Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Szép munka volt, de kiimádkoztuk, nagyon okos húzás. Ma viszont fel kell mennünk CBér mer szopacs lesz, öt-hat helyer felmozgást várok, de lehet több, a Fili beindítja a CB runt, Rollinsér kaparnunk kell.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
vassadi
15 617
www.steelers.com/videos/videos/Tomlin-and-Colbert-on-Dupree/670b0856-fc1b-4f4c-ac25-5ee10832b020?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebookEgyértelmű volt, hogy bal oldalra kellett ember az LB-sorba, elvégre ott nem volt megoldott a kezdő poszt rövidtávon sem, hiába jött vissza Harrison. Ugyanis ő és JJ is kizárólagosan ROLB, így pedig LOLB-ben az egyetlen számottevő játékosunk Moats volt, akire azért egy az egyben kezdő szerepkört nem lehetett bízni. Úgyhogy Dupree már újoncként is integráns része lehet a defense-nek.
Ha jól veszem ki, balra szánjuk. Colbert elmondta, hogy nem volt nehéz a döntés.
Látva a videóit örülök, de sok munka lesz még vele. A kezei rövidek, nem jól használja őket, túl könnyű OLB-nek. Viszont cserébe kellően agresszív. Meglátjuk, reméljük már szeptemberben láthatjuk élesben.polamalu
270 fonttal nem túl könnyű OLB-nek, hanem épp ellenkezőleg, lényegesen meghaladja az átlagos 3-4 OLB-k súlyát. Az az igazán félelmetes, hogy még így is jóval atletikusabb egy átlagos 3-4 OLB-nél. Erről beszéltek a sajtótájékoztatón is ("unique animal", ahogy Tomlin fogalmazott), bár azt nem mondták, hogy ilyen súllyal akarják-e játszatni a mi rendszerünkben is, vagy miután 3-4 OLB lesz (mert 4-3 DE-nek is simán mehetett volna ezekkel a paraméterekkel), le kell majd adnia pár fontot, amivel ugyebár még robbanékonyabbá is válhat. Én Ansah-hoz szoktam hasonlítani, ugyanolyan physical freak, csak kiforrottabb játékkal és lényegesen nagyobb futballrutinnal (és ugye Ansah még így is nagyon hamar impact player lett), bár nyilván Dupree technikáján is sokat kell még csiszolni, illetve nálunk azért komplexebb szerepkört kell megtanulnia, mint Ansah-nak Detroitban. De nála jobb alapanyagot nem nagyon kívánhatott Butler és Joey.
Dupree nálam a class második legjobb edge rusher prospectje volt Beasley mögött, talán még nála is nagyobb upside-dal. Aki olvasta a mockom, emlékezhet, hogy én már 1/6-ra beírtam a Jetshez, így szerintem nagyon nagy steal, illetve Colbert is többször kihangsúlyozta a sajtótájékoztatón, hogy nem hitték volna, hogy 1/22-nél még elérhető lesz (ott a legmagasabban rangsorolt játékos volt a boardunkon, ez sem meglepő). Szóval csak azt tudom mondani, amit közvetlenül a kiválasztása után is írtam, szerintem tökéletesen indult számunkra a draft.
több mint 9 éve
Klemó
5 667
270 fonttal túl könnyű OLB-nek?? Nem hiszem, hogy a súlyával gond lenne, az viszont biztos, hogy a technikáján csiszolni kell, dehát ugye ezért vannak az edzők. Ez pótolható, ezt nem érzem gondnak, ellenben volt néhány scout, aki az ösztöneit kérdőjelezte meg. Ez nem tanulható ugye, de technikával és az átlag feletti fizikai képességeivel pótolható. Az viszont egész biztos, hogy ilyen széles skálával használható srácra nagy szükség van és nagyon beleillik a rendszerbe. Éppen ezért lehet nem lesz a srácból egy Houston, de hogy hasznos nagyon jó játékos lesz az 1000%.....
több mint 9 éve
www.steelers.com/videos/videos/Tomlin-and-Colbert-on-Dupree/670b0856-fc1b-4f4c-ac25-5ee10832b020?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebookHa jól veszem ki, balra szánjuk. Colbert elmondta, hogy nem volt nehéz a döntés.
Látva a videóit örülök, de sok munka lesz még vele. A kezei rövidek, nem jól használja őket, túl könnyű OLB-nek. Viszont cserébe kellően agresszív. Meglátjuk, reméljük már szeptemberben láthatjuk élesben.
több mint 9 éve
BUD, ez a beceneve. Béla azért lett mert az a név, hogy séziéééé, persze helyesen nem leírható 😀A BUD meg mégiscsak egy sörmárka 😀
több mint 9 éve
ja és neki is ki kell taláni valami nevet, mint Bélának 😀
több mint 9 éve
Az első nyilatkozat "I'm glad that Coach Tomlin gave me a chance and I will prove them right"
több mint 9 éve
Hú bakker erre kell felkelni hogy ilyen pickünk van?! 😀Egyáltalán nem is gondoltam arra, hogy még bent marad a mi magasságunkban.
Azt hiszem az egy két ameriakaieldobomazagyamhanemcb- n kívül mindenki elég lehet a vasasfanok közül!: D
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Hát nem kijavítottam magam az ucsó pillanatban... 😊 Volt egy olyan érzésem, hogy Dupreet feljebb reachnek érzi majd pár csapat és lecsúszik...hát így lett...jól van. JJ után csakis egy phisical freak lehet jó megoldás annak ellenére is, hogy vannak/lehetnek technikai hiányosságai. Remélem Porter gyorsan kicsiszolja és akkor Bud lesz a buldózer, JJ pedig a szike.... 😊Én a második körben WR-t várok..ez az érzésem, úgyhogy most így is marad....
több mint 9 éve
Igen, én beszéltem a Steelers-ről a bowl.hu adáson. Ahogy ott is mondtam, biztos voltam Dupree-ben. Értelmes CB nem volt benn, így maradt az OLB és így Dupree. Még meglepetés WR-t tudtam volna elképzelni, ha a Tomlinéknak nem tetszett volna Dupree, de erre azért kevés esélyt láttam.Landon Collins-t sok mockban láttam hozzánk, de ökörség. Nem kell safety, így a 2. körben sincs rá szükség. Jalen Collins persze jöhetne másodikban. 😊 Kérdés, ki lesz bent a cornerek közül.
A draft komoly része most jön. Az azért valószínűsíthető volt, hogy a sok 1. körre jósolt OLB-CB-ből leesik hozzánk vki, mert annyian voltak, de most az a fontos, hogy a 2. körre essen vki hozzánk a másik posztról, azaz CB-ből. Ha nem lesz értéken CB, akkor én WR-t várok.
Az első körrel azt hiszem elégedettek lehetünk. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Quinten Rollins lenne jó a 2. körben...
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Akkor átfogalmazom, nekem azért volt agyatlan, mert nem need-re húztak... De ezek szerint egyetértünk 😊Én nem nevezném agyatlan BPA húzásnak (inkább reach, mint BPA), Thompsonból nagyon jó WLB/SLB lehet.Ami a csoportriválisokat illeti, a Brownsnál Shelton és Erving is jó pick, de normális irányítójuk még mindig nincs, a Bengals bereach-elt egy gyenge OT projectet, a Ravens pedig húzott egy nagy upside-dal bíró, de sok tekintetben bizonytalan WR-t. Összességében az ő első napi tevékenységükkel is elégedett vagyok. :pvassadiÁdi, mit szólsz a Panthers agyatlan BPA húzásához?desider
Más kérdés, hogy elnézve például az OT-helyzetüket, én biztos, hogy valamelyik LT prospectet húztam volna, főleg miután a Bengals megtette nekik azt a szívességet, hogy Humphries vagy Fisher helyett Ogbuehit választották.vassadi
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Én nem nevezném agyatlan BPA húzásnak (inkább reach, mint BPA), Thompsonból nagyon jó WLB/SLB lehet.Ami a csoportriválisokat illeti, a Brownsnál Shelton és Erving is jó pick, de normális irányítójuk még mindig nincs, a Bengals bereach-elt egy gyenge OT projectet, a Ravens pedig húzott egy nagy upside-dal bíró, de sok tekintetben bizonytalan WR-t. Összességében az ő első napi tevékenységükkel is elégedett vagyok. :pvassadiÁdi, mit szólsz a Panthers agyatlan BPA húzásához?desider
Más kérdés, hogy elnézve például az OT-helyzetüket, én biztos, hogy valamelyik LT prospectet húztam volna, főleg miután a Bengals megtette nekik azt a szívességet, hogy Humphries vagy Fisher helyett Ogbuehit választották.
több mint 9 éve
Ma fültőlfülig vigyorral fogok alunni
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Ami a csoportriválisokat illeti, a Brownsnál Shelton és Erving is jó pick, de normális irányítójuk még mindig nincs, a Bengals bereach-elt egy gyenge OT projectet, a Ravens pedig húzott egy nagy upside-dal bíró, de sok tekintetben bizonytalan WR-t. Összességében az ő első napi tevékenységükkel is elégedett vagyok. :pvassadiÁdi, mit szólsz a Panthers agyatlan BPA húzásához?
több mint 9 éve
Gizinéni
522
A gyökér Goodell nagyon ölelgette Perrymant. Látszott, hogy kinek szurkol.no flaccoUtoljára látta... megy a polgárháborúba, ami Baltimore-ban zajlik 😊
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Ami a csoportriválisokat illeti, a Brownsnál Shelton és Erving is jó pick, de normális irányítójuk még mindig nincs, a Bengals bereach-elt egy gyenge OT projectet, a Ravens pedig húzott egy nagy upside-dal bíró, de sok tekintetben bizonytalan WR-t. Összességében az ő első napi tevékenységükkel is elégedett vagyok. :p
több mint 9 éve
no flacco
317
A gyökér Goodell nagyon ölelgette Perrymant. Látszott, hogy kinek szurkol.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
és mivel Jones is kiment, Collins hamarosan megy valahova...Rajtunk kívül Collinsot ki viheti el?steelwolfSzoval masodik kor akkor most cb lesz szerintetek? Ha igen ki? Ha nem akkor ki es milyen spoton jonne?gabistarcb kell mindenképp: Darby vagy Rowe a két fő célpont vagy Jaelen Collins, ha bentmaradShilkor
több mint 9 éve
gabor25
5 144
dallas cb byron jones
több mint 9 éve
bárki, akinek cb kell 😊Rajtunk kívül Collinsot ki viheti el?steelwolfSzoval masodik kor akkor most cb lesz szerintetek? Ha igen ki? Ha nem akkor ki es milyen spoton jonne?gabistarcb kell mindenképp: Darby vagy Rowe a két fő célpont vagy Jaelen Collins, ha bentmaradShilkor
több mint 9 éve
Rajtunk kívül Collinsot ki viheti el?Szoval masodik kor akkor most cb lesz szerintetek? Ha igen ki? Ha nem akkor ki es milyen spoton jonne?gabistarcb kell mindenképp: Darby vagy Rowe a két fő célpont vagy Jaelen Collins, ha bentmaradShilkor
több mint 9 éve
Szoval masodik kor akkor most cb lesz szerintetek? Ha igen ki? Ha nem akkor ki es milyen spoton jonne?gabistarcb kell mindenképp: Darby vagy Rowe a két fő célpont vagy Jaelen Collins, ha bentmarad
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Szoval masodik kor akkor most cb lesz szerintetek? Ha igen ki? Ha nem akkor ki es milyen spoton jonne?
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Soldi az. Mar akartam kerdezni, hogy hol van o, hogy nem ir. Igy mar ertem miert.