Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
miről beszélsz? ne a cbs-t nézzed!!az már kínlódás. smucigok voltunk feltrédelni...desidernem ő, hanem a háromból valamelyik..., innéttől már a CB húzás fölösleges, jöhet a jósolt TE/WR (cbssport, nfl)egyébként még ott van Rollins is...Klaci79
aztán valahonnan szerezni kell pénzt egy vételre...desider
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Es mar milyen reg ota varunk, vartak hozzank korai koros cb messiast es eddig meg sem jott, sajnos. 😕Lehet te-t viszunk nem kell cb 😀. Ugy sem szeretunk cbt koran valasztani.gabistarolyan is a CB állományunkShilkor
több mint 9 éve
Klemó
5 667
CB-ben szinte a legkisebb a korreláció....ha így lenne a Bengals ellen nem lehetne passzolni.....Lehet te-t viszunk nem kell cb 😀. Ugy sem szeretunk cbt koran valasztani.gabistarolyan is a CB állományunkShilkor
több mint 9 éve
Gizinéni
522
az már kínlódás. smucigok voltunk feltrédelni...nem ő, hanem a háromból valamelyik..., innéttől már a CB húzás fölösleges, jöhet a jósolt TE/WR (cbssport, nfl)egyébként még ott van Rollins is...Klaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
a Ravens be is jött elénk...ők fogják vinni Rollins-t
több mint 9 éve
Na a Ravens beugrott elénk, tuti kibasz velünk 😀
több mint 9 éve
Lehet te-t viszunk nem kell cb 😀. Ugy sem szeretunk cbt koran valasztani.gabistarolyan is a CB állományunk
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
nem ő, hanem a háromból valamelyik..., innéttől már a CB húzás fölösleges, jöhet a jósolt TE/WR (cbssport, nfl)egyébként még ott van Rollins is...
több mint 9 éve
Gizinéni
522
nem Darby, hanem a háromból valamelyik...Darby lett volna a messiás? Nem hiszem....jó nagy faszság volt tőlük...Klaci79tőlünk, hogy nem oldottuk meg. lehet ezt magyarázni, de elkúrtuk, nem kicsit, nagyon!desider
(Jaelen Strong bent van csak jelzem...:9)Klemó
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Darby lett volna a messiás? Nem hiszem....jó nagy faszság volt tőlük...Klaci79tőlünk, hogy nem oldottuk meg. lehet ezt magyarázni, de elkúrtuk, nem kicsit, nagyon!desider
(Jaelen Strong bent van csak jelzem...:9)
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Lehet te-t viszunk nem kell cb 😀. Ugy sem szeretunk cbt koran valasztani.
több mint 9 éve
Gizinéni
522
nem ő, hanem a háromból valamelyik..., innéttől már a CB húzás fölösleges, jöhet a jósolt TE/WR (cbssport, nfl)aztán valahonnan szerezni kell pénzt egy vételre...
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
miért gondolod, hogy Darby lett volna a megoldás?jó nagy faszság volt tőlük...Klaci79tőlünk, hogy nem oldottuk meg. lehet ezt magyarázni, de elkúrtuk, nem kicsit, nagyon!desider
több mint 9 éve
Gizinéni
522
jó nagy faszság volt tőlük...Klaci79tőlünk, hogy nem oldottuk meg. lehet ezt magyarázni, de elkúrtuk, nem kicsit, nagyon!
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
jó nagy faszság volt tőlük...
több mint 9 éve
faszom...
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Darby ki is ment.....
több mint 9 éve
Gay 30+, Allen meg kb csak azért kap még egy esélyt, mert nagy lenne utána a dead money...Allen és Gay kezdőnek...utána azért még van merítés a drafton...nem kellene ezért ellőni egy fontos picketKlaci79egyébként szerintem a Bills se visz CB-t, van ott pár nagyobb needKlaci79lehet, hogy nem, de szerintem kár kockáztatni, akkora need nálunk a CBShilkor
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Allen és Gay kezdőnek...utána azért még van merítés a drafton...nem kellene ezért ellőni egy fontos picketegyébként szerintem a Bills se visz CB-t, van ott pár nagyobb needKlaci79lehet, hogy nem, de szerintem kár kockáztatni, akkora need nálunk a CBShilkor
több mint 9 éve
egyébként szerintem a Bills se visz CB-t, van ott pár nagyobb needKlaci79lehet, hogy nem, de szerintem kár kockáztatni, akkora need nálunk a CB
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
egyébként szerintem a Bills se visz CB-t, van ott pár nagyobb need
több mint 9 éve
Kezdek szurkolni, hogy J Stong maradjon bent.no flacco3/23-ig
több mint 9 éve
az az 1 hely már nagyjából mindegy és gondolom a többi csapat is tudja, hogy csak viziteseket viszünk általában, szóval simán becserlhetnek elénk miattaakkor még KC helyre mindig tradelhetünk...de had menjen el a SD pick...annál olcsóbb a feltradeKlaci79de a Bills és a Dolphins simán vihet CB-tShilkormost menjünk fel DarbyértShilkorminek? SD és a KC szerintem messze kerüli a CB-ket...Klaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Az lemegy Laci mert már bent is van a pick... 😊Klemóamikor elkezdtük a párbeszédet még nem volt bent....😉
több mint 9 éve
no flacco
317
Kezdek szurkolni, hogy J Stong maradjon bent.