Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Éppen akartam mondani, hogy hagyjuk már ezt a JJ ügyet, mert azért ehhez eléggé valószínűtlen... 😊
több mint 9 éve
Mondjuk JJ-elcserélése esetén negyedik körtől el tudnék képzelni újabb OLB-picket, de nem a másodikban, vagy harmadikban.Amúgy azért ezt nem kell komolyan venni (egyelőre), ez csak az én ötletem volt, hogy JJ-t el tudom képzelni potenciális trédalapnak. 😉
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
2015-re nem lenne lyuk, nekem legalábbis tetszene a Dupree/Moats-Harrison kettős OLB-ként. 2016-ra pedig be kell(ene) érnie a CFL-es srác és Howard Jones kettőséből az egyiknek.desider: alapvetően igen, de sztem Harrison bőven eljátszana ROLB-ként is.Bocsánat, de annak mi a vihar értelme lenne?? Betömünk egy lyukat és kreálunk egy újat??Klemó
Klemó: nem, nem hozunk több OLB-t akkor sem, ha JJ-t adnánk a CB-ért. Akkor Harrison a LOLB és Moats-Dupree rotál ROLB-ként és a CFL-es ligából érkezett gyerek és Howard Jones a jövőnk 2016-tól.Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klemó
5 667
desider: alapvetően igen, de sztem Harrison bőven eljátszana ROLB-ként is.Bocsánat, de annak mi a vihar értelme lenne?? Betömünk egy lyukat és kreálunk egy újat??
Klemó: nem, nem hozunk több OLB-t akkor sem, ha JJ-t adnánk a CB-ért. Akkor Harrison a LOLB és Moats-Dupree rotál ROLB-ként és a CFL-es ligából érkezett gyerek és Howard Jones a jövőnk 2016-tól.Soldados
több mint 9 éve
Érdekes lenne ez a JJ trade...itt hoznánk egy CB-t, aztán 2/24-nél egy OLB-t?KlemóJJ trade-nek nem sok értelme. Ha tényleg jó (lesz) akkor nincs értelme odaadnunk, mert azzal újra létrehozzuk az OLB needet, amit most megoldottunk? Ha nem jó, akkor meg Dad úgyis tudja, és nem fogja elvinni.
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Ian Rapoport három csapatról ír, aki feltrédelni akar: PIT, SEA, ATL...
több mint 9 éve
desider: alapvetően igen, de sztem Harrison bőven eljátszana ROLB-ként is.Klemó: nem, nem hozunk több OLB-t akkor sem, ha JJ-t adnánk a CB-ért. Akkor Harrison a LOLB és Moats-Dupree rotál ROLB-ként és a CFL-es ligából érkezett gyerek és Howard Jones a jövőnk 2016-tól.
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Érdekes lenne ez a JJ trade...itt hoznánk egy CB-t, aztán 2/24-nél egy OLB-t?
több mint 9 éve
Gizinéni
522
ROLB: Moats és LOLB: Jones / Harrison Így kocogunk ki a Rókalyukba?Nem lesz kezdő Dupree és a CB se. Dupree szituációs passrusher lesz első évében sztem és ha nagyon jó, akkor az idény folyamán esetleg átveheti a kezdő posztot. CB pedig Gay és Cortez Allen mögött kezdi majd a szezont.Én egyértelműen feltréd mellett vagyok. Kell egy azonnal, 1. nap bevethető CB. Szóba se kerülhet se TE, se S, ha feltrédről van szó, amíg nincs cornerünk.Hát akkor feltrédelünk. 😊
Ha maradunk a helyünkön, mert nem jön össze a feltréd és kimennek a kinézett CB-ink, akkor jöhet vésztervként a TE/WR. De nekünk most CB kell, ez nem is kétséges.Soldados
Soldi: A wind of change pedig itt van az ajtóban. Korábban évekig-évtizedekig arról ment a szó, hogy az Öregnél nincs rookie kezdő. Bele kell tanuljon. Most, hogy elment, Dupree és a CB is az lesz. Ez további kérdéseket vet fel. Innentől JJ bust? Vagy még játszhat egy évet, hogy az legyen.
Btw a safety Collins-t húzását viccből írtam (ezt Te si tudod), de azért nem "ökörség", ahogy mondod... 😀desider
Collins, mármint a S az ökörség. 😛 Nincs rá szükségünk 1. körben, amikor egy rettenetesen égető (CB) és komoly (OLB) needünk volt.
Jarvis Jones pedig MÉG nem bust. Egy évet mindenképpen kap. Kivéve ha elküldjük a Titanshez, de akkor sem bust, mert ott is megkapja azt az évet. Neki ez lesz a döntő idénye.Soldados
több mint 9 éve
Nem lesz kezdő Dupree és a CB se. Dupree szituációs passrusher lesz első évében sztem és ha nagyon jó, akkor az idény folyamán esetleg átveheti a kezdő posztot. CB pedig Gay és Cortez Allen mögött kezdi majd a szezont.Én egyértelműen feltréd mellett vagyok. Kell egy azonnal, 1. nap bevethető CB. Szóba se kerülhet se TE, se S, ha feltrédről van szó, amíg nincs cornerünk.Hát akkor feltrédelünk. 😊
Ha maradunk a helyünkön, mert nem jön össze a feltréd és kimennek a kinézett CB-ink, akkor jöhet vésztervként a TE/WR. De nekünk most CB kell, ez nem is kétséges.Soldados
Soldi: A wind of change pedig itt van az ajtóban. Korábban évekig-évtizedekig arról ment a szó, hogy az Öregnél nincs rookie kezdő. Bele kell tanuljon. Most, hogy elment, Dupree és a CB is az lesz. Ez további kérdéseket vet fel. Innentől JJ bust? Vagy még játszhat egy évet, hogy az legyen.
Btw a safety Collins-t húzását viccből írtam (ezt Te si tudod), de azért nem "ökörség", ahogy mondod... 😀desider
Collins, mármint a S az ökörség. 😛 Nincs rá szükségünk 1. körben, amikor egy rettenetesen égető (CB) és komoly (OLB) needünk volt.
Jarvis Jones pedig MÉG nem bust. Egy évet mindenképpen kap. Kivéve ha elküldjük a Titanshez, de akkor sem bust, mert ott is megkapja azt az évet. Neki ez lesz a döntő idénye.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Ha játékos kell, LB-nk van rengeteg. ILB-ből mehet Vince Williams, Spence kettős egyike, de éppen Jarvis Jones-on sem lepődnék meg. 😊Soldadosahhoz kicsit tapsolni is tudnék 😀
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Én egyértelműen feltréd mellett vagyok. Kell egy azonnal, 1. nap bevethető CB. Szóba se kerülhet se TE, se S, ha feltrédről van szó, amíg nincs cornerünk.Hát akkor feltrédelünk. 😊
Btw a safety Collins-t húzását viccből írtam (ezt Te si tudod), de azért nem "ökörség", ahogy mondod... 😀
több mint 9 éve
Ha játékos kell a Titánoknak, LB-nk van rengeteg. ILB-ből mehet Vince Williams, Spence kettős egyike, de éppen Jarvis Jones-on sem lepődnék meg. 😊 Igazából ez attól függ, hogy mit kell mellé adnunk (pl a mi 2. körösünket), vagy csak szimplán játékos kell nekik.
több mint 9 éve
1-kor és már csak 5 perce van a csapatoknak a választásra...Klaci792. körben még hét perc, utána már mindegyik körben öt perc.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Klemó
5 667
A Titánoknak játékos kellene, mit adunk, hogy ez megérje nekik. Lehet játékost adnánk/adunk? Ott van ugye Spence...Ha feltrade az egyértelmű CB pick, ez nem kérdés persze, csak az ára....
több mint 9 éve
kriSTEELan
307
Vassádi táblázata alapján szerintem majdnem egyértelmű, hogy Collins lehet a cél
vassadi
(lásd. egy hozzászólással hamarabb 😒 ^ ^ )
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Gerry Dulac beat writer szerint kimondottan egy bizonyos CB-t nézett ki magának a stáb, érte tradelnénk fel a második kör elejére. Konkrét nevet nem írt, de alighanem Jalen Collins vagy Eric Rowe ez az illető (feltéve persze, ha igaz ez a hír). Előbbivel vacsoráztak is, utóbbi pedig járt nálunk privát viziten, míg Darby-val és Rollins-szal nem volt semmilyen "extra contact" (utóbbi esetében arról sem lehetett hallani, hogy a pro day-én megnézték volna az edzőink).Én a négy közül bármelyiknek örülnék 2/24-nél, de ha Tomlinéknak ennyire egyértelműen egy adott játékosra fáj a foguk, akkor persze érthető lenne a feltrade. Más poszt szerintem se jöhetne szóba, mert egy ilyen felmozgáshoz be kell áldoznunk a harmadik körünket, és CB-t ma mindenképpen draftolnunk kell.
több mint 9 éve
Én egyértelműen feltréd mellett vagyok. Kell egy azonnal, 1. nap bevethető CB. Szóba se kerülhet se TE, se S, ha feltrédről van szó, amíg nincs cornerünk.Ha maradunk a helyünkön, mert nem jön össze a feltréd és kimennek a kinézett CB-ink, akkor jöhet vésztervként a TE/WR. De nekünk most CB kell, ez nem is kétséges.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Kiért lenne érdemes ekkorát menni? J. Collins ér(ne) ennyit?Klemónem tudom, de újabb megerősítést nyert, hogy cserét akarunk, márpedig gondolom az árát is tudjuk és a Titans sem zárkózik el...
talán Collins is érhet annyit, de Darby is nincs egyelőre elképzelésem, hogy ki az akiért odaadnánk a 2.-3.-4. kört is
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Kiért lenne érdemes ekkorát menni? J. Collins ér(ne) ennyit?
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
máshol már Rowe és Strong akit célpontunknak írnak a feltrade után...vicces
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Klaci!Coach Dad megkegyelmez a régi kenyéradójának... 😀
NFLTradeRumors.co @nfltrade_rumors 5 p5 perccel ezelőtt
Titans Fielding Offers For No. 33 Pick, Steelers Could Be Interested In Moving Up
Adam Schefter @AdamSchefter 15 p15 perccel ezelőtt
Titans entertaining offers for top pick in 2nd round, No. 33. Top teams in round 2 all taking calls. One team interested in coming up: PITT.Bazzani
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
1-kor és már csak 5 perce van a csapatoknak a választásra...
több mint 9 éve
Klaci!NFLTradeRumors.co @nfltrade_rumors 5 p5 perccel ezelőtt
Titans Fielding Offers For No. 33 Pick, Steelers Could Be Interested In Moving Up
Adam Schefter @AdamSchefter 15 p15 perccel ezelőtt
Titans entertaining offers for top pick in 2nd round, No. 33. Top teams in round 2 all taking calls. One team interested in coming up: PITT.