NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
Miles Pittsburgh Steelers 12
Sziasztok,

egy jó ideje követem a fórumot, de eddig nem regisztráltam.

Annyit szeretnék így elsőre kérdezni, hogy ez a "wishful thinking" topic, vagy lehet normális eszmecserét is folytatni, mert még Steelers szurkolóként is megüti az ember fülét néha 1-1 ordas álmodozás emberek képességeivel kapcsolatban, még akkor is, ha minden szurkoló szíve a hazaiak felé húz.

ui: ha a válasz a nem lehet, akkor inkább törlöm a regem, mert még az amerikai fan site-kon sincs néha ekkora hype, így megyek vissza arra.

Szerkesztette: Miles
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
Következhet Butler...
Tibi76
Őt nem fogják egy szar meccs miatt kirúgni, mikor még mindig épülget a D. Sztem megkapja még ezt a draftot és ha nem lépünk előre, akkor repül jövőre. Az értelmesebb DC-k elfogytak, mondjuk én Butler fölé hoznék egy def gurut, akinek van víziója, mert őszintén nem tudom eldönteni, h merre haladunk.

Bitang DL legyen, de minimális a depth? Playmaker LB- k legyenek, akikből egy db van, aki sérült és ki tudja, h jàtszhat-e valaha? A sec most zónàzzon v emberezzen, vagy fejetlen csirke? Egy leader sem ártana...
több mint 6 éve
Csak szerintem teljesen esélytelen Bell magtartása? (Vagy meglehet, de akkor az azt jelenti, hogy áldozatokat kell hozni és az FA tevékenység egyenlő lesz a nullával)
Minden adat az overthecaprről van.
Jelenleg 2,7 millával vagytok a cap alatt. 39 játékos szerződése van benne. Mivel az NFL minimum 480000 így ha feltöltitek a keretet 12*480=5,760000be kerül így 3 millával lennétek cap felett. Draftra kell kb. 3 milla és ha Bellnek adsz egy hosszútávút akkor jó esetben erre az évre elszámolsz 8 milliót és az évközbeni roster mozgásokra is kell kb 2 millió. Azt az jelenti, hogy 16 millióért kellene játékos cutolni. Shazieren nem lehet spórolni, mert az ő pénze mindenképpen bent marad. Akiken tudnátok és reális esély van rá (Mitchell 5 milla, McDonald 4,6 milla, Wilcox 3,1, Alualu 3 milla, Golden 1,5 milla, DHB 1,2, Sensa 1,4 ) ez 19,8 millió szóval lenne 3,8 millió helyetek, de ebből még minimum szerződés kellene adni Boswellnek és Berrynek ami ezt pont elviszi. De így meglenne egy csomó needetek a draftra. Kellene egy kezdő ILB, csere ILB, kezdő safety, csere safety, DL depth, csere OT. Ez így elég húzós lenne. Szerintem jobban játnátok, ha Bell-t beáldoznátok.
fodi91
Eddig direkt nem ejtettem erről szót, mert sokaknak nem fog tetszeni. 😊 De akkor belevágok.

Soldados
Papiron oda tredeled ahova akarod, de ha nem fog veluk megegyezni akkor 0 az erteke nekik. Nem olyan sok csapat van ahol sok a draftcetli+ penz es nincs jo RB. Ebbol 1( talan 2 ) van az NFC-ben, igaz az eleg jo valasztas mindenkinek.
no
Pl új offenset építő Niners? Carolinaban Stew- nak lefőtt. Tampaban D. Martinnak detto.
Giantsnél nincs futó, de ők picket nem adnak.

