NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Amúgy én düprit szintén elengedném, mint a sicc. Adnék még neki egy oroszkrémtortát is, hogy a lepénylesőjét a pofája ösdzemaszatolására hssználja éy nem JH savazására.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Menjen csak Bell. Töltögessünk belőle D-re, BB meg mutassa meg, hogy milyen fasza lgény, hogy pirospacsis OC-lesz a keze alatt Bell mínusz. Tessék-tssék itt a várva-várt nsgy lehetőség megmutatni, hogy Haley volt a rákfene.Inkabb nem kene az egyik legjobb, legsokoldalubb, akar wr kent is funkcionalo rbt elengednunk, aztan megint rizikozunk hogy ki hogy mit miert. Ben nek ha marad, nem mindegy, ki a futo. Szoval bell a 0 bol is kihoz 3-5 yardot altalaban. Persze most amikor kellett volna kevesbe. De egy ilyen futot meg kellene valahogy tartani. Mert ha megy big ben nem mindegy hogy az uj qb mellett ki a futo.. Szerintem jobban játnátok, ha Bell-t beáldoznátok.El fogjuk engedni. Remélhetőleg.
fodi91
kishaszi
bell/conner paros avagy a meg mindig semmit nem bizonyitott conner/toussaint paros. Es akkor megint el kell loni egy draft cetlit. Es most a legfontosabb az kellne hogy legyen a drafton, hogy ben utodja meg kell hogy legyen az elkovetkezo ket drafton. Es iden lenne jobb, mert akkor padozhatna egy evig, vagy ameddig ben maradni bir akar. Aztan meg nem hirtelen melyviz. Es az oc vel is ossze lenne szokva. Lenne kitol ben tol mit tanulni ellesni stb.
gabistar
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
pfefe8
1 203
Azt is tegyük hozzá, hogy Tomlin mindezeket az eredményeket és szezonokat a Patriots árnyékában és főcsoportjában érte el. Gyakorlatilag az a legfőbb gondunk minden szezonban, hogy mi lesz velünk a rájátszásban a szezon végén(egy két kivételtől eltekintve). Szerintem irigylésre méltó helyzetben vagyunk a többi csapathoz képest(Patriotson kívül) .
Steelers fan
több mint 6 éve
Közben Fichtner szinte teljesen hivatalos, csak a csütörtöki szerződés aláírást kell megvárni. BB-vel és Munchakkal is nagyon jó viszonyban van.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Ui: nem Bradfordról beszéltem.Tudom, hogy nem róla beszéltél. De Garoppolo sem franchise QB. Azért mert volt 5 jó meccse, még nem franchise QB valaki. Majd azzá válhat - évek alatt.
Miles
Sztem akad olyan csapat, aki hajlandó lenne áldozni komoly pickeket Bellért, ha trade blockra kerülne. És nem 2-3. körre gondolok, az elsőben egészen biztos vagyok.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
gabor25
5 144
A bell kvalitasait nezve egy elso kor siman kinez erte. Az fix. Nem is kerdes hogy a ligaban hol van a helye. A top jatekosok kozott. Aztan hogy elso kor es mondjuk egy 3. vagy 4. vagy kesei kor. Gondolom erre gondolt soldi. Mert aki egy futora van a jo csapattol, annak az elso kor es kockazat es egy kesei kor jobban megeri. Mint valasztani valakit, aztan kiderul rola hogy csak atlagos, vagy gaz jatekos. Bar ez ritka futoknal. De mi is belenyultunk mar par ilyen track star futo jatekosokba... Bocsi keso van, igy nem volt kedvem egyesevel szetszedni a valaszokat. Most van ejfel. Es felalomban irok. Azert van az, hogy tobb a hozzaszolasom ilyenkor. Csak az idoeltolodas miatt.Aki azt hiszi, hogy Bell értéke egy darab 2. kör, az nem teljesen látja át ezt a ligát. Bellért most sokan sok mindent adnának. (Az 1+2 lehet túlzó, nehéz belőni, de 1+valami simán)SoldadosSzerintem most már csak trollkodsz, ezt te sem hiheted el...
