Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Dalton jelenleg egyébként 23/6, 2 futott TD, 2971, 105.3, 9-2 W-L.Leírtam, mi alapján választ az ember TOP3 QB-t (PO-ra kit választanál jelenleg QB-nak). A számok meg amúgy sem összehasonlíthatóak, egyrészt nem ugyanannyi meccsből jött össze, másrészt többhetes kihagyás utáni visszatérés nem csúcson történik és ez még pluszban rontotta a kevesebb meccses statisztikát.
Palmer jelenleg 27/9, 1 futott TD, 3337, 105.9, 9-2 W-L.
Wilson 18/7,0 futott TD, 2723, 102.9, 6-5 W-L.
BB még mindig 11/9 TD, 0 futott TD, 2343 yard, 93.9 rtg., 6-5 W-L.
Náluk jelenleg mitől, mi alapján, milyen kritériumok közé helyezve jobb BB?
Szerintem jelenleg Brady, Rodgers, Newton, Palmer, Dalton, Wilson a top6.
Sobri Jóska
Ha jön a POa fenti három közül legfeljebb RW-t vinném. Nálam ő a 4. De a TOP3 jelenleg utolérhetetlen képességekben: TB, AR, BB.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Csak a pontosság végett: BB 4-3-al áll. Kihagyott 4 meccset idén. Győzelem a 49ers, STL, Oak és Browns ellen. Vereség a Pats, a Cinci és a Sea ellen.
több mint 8 éve
Dalton jelenleg egyébként 23/6, 2 futott TD, 2971, 105.3, 9-2 W-L.Palmer jelenleg 27/9, 1 futott TD, 3337, 105.9, 9-2 W-L.
Wilson 18/7,0 futott TD, 2723, 102.9, 6-5 W-L.
BB még mindig 11/9 TD, 0 futott TD, 2343 yard, 93.9 rtg., 6-5 W-L.
Náluk jelenleg mitől, mi alapján, milyen kritériumok közé helyezve jobb BB?
Szerintem jelenleg Brady, Rodgers, Newton, Palmer, Dalton, Wilson a top6.
több mint 8 éve
Kezdődik a PO és kit választanál jelenleg QB-nak? Nálam ez az ismérv, ami alapján TOP3 QB-t mondok. És ebben se Newton, se Dalton, se Ryan, se a többi nem szerepel. Hogy jobbak-e Newton számai. Igen. Mindenki tudja, hogy ennek mik az okai. Szóval a jobb számok ellenére nem Newtont választanám. És valószínűleg a szakértők többsége sem őt választaná. Hanem ezt a triót: TB, AR, BB.Jelenleg?Ne nevetess ilyen Romo, Newton, Dalton, Bridge, Eli, Ryan dolgokkal. De PM-mel se, ő már nem az, aki volt.BB konkrétan TOP3 QB jelenleg - méghozzá vitán felül.Hááát....
Soldados
Peytonnál valóban, mivel ő most sérült. Romo is.
Ryan, Brees, Eli mondjuk formán kívül.
De ki az 4 a Brady, Newton, Palmer, Dalton, Wilson, Bridgewater hatosból akiknél vitán felül jobb jelenleg?
Sobri Jóska
TOP3 QB jelenleg: TB, AR, BB.
Soldados
Milyen ismérv alapján jobb BB (akit módfelett kedvelek globálisan, és ha csapatot építenék, és QB-t kéne húznom bele másodiknak őt vinném Wilson után), mint Newton?
Sobri Jóska
Amúgy franchise építéshez én is RW-t vinném elsőnek. És ne essen félreértés, Newton rohadt jól játszik idén, meg én amúgy is bírom őt, de nem TOP3 QB még jelenleg sem.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Az vitán felül áll, hogy jövőre simán top3 lehet.Roethlisberger szerintem pályafutása csúcsán (ami nem most volt), se volt TOP3 QB. Ettől még persze egy nagyszerű irányító, a meccsnyerő drive-okban főleg.Valószínűleg kevés Steelers-meccset nézel. BB csúcson van. Persze nem az idei statisztikái a sérülések miatt, de jelenleg mind ő, mind a fegyverei, mind a védelme csúcson van. De majd jövőre mindenki megnézheti milyen számokat hoz egy idényben a Steelers O, amikor BB, Brown, Bryant, Bell együtt játszik, plusz a falból is nem dől ki a 2 legfontosabb ember. 😊
Kampman
Soldados
De hogy jelenleg az lenne, nem áll vitán felül.
Hisz látod. 😉
több mint 8 éve
Jelenleg?Ne nevetess ilyen Romo, Newton, Dalton, Bridge, Eli, Ryan dolgokkal. De PM-mel se, ő már nem az, aki volt.BB konkrétan TOP3 QB jelenleg - méghozzá vitán felül.Hááát....
Soldados
De ki az 4 a Brady, Newton, Palmer, Dalton, Wilson, Bridgewater hatosból akiknél vitán felül jobb jelenleg?
Sobri Jóska
Soldados
Milyen ismérv alapján jobb BB (akit módfelett kedvelek globálisan, és ha csapatot építenék, és QB-t kéne húznom bele másodiknak őt vinném Wilson után), mint Newton?
Newton 20/9 TD, 7 futott TD, 2466 yard, 89.5 rtg. Ja és 11-0-s győzelmi mutató. Jelenleg.
BB 11/9 TD, 0 futott TD, 2343 yard, 93.9 rtg. Ja, és nem 11-0-s győzelmi mutató. Jelenleg.
Azt nem vitatom, hogy neked BB jobban tetszik.
De az nem áll vitán felül, hogy BB jobb, mint Newton - jelenleg.
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
Azért szerintem ebben a hektikus, sérülésektől teletűzdelt szezonban BB sem számít elitnek, hanem "csak" egy nagyon jó kezű QB-nek. A sérülései miatt nincs igazán, önmagához képest formában. Természetesen ez érthető, de jelenleg nem sorolnám TB mellé, ő most messze a leg-leg.
több mint 8 éve
Heyward a jelöltünk a Walter Peyton-díjra.
több mint 8 éve
Roethlisberger szerintem pályafutása csúcsán (ami nem most volt), se volt TOP3 QB. Ettől még persze egy nagyszerű irányító, a meccsnyerő drive-okban főleg.Valószínűleg kevés Steelers-meccset nézel. BB csúcson van. Persze nem az idei statisztikái a sérülések miatt, de jelenleg mind ő, mind a fegyverei, mind a védelme csúcson van. De majd jövőre mindenki megnézheti milyen számokat hoz egy idényben a Steelers O, amikor BB, Brown, Bryant, Bell együtt játszik, plusz a falból is nem dől ki a 2 legfontosabb ember. 😊
Kampman
több mint 8 éve
Ne nevetess ilyen Romo, Newton, Dalton, Bridge, Eli, Ryan dolgokkal. De PM-mel se, ő már nem az, aki volt.BB konkrétan TOP3 QB jelenleg - méghozzá vitán felül.Hááát....
Soldados
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
az Indinél ők azok a fontos láncszemek, akik nem edzettek tegnap:S Adams, LT Castonzo, CB Davis, LB Freeman, QB Luck, RG Thornton
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
egy újabb értelmetlen vita...vitán felülBB konkrétan TOP3 QB jelenleg - méghozzá vitán felül.Hááát....
Soldados
Sobri Jóska
más rendszer, mások védik (Brady pl már belehalt volna abba, amit Ben kapott idén), de hogy miképpen keveredik a felsorolásba Palmer, Wilson vagy éppen Bridgewater, azt nem is értem 😀
Hogy éppen Brady, Dalton, Newton és természetesen Rogers közül idén ki milyen jó, azt meg majd Soldi tudja 😀
több mint 8 éve
Jahogy.Ez olyan vita ami igazán sobris.
Ha akarom akkor A Smith jobb mint wilson idén...esatöbbi....
Tehat induljon a show jöhet soldi riposztja.
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Ezek szerint bridgew es dalton jobb mint Arod?Rodgers valójában Brady 2. megtestesülése (12-es mez ugye...), ezért nem említette külön Sobri.
Janek
Roethlisberger szerintem pályafutása csúcsán (ami nem most volt), se volt TOP3 QB. Ettől még persze egy nagyszerű irányító, a meccsnyerő drive-okban főleg.
több mint 8 éve
Ezek szerint bridgew es dalton jobb mint Arod?
több mint 8 éve
BB konkrétan TOP3 QB jelenleg - méghozzá vitán felül.Hááát....
Soldados
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Ez most nem néz ki jól:nem edzett Bryant, Harrison, Heath, Mitchell, Spaeth
limitáltan: Shazier, Spence
Full: Ben
több mint 8 éve
Ami a legfontosabb: BB zöld utat kapott, azaz szerdán már edzhetett is. 😊
több mint 8 éve
Továbbra is teljesen más állásponton vagyok. A Defense teljesen kiszámítható, ha van TO, akkor nagyon pofás képet fest, ha nincs, akkor rosszat, mert a yardokat nyaljuk - akárki is az ellenfél. Ez egy TO-ra építő D, aminek ez a veszélye, hogy nem mindig jön össze, de idén az esetek többségében VAN labdaszerzés. Pl a Seahawks meccsen is ez millimétereken múlott, amivel könnyen eldönthettük volna a meccset.Csak a szokásosat tudom írni: Colts, Ravens, Browns kötelező. A PO valszeg azon múlik majd, hogy a Broncos, Bengals duóból az egyiket el kell kapni.A Cincy és a Seahawks meccs is Ben labdaeladásain ment el. Attól nem kell elájulni, hogy 400 y-ot passzol de kozben 3-szor eladja a labdát. Nekünk sokkal jobb lenne ha csak 300-at passzolna de azt Int nélkül. (11TD /9 INT , 94-es rating, azért nem a világ csodája, lássuk be. És ami régen fő érv volt mellette, hogy megcsinálja a GW driveokat, na idén az sem megy csuklóból)
Aggódni, nem aggódom - legalábbis egyelőre. Bennel mindenki verhető számunkra.
Soldados
Valamint továbbra is fenntartom hogy D-nk teljesen inkonzisztens. Nem hogy nem vagyunk SB contender csapat, de ilyen kiszámíthatatlan teljesítménnyel még egy PO menetelés is kisebb csodaszámba menne. Eddig látottak alapján a realitás szvsz 8-8 v 9-7.
Jan
BigBennel kapcsolatban sem értek egyet. A két említett teljesítménye között ég és föld a különbség. A Bengals ellen, a visszatérésekor - a nyitódrive-ot leszámítva - nem tudtunk haladni, mert folyamatosan lassú és rossz döntéseket hozott és ebből adódott a 3 INT is. Ez benne volt, sőt valószínű volt, hogy így lesz a visszatéréskor. A Seahawks ellen parádésan játszott. Egész egyszerűen peche volt. Egyszer kicsúszott a kezéből a labda, egyszer meg AB-t lökték el. Ezek nem rossz döntések következményei, hanem peches pillanatok. BB konkrétan TOP3 QB jelenleg - méghozzá vitán felül. Ez a Steelers BB-vel legalább 8-3-as csapat lenne.
A PO-menetelés kétséges, de nemcsak saját játékunk vagy gyengeségeink miatt, hanem a jelenlegi erős AFC-s mezőny miatt. Rajtunk kívül még 3 esélyes csapat van: Broncos, Bengals, Pats. Mindegyik ellen lenne esélyünk, de ezektől a csapatoktól a vereség sem lenne ciki. Lehet ebből one and done is, és akár SB-győzelem is.
több mint 8 éve
Csak a szokásosat tudom írni: Colts, Ravens, Browns kötelező. A PO valszeg azon múlik majd, hogy a Broncos, Bengals duóból az egyiket el kell kapni.A Cincy és a Seahawks meccs is Ben labdaeladásain ment el. Attól nem kell elájulni, hogy 400 y-ot passzol de kozben 3-szor eladja a labdát. Nekünk sokkal jobb lenne ha csak 300-at passzolna de azt Int nélkül. (11TD /9 INT , 94-es rating, azért nem a világ csodája, lássuk be. És ami régen fő érv volt mellette, hogy megcsinálja a GW driveokat, na idén az sem megy csuklóból)
Aggódni, nem aggódom - legalábbis egyelőre. Bennel mindenki verhető számunkra.
Soldados
Valamint továbbra is fenntartom hogy D-nk teljesen inkonzisztens. Nem hogy nem vagyunk SB contender csapat, de ilyen kiszámíthatatlan teljesítménnyel még egy PO menetelés is kisebb csodaszámba menne. Eddig látottak alapján a realitás szvsz 8-8 v 9-7.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Nem fogok veled vitázni erről, mert majd úgyis az idő dönti el. Ritkán ment a labda Wheaton felé és többször lehetett látni meg nem értést ez is igaz, hogy ez inkább kinek a hibája azt nem tudjuk. Ha ez csak egy kiugró teljesítmény volt, az úgyis kiderül majd, ha sikerült nekik egy hullámhosszra kerülni, az meg mindenkinek jó. Én remélem utóbbiról van szó, mert Wheaton komoly érték lehet.Szerintem kapott lehetőséget és engem a kevéske dropnál sokkal jobban zavart, hogy rengeteg meg nem értett playre emlékszem. Egyszerűen nincsenek egy lapon Bennel. Ahogy mindenki, én is azt remélem, hogy ezzel a meccsel ez megváltozott. De eddig semmi olyat nem csinált a Seahawks meccsen kívül, amit vártunk volna tőle.Én Wheatontól egyáltalán nem vagyok elájulva. Egy jó meccse volt, azt annyi. Igaz, ez brutál kiemelkedőre sikerült, de 3 év alatt ez volt az első nagy napja. Ez nagyon kevés.Azért túl sok lehetőséget nem kapott...tavaly volt 53 elkapása Brown-nak meg 129. Olyan játékosod, mint Brown ritkán adódik az életben ezért egyértelmű, hogy mindent rádobsz. Na de Wheatonnak ritkán van esélye bizonyítani és ezt most remélhetőleg megtette. Ezek után többet lehet passzolni felé is, és akkor majd ki fog derülni menyit is ér valójában.
Soldados
Az év eleji droppokról meg annyit, hogy azért ott sokszor Ben is elég ludas volt a hibákban.
Klaci79
Soldados
Igaz Brown mellett (és Bryant mellett) mindenki csak epizodista lehet.
több mint 8 éve
Más:Ez rohadtul nem mindegy. Két jó emberünk van a sec-ben: Gay és Mitchell. Mindkettő pótolhatatlan. Bárki más esetében mindegy, hogy kikerül és helyette jön egy ugyanolyan gyengébb képességű, de Mitchellt és Gayt jelenleg nem tudjuk pótolni a sec-ben, bármelyikük kiesése hatalmas érvágás.
Mitchell térdében valami gyulladás van. Ha nem tudja vállalni Golden fog helyette játszani. Ütött-kopott seacondary-nek lényegében már mindegy. Boykin viszont úgy tűnik végre bekerül, remélem hogy meg is tudja mutatni, hogy valóban jobb, mint Blake.
Emelkedik ismét a cap. Jövőre $147M és $155M között lesz, ez kifejezetten jó, mert ismét néhány fontos hosszabbítás vár ránk.
Klaci79
több mint 8 éve
Szerintem kapott lehetőséget és engem a kevéske dropnál sokkal jobban zavart, hogy rengeteg meg nem értett playre emlékszem. Egyszerűen nincsenek egy lapon Bennel. Ahogy mindenki, én is azt remélem, hogy ezzel a meccsel ez megváltozott. De eddig semmi olyat nem csinált a Seahawks meccsen kívül, amit vártunk volna tőle.Én Wheatontól egyáltalán nem vagyok elájulva. Egy jó meccse volt, azt annyi. Igaz, ez brutál kiemelkedőre sikerült, de 3 év alatt ez volt az első nagy napja. Ez nagyon kevés.Azért túl sok lehetőséget nem kapott...tavaly volt 53 elkapása Brown-nak meg 129. Olyan játékosod, mint Brown ritkán adódik az életben ezért egyértelmű, hogy mindent rádobsz. Na de Wheatonnak ritkán van esélye bizonyítani és ezt most remélhetőleg megtette. Ezek után többet lehet passzolni felé is, és akkor majd ki fog derülni menyit is ér valójában.
Soldados
Az év eleji droppokról meg annyit, hogy azért ott sokszor Ben is elég ludas volt a hibákban.
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Más:Mitchell térdében valami gyulladás van. Ha nem tudja vállalni Golden fog helyette játszani. Ütött-kopott seacondary-nek lényegében már mindegy. Boykin viszont úgy tűnik végre bekerül, remélem hogy meg is tudja mutatni, hogy valóban jobb, mint Blake.
Emelkedik ismét a cap. Jövőre $147M és $155M között lesz, ez kifejezetten jó, mert ismét néhány fontos hosszabbítás vár ránk.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Én Wheatontól egyáltalán nem vagyok elájulva. Egy jó meccse volt, azt annyi. Igaz, ez brutál kiemelkedőre sikerült, de 3 év alatt ez volt az első nagy napja. Ez nagyon kevés.Azért túl sok lehetőséget nem kapott...tavaly volt 53 elkapása Brown-nak meg 129. Olyan játékosod, mint Brown ritkán adódik az életben ezért egyértelmű, hogy mindent rádobsz. Na de Wheatonnak ritkán van esélye bizonyítani és ezt most remélhetőleg megtette. Ezek után többet lehet passzolni felé is, és akkor majd ki fog derülni menyit is ér valójában.
Soldados