Cle mindig esélyes ilyen tradere és még Grudenből nézném ki a Raidershez, de oda nem akarnám adni.
több mint 6 éve
Csak szerintem teljesen esélytelen Bell magtartása? (Vagy meglehet, de akkor az azt jelenti, hogy áldozatokat kell hozni és az FA tevékenység egyenlő lesz a nullával)
Jelenleg 2,7 millával vagytok a cap alatt. 39 játékos szerződése van benne. Mivel az NFL minimum 480000 így ha feltöltitek a keretet 12*480=5,760000be kerül így 3 millával lennétek cap felett. Draftra kell kb. 3 milla és ha Bellnek adsz egy hosszútávút akkor jó esetben erre az évre elszámolsz 8 milliót és az évközbeni roster mozgásokra is kell kb 2 millió. Azt az jelenti, hogy 16 millióért kellene játékos cutolni. Shazieren nem lehet spórolni, mert az ő pénze mindenképpen bent marad. Akiken tudnátok és reális esély van rá (Mitchell 5 milla, McDonald 4,6 milla, Wilcox 3,1, Alualu 3 milla, Golden 1,5 milla, DHB 1,2, Sensa 1,4 ) ez 19,8 millió szóval lenne 3,8 millió helyetek, de ebből még minimum szerződés kellene adni Boswellnek és Berrynek ami ezt pont elviszi. De így meglenne egy csomó needetek a draftra. Kellene egy kezdő ILB, csere ILB, kezdő safety, csere safety, DL depth, csere OT. Ez így elég húzós lenne. Szerintem jobban játnátok, ha Bell-t beáldoznátok.
fodi91
Eddig direkt nem ejtettem erről szót, mert sokaknak nem fog tetszeni. 😊 De akkor belevágok.

Szerintem megkapja a taget és megpróbáljuk eltrédelni. Qrva jó ellenértéket lehet érte kapni, akár 1.+2. kört sem tartok kizártnak. Abból pedig tömhetjük a lyukakat (ILB, S), mert azért úgy nekimenni a draftnak, hogy 2-2 első és második körösöd van, abból azért lehet építkezni. Nekem ez lenne a legtetszetősebb forgatókönyv, ráadásul akkor simán küldhetjük NFC-be, hogy azért olyan ne nagyon legyen, hogy ő ejt ki minket a PO-ból. 😊
Soldados
A taget is nehéz lesz kigazdálkodni, de nem megoldhatatlan és szerintem is van ebben ráció.

Kétségbeesett csapatok simán adnak érte 1. kört. Vagy Friscoban ütős lenne, oszt hozzuk ide Hyde- ot.

Ìrtam néhàny hónapja, h Bell-t az éles meccseken és PO menetelés alapján szeretném megítélni. Nos kicsi lett a minta🤔

Amúgy jól jàtszott LB, hozott extrákat is, de azért a futásunk mégsem működött egy erős front ellen, amiben nyilván közrejátszott, h mentünk az eredmény után.

Azért megnéztem volna még1x Pats ellen idén!
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 7 305
fodi91

Szerintem megkapja a taget és megpróbáljuk eltrédelni. Qrva jó ellenértéket lehet érte kapni, akár 1.+2. kört sem tartok kizártnak. Abból pedig tömhetjük a lyukakat (ILB, S), mert azért úgy nekimenni a draftnak, hogy 2-2 első és második körösöd van, abból azért lehet építkezni. Nekem ez lenne a legtetszetősebb forgatókönyv, ráadásul akkor simán küldhetjük NFC-be, hogy azért olyan ne nagyon legyen, hogy ő ejt ki minket a PO-ból. 😊
Soldados
Papiron oda tredeled ahova akarod, de ha nem fog veluk megegyezni akkor 0 az erteke nekik. Nem olyan sok csapat van ahol sok a draftcetli+ penz es nincs jo RB. Ebbol 1( talan 2 ) van az NFC-ben, igaz az eleg jo valasztas mindenkinek.
több mint 6 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
Következhet Butler...

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 6 éve
Vaspor Pittsburgh Steelers 83
Amúgy az számomra is furcsa, hogy Munchak lemondja a 2. interjút a Cards-nál, aztán 2 órára rá, Haley repül. Viszont sztem ennek nem az az oka, hogy ő lenne az OC-jelölt. Haley köztudottan nehéz természet, mert nagyon heves (tud lenni alkalmakkor). Én sokkal inkább azt gondolom, hogy Munchak nem akart vele tovább dolgozni és ment volna, ha Haley marad. Így viszont inkább marad. (Még ezt sem tartom kizártnak, hogy Tomlin éppen emiatt döntött a váltás mellett pedig ugye Haleynek ez volt a legjobb éve, csak hát egy Haley vs Munchak egyszerűen nem is lehet kérdés)

Amit viszont én olvastam, az Kirby Wilson, mint másik lehetséges jelölt Fichtner mellett. Wilson elsőszámú favorit lett volna BA távozása után, de épp akkor kórházban volt életveszélyes égési sérülésekkel egy konyhai tűzeset miatt. Őt ugyebár Tomlin 2007-ben hozta az eredeti stábjába és 2013-ig volt RB-edző nálunk. Pechére pont a 2011-es szezon után volt kórházban, amikor BA-nak mennie kellett.
Soldados
Az lehet, hogy Haley nehéz természet, de erről is volt cikkezés korábban, hogy a Steelersnél jajj mi lesz a kis Beni fiúcskával, ha vele is úgy fog viselkedni, hogy a sisakrácsánál húzza le a fejét és üvölt az orcába, aztat senkisenem fogja itten eltűrni, meg kultiválni... és arról is szólt ugyanekkor hír, hoyg meg lett mondva TH-nak, hogy ez nem az a frencsájz, stb stb.. Saztán érdekes módon inkább tűnt TH egy érzelemmentes figurának, mint temperamentumos faltörő kosnak az évek során.

Szegény kis Benike nem lett adjusztálva.
kishaszi
Azért én emlékszem 1-2 nagy ordibálásra az oldalvonalnál. 😉 És azt is hozzáteszem, hogy mi csak a meccseket látjuk, de házon belül franc se tudja, hogy beszélt az emberekkel, játékosokkal, edzőkkel.

Mindenesetre szerintem sem véletlen, hogy Munchak lemondja a HC-interjút, majd Haley 2 órával később repül.
Soldados
Ez mindenképp Omahás Dilly Dilly 😊
több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Amúgy az számomra is furcsa, hogy Munchak lemondja a 2. interjút a Cards-nál, aztán 2 órára rá, Haley repül. Viszont sztem ennek nem az az oka, hogy ő lenne az OC-jelölt. Haley köztudottan nehéz természet, mert nagyon heves (tud lenni alkalmakkor). Én sokkal inkább azt gondolom, hogy Munchak nem akart vele tovább dolgozni és ment volna, ha Haley marad. Így viszont inkább marad. (Még ezt sem tartom kizártnak, hogy Tomlin éppen emiatt döntött a váltás mellett pedig ugye Haleynek ez volt a legjobb éve, csak hát egy Haley vs Munchak egyszerűen nem is lehet kérdés)

Amit viszont én olvastam, az Kirby Wilson, mint másik lehetséges jelölt Fichtner mellett. Wilson elsőszámú favorit lett volna BA távozása után, de épp akkor kórházban volt életveszélyes égési sérülésekkel egy konyhai tűzeset miatt. Őt ugyebár Tomlin 2007-ben hozta az eredeti stábjába és 2013-ig volt RB-edző nálunk. Pechére pont a 2011-es szezon után volt kórházban, amikor BA-nak mennie kellett.
Soldados
Az lehet, hogy Haley nehéz természet, de erről is volt cikkezés korábban, hogy a Steelersnél jajj mi lesz a kis Beni fiúcskával, ha vele is úgy fog viselkedni, hogy a sisakrácsánál húzza le a fejét és üvölt az orcába, aztat senkisenem fogja itten eltűrni, meg kultiválni... és arról is szólt ugyanekkor hír, hoyg meg lett mondva TH-nak, hogy ez nem az a frencsájz, stb stb.. Saztán érdekes módon inkább tűnt TH egy érzelemmentes figurának, mint temperamentumos faltörő kosnak az évek során.

kishaszi
Azért én emlékszem 1-2 nagy ordibálásra az oldalvonalnál. 😉 És azt is hozzáteszem, hogy mi csak a meccseket látjuk, de házon belül franc se tudja, hogy beszélt az emberekkel, játékosokkal, edzőkkel.

Mindenesetre szerintem sem véletlen, hogy Munchak lemondja a HC-interjút, majd Haley 2 órával később repül.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
fodi91

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan

Soldados

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
. Szerintem jobban játnátok, ha Bell-t beáldoznátok.
fodi91
El fogjuk engedni. Remélhetőleg.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve

több mint 6 éve
fodi91 196
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Munchak bizonyára elküldte Haleyt maga helyett 😊
több mint 6 éve
Na akkor gondolkozzunk micimackók, szóval Ficsner a befutó? Mer Muncsák lemondja a Karizóna interjuht, azt rögtön utána nincs Héli. Szóval nem Muncsák a befutó?
sutianap
Hávagy mi vón, ha MunCsaku már befogta Tomlin bro-tól az infot, hogy OC nem OC és bebizonytalanadott - bár nyilván nem ez. De mintha pennája karcolta valaki, hogy az üstökös jött-ment, MM jövője is lehet boros...

Azé' az figyelemre méltó, hogy be lett szellőzve, hogy egyes háttértárolók Séf bá kiebrudalását szorgalmaznék, rá nem sok annyi se, Haley már zsákos Frodóvá lészen. Magabiztos feka az má ziher.

több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Na akkor gondolkozzunk micimackók, szóval Ficsner a befutó? Mer Muncsák lemondja a Karizóna interjuht, azt rögtön utána nincs Héli. Szóval nem Muncsák a befutó?
sutianap
Azt irtak sokan, hogy nincs off tamadast hivo tapasztalata. Hanem csak line eddzo volt, vagy hc. De nem hivott sohasem oc kent off jatekokat. Jo lenne ha eloleptetnek persze es inkabb maradna itt. De ne benen kiserletezzen aki az oc lesz. Ha lehet. Ha van tapasztalata akkor ok, ha nincs akkor az meg lehet rosszabb mint haley volt. Szoval nem tudom mi a jo. De jo lenne munchakot nem elvesziteni, mert vegre jo olinet es jol mukodo olinet mukodtetett.

Persze hogy erdekes egybeeses a ketto. De ezt mi meg nem tudhatjuk. Vagy igen?

Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2014%2F0817%2Fnfl_u_haley-roethlisberger01jr_1296x729.jpg
Steelers' Tomlin parts ways with OC Haley
The Pittsburgh Steelers have parted ways with offensive coordinator Todd Haley, coach Mike Tomlin announced Wednesday.

Akkor csak igazak voltak, a belso gondokrol a hirek. Mert itt is ezt mondjak. Hogy a steelers po ban szereplo torteneteben a legjobb teljesitmenyt mutato tamadoegyseg utan erdekes hogy az Off coach megy, amikor a def teljesitett alul. Es valami belso problemara, personal issue ra hivatkoznak talan. Mert amugy erthetetlen lenne.

Mas amugy szerintem, draftolunk qbt remelem es ezert is csereltek le most. Hogy ha megy ben, akkor az uj oc vel mar egy evet maga mogott tudo qb nak ne akkor kelljen hozzaszokni egy teljesen uj semahoz oc hoz. De ezt megtehettek volna akkor, amikor gyatra volt haley.

Nem pont akkor, amikor nem volt vele ennyi gond ev kozben.

Amugy a kozepre futast mint irtam korabban szerintem 4. es 1 nel ben hivta at passza, mert lehetett latni, hogy felaltak es utana ben athivta a playt. Szoval az nem haley volt. Sot a def elolvadasaert sem o volt a felelos. Sot az onside kick es egyeb hulyesegekert sem o volt a felelos.

De ezutan kivancsi leszek, hogy kire fogjak ezeket kenni, mert amiert idejott, azt megcsinalta. Es nezzetek vissza mi meg orultunk is haley nek hogy idejon. Mert vegre megtanithatja bent a labdatol hamarabb megszabadulni. Gyors playeket hiv. Es ezaltal meg mindig elvezhettuk ben jatekat azokutan, hogy mielott idejott kb minden porcikaja mutve serulve volt.

Es a meccsen is volt a fumble amikor pont hogy megint o tartotta sokaig a labdat. Es ezt szerintem haley jol megoldotta, megha bennek ez nem is tetszett. De mar nem mai gyerek ben es nem lehet a felgyorsult def ek ellen olyan sokaig tartania a labdat egy kemeny bunteto utes stb miatt.

Na most leszek kivancsi, hogy milyen lesz az uj eddzovel az off. Es az uj eddzonek mi lesz a heppje. Mint BA nek a run run pass volt. Es old meg ben. Es ebbol kozepre futas ketszer. Amit mar en is tudtam. Ellenfel is, de megis ugyanugy behivta. Csak o szabad kezett adott ezutan bennek, hogy szettoresse magat, a 3 es hosszura jovo szaladgalos ide futok oda szaladok es majd probalok passzolnival. Ami vagy bejott es jo volt. Vagy nem es hordagyon vittek le. Tulozva persze. De nem egyszer...

Es tudom ba istenkiraly volt a colts nal, meg ev eddzoje is. Es ezt nem is tagadom, hogy talan az uj csapatnal mar erettebb lett. Es a qb ja is jo volt. De itt akkor is hivott o is ugyanannyi hulye kozepre futast 0 yardert mint haley screent. : )

www.wtae.com/article/todd-haley-out-pittsburgh-steelers-offensive-coordinator/15336019

Tomlin dontese volt hogy menjen haley. Kinek a dontese lenne az, hogy pl tomlin vegre ne hivna tulzo jatekokat negyedik es megcsinaljukra, onside kick, vagy tul sok 2 pontos amikor csak az elso evben jott be nekunk stb. : )

@RapSheet
#Steelers QB Ben Roethlisberger has had incredible success with OC Todd Haley. But that relationship was not sustainable. Haley is out.

több mint 6 éve
Mas szerintetek  www.steelers.com/team/roster/Tyler-Matakevich/10dd6343-8ca0-4d43-b68b-5eb0ebae8045

Mata nak milyen eve volt szerintetek? Szegeny vegre megmutathatta volna, hogy eljott az o ideje, erdemes ra szamitani, aztan rogton leserult.

Mennyire hatraltatta szerintetek a serulese a jatekat. Felnohetett volna a feladathoz vince mellett? Vagy o is csak egy jo munkasember, atlagos csere arra a meccsre ha kidol a kezdo. Es utana megint hoznank uj kezdot a helyere? Mert gyenge. Velemeny? Ismeri esetleg latta valaki jatekat korabbrol, college stb...?
gabistar
Annyira hátráltatta, hogy deklaráltan csak és szigorúan Spec Team-ben játszatták. Ment is műtétre. Ott viszont maga szinten tolta, még proBowl esélyes ST játékosként is beszéltek róla. Defense-ben csak úgy állná meg a helyét, ha egy Saci kaliber befutja helyette a pályát. Nem gyenge de nem atletikus. Az ösztönei jók, esze is van, úgy emlékszem már TC-ben is hívta a playeket a 3. Def-ben. Mindig a labda körül van, de ő inkább kései Farrior típus lehet-az esze megvan hozzá. én ezt sokra becsülöm egy játékosban, de az NFL-ben ez kevés. Lehet van olyan D ahol bíznának benne., de nálunk ez ebben a sémában esélyten. Pedig nagyon bírom...
Spy
koszi. Azert kerdeztem, hogy o es vince el a def talan nem dolt volna be annyira, vagy igen. Mert spence nekem folt a zsakjan kenyszer megoldas.

Errol velemeny? Mata vs spence? ES mata vince def milyen lehetett volna futas ellen vagy csak ugy? Es koszi.

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter
Steelers are expected to promote their QB coach Randy Fichtner to offensive coordiantor, per @mortreport.
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Nehéz megítélni a döntést, míg nem tudjuk ki az utód.
több mint 6 éve
geleven Pittsburgh Steelers 136
Azt hittem, hogy jobban felbolybul a topic a fired Haley hírre. 😀
több mint 6 éve
Soldi örülhetsz, anno már Fichtner szeretted volna BA után.

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Az elmúlt években rengeteg alkalommal vártam ezt a váltást...most mégis picit furcsa lesz. De ha csak azt elérjük, hogy egy nyavalyás 4&1-re egy szűk belső futást hívunk, már megéri...főképp ha marad minden B-s...
több mint 6 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
De van. Haley officially out.
Spy
To the pit of misery!

Dilly, dilly!