Tudod mennyi az az 1+valami? Azért az áprilisi drafton a csapatok harmada-fele majdnem fel tudna tradelni Barkley-ért...
peterk2005
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Tomlin nem def guru : ) . Vagy az utolso meccs alapjan, inkabb kell meg valaki, mert ok ketten sem azok. : ) Foleg ha latod az arcat. Def guru, Lb depth nelkul. Es meg csak hozni sem hoztunk csak egy gyenge embert. Kar erte.Következhet Butler...Őt nem fogják egy szar meccs miatt kirúgni, mikor még mindig épülget a D. Sztem megkapja még ezt a draftot és ha nem lépünk előre, akkor repül jövőre. Az értelmesebb DC-k elfogytak, mondjuk én Butler fölé hoznék egy def gurut, akinek van víziója, mert őszintén nem tudom eldönteni, h merre haladunk.
Tibi76
Bitang DL legyen, de minimális a depth? Playmaker LB- k legyenek, akikből egy db van, aki sérült és ki tudja, h jàtszhat-e valaha? A sec most zónàzzon v emberezzen, vagy fejetlen csirke? Egy leader sem ártana...
Fast Willie
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Inkabb nem kene az egyik legjobb, legsokoldalubb, akar wr kent is funkcionalo rbt elengednunk, aztan megint rizikozunk hogy ki hogy mit miert. Ben nek ha marad, nem mindegy, ki a futo. Szoval bell a 0 bol is kihoz 3-5 yardot altalaban. Persze most amikor kellett volna kevesbe. De egy ilyen futot meg kellene valahogy tartani. Mert ha megy big ben nem mindegy hogy az uj qb mellett ki a futo.. Szerintem jobban játnátok, ha Bell-t beáldoznátok.El fogjuk engedni. Remélhetőleg.
fodi91
kishaszi
bell/conner paros avagy a meg mindig semmit nem bizonyitott conner/toussaint paros. Es akkor megint el kell loni egy draft cetlit. Es most a legfontosabb az kellne hogy legyen a drafton, hogy ben utodja meg kell hogy legyen az elkovetkezo ket drafton. Es iden lenne jobb, mert akkor padozhatna egy evig, vagy ameddig ben maradni bir akar. Aztan meg nem hirtelen melyviz. Es az oc vel is ossze lenne szokva. Lenne kitol ben tol mit tanulni ellesni stb.
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Csak szerintem teljesen esélytelen Bell magtartása? (Vagy meglehet, de akkor az azt jelenti, hogy áldozatokat kell hozni és az FA tevékenység egyenlő lesz a nullával)Vagy inkabb jo lenne, ha ben szamai kicsit meg lennenek roviditve es belole lehetne sporolni boven. Nem tudom a szamokat fejbol. De az ove eleg magas volt. Hacsak nem kapott ujat es az normalis. De gondolom sok neki igy is a garantalt stb. Mert elotte mindenkinek a szerzodeset atvarialtuk aztan kitettuk pl ha jol emlkeszem woodley es a tobbiek. Nala miert nem lehet/lehetne?
Minden adat az overthecaprről van.
Jelenleg 2,7 millával vagytok a cap alatt. 39 játékos szerződése van benne. Mivel az NFL minimum 480000 így ha feltöltitek a keretet 12*480=5,760000be kerül így 3 millával lennétek cap felett. Draftra kell kb. 3 milla és ha Bellnek adsz egy hosszútávút akkor jó esetben erre az évre elszámolsz 8 milliót és az évközbeni roster mozgásokra is kell kb 2 millió. Azt az jelenti, hogy 16 millióért kellene játékos cutolni. Shazieren nem lehet spórolni, mert az ő pénze mindenképpen bent marad. Akiken tudnátok és reális esély van rá (Mitchell 5 milla, McDonald 4,6 milla, Wilcox 3,1, Alualu 3 milla, Golden 1,5 milla, DHB 1,2, Sensa 1,4 ) ez 19,8 millió szóval lenne 3,8 millió helyetek, de ebből még minimum szerződés kellene adni Boswellnek és Berrynek ami ezt pont elviszi. De így meglenne egy csomó needetek a draftra. Kellene egy kezdő ILB, csere ILB, kezdő safety, csere safety, DL depth, csere OT. Ez így elég húzós lenne. Szerintem jobban játnátok, ha Bell-t beáldoznátok.
fodi91
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Munchak bizonyára elküldte Haleyt maga helyett 😊A steelerstol, vagy hc nak mashova? : )
Spy
több mint 6 éve
Aki azt hiszi, hogy Bell értéke egy darab 2. kör, az nem teljesen látja át ezt a ligát. Bellért most sokan sok mindent adnának. (Az 1+2 lehet túlzó, nehéz belőni, de 1+valami simán)SoldadosSzerintem most már csak trollkodsz, ezt te sem hiheted el...
Tudod mennyi az az 1+valami? Azért az áprilisi drafton a csapatok harmada-fele majdnem fel tudna tradelni Barkley-ért...
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Miles
12
Aki azt hiszi, hogy Bell értéke egy darab 2. kör, az nem teljesen látja át ezt a ligát. Bellért most sokan sok mindent adnának. (Az 1+2 lehet túlzó, nehéz belőni, de 1+valami simán)Aki szerint 1+2-t ér, az egy “picit túloz”. Aki szerint nem ér 1 kört, az “nem érti a ligát”.
Franchise QB-t pedig senki nem trédel, akit trédelnek, az nem franchise QB, Bradford sem az. Ergó teljesen rossz összehasonlítási alap. Az legfeljebb vészmegoldás valamelyik csapatnak. (Bár ilyen vészmegoldásért és adtak már 1+4-et) Franchise QB-k az Brady, Brees, BB, Rodgers, Ryan, Newton, Rivers, Wilson és talán még egy-kettő. Őket viszont nem trédelik.
A kérdés sokkal inkább az, hogy a Steelers ezt az utat akarja-e választani, vagy meg akarja tartani hosszú távon, vagy még 1 évet tagelve, vagy elengedi különösebb akadályozás nélkül. Utóbbit tartom a legkevésbé valószínűnek.
Soldados
Logikus!
Ui: nem Bradfordról beszéltem.
több mint 6 éve
Na visszatértem, szeretnék mindenkit megdícsérni, abszolút vállalható volt a topic, azt hittem sokkal rosszabb lesz 😀Ja még annyit, hogy viszont ha leesik egy olyan QB akár az első körben, aki szimpatikus az edzőgárdának, behúznám.
Soldival meg ritkán van ilyen, de egyetértek. Szerintem nem fogjuk eltradelni Bell-t, mivel bejelentette, hogy ha kell kihagyja a szezont, de nem tartanám meg, akármennyire fájni fog.
A draftról meg annyit, hogy ha az offense közelébe néznek az első három körben rácsapnék a Tomlin/Colbert kezére, ILB-FS kell mindenképp.
tenorx
Most kicsit jobb helyzetben vagyunk, hogy Ben marad, de boldogabb lennék ha 1-2 évet tanulna az új srác, megismerkedne a locker roommal rendesen, stb.
több mint 6 éve
Amúgy Dulac szerint a Steelers Fichtnert nevezi ki, csak még véglegesíteni kell a szerződését.
több mint 6 éve
Tudom, hogy Tomlin szinte sérthetetlen, és a kiesés óta többször elhangzott, hogy olyan edzőt nem szabad bántani, akinek egyetlen mínuszos szezonja sem volt, de érdemes lenne szerintem azon is elgondolkozni, hogy nem lehetséges e, hogy benne egyszerűen ennyi van.Miféle készen kapott csapat? 8-8-as csapatot vett át. Igaz, alulteljesítőt, de 8-8-as volt, amikor átvette. És hozzátette a magáét ahhoz, hogy az a Steelers 4 év alatt 2 SB-t játszott - akár a draftra gondolok (Timmons, Woodley), akár vezetőedzői döntéseire (Harrison), akár meccsmenedzselésre. Ő jobbá tette azt a csapatot.
Tartok tőle, hogy ő az az edző, akiről kb elmondható, hogy minden évben képes PO-ba vinni a csapatát (bár 3x ez azért nem sikerült neki), de kb ennyi. Ahhoz túl jó, hogy kirúgjuk, ahhoz nem elég jó, hogy az igazi nagyokkal egy ligában játsszon.
És előbb utóbb meg fog kelleni hozni azt a fájdalmas döntést, hogy jöjjön inkább valaki, akinél a váltásban persze benne lesz egy 3-13-as szezon is, meg az is, hogy végre képes átlépni a saját árnyékán.
Erre pedig Tomin teljesen képtelen.
Mondjuk azt is érdemes látni, hogy én a kinevezése óta vagyok szketpikus vele szemben, azt látom, hogy a SB-t még elérte egy készen kapott csapattal, és tudom, hogy vele kapcsolatban is sokszor elhangzott a fórumon, hogy még egy ilyen edző nincs (esetleg nagy-nagy krákogások közepette BB-t még elfogadja a topic pár hangadója), a kérdés az, hogy ez igaz e.
Kicsit fura számomra, hogy gyakorlatilag bárki felveti a HC felelősségét, akkor össztűz árad rá, és a probléma az OC vagy a DC (mintha a stáb kiválasztásában a HC-nek semmi felelőssége nem lenne), mégis ha egy pillanatra félretesszük a saját magunk által mantrázott mekkora edzőlegenda Tomlin mondókát, akkor érdemes elgondolkozni szerintem a dolgon.
Miles
És Cowherre vajon mit mondtál volna? Na őt tartották sokan ilyen HC-nak, hogy nagyon jó, de nem tud nyerni bajnokságot. 14. évére sikerült - 4 elbukott konfdöntő és 1 elbukott SB után. Ha őt nem küldték el, akkor Tomlint se fogják, aki jobb nála minden téren. Tomlinra nem mondhatod, hogy ezt a hatást kelti, hiszen már 2x bement, egyszer megnyerte. Cowher 13 év alatt csak a nagy és rettenetesen fájdalmas sz.pásokat gyűjtötte - és még csak fel sem merült, hogy elküldjék. Nagyon helyesen. Nem lehet mindenki Belichick, aki az NFL történetének legjobb edzője.
Tomlin felelősségét pedig senki nem vitatja, rettenetesen elbaszta ezt a meccset. Szóval egyáltalán nem istenkáromlás őt szidni. De azt írni, hogy vele nem lehet nyerni, az konkrétan nem igaz, ahogy azt már a történelem bebizonyította.
Sean Payton sem tud nyerni? Pete Carroll sem? McCarthy sem? Mindenegyik egy SB-t nyert, azóta semmi, pedig van franchise QB és jó keret. Mégsem küldik el őket, pedig Payton például 3 egymást követő negatív szezont is produkált. Nem könnyű jó HC-t találni, valahol 2 évente váltogatják, mert nem találják meg. Ez kellene nekünk is? Nem hinném.
Szerkesztette: Soldados
több mint 6 éve
Aki azt hiszi, hogy Bell értéke egy darab 2. kör, az nem teljesen látja át ezt a ligát. Bellért most sokan sok mindent adnának. (Az 1+2 lehet túlzó, nehéz belőni, de 1+valami simán)Franchise QB-t pedig senki nem trédel, akit trédelnek, az nem franchise QB, Bradford sem az. Ergó teljesen rossz összehasonlítási alap. Az legfeljebb vészmegoldás valamelyik csapatnak. (Bár ilyen vészmegoldásért és adtak már 1+4-et) Franchise QB-k az Brady, Brees, BB, Rodgers, Ryan, Newton, Rivers, Wilson és talán még egy-kettő. Őket viszont nem trédelik.
A kérdés sokkal inkább az, hogy a Steelers ezt az utat akarja-e választani, vagy meg akarja tartani hosszú távon, vagy még 1 évet tagelve, vagy elengedi különösebb akadályozás nélkül. Utóbbit tartom a legkevésbé valószínűnek.
Szerkesztette: Soldados
több mint 6 éve
Na visszatértem, szeretnék mindenkit megdícsérni, abszolút vállalható volt a topic, azt hittem sokkal rosszabb lesz 😀Soldival meg ritkán van ilyen, de egyetértek. Szerintem nem fogjuk eltradelni Bell-t, mivel bejelentette, hogy ha kell kihagyja a szezont, de nem tartanám meg, akármennyire fájni fog.
A draftról meg annyit, hogy ha az offense közelébe néznek az első három körben rácsapnék a Tomlin/Colbert kezére, ILB-FS kell mindenképp.
több mint 6 éve
Miles
12
A def edzők biztiben vannak. Tomlin csak TH-t akarta sárkánynak nézni. Khmm...Tudom, hogy Tomlin szinte sérthetetlen, és a kiesés óta többször elhangzott, hogy olyan edzőt nem szabad bántani, akinek egyetlen mínuszos szezonja sem volt, de érdemes lenne szerintem azon is elgondolkozni, hogy nem lehetséges e, hogy benne egyszerűen ennyi van.
(Azért bennem élénken él a meccsről - a végtelen és totális tanácstalan arckifejzése mellett - a fekatesópajpacsizás egy játékossal mikor Cida Ida még a szobában vot erősen... továbbra is nagy gangszta májszter az öltözőben ő a Boss, csak épp fogalma nincs mit kéne kezdeni a pályán történtekkel,..................)
kishaszi
Tartok tőle, hogy ő az az edző, akiről kb elmondható, hogy minden évben képes PO-ba vinni a csapatát (bár 3x ez azért nem sikerült neki), de kb ennyi. Ahhoz túl jó, hogy kirúgjuk, ahhoz nem elég jó, hogy az igazi nagyokkal egy ligában játsszon.
És előbb utóbb meg fog kelleni hozni azt a fájdalmas döntést, hogy jöjjön inkább valaki, akinél a váltásban persze benne lesz egy 3-13-as szezon is, meg az is, hogy végre képes átlépni a saját árnyékán.
Erre pedig Tomin teljesen képtelen.
Mondjuk azt is érdemes látni, hogy én a kinevezése óta vagyok szketpikus vele szemben, azt látom, hogy a SB-t még elérte egy készen kapott csapattal, és tudom, hogy vele kapcsolatban is sokszor elhangzott a fórumon, hogy még egy ilyen edző nincs (esetleg nagy-nagy krákogások közepette BB-t még elfogadja a topic pár hangadója), a kérdés az, hogy ez igaz e.
Kicsit fura számomra, hogy gyakorlatilag bárki felveti a HC felelősségét, akkor össztűz árad rá, és a probléma az OC vagy a DC (mintha a stáb kiválasztásában a HC-nek semmi felelőssége nem lenne), mégis ha egy pillanatra félretesszük a saját magunk által mantrázott mekkora edzőlegenda Tomlin mondókát, akkor érdemes elgondolkozni szerintem a dolgon.
több mint 6 éve
Miles
12
Én egy 2. v 3. körrel beérném amúgy. Ha már ennyire konstruktìv a párbeszéd, neked mi az ötleted Bellre?Nem vagyok orákulum 😕
Gondolom 20 millàt nem kéne neki adni v sétàljon ki az ajtón? (Tagelésnél meg majd úgy jàrunk, mint Worildsnél, aztán visszavonul.😁)
Egy ilyen kaliberű jàtékost nem engedsz csak úgy el, nyilvàn menni fog a huzavona offseason lehetséges legtàvolabbi időpontjàig. De végül dönteni kell a tagről, mert Bell és az ügynöke egy garas diszkontot nem fog adni
Fast Willie
Bár manapság divatos a fiatalon visszavonulás, ez szerintem inkább csak fenyegetés
Az biztos, hogy a jelenlegi támadó sor egyben tartása nem reális úgy, hogy a védelemre is költeni kell (még akkor sem, ha BB helyett sajnos hamarosan egy újonc fogja csak terhelni sapit).
Persze, mi szurkolók a legjobban azt gyűlöljük, ha valaki ingyen elsétál, de jelenleg szerintem ennek van a legnagyobb esélye, utána talán a tag+megy, és a marad épkézláb pénzét opció (azt ugye szinte biztosan kizárhatjuk, hogy marad komoly pénzért, egyszerűen nem látszik erre a keret)
több mint 6 éve
Muncs aszonygya a család miatt nem aktuell a HC poszt. Eufemizmus.
Kb. úgy hat, mi t BA viszavonulok merelfáradtam...
----
A def edzők biztiben vannak. Tomlin csak TH-t akarta sárkánynak nézni. Khmm...
(Azért bennem élénken él a meccsről - a végtelen és totális tanácstalan arckifejzése mellett - a fekatesópajpacsizás egy játékossal mikor Cida Ida még a szobában vot erősen... továbbra is nagy gangszta májszter az öltözőben ő a Boss, csak épp fogalma nincs mit kéne kezdeni a pályán történtekkel,..................)
több mint 6 éve
Willie Parker
15 409
Én egy 2. v 3. körrel beérném amúgy. Ha már ennyire konstruktìv a párbeszéd, neked mi az ötleted Bellre?Oké, csak mert nem akartam rögtön azzal berúgni az ajtót, hogy az LB for 1st&2rd round valóban nem zárható ki teljesen... ahogy az sem zárható ki teljesen, hogy 3db 1st roundot kapunk érte, a szabályok nem tiltják, a brownsnak idén megvan a szükséges pickek 60%-a, szóval végül is nem zárható ki...Sziasztok,Cső, lehet
egy jó ideje követem a fórumot, de eddig nem regisztráltam.
Annyit szeretnék így elsőre kérdezni, hogy ez a "wishful thinking" topic, vagy lehet normális eszmecserét is folytatni, mert még Steelers szurkolóként is megüti az ember fülét néha 1-1 ordas álmodozás emberek képességeivel kapcsolatban, még akkor is, ha minden szurkoló szíve a hazaiak felé húz.
ui: ha a válasz a nem lehet, akkor inkább törlöm a regem, mert még az amerikai fan site-kon sincs néha ekkora hype, így megyek vissza arra.
Miles
sutianap
De ha kiveszem a kezem a biliből (amit sajnálok, mert jól jönne a 3 pick), akkor egy future franchise QB-ért lejáró szerződéssel a trade block utolsó napjaiban lehetett kapni 1db 2. kört... Egy tagelt futóért olyan sokan nem fognak sorba állni 1+2 pickkel, főleg, hogy emberünk lábában akad némi terhelés az utóbbi évekből.
Bocs, tényleg nem akarok azzal nyitni, hogy szeretem a csapatot, de azért talán nem mindenki 3 picket érő future hall of famer, akiért a fél liga még a családi ezüstöt is zaciba vágná.
Eddig is leginkább az tartott vissza a regisztrációtól, hogy még szurkolóként is nevetséges olvasni 1-1 ilyen álmot, és valahol meg tudom érteni a többi csapat szurkolóinak folyamatos cinkelését, ezt még PIT szurkolóként is rossz folyamatosan olvasni.
(bocs, a többség gondolom ezer éves tagság alatt megszokta, de néha jó lenne kívülről látnia magát 1-1 embernek)
Miles
Gondolom 20 millàt nem kéne neki adni v sétàljon ki az ajtón? (Tagelésnél meg majd úgy jàrunk, mint Worildsnél, aztán visszavonul.😁)
Egy ilyen kaliberű jàtékost nem engedsz csak úgy el, nyilvàn menni fog a huzavona offseason lehetséges legtàvolabbi időpontjàig. De végül dönteni kell a tagről, mert Bell és az ügynöke egy garas diszkontot nem fog adni
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
Miles
12
Oké, csak mert nem akartam rögtön azzal berúgni az ajtót, hogy az LB for 1st&2rd round valóban nem zárható ki teljesen... ahogy az sem zárható ki teljesen, hogy 3db 1st roundot kapunk érte, a szabályok nem tiltják, a brownsnak idén megvan a szükséges pickek 60%-a, szóval végül is nem zárható ki...Sziasztok,Cső, lehet
Annyit szeretnék így elsőre kérdezni, hogy ez a "wishful thinking" topic, vagy lehet normális eszmecserét is folytatni, mert még Steelers szurkolóként is megüti az ember fülét néha 1-1 ordas álmodozás emberek képességeivel kapcsolatban, még akkor is, ha minden szurkoló szíve a hazaiak felé húz.
ui: ha a válasz a nem lehet, akkor inkább törlöm a regem, mert még az amerikai fan site-kon sincs néha ekkora hype, így megyek vissza arra.
Miles
sutianap
De ha kiveszem a kezem a biliből (amit sajnálok, mert jól jönne a 3 pick), akkor egy future franchise QB-ért lejáró szerződéssel a trade block utolsó napjaiban lehetett kapni 1db 2. kört... Egy tagelt futóért olyan sokan nem fognak sorba állni 1+2 pickkel, főleg, hogy emberünk lábában akad némi terhelés az utóbbi évekből.
Bocs, tényleg nem akarok azzal nyitni, hogy szeretem a csapatot, de azért talán nem mindenki 3 picket érő future hall of famer, akiért a fél liga még a családi ezüstöt is zaciba vágná.
Eddig is leginkább az tartott vissza a regisztrációtól, hogy még szurkolóként is nevetséges olvasni 1-1 ilyen álmot, és valahol meg tudom érteni a többi csapat szurkolóinak folyamatos cinkelését, ezt még PIT szurkolóként is rossz folyamatosan olvasni.
(bocs, a többség gondolom ezer éves tagság alatt megszokta, de néha jó lenne kívülről látnia magát 1-1 embernek)
több mint 6 éve
Willie Parker
15 409
Vilàgos, h rànkrohasztjàk, ha akarják és hosszútávúja is sokba kerülhet, meg volt sérült meg blablablaA taget is nehéz lesz kigazdálkodni, de nem megoldhatatlan és szerintem is van ebben ráció.Willie, ne bomolj már! Ha szeretnéd, szívesen leírom miért nincs (legfeljebb minimális) Bellnek csereértéke itt és most. De szerintem Te is le tudnád írni, ha valóban átgondolnád a helyzetet.
Kétségbeesett csapatok simán adnak érte 1. kört.
Fast Willie
tomi-tomi
Amúgy ha Ben tényleg marad még pár évet, akkor sztem megpróbáljuk beszuszakolni cap alá
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
A taget is nehéz lesz kigazdálkodni, de nem megoldhatatlan és szerintem is van ebben ráció.Willie, ne bomolj már! Ha szeretnéd, szívesen leírom miért nincs (legfeljebb minimális) Bellnek csereértéke itt és most. De szerintem Te is le tudnád írni, ha valóban átgondolnád a helyzetet.
Kétségbeesett csapatok simán adnak érte 1. kört.
Fast Willie
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
Sziasztok,Cső, lehet
Miles
Aki nem hiszi, annak utánajárnak