és Asomugha, ebből Samuel eléggé bevált, Aso, DRC nem. Nem túl nagy merítés szerintem egy komoly következtetés levonásához+ez még a Reid érában történt. Cary Williams 3 éves 17 millás szerződésétől meg ne szarjuk már össze magunkat, n+1 ilyen szerződés köttetett a ligában, ami bőven nagyobb buktákat is hozott, mint ez.Ráadásul egy teljesen új irányba indult el a csapat, új főnökkel, arról nem is beszélve, hogy az elmúlt 2 év alapján szerintem senki sem bánja annyira, ha pár millióval túlfizetjük az FA piac legjobb CB-jét. (már, ha ide szerződik egyáltalán, mert még meg sem történt, de az okoskodók meg az asztro show jövendőbeli jelöltjei már jönnek tömegével)
több mint 10 éve
Érezd Chip zsenialitását!Maxwell 10 millió felett fog kapni évente tőlünk. A 4. legjobban fizetett CB lesz... Ennyit biztos nem ér.HulkeinsteinMuhahahaa, ha ezt meghúzzátok, ti lesztek az FA palimadara.Stez
több mint 10 éve
Sokat nem tanultatok a korábbi évek túlfizetett CB story-jaiból ha ez igaz.
több mint 10 éve
Maxwell 10 millió felett fog kapni évente tőlünk. A 4. legjobban fizetett CB lesz... Ennyit biztos nem ér.HulkeinsteinMuhahahaa, ha ezt meghúzzátok, ti lesztek az FA palimadara.
több mint 10 éve
Jelenleg tényleg sok, de év közben derül ki minden.Így is örülnünk kell neki (már, ha tényleg ide jön), komoly javulás bármelyik eddigi CB-nkhez képest az elmúlt évekből.
több mint 10 éve
Maxwell 10 millió felett fog kapni évente tőlünk. A 4. legjobban fizetett CB lesz... Ennyit biztos nem ér.
több mint 10 éve
2014-es számok a jelenleg rosteren lévő WR-ektől, és RB-ktől:Meg számold bele azt a pár yardot, amiket azok az üresen álló elkapók szereztek volna, akiket a Foles & Sanchez nem vett észre (meccsenként kb 100+ y átlagban). Kelly rendszere jó, csak egy QB kell, aki látja, ha egy elkapó üresen áll. Sproles is meg tudja futni McCoy yardjait, sokáig jobb volt a YPC statja (nem tudom, a szezon végére, hogy végeztek)
WR:
Jordan Matthews: 67 elkapás, 872 yard, 8TD
Riley Cooper: 55 elkapás, 577 yard, 3TD
Josh Huff: 8 elkapás, 98 yard, 0TD
Jeff Maehl: 5 elkapás, 56 yard, 0TD
Összesen: 135 elkapás, 1603 yard, 11 TD (összehasonlításképpen Antonio Brown: 129 elkapás, 1698 yard, 13TD)
RB:
Darren Sproles: 57 carry, 329 yard, 6TD + 40 elkapás, 387 yard, 0TD
Chris Polk: 46 carry, 162 yard, 7TD + 2 elkapás, 16 yard
Összesen:
177 elkapás, 2006 yard, 11TD
103 carry, 491 yard, 13TD
Ha még hozzáveszem a TE posztot:
Brent Celek: 32 elkapás, 340 yard, 1TD
Zach Ertz: 58 elkapás, 702 yard, 3TD
Trey Burton: 5 carry, 10 yard, 0TD
Összesen a skill playereink termése:
267 elkapás, 3048 yard, 15TD
108 carry, 501 yard, 13TD
Összesen: 375 labdaérintés, 3549 yard, 28 TD (összehasonlításképpen: Antonio Brown+Le'Veon Bell: 502 labdaérintés, 3913 yard, 24TD)
Tegyük fel, hogy mindegyikük 30%-kal produktívabb lesz a nagyobb szerep, és Chip offense miatt (szerintem bőven túlzó ez a 30%, de legyen. Ekkor 487 labdaérintés, 4613 yard, 36 TD jön ki.
Tavaly 6400 yardunk volt összesen. Nálam ez elég nagy visszaesésnek tűnik, és még akkor sem léptünk előre, ha 2000 yardnyi termelést igazolunk FA-ról+draftról összesen, ami szintén kb. lehetetlen a jelenlegi felhozatal mellett. Az egyedüli dolog ami megdobhatja, az Mariota esetleges érkezése esetén a QB által futott yardok mennyisége. Viszont ha Foles marad, akkor ki van zárva, hogy szignifikánsan javulnánk tavalyhoz képest.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Végre valami reméljük így is lesz 😀
több mint 10 éve
Jó hír! 😊Charles Robinson @CharlesRobinson 1 min1 minute ago
Return to #Eagles very possible for Jeremy Maclin. #Jets a suitor until Brandon Marshall deal. Unless a team overpays, #Eagles want him back
több mint 10 éve
De nem Antonio Brownnal kell összehasonlítani a WR-ek számait, Peyton Manning futott yardjait sem veted össze pl. Russell Wilsonéval... Azt lehet érdemes mondjuk megnézni, hogy az Oregon futói és elkapói az elmúlt idényben 15 meccs alatt milyen statokat szállítottak: Royce Freeman 1365 yarddal első az RB-knél (Melvin Gordon 2587 yard), Darren Carrington 704 yarddal a WR-eknél (Amari Cooper 1727 yard), míg a no. 1. TE Pharaoh Brown 420 yard.

---