Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
no flacco
317
Jaleen Strong, aharmadikban cbWilliams és Carter kiment,ha még bent lesz visszük Clemmingsetno flaccoEs kit vittel volna ma a helyunkon huzva ezelotti korben?gabistar
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Kar hogy nem igy lett. Most mondanam ra, hogy amen.Adi te kitt vittel volna szived szerint a mi mai napi ket valasztasunkkor? Igy hogy mar azert lathato ki volt bennt stb.gabistarHa mindenképpen 2/24-re és 3/23-ra kell mondani, akkor Strong vagy Rollins, majd előbbi kiválasztása esetén harmadik körben mindenképpen corner, és utóbbi draftolása után is valószínűleg még a CB-t preferáltam volna, viszont el tudtam volna fogadni valamelyik tight endet is, vagy épp Coopert, ha már idáig csúszik, de egyébként így utólag már azt mondom, a legjobb az lett volna, ha feltradelünk Jalen Collinsért, Darby-ért, vagy Rowe-ért akár a harmadik kör beáldozásával.vassadi
több mint 9 éve
vassadi
15 617
T.J Clemmings vagy Sammie CoatesdesiderRemélem egyik sem.
Úgyis olyat húzunk, aki volt nálunk privát viziten, úgyhogy jöjjön Cooper vagy Grant, esetleg egy tight end.
több mint 9 éve
Gizinéni
522
T.J Clemmings vagy Sammie Coates
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Adi te kitt vittel volna szived szerint a mi mai napi ket valasztasunkkor? Igy hogy mar azert lathato ki volt bennt stb.gabistarHa mindenképpen 2/24-re és 3/23-ra kell mondani, akkor Strong vagy Rollins, majd előbbi kiválasztása esetén harmadik körben mindenképpen corner, és utóbbi draftolása után is valószínűleg még a CB-t preferáltam volna, viszont el tudtam volna fogadni valamelyik tight endet is, vagy épp Coopert, ha már idáig csúszik, de egyébként így utólag már azt mondom, a legjobb az lett volna, ha feltradelünk Jalen Collinsért, Darby-ért, vagy Rowe-ért akár a harmadik kör beáldozásával.
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Williams és Carter kiment,ha még bent lesz visszük Clemmingsetno flaccoEs kit vittel volna ma a helyunkon huzva ezelotti korben?
több mint 9 éve
no flacco
317
Williams és Carter kiment,ha még bent lesz visszük Clemmingset
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Adi te kitt vittel volna szived szerint a mi mai napi ket valasztasunkkor? Igy hogy mar azert lathato ki volt bennt stb.
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Nem tudom miert, de itt nagyon a Tet nyomtak. Es be is tradeltek elenk, hogy kivigyek azt a tet, akit hozzank gondoltak sokan. De Cbt szeretnek. Valoszinuleg nem kapok. Wr unk sincs sok. Szoval most mar kivancsi vagyok...Kit gondoltok ez a ket pick utan, hogy elferne nalunk? Vagy hogy melyik posztra huzunk/huznatok?gabistarÉn most egy újabb CB-re tippelnék. Szóba jöhet még BPA alapon Xavier Cooper vagy Coates, de utóbbit nagyon nem szeretném, esetleg egy tight end.vassadi
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Kit gondoltok ez a ket pick utan, hogy elferne nalunk? Vagy hogy melyik posztra huzunk/huznatok?gabistarÉn most egy újabb CB-re tippelnék. Szóba jöhet még BPA alapon Xavier Cooper vagy Coates, de utóbbit nagyon nem szeretném, esetleg egy tight end.
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Kit gondoltok ez a ket pick utan, hogy elferne nalunk? Vagy hogy melyik posztra huzunk/huznatok?
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Golson is one of the best pure zone corners I've seen." -- Mike Mayock Csak azert, hogy pozitivak legyunk.
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Igen, tudom. De en meg nem. 😕Oké, de már vagy negyedszerre írod le ugyanazt. Szerintem mindenki felfogta. 😊vassadiIgazad van ebben. De akkor sem masodik korben.es pl erre celoztam. WEAKNESSES: Undersized with below average height and arm length. Obvious mismatch that offenses will exploit when matched up one-on-one with bigger targets.gabistarSzolid egy körös reach és csak slotban jöhet számításba, miközben nekünk egyértelműen future starter kell a posztra, ezeket szerintem felesleges tovább szajkózni, mindenki számára egyértelmű. 😊
Amiatt viszont nem aggódok, hogy ebben a szerepkörben ne válna be. Szerintem nagyon is jó lesz, tehát magával a játékos személyével nincs gond. És ha jön egy jobbfajta project CB a 3. vagy 4. körben, akiben ott van a kezdő potenciál, akkor Golson második körös kiválasztásával is könnyebb lesz megbékélni.vassadi
Tobben irtak hogy az eddigi cb sorunk nekunk a legalacsonyabbak kozott van. Es nem hiszem hogy meg egy jobb cbt valasztanank a 3 vagy kesobbi korokben, ha eddig sem tudtunk. Es nem akkor amikor nekunk mas cb kell. Szoval ez 3. korben ok, ha van mar egy kezdo kaliberu cb valasztasunk. De igy?gabistar
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Oké, de már vagy negyedszerre írod le ugyanazt. Szerintem mindenki felfogta. 😊Igazad van ebben. De akkor sem masodik korben.es pl erre celoztam. WEAKNESSES: Undersized with below average height and arm length. Obvious mismatch that offenses will exploit when matched up one-on-one with bigger targets.gabistarSzolid egy körös reach és csak slotban jöhet számításba, miközben nekünk egyértelműen future starter kell a posztra, ezeket szerintem felesleges tovább szajkózni, mindenki számára egyértelmű. 😊
Amiatt viszont nem aggódok, hogy ebben a szerepkörben ne válna be. Szerintem nagyon is jó lesz, tehát magával a játékos személyével nincs gond. És ha jön egy jobbfajta project CB a 3. vagy 4. körben, akiben ott van a kezdő potenciál, akkor Golson második körös kiválasztásával is könnyebb lesz megbékélni.vassadi
Tobben irtak hogy az eddigi cb sorunk nekunk a legalacsonyabbak kozott van. Es nem hiszem hogy meg egy jobb cbt valasztanank a 3 vagy kesobbi korokben, ha eddig sem tudtunk. Es nem akkor amikor nekunk mas cb kell. Szoval ez 3. korben ok, ha van mar egy kezdo kaliberu cb valasztasunk. De igy?gabistar
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Igazad van ebben. De akkor sem masodik korben.es pl erre celoztam. WEAKNESSES: Undersized with below average height and arm length. Obvious mismatch that offenses will exploit when matched up one-on-one with bigger targets.gabistarSzolid egy körös reach és csak slotban jöhet számításba, miközben nekünk egyértelműen future starter kell a posztra, ezeket szerintem felesleges tovább szajkózni, mindenki számára egyértelmű. 😊
Tobben irtak hogy az eddigi cb sorunk nekunk a legalacsonyabbak kozott van. Es nem hiszem hogy meg egy jobb cbt valasztanank a 3 vagy kesobbi korokben, ha eddig sem tudtunk. Es nem akkor amikor nekunk mas cb kell. Szoval ez 3. korben ok, ha van mar egy kezdo kaliberu cb valasztasunk. De igy? Az meg mas, hogy ha lett volna egy kezdo kaliberu cbnk, akkor a 3. korben nem hiszem hogy cbt huztunk volna, csak kesobbi korokben.
De isten adja, hogy neked legyen igazad. Jo slot jatekos. De azt irjak nem igazan jo sloton kivul, akkor meg miert nem huztunk valakit aki talan igen? Nem ertem. Ugy erzem, ez a cb mizeria a tovabbiakban is mumus lehet nekunk. Ne igy legyen.
több mint 9 éve
vassadi
15 617
es pl erre celoztam. WEAKNESSES: Undersized with below average height and arm length. Obvious mismatch that offenses will exploit when matched up one-on-one with bigger targets.gabistarSzolid egy körös reach és csak slotban jöhet számításba, miközben nekünk egyértelműen future starter kell a posztra, ezeket szerintem felesleges tovább szajkózni, mindenki számára egyértelmű. 😊
Amiatt viszont nem aggódok, hogy ebben a szerepkörben ne válna be. Szerintem nagyon is jó lesz, tehát magával a játékos személyével nincs gond. És ha jön egy jobbfajta project CB a 3. vagy 4. körben, akiben ott van a kezdő potenciál, akkor Golson második körös kiválasztásával is könnyebb lesz megbékélni.
több mint 9 éve
gabor25
5 144
es pl erre celoztam. WEAKNESSES: Undersized with below average height and arm length. Obvious mismatch that offenses will exploit when matched up one-on-one with bigger targets.
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Igazad legyen. De az a baj, hogy ha nem tudtunk elso, masodik korban kezdo potenciallal biro cbt valasztani, amikor ez az egyik legnagyobb need mar evek ota. Akkor nem hiszem, hogy a 2 korben valasztott 3/4 koros srac utan megint jo cbt huzunk. Nekunk kezdo cb kellett. 1. korben ertem hogy nem valasztottuk, de h utana nem mentunk fel a jo nevu cb ert az gaz. Az meg utana hab a tortan hogy egy 3.4 koros jatekost valasztunk 2. korben. Ez nem tetszik nekem. 😕Golson miért ne lenne értelmes? Egyértelmű slot corner, annak viszