Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Gyerekek, most nem mindegy, hogy top3, vagy top5? Annyi minden befolyásolja az adott idénybeli teljesítményt, hogy 1-2 helyes hibaszázalék bőven belefér. Az tiszta tény, hogy jó fal mögött elit a teljesítménye, tagadhatatlanul franchise QB és egy tipikus vezér. No lépjünk tán... 😊
több mint 8 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
A TO - k ellenére BB Seahawks elleni teljesítménye az egyik legjobb Qb előadás volt, amit valaha láttam. Ez elen a D ellen 456 yard brutális. Vissza kell nézni, folyamatosan milyen helyekre kellett bedobálnia a labdát. Aki ekézi, az nem ért a játékhoz.
több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Komolyan mondom nem értem miért jó Bent ekézni. Jópáran már rég nyugdíjba mentek volna olyan falak mögül, mint amilyenek mögött Ben a karrierje 90%-át töltötte. Az elmúlt időkben meg végre van egy normális fal meg is lehet nézni mire képes. Bőven top 3. Másrészt nem gondolnám, hogy mondjuk a futójátékkal bármi gond lenne. Bell és Williams produkált fasza meccseket a földön.

" class="embed">
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
AB lett a hónap támadójátékosa az AFC-ben! 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Konkrétan a védelem azt hozza, amit tud - minden meccsen. Egyiken se volt nagy meglepetés számomra. Minden meccsen ugyanaz a stratégia, minden meccsen nyaljuk a yardokat és utazunk a TO-ra. A számszerű eredményeket nézve két kiugróan rossz meccs volt (a 11-ből, ami azért nem sok), a Raiders és a Seahawks elleni. De ilyen eltérést az elit védelemnél is fogsz látni egy idény során.

Mivel én folyton azt kapom a D-től, amit várok, így ez számomra kiszámítható teljesítmény. Tudom, milyen veszélye van ennek stratégiának. De minden héten ugyanazt látom. Nekem ez konzisztens. Nem konzisztensen jó, vagy rossz, hanem állandóan ugyanazt látom.

Ami pedig Bent illeti. az hogy saját szurkolói közül is sokan mennyire alulértékelik, jól mutatja, hogy az egyik legnagyobb all-time underrated QB. Sima Hall of Famer. Még 2-3 jó/kiemelkedő szezon és valszeg 1st ballot Hal of Famer. Hosszú ideig méltánytalanul sorolták hátrébb, mert nem vették figyelembe, hogy milyen fal van előtte. Most hogy minden adott, hirtelen extraszámokat hoz - pontosabban hozna, ha nem lett volna sérült.

De mostanra - egyes szurkolókon kívül - az elmúlt 2 év teljesítménye rádöbbentette a szakértőket, hogy Ben elitkategóriás QB és sima TOP3 jelenleg. Igen, TB-vel és AR-rel egy szinten. Nem véletlen volt topfavorit az MVP-címre is és nem véletlen mondják most is, hogy legfelsőbb szinten van, a sérülései miatt rosszabb idei statisztikái ellenére. Ami miatt sötét lónak és félelmetesnek tartják az idei Steelers-t, ha bejut a PO-ba, az Big Ben. A Seahawks meccs a végeredménytől és az INT-ektől függetlenül megmutatta, hogy BB jelenleg bárkit szétdobál. (A TO-k nem rossz döntések és kivitelezések voltak, hanem peches pillanatok).

Tomlint itt mindig utálja vki. 😊 Hibái vannak, de az egyik legjobb HC. Én is jobban szeretem az elit D-t, mint most a Panthersé, vagy az elmúlt években a Seahawksé, de ez a keret most erre alkalmas. a futójáték pedig - még Bell nélkül is - működik, azt nem értem miért hozod fel. Az hogy többet passzolunk? Nos amikor ilyen QB-d van, ilyen elkapókkal és ilyen fallal, akkor ez érthető. Bárkit darabokra szedünk. Ha Ben nem szed össze újabb sérülést, ez a csapat SB-contender. elsősorban a támadósora miatt, amely bárkit szét tud szedni. Ehhez kelleni fog a D is és a TO-k.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Továbbra is teljesen más állásponton vagyok. A Defense teljesen kiszámítható, ha van TO, akkor nagyon pofás képet fest, ha nincs, akkor rosszat, mert a yardokat nyaljuk - akárki is az ellenfél.Soldados
Ez mi a f...? 😀

Hozzátenném még hogyha sok pontot kapunk, akkor sok pontot enged a védelem, és amikor keveset, akkor nem enged olyan sokat.
Fontos még tudni a védelemről, hogy amikor labdát szerez, akkor épp örülünk, de amikor nem akkor épp nem örülünk.
Ez teljesen kiszámítható, és onnan ismerhető fel hogyha épp labdát szerzünk, akkor valószínűleg a támadók lépnek pályára.

több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Csak a szokásosat tudom írni: Colts, Ravens, Browns kötelező. A PO valszeg azon múlik majd, hogy a Broncos, Bengals duóból az egyiket el kell kapni.

Aggódni, nem aggódom - legalábbis egyelőre. Bennel mindenki verhető számunkra.
Soldados
A Cincy és a Seahawks meccs is Ben labdaeladásain ment el. Attól nem kell elájulni, hogy 400 y-ot passzol de kozben 3-szor eladja a labdát. Nekünk sokkal jobb lenne ha csak 300-at passzolna de azt Int nélkül. (11TD /9 INT , 94-es rating, azért nem a világ csodája, lássuk be. És ami régen fő érv volt mellette, hogy megcsinálja a GW driveokat, na idén az sem megy csuklóból)

Valamint továbbra is fenntartom hogy D-nk teljesen inkonzisztens. Nem hogy nem vagyunk SB contender csapat, de ilyen kiszámíthatatlan teljesítménnyel még egy PO menetelés is kisebb csodaszámba menne. Eddig látottak alapján a realitás szvsz 8-8 v 9-7.
Jan
Továbbra is teljesen más állásponton vagyok. A Defense teljesen kiszámítható, ha van TO, akkor nagyon pofás képet fest, ha nincs, akkor rosszat, mert a yardokat nyaljuk - akárki is az ellenfél. Ez egy TO-ra építő D, aminek ez a veszélye, hogy nem mindig jön össze, de idén az esetek többségében VAN labdaszerzés. Pl a Seahawks meccsen is ez millimétereken múlott, amivel könnyen eldönthettük volna a meccset.

BigBennel kapcsolatban sem értek egyet. A két említett teljesítménye között ég és föld a különbség. A Bengals ellen, a visszatérésekor - a nyitódrive-ot leszámítva - nem tudtunk haladni, mert folyamatosan lassú és rossz döntéseket hozott és ebből adódott a 3 INT is. Ez benne volt, sőt valószínű volt, hogy így lesz a visszatéréskor. A Seahawks ellen parádésan játszott. Egész egyszerűen peche volt. Egyszer kicsúszott a kezéből a labda, egyszer meg AB-t lökték el. Ezek nem rossz döntések következményei, hanem peches pillanatok. BB konkrétan TOP3 QB jelenleg - méghozzá vitán felül. Ez a Steelers BB-vel legalább 8-3-as csapat lenne.

Soldados
" A Defense teljesen kiszámítható, ha... "

Pont erről beszélek. Ha... ha nem akkor meg nem. Régebben nem volt ha, csak a standard, amit a legbrutálabb 1-2 O-t kivéve szinte mindig tudott hozni a D.

Ben tavaly esetleg, de azon kívül soha nem volt top3 QB. A karrierje alatt a P.Manning, Brady, Brees, Rodgers csapatból mindíg legalább 3 jobb volt nála. Voltak évek, amikor más is. Ben a legszűkebb elit után következő szint, ha mindenáron számszerűsíteni kell, akkor top 5-be betenném. 😊

Wilsonon már egyszer jót vitatkoztunk, most is azt mondom amit egy éve: szeretném látni hogy hány meccset hoz a csapatának egy olyan szezonban, amikor nincs mellette liga top futójáték és top D. És akkor meglátjuk hogy mennyire elit. Elvileg most ilyesmi idény van, nekünk oda is vert 5 TD-t ( a szerinted kiegyensúlyozott védelmünknek 😊 ) Meglátjuk mit hoz ki belőle.

A PO esélyeinkről: ha visszaemlékszel, azokban az idényekben amikor Tomlinnal SB-t játszottunk, 12-4-es alapszakaszt nyomtunk. Ami azt jelenti, hogy aki nálunk gyengébb volt, azokat üzembiztosan legyőztük, a vereségek 2007-ben kizárólag későbbi PO csapatok ellen voltak (2009-re nem emlékszem pontosan). Tehát a nyerhetőnek kinéző meccseket nyertük is. Mostanság elég távol vagyunk ettől, nem csak az idei évet nézve, de az biztos hogy idén legalább 3 vesztes meccs (Ravens, Bengals, Seahawks) nagy erőlködés nélkül nyerhető lett volna, ha nincs vagy Ben, vagy a D, vagy a stáb balf@szkodása, vagy ezek kombinációja.

Bennél amúgy hajlamos vagy csak a szépre emlékezni, de tényszerűen sok meccs ment el a turnoverein, és nem csak ilyen-olyan alapszakasz meccsek, de pl az utolsó SB is, (14 pontot kaptunk Int után). Egyedül azért tartom top 5 irányítónak, mert kedvezőtlen körülmények között sem állt bele a földbe. Mert egyébként ha minden klappol (elkapók, fal, futás, D, stb...) akkor mások is tudnak nagy számokat hozni, Staffordnak is volt 5000+ y-os szezonja, de Ben fal nélkül, jó futás nélkül is hozott egy bizonyos szintet kb végig a pályafutása alatt, és ezt el kell ismerni. Az ő ázsióját nagyon felnyomta a GW drive a SB-on, és talán ezért gondolják sokan hogy ő "a meccsnyerő" QB, de ha egyszer beleássuk magunkat a statokba, kiderülhet hogy nem kevés azoknak a meccseknek a száma sem, ami az ő labdaeladásai miatt ment el, vagy ahol volt lehetőség GW drivera, de nem sikerült. Ez is része a képnek.

Ja, és utálom Tomlint, amiért a run heavy, brutál D, smashmouth football csapatból egy ilyen passzbuzi és tessék-lássék védekező izét csinált.
több mint 8 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
de ha most kéne egy franchise irányítóját hosszútávra megválasztani
gabokocka
Nálam Russell Wilson van az első helyen, aztán Carr és harmadik helyen Newton.
Soldados
Carrt biztosan nem mondanám, Wilsonnal is vannak problémáim, viszont Winstonon lehet elgondolkoznék, sztem ő nagyon komoly játékos lesz.

De ez már über off 😊
gabokocka
Wilsonnal nekem nincsenek problémáim, imádom a játékát. Első szándékból passzol és azt alapvetően jól is teszi, mindezt egy nem túl komoly fegyverarzenállal és szar fal mögött. És ehhez tud még lábon veszélyes lenni. Ő az első futós QB, akiben azt látom, hogy első szándékból passzol, azt jól teszi, és emellett tud veszélyes lenni lábon.

Carr nekem nagyon tetszik, rá simán építenék. Winstont még többet kéne látnom, hogy markánsabb véleményt mondjak róla.
Soldados
Winston iszonyatos ütemben fejlődik. A franchise történetében per pillanat ő a legjobb rookie qb a passzolt yardokat tekintve tampában, és még nincs vége az alapszakasznak. Persze ez sokat nem jelent, mert tampában még sosem volt franchise qb😊
Nagyon látszik rajta Koetter és Bayakian munkája. Per pillanat úgy látom, hogy 2-3 év múlva (amikor Brees kiöregszik és Ryan se lesz már a régi) a Tampa és a Carolina fogja dominálni a csoportot. Winston pont azon jelenlegi qb-k közé tartozik, akire per pillanat érdemes egy franchise-t építeni.

Carr-t jelenleg nemtudom hova tenni. Az idei éve nekem is nagyon tetszik, de én kíváncsi leszek mit produkál jövőre. Lehet 2-3 év múlva nagy qb generációváltás tanúi lehetünk a Winston, Newton, Carr, Wilson nevek kapcsán.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 8 éve
Wilson mitöl jobb (ennyivel) mint Cam, ezt sohasem értettem..

Az elmúlt 2 évben mögötte volt a bombavédelem (meg Lynch), de ez valahogy az ö értékéböl érdekes mód sose vont le annyit, mint az idei Cam-seasonbol..

A Kaep/RW/Cam hasonlat adja magát.. BB meg ezzel az offense-zel azért más kávéház, de a sérülése(i) miatt nem fair az idei méregetés. Majd meglátjuk jövöre, ha egészséges hogy one off szezon, vagy a PM-féle csúszó leértékelés kezdete...
Igor
Szerintem Wilson jobban, pontosabban passzol. És ő már 2. évében rendkívül éretten játszott, ezért is tudtak SB-t nyerni, míg Newton csak mostanra, 5. szezonjára kezd beérni, vagy érett be igazán. Ettől függetlenül én Newtont is jónak tartom, tehát ég és föld különbséget nem látok.

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534

Az elmúlt 2 évben mögötte volt a bombavédelem (meg Lynch), de ez valahogy az ö értékéböl érdekes mód sose vont le annyit, mint az idei Cam-seasonbol..

A Karp/RW/Cam hasonlattal adja magát.. BB meg ezzel az offense-zel azért más kávéház, de a sétülése miatt nem fair s méregetés. Majd meglátjuk jövöre, ha egészséges hogy one off szezon, vagy a PM-féle csúszó leértékelés kezdete...
Igor
WIlson sztem mindig is helyén volt kezelve, míg Newtonnak tulzás a top3, ez az amit vitatunk. nagyjából hasonló teljeítmények után Wilsont sehol nem említettek még top5ben sem.
most newton meg a 11-0 után hirtelen top3, pedig szerintem nem sokkal jobb mint az eddigi éveiben.

gabo írta h nézzem meg a seahawks elleni 4.negyedet. nyílván ott nagyon jó volt, de ez 1 db negyed, meg olyan passzokat csinált meg ahol pl Olsen környékén ember sem volt nem egyszer.

DE
nagyon jó QB Newton, igazi vezér, akire fel lehet építeni bármit. csak hát nem top3.

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan

A Kaep/RW/Cam hasonlat adja magát.. BB meg ezzel az offense-zel azért más kávéház, de a sérülése(i) miatt nem fair az idei méregetés. Majd meglátjuk jövöre, ha egészséges hogy one off szezon, vagy a PM-féle csúszó leértékelés kezdete...

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
gabokocka
Soldados
Carrt biztosan nem mondanám, Wilsonnal is vannak problémáim, viszont Winstonon lehet elgondolkoznék, sztem ő nagyon komoly játékos lesz.

De ez már über off 😊
gabokocka
Wilsonnal nekem nincsenek problémáim, imádom a játékát. Első szándékból passzol és azt alapvetően jól is teszi, mindezt egy nem túl komoly fegyverarzenállal és szar fal mögött. És ehhez tud még lábon veszélyes lenni. Ő az első futós QB, akiben azt látom, hogy első szándékból passzol, azt jól teszi, és emellett tud veszélyes lenni lábon.

Carr nekem nagyon tetszik, rá simán építenék. Winstont még többet kéne látnom, hogy markánsabb véleményt mondjak róla.

több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Tudom,hogy a Panthers fanok most mindenkibe belekötnek aki valamilyen téren nem ad kellő elismerést bármely játékosuknak, de

Eléggé sarkítasz, amikor az O# leggyengébb játékosait emeled ki kb. A Newton előtt lévő falról nem beszélsz, ahogyan a bivaly futójátékról sem. És a védelemről, amelyik kb ligaelit, szerzik a labdákat és a kedvező mezőnypozíciókat.

Az meg, hogy "csak 1000 yard nem ment keresztül rajta", az nem tudom milyen érv, amikor ő a QB, nyilván minden passz és scramble rajta megy keresztül.

A 27 TD-ből 7 futott, és a 20 passzolt TD mellé van 9 INt. A 20 passzolt TD 25%-a amúgy egy db meccsen jött...

Ezzel együtt jó QB-nak tartom, de az eddigiek alapján közel sem ér fel a Top3-hoz. Persze ettől lehet, hogy a következő években meg megdönt rekordot, benne van, de az, hogy a futójáték és a bivaly védelem húzza a teljesítményét, az evidens.

BB, TB és Palmer a liga legjobb passzjátékra képes támadósorait vezeti, Newton közel sem. Míg előbbieknél a QB maga a rendszer magja, addig nálatok a futás, így sokkal kisebb a teher Newtonon.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
gabokocka
Soldados

De ez már über off 😊

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
gabokocka

több mint 8 éve
Ez a kérdés már ott elvesztette a legitimitását, hogy a Newton-Dalton-Wilson-Bridgewater(?) hármas top3-ra esélyesnek lett titulálva.

Jelenleg (!) a Brady-BB-Palmer hármas aki kiemelkedik.
Az más kérdés, hogy szerintem Palmernek idén kb minden összejön és Arians "zsenije" tolja,de a liga egyik legjobb támadósorát vezeti, szóval itt a helye.

Utánuk, ha jobb napjuk van, jön Wilson és Newton, de ők még közel sem képesek a hátukon vinni egy offense-t.
undisputedly
Ez itt kurvára off, de nem tudom mi számít hátukon vivésnek.
Newton idén 27 TD-t szerzett (a támadók összesen 32-t), az offense-nek kb 1000 olyan yardja van, ami nem az ő nevéhez köthető. A harmadik legtöbb pontot szerezte a ligában azzal a támadósorral, amelynek Ted Ginn és Philly Brown a kezdő elkapói. Newton idei játékával simán top3, egyedül talán Brady teljesítményével cserélném el, akkor is, ha soha nem lesznek olyan mutatói, mint a zsebirányítóknak.

Persze karrier szinten sehol nincs még Big Benhez, Rodgershez, Elihoz, Rivershez képest, azonban az idei játéka feljogosítja a top3 helyre, sőt, MVP szinten teljesít.
gabokocka
sztem dettó ezzel a teljesítménnyel de bottom3 védelemmel Newtont még a top10 körül se emlegetnénk. hanem ugyanott mint eddig, 10-15 körül.
én nem látom h Newton mivel jobb mint pl tavaly
braxa88
Nézd meg a Seattle-Carolina meccs utolsó 10 percét.

Ez a kérdés már ott elvesztette a legitimitását, hogy a Newton-Dalton-Wilson-Bridgewater(?) hármas top3-ra esélyesnek lett titulálva.

Az más kérdés, hogy szerintem Palmernek idén kb minden összejön és Arians "zsenije" tolja,de a liga egyik legjobb támadósorát vezeti, szóval itt a helye.

Utánuk, ha jobb napjuk van, jön Wilson és Newton, de ők még közel sem képesek a hátukon vinni egy offense-t.
undisputedly
Newton idén 27 TD-t szerzett (a támadók összesen 32-t), az offense-nek kb 1000 olyan yardja van, ami nem az ő nevéhez köthető. A harmadik legtöbb pontot szerezte a ligában azzal a támadósorral, amelynek Ted Ginn és Philly Brown a kezdő elkapói. Newton idei játékával simán top3, egyedül talán Brady teljesítményével cserélném el, akkor is, ha soha nem lesznek olyan mutatói, mint a zsebirányítóknak.

Persze karrier szinten sehol nincs még Big Benhez, Rodgershez, Elihoz, Rivershez képest, azonban az idei játéka feljogosítja a top3 helyre, sőt, MVP szinten teljesít.
gabokocka
Akkor hogy tiszta legyen. A TOP3 QB és az MVP-szavazás tök más. Nálam Newton 2. helyen van utóbbiban TB mögött. Fantasztikus, amit idén csinál. Ez azt jelenti, hogy nálam a 2. legértékesebb játékos 2015-ös alapszakaszt tekintve.

Viszont Newton ennek ellenére nincs nálam a TOP5 QB-ban. Nem őt választanám csapatomba a PO előtt. Mert mint QB, jobb nála TB, AR, BB, CP.
Soldados
Ez egyet is értek, mondjul Palmert én nem venném Newton elé, Breest meg igen, de ez szubjektív, értem miről beszélsz.
Mondjuk akiket felsorolsz már elérték a plafont, míg Cam még mindig fejlődik szezonról szezonra. Ergo ha egy meccsre kéne irányítót választani többen vannak előtte, de ha most kéne egy franchise irányítóját hosszútávra megválasztani, nem nagyon tudnék olyat mondani, akit előtte választanék, max 1-2 nevet.

Szerkesztette: gabokocka

több mint 8 éve

undisputedly

gabokocka
sztem dettó ezzel a teljesítménnyel de bottom3 védelemmel Newtont még a top10 körül se emlegetnénk. hanem ugyanott mint eddig, 10-15 körül.
braxa88
Megnyeri a meccseket. Ez mondjuk sokat számít MVP-szavazáson. Sztem kiválóan játszik Newton és megérdemli, hogy ott legyen a dobogón MVP-ként. De ettől még nem lesz TOP3 QB.

több mint 8 éve

undisputedly

gabokocka
Akkor hogy tiszta legyen. A TOP3 QB és az MVP-szavazás tök más. Nálam Newton 2. helyen van utóbbiban TB mögött. Fantasztikus, amit idén csinál. Ez azt jelenti, hogy nálam a 2. legértékesebb játékos 2015-ös alapszakaszt tekintve.

Viszont Newton ennek ellenére nincs nálam a TOP5 QB-ban. Nem őt választanám csapatomba a PO előtt. Mert mint QB, jobb nála TB, AR, BB, CP.

több mint 8 éve

undisputedly

gabokocka
több mint 8 éve

undisputedly

több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014

Utánuk, ha jobb napjuk van, jön Wilson és Newton, de ők még közel sem képesek konzisztensen a hátukon vinni egy offense-t. (És persze A-rod, aki jobb napjain bármikor top3)

Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Soldi, teljesen fölösleges olyannal vitázni aki szerint Dalton és Newton (bármennyire is eredményes) jobb QB mint BigBen.
több mint 8 éve
BB konkrétan TOP3 QB jelenleg - méghozzá vitán felül.
Soldados
Hááát....
Peytonnál valóban, mivel ő most sérült. Romo is.
Ryan, Brees, Eli mondjuk formán kívül.
De ki az 4 a Brady, Newton, Palmer, Dalton, Wilson, Bridgewater hatosból akiknél vitán felül jobb jelenleg?
Sobri Jóska
Ne nevetess ilyen Romo, Newton, Dalton, Bridge, Eli, Ryan dolgokkal. De PM-mel se, ő már nem az, aki volt.

TOP3 QB jelenleg: TB, AR, BB.
Soldados
Jelenleg?
Milyen ismérv alapján jobb BB (akit módfelett kedvelek globálisan, és ha csapatot építenék, és QB-t kéne húznom bele másodiknak őt vinném Wilson után), mint Newton?

Sobri Jóska
Kezdődik a PO és kit választanál jelenleg QB-nak? Nálam ez az ismérv, ami alapján TOP3 QB-t mondok. És ebben se Newton, se Dalton, se Ryan, se a többi nem szerepel. Hogy jobbak-e Newton számai. Igen. Mindenki tudja, hogy ennek mik az okai. Szóval a jobb számok ellenére nem Newtont választanám. És valószínűleg a szakértők többsége sem őt választaná. Hanem ezt a triót: TB, AR, BB.
Soldados
Ha az a kritérium, hogy kezdődik a PO, és kit választanék QB-nak, akkor egyértelmű, hogy Tebow-t. Ő még a Steelers-t is üti. 😉

A "jelenleg ki a liga top3 QB-ja vitán felül" kategória ezek szerint azt jelenti, hogy én (vagy ugye te) szubjektíven kit tennék/tennél a csapatba QB-nak?
Ezt elfogadom, és örülök, hogy te is maximálisan ignorálod a számokat, tényeket, adatokat, csak a saját benyomásaidra hagyatkozol.
Ez akceptálható.
De akkor ha lehet, a jövőben ne eröltesd te se a számokra, tényekre, adatokra épülő érvelést, hiszen ezzel deklaráltuk, hogy mennyire használhatatlanok, csalókák és csak megtévesztik az embert, mitöbb, vitára sarkallják egynyilvánvalóan vitán felül álló kérdésben.
Kösz. 😊
Sobri Jóska
1. A ki a 3 legjobb QB az semmiképpen nem jelenti azt, hogy melyik háromnak vannak a legjobb számai.
2. Nem ignorálom a számokat, csak vannak más szempontok is. Már csak azért is mert például BB-vel nem összevethetőek mások számai az ismert történések miatt.

ui.: Persze lehet én látom rosszul, de nem sok olyan szakértői véleményt olvasok, ahol BB ne lenne TOP3 QB jelenleg. Newtont és Daltont viszont sehol nem tartják annak. Még akkor sem, ha a Panthers hibátlan marad és előbbi megkapná az MVP címet.

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
BB konkrétan TOP3 QB jelenleg - méghozzá vitán felül.
Soldados
Hááát....
Peytonnál valóban, mivel ő most sérült. Romo is.
Ryan, Brees, Eli mondjuk formán kívül.
De ki az 4 a Brady, Newton, Palmer, Dalton, Wilson, Bridgewater hatosból akiknél vitán felül jobb jelenleg?
Sobri Jóska
Ne nevetess ilyen Romo, Newton, Dalton, Bridge, Eli, Ryan dolgokkal. De PM-mel se, ő már nem az, aki volt.

TOP3 QB jelenleg: TB, AR, BB.
Soldados
Jelenleg?
Milyen ismérv alapján jobb BB (akit módfelett kedvelek globálisan, és ha csapatot építenék, és QB-t kéne húznom bele másodiknak őt vinném Wilson után), mint Newton?

Sobri Jóska
Kezdődik a PO és kit választanál jelenleg QB-nak? Nálam ez az ismérv, ami alapján TOP3 QB-t mondok. És ebben se Newton, se Dalton, se Ryan, se a többi nem szerepel. Hogy jobbak-e Newton számai. Igen. Mindenki tudja, hogy ennek mik az okai. Szóval a jobb számok ellenére nem Newtont választanám. És valószínűleg a szakértők többsége sem őt választaná. Hanem ezt a triót: TB, AR, BB.
Soldados
Ha az a kritérium, hogy kezdődik a PO, és kit választanék QB-nak, akkor egyértelmű, hogy Tebow-t. Ő még a Steelers-t is üti. 😉

A "jelenleg ki a liga top3 QB-ja vitán felül" kategória ezek szerint azt jelenti, hogy én (vagy ugye te) szubjektíven kit tennék/tennél a csapatba QB-nak?
Ezt elfogadom, és örülök, hogy te is maximálisan ignorálod a számokat, tényeket, adatokat, csak a saját benyomásaidra hagyatkozol.
Ez akceptálható.
De akkor ha lehet, a jövőben ne eröltesd te se a számokra, tényekre, adatokra épülő érvelést, hiszen ezzel deklaráltuk, hogy mennyire használhatatlanok, csalókák és csak megtévesztik az embert, mitöbb, vitára sarkallják egynyilvánvalóan vitán felül álló kérdésben.
Kösz. 😊

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Na igen, mi számít jelenlegnek? Ha az idei év akkor brady,palmer, newton a top 3 nálam. Ha az, hogy mondjuk az elmúlt 3 évben az sem vita tárgya 😊 ha az h valószínűleg a köv 3 évben jelenlegi ismeretek alapján kik lesznek a top3 már érdekesebb. Brees szenvedésével és manning végével brady és arod mellett a 3. hely kiadó. Mondjuk ez a téma erősen szubjektív úgyis 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...