NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Te láttad Davist? a falon nem tudott átmenni, nemhogy nyomást generáljonEbben a passzorientált ligában visszatérni a hústornyokhoz, mert a futást kevésbé fogtuk idén szerintem hülyeség. Az viszont való igaz, hogy olyan ILB-re szükség van, amely a futás ellen (is) hatékonyan védekezik. De ez - ahogy lentebb írja valaki - nem feltétlenül csak erő kérdése, hanem elővételezés (is). Hiába erős valaki, ha nem látja hol jöhet át a futó, ugyanis, ha rossz szöget választ, vagy rossz helyre megy, onnan a pufifánkok miatt nincs esély korrigálni.Egy jó Safety játék tud segíteni azért, mert ők akik még blokkolatlanul tudnak megérkezni (főleg a FS) és ugye ők ált. az alley defenderek akik, szerelnek, ha a contain játékoson kívülre jut a labda. Középen már nem jó ha ők segítenek be 😊 oda tényleg ILB kell.
Én azt mondom, hogy akkor is sanszos lett volna az ILB draft, ha nem sérül meg Saci, mert ebben akkor sem voltunk igazán jók, amikor ő játszott.
Klemó
ILB Timmons óta kell. Most jobban. A vezérségét Saci kezébe adtuk, a játékát Bince kezébe. Most kevés az ILB szerintem. Def QB-ra van szükségünk újra. (Bince nem az) De persze Pray4Shaz csak ő egyelőre a fiával tudjon játszani, minden más plusz.
Spy
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Nem lesz itt 28-ra, feltrade meg túlzás....de ő az aki na igen, ez a srác megéri 😊 ráadásul a spec-ben se rossz kickoffnál 😀nézegessétek eztnyilvan, de epp ezzel tomik tele a forumot, hogy hozzunk tomeget NT, ILB pozira.jelzem, hogy cullagert epp a merete miatt hoztuk. aztan hogy is lett?Azért Te is tudod, hogy a méret önmagában nem minden.
xtaki
(Legalábbis az ágyban ezt bizonygatjuk)
kittli
xtaki
www.youtube.com/watch?v=P2MBuoepc1I
.....külömbe meg ebbe a "passzorientált" ligába pont a OL-falak súlya nő, lassikán csak 300 felett néznek embert...
sutianap
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Spy
2 337
Tudom 😊 Louis Nix, Danny Shelton, és Most Vea. Én is imádom mind, de nem elég csak nagynak lenniük, mellette géppuskalábúnak és cséphadarónak is. Mindenki az új Aaron Donaldot keresinézegessétek eztnyilvan, de epp ezzel tomik tele a forumot, hogy hozzunk tomeget NT, ILB pozira.jelzem, hogy cullagert epp a merete miatt hoztuk. aztan hogy is lett?Azért Te is tudod, hogy a méret önmagában nem minden.
xtaki
kittli
xtaki
.....külömbe meg ebbe a "passzorientált" ligába pont a OL-falak súlya nő, lassikán csak 300 felett néznek embert...
sutianap
több mint 6 éve
Spy
2 337
Ebben a passzorientált ligában visszatérni a hústornyokhoz, mert a futást kevésbé fogtuk idén szerintem hülyeség. Az viszont való igaz, hogy olyan ILB-re szükség van, amely a futás ellen (is) hatékonyan védekezik. De ez - ahogy lentebb írja valaki - nem feltétlenül csak erő kérdése, hanem elővételezés (is). Hiába erős valaki, ha nem látja hol jöhet át a futó, ugyanis, ha rossz szöget választ, vagy rossz helyre megy, onnan a pufifánkok miatt nincs esély korrigálni.Egy jó Safety játék tud segíteni azért, mert ők akik még blokkolatlanul tudnak megérkezni (főleg a FS) és ugye ők ált. az alley defenderek akik, szerelnek, ha a contain játékoson kívülre jut a labda. Középen már nem jó ha ők segítenek be 😊 oda tényleg ILB kell.
Én azt mondom, hogy akkor is sanszos lett volna az ILB draft, ha nem sérül meg Saci, mert ebben akkor sem voltunk igazán jók, amikor ő játszott.
Klemó
ILB Timmons óta kell. Most jobban. A vezérségét Saci kezébe adtuk, a játékát Bince kezébe. Most kevés az ILB szerintem. Def QB-ra van szükségünk újra. (Bince nem az) De persze Pray4Shaz csak ő egyelőre a fiával tudjon játszani, minden más plusz.
több mint 6 éve
nézegessétek eztnyilvan, de epp ezzel tomik tele a forumot, hogy hozzunk tomeget NT, ILB pozira.jelzem, hogy cullagert epp a merete miatt hoztuk. aztan hogy is lett?Azért Te is tudod, hogy a méret önmagában nem minden.
xtaki
kittli
xtaki
több mint 6 éve
Pontosan így gondoltam én is, hogy Tomlinson és Alexander óta, akik fénykora azért 2000-es évek eleje, közepe a legokosabb, leghatékonyabb fotó. (Pár év átfedésen meg nem fogunk összeveszni.)Bell az elmúlt évtized legokosabb és leghatékonyabb futója.LaDainian Tomlinson says hello.
Sobri Jóska
empty taxi
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Ebben a passzorientált ligában visszatérni a hústornyokhoz, mert a futást kevésbé fogtuk idén szerintem hülyeség. Az viszont való igaz, hogy olyan ILB-re szükség van, amely a futás ellen (is) hatékonyan védekezik. De ez - ahogy lentebb írja valaki - nem feltétlenül csak erő kérdése, hanem elővételezés (is). Hiába erős valaki, ha nem látja hol jöhet át a futó, ugyanis, ha rossz szöget választ, vagy rossz helyre megy, onnan a pufifánkok miatt nincs esély korrigálni.Én azt mondom, hogy akkor is sanszos lett volna az ILB draft, ha nem sérül meg Saci, mert ebben akkor sem voltunk igazán jók, amikor ő játszott.
több mint 6 éve
xtaki
3 443
nyilvan, de epp ezzel tomik tele a forumot, hogy hozzunk tomeget NT, ILB pozira.jelzem, hogy cullagert epp a merete miatt hoztuk. aztan hogy is lett?Azért Te is tudod, hogy a méret önmagában nem minden.
xtaki
kittli
több mint 6 éve
jelzem, hogy cullagert epp a merete miatt hoztuk. aztan hogy is lett?Azért Te is tudod, hogy a méret önmagában nem minden.
xtaki
több mint 6 éve
xtaki
3 443
jelzem, hogy cullagert epp a merete miatt hoztuk. aztan hogy is lett?
több mint 6 éve
Spy
2 337
Azért a JAX-nek nem kellett sokat aggódnia az ILB-ink miatt, simán fókuszálhattak a DL-re. Nem volt még szívem újranézni a meccset, de amit láttam, ott Spence és Bince is simán belesétált az OL-ba, ki is vették őket, sokkal közelebb voltak, könnyebb úgy tartani a kombó blokkot, ha közeledik a 2sz. célpont, mint ha távolodik. Outside zone-nál ha a RB mesh-re indul, akkor az a min. hogy az egyik ILB legalább ne köteleződjöjn el a lyukjába (a backside) mert a mesh oldali ILB-t blokkolják, de a belülről érkező-nek át kell vennie a helyét. Ha bent poroszkál a B lyukban a sűrűben, nem lesz szerelőember. Középső futásnál viszont Spence-t simán kiforgatták a lyukból. Hozzáteszem a blokkleválás Sacinak sem megy, csak ő gyorsabb, őt ritkábban sikerül jól megblokkolni, ős is fal mellett, backfielden hatékony. Én már örülnék annak is, ha fel tudnának állni és kommunikálni pre-snap, mert rossz volt nézni a fejetlenséget az utóbbi meccseken. Ezt a részt lehet Matakevich jobban megoldotta volna, mint Spence vagy Bince. És Mitchell-t mint kommunikátort sem láttam előrelépni Béla kiesésével.Ehhez azért nem szupersztár TE kell, hanem egy security blanket, erős kézzel és testkontrollal, jó magassággal, aki beéri a szerepével a "sztárok" árnyékában. Miller ilyen is volt. Nem kell még egy rákfene hibbant sztár.Ebbe a mostani védelembe egy valami nagyon hiányzik az pedig a tömeg, mert gyors labdavadász kismókusok remekül játsznak, de a belső tengelybe mindenképp kéne valaki vagy valakik (DT-BUCK-HentesSzéfti), akik elpucolják a blokkolókat, illetve nem engedik a falnak az ijen csúnyaságokat, mint a Jax fal a múltkor. Szerintetek Alan Branchet ledózerolhatja az LG, mint Hargravest? Nem , szedjünk már valmi hústornyokat középre s akkor eljöhetne a rend időszaka... Bár sajna a kijövő ILBk egyre kisebbek és kisebbek, lehet ott járunk majd, hogy 200 alatt lesznek a pajtikák, az meg nem fog telibenyomni egy powabekket, hanem elszáll, mint a pihe.
Bud-ot én még nem temetném. Ha őt temetjük, Burns-t is temethetjük. Davis is rossz irányba indult. Mindkettő überatletik headcase. Edző kellene nekik. Én Portert és Lake-et abajgatnám inkább.
Ezért fázom kicsit Ward-tól is mint WR kócs. De ő még ugye 0km-es. És becsüld meg a kezdőt, belőle még bármi lehet. Szóval Ward tiszta lappal indul és a mosolya különben is jól mutat az oldalvonal mellett.
Spy
sutianap
A DL-t azért konzisztensen nem tudja elverni minden OL, ha egyben van a védelem, és van vezére, mindenki ott és azt csinálja ami az Olga. Amíg a 4emberes nyomást próbáljuk, addig sztem marad a new wave NT.
több mint 6 éve
Ehhez azért nem szupersztár TE kell, hanem egy security blanket, erős kézzel és testkontrollal, jó magassággal, aki beéri a szerepével a "sztárok" árnyékában. Miller ilyen is volt. Nem kell még egy rákfene hibbant sztár.Ebbe a mostani védelembe egy valami nagyon hiányzik az pedig a tömeg, mert gyors labdavadász kismókusok remekül játsznak, de a belső tengelybe mindenképp kéne valaki vagy valakik (DT-BUCK-HentesSzéfti), akik elpucolják a blokkolókat, illetve nem engedik a falnak az ijen csúnyaságokat, mint a Jax fal a múltkor. Szerintetek Alan Branchet ledózerolhatja az LG, mint Hargravest? Nem , szedjünk már valmi hústornyokat középre s akkor eljöhetne a rend időszaka... Bár sajna a kijövő ILBk egyre kisebbek és kisebbek, lehet ott járunk majd, hogy 200 alatt lesznek a pajtikák, az meg nem fog telibenyomni egy powabekket, hanem elszáll, mint a pihe.
Bud-ot én még nem temetném. Ha őt temetjük, Burns-t is temethetjük. Davis is rossz irányba indult. Mindkettő überatletik headcase. Edző kellene nekik. Én Portert és Lake-et abajgatnám inkább.
Ezért fázom kicsit Ward-tól is mint WR kócs. De ő még ugye 0km-es. És becsüld meg a kezdőt, belőle még bármi lehet. Szóval Ward tiszta lappal indul és a mosolya különben is jól mutat az oldalvonal mellett.
Spy
több mint 6 éve
Spy
2 337
Talán nem volt még: Casey Sayles OHIO DE future contracted by PIT. 290font, 6,4-es magasság, ahogy nézem, a passrush az erőssége, nem tudom OLB, vagy DE lehet, kicsit Chick-re emlékeztet. Rams-nél játszott a preseason-ban. Cut-nál elvérzett.
több mint 6 éve
Én imádom LT-t, talán ő nálam a kedvenc persze a Bus mellett, de azért Bell, ahogy látja és ahogy mozog teljesen veszett szituknak látszó eseteknél 3 másodperccel később csinálja meg a yardokat, Egyedülálló.Bell az elmúlt évtized legokosabb és leghatékonyabb futója.LaDainian Tomlinson says hello.
Sobri Jóska
empty taxi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Ahogy mondjátok egy Miller kellene ide, de Miller amellett, hogy jól blokkolt, volt kettő olyan tulajdonsága, ami McDonaldban nincs meg. Az egyik, hogy BIZTOS elkapó volt még forgalomban is. A másik pedig, hogy nem volt sérülékeny, vagyis rendelkezésre állt.Ennek az O-nak nem az ma az achilles sarka, hogy ne tudna haladni, hanem az, hogy kulcshelyzetekben, különösen RZ-ban nem vagyunk kellően hatékonyak. Ebben pedig nem érzem McDonaldot feltétlenül erősítésnek és pótolhatatlannak. No és pont ezért egyetértek azzal, hogy évi 4 millát egy ilyen játékos nekünk nem ér meg.
Ugyanakkor megjött a kémia közte és Ben között és ő más kategória is, mint JJ. Szóval egyetértenék azzal, hogy paycut és maradjon, de ilyen sérülékenyen ennyit nem ér az biztos.
több mint 6 éve
Bell az elmúlt évtized legokosabb és leghatékonyabb futója.LaDainian Tomlinson says hello.
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Spy
2 337
Ehhez azért nem szupersztár TE kell, hanem egy security blanket, erős kézzel és testkontrollal, jó magassággal, aki beéri a szerepével a "sztárok" árnyékában. Miller ilyen is volt. Nem kell még egy rákfene hibbant sztár. Bud-ot én még nem temetném. Ha őt temetjük, Burns-t is temethetjük. Davis is rossz irányba indult. Mindkettő überatletik headcase. Edző kellene nekik. Én Portert és Lake-et abajgatnám inkább.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Nyilván nem...HM 800 yardja abból jött volna össze, amit JJ és VM hozott, de az a 20% extra biztosan benne lett volna. Millerben legalább annyira bízott Ben, mint AB és ő sem hagyta sosem cserben. Egy ilyen TE aranyat ér és azért hiányzik is egy kicsit a rendszerből. Mondjuk én JuJu-tól még többet várok. Baromi jó éve volt. Két-három napja láttam is egy képet róla ha már itt tartunk, de ne csak az én szívem fájjon, hogy ott a 4&1 kísérletnél, hogy rántotta vissza a védő az incomplete pass előtt...ez is majdnem megvolt neki...Laikusként...Hát azért sajnos attól messze van 😊Csak a viszonyítás miatt JJ pedig 16 meccset játszott, kétszer annyit, mint McDonald és 4 yard híján kétszer annyi yardja volt. A játékok alapján amikor Meki játszott, akkor több lehetőséget kapott, mint James. Abból a szempontból viszont lényegtelen a dolog, hogy valóban csak 10 meccsen tudott pályára lépni, de én azt gondolom vele meg lehet állapodni, hogy olcsóbban maradjon (vagy remélem), mert leszámítva a Jax elleni mérkőzésen a 4&1 kísérletet, tőle nem sok elrontott blokkot láttam.Ezert is irtam, hogy ha egeszseges maradna, vegre lenne egy majdnem heath miller 2.0 : ) .
Klaci79
gabistar
Egy amolyan igazi HM 2 nagyon hiányzik a csapatból továbbra is. Ő ugye 5-800 yardos szezonokat produkált és szinte mindig egészséges volt. Ennek az O-nak egy ilyen pali tényleg nagyon kellene még.
Klaci79
Ameddig az O többi tagja (Bell, AB, Juju) hozta azokat a számokat,amiket hozott,HM hozott volna 800 y-t?
Másként kérdezve. Ezekben a játékokban, hívásokban volt egyáltalán 30%-al több TE yard?
Vagy ha jövőre nem lesz Bell akkor meglátjuk?
kittli
De a lényeg, hogy JJ egyedül kevés lesz, Grimble pedig bár kedvelem, de még semmit nem bizonyított, úgyhogy így vagy úgy de TE jönni fog, ha megy Meki
több mint 6 éve
Laikusként...Hát azért sajnos attól messze van 😊Csak a viszonyítás miatt JJ pedig 16 meccset játszott, kétszer annyit, mint McDonald és 4 yard híján kétszer annyi yardja volt. A játékok alapján amikor Meki játszott, akkor több lehetőséget kapott, mint James. Abból a szempontból viszont lényegtelen a dolog, hogy valóban csak 10 meccsen tudott pályára lépni, de én azt gondolom vele meg lehet állapodni, hogy olcsóbban maradjon (vagy remélem), mert leszámítva a Jax elleni mérkőzésen a 4&1 kísérletet, tőle nem sok elrontott blokkot láttam.Ezert is irtam, hogy ha egeszseges maradna, vegre lenne egy majdnem heath miller 2.0 : ) .
Klaci79
gabistar
Egy amolyan igazi HM 2 nagyon hiányzik a csapatból továbbra is. Ő ugye 5-800 yardos szezonokat produkált és szinte mindig egészséges volt. Ennek az O-nak egy ilyen pali tényleg nagyon kellene még.
Klaci79
Ameddig az O többi tagja (Bell, AB, Juju) hozta azokat a számokat,amiket hozott,HM hozott volna 800 y-t?
Másként kérdezve. Ezekben a játékokban, hívásokban volt egyáltalán 30%-al több TE yard?
Vagy ha jövőre nem lesz Bell akkor meglátjuk?
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Hát azért sajnos attól messze van 😊Csak a viszonyítás miatt JJ pedig 16 meccset játszott, kétszer annyit, mint McDonald és 4 yard híján kétszer annyi yardja volt. A játékok alapján amikor Meki játszott, akkor több lehetőséget kapott, mint James. Abból a szempontból viszont lényegtelen a dolog, hogy valóban csak 10 meccsen tudott pályára lépni, de én azt gondolom vele meg lehet állapodni, hogy olcsóbban maradjon (vagy remélem), mert leszámítva a Jax elleni mérkőzésen a 4&1 kísérletet, tőle nem sok elrontott blokkot láttam.Ezert is irtam, hogy ha egeszseges maradna, vegre lenne egy majdnem heath miller 2.0 : ) .
Klaci79
gabistar
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Csak a viszonyítás miatt JJ pedig 16 meccset játszott, kétszer annyit, mint McDonald és 4 yard híján kétszer annyi yardja volt. A játékok alapján amikor Meki játszott, akkor több lehetőséget kapott, mint James. Abból a szempontból viszont lényegtelen a dolog, hogy valóban csak 10 meccsen tudott pályára lépni, de én azt gondolom vele meg lehet állapodni, hogy olcsóbban maradjon (vagy remélem), mert leszámítva a Jax elleni mérkőzésen a 4&1 kísérletet, tőle nem sok elrontott blokkot láttam.Ezert is irtam, hogy ha egeszseges maradna, vegre lenne egy majdnem heath miller 2.0 : ) .
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Csak a viszonyítás miatt JJ pedig 16 meccset játszott, kétszer annyit, mint McDonald és 4 yard híján kétszer annyi yardja volt. A játékok alapján amikor Meki játszott, akkor több lehetőséget kapott, mint James. Abból a szempontból viszont lényegtelen a dolog, hogy valóban csak 10 meccsen tudott pályára lépni, de én azt gondolom vele meg lehet állapodni, hogy olcsóbban maradjon (vagy remélem), mert leszámítva a Jax elleni mérkőzésen a 4&1 kísérletet, tőle nem sok elrontott blokkot láttam.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Ja ezt mondom en is. Hogy maradjon. Mert jo volt. Es ne legyen hogy ha megy. : ) Mert JJ serulesmentesebb, de mcdonald az all around TE. Es nem ertem, hogy miert engednenk el. Ha ennyi penzert idehoztuk. Akkor felesleges lett volna a tobb evere szolo megallapodas. Kiveve ha benre nem szamoltak hogy marad egy evet es ennyit keres ben. De ot akkor is megtartanam. Es ha mar ben azt mondta visszavonul idenre.Azért hoztuk, mert kellett egy TE mindenképp. Sem James, sem Grimble nem megfelelő szint. Mindkettőben van potenciál, reméljük James fejlődik is, de itt Meki egyértelmű no1 TE volt. Én nem temetném még a témát, különösen, mert jól blokkol és a droppokkal sem volt annyi gond. Ha pedig mennie kell mindenképp kell utánpótlás. Nem hiszem, hogy ha tavaly nem vágtunk neki 2 TE-vel, akkor idén megtesszük. Hátsóbb körökből pedig már igazán lutri.Ha McDonald megy és nem tudjuk visszahozni olcsón, akkor adja magát a TE draft, ráadásul viszonylagJa es akkor meg egy kerdes, minek hoztuk ide ennyi penzert, ha nem akarjuk megtartani. : ) Hacsak nem a serulese miatt, de szerintem vegre talaltun egy heath miller szeru jo blokkolo, jo elkapo safety blanketet szemelyeben. Ami eddig nagyon hianyzott miller ota. Es mint bell mint a te sok jo jatek lehetoseget nyit fel a tobbi wr nek.
magasan, sőt. Lehet éppen így gondolkodik a PFF is, ahol a friss mock-ban Dallas Goedert tették hozzánk, az FCS-es South Dakota State kiváló TE-jét. A csávó huhh kategória (blokkolni és elkapni is tud, nem is kicsi egykezeseket mutatott be), de ennek ellenére nem gondolnám, hogy ezzel a védelemmel nyerő szcenárió lenne számunkra.
Klaci79
gabistar
Klaci79
Igazan o is atstrukturalhatna az o szerzodeset az fo meg ben is, mert nyert eleget. Keresett persze nem eleget, mert meg most is kereshet sokat, de egy utolso szezonra mar jo gesztus lenne. Kb rajta kivul mindenkivel megcsinaltak mar. Es utolso eveikben is. Hogy paycut, aztan meg elkuldtuk oket miutan ok belementek egy ket ev olcsobb jatekba. Szoval a legjobban keresobol lehetne a legtobbet nyerni nem?
Aztan ugyanezt el kell jatszani valahogy bell el is, hogy az utolso meccsen barmilyen jo volt meg sem tudott egyedul nyerni. Es hogy nem o vitte a hatan csak a csapatot stb. Szoval ez kicsit kijozanithatna ot is. Persze most kell a nagy penz neki is, meg foleg garantalt meg stb, mert egy utes es vege a lehetosegnek. Latta sacit sajnos es ez meg jobban eltokelhet jogosan barkit. De valahogy jo lenne a ket allaspontot ossszeegyeztetni. Es meg is ertem ot is, mert volt o nr 1 rb es ez mellett meg 2. 3. szamu wr is tavalyi idenyben, amikor kidolt mindenki. Aztan meg hany szazalekban van palyan. Hany labdat kap stb alapjan az rbk jobban amortizalodnak..O Meg meg tobbet van palyan es kap tobb labdat mint mas rb altalaban.
Cb sor artie haden hilton gay sense sem artana. Iden vegre nem csak rajuk volt a panasz. Es jok is voltak man cover ben is meg zonaban is. Es haden es hiltonnal a cb sor hatalmasat lepett elore. Sense is jol jatszott amig haden nem. Es az elengedjuk es majd drafton hozunk mast mar kb minden evben ellojuk es eddig nem jott be, el vagyunk atkozva cb draftoknal kb. Meg hany evig nem is hoztunk elol cbt. Aztan amikor elol hoztunk leserult pl. Vagy ha ket harmadik kor is ha jol emlekszem roster re sem kerult a kovetkezo evben. Stb. Most ugy latszik ez a sor is osszeallt. Jo lenne ha nem kellene megint kukaznunk, vagy stb..
Kb ugyanez igaz volt az lbk re is kaptunk hideget meleget, de a korai koros 1. 2. koros lbk nezzuk csak Timmons woodley kutya jo. Aztan woodleyt elengedjuk mert jott worilds. O tavozott mert megtert hiteben kb 13 millaert jatszva utolso eveben, mert azt hittuk megvan az utod, ja de megsem. Aztan megint korai koros JJ bust. Aztan megint korai koros dupree jott aki nem tudni mert de megallt egy szinten. Es iden nem volt nagy szam, remeljuk tevedunk vele kapcsolatban. Aztan hala istennek megint korai koros watt most forditott eddig ezen a par eve tarto negativ hullamon, de o is csak elso eves. De az o atletikussaga miatt mindig benne lesz remelhetoleg a feljodes. Aztan jott saci esete. Vegre megvan a franchise MLB igazi szuper jatekos. Es most sajnos, az van vele ami van. Imadkozunk erte, hogy jarni tudjon.
Szoval most megint johet a kovetkezo korai LB de en QB t is varok koran ha lesz olyan bennt. De mind a ketto kellene. Hacsak arra nem jatszanak, hogy szereznek egy fr qbt fa rol. Ha megy ben, de az lutri. Mint az is hogy az utolso evere hagynank, a qb huzast. Mert meg A. rogers is mennyit ult favre miatt. Es nem kene egy uj qbt rookiekent melyvizbe dobni.
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Azért Bell itt ezen a fórumon kicsit túl van misztifikálva.Egy nagyon jó játékos, playmaker és nagyon jó route futó,de mint RB nem hiszem,hogy egy ilyen Franchise mint a Steelers ne tudná pótolni. Ti is már mondtátok ez a fal ami itt van liga első harmada. Ilyen fal mögött,ennyi terhelés mellett 1300 yardot elég sok 2-3. körös RB tudna produkálni. Elkapásokkal már más a helyzet,nyilván ez Bell egyik legnagyobb erőssége.Ez az amit nehéz lenne pótolni,ha elmenne,de ez sem lenne lehetetlen.Bell az elmúlt évtized legokosabb és leghatékonyabb futója.
Mr.Breaker
Bell nem a faltól jó, hanem zseniális elkapó-futó.
És valóban, semmi se lehetetlen, pláne prognózist felállítani, de van egy határérték, ameddig a megtartása egyértelmű, és van egy határ, ami fölött meg már egyszerűen nem éri meg. Ez alapvetően nem Bell képességeiről szól, hanem a Steelers cap-managementjéről.
több mint 6 éve
Fichtner nemcsak OC lett, hanem a QB-edző pozíciót is megtartotta, így mindössze egy WR-coach kell. Mindenki tudja, hogy mindenki kit akar.A mosolyt a pálya szélére. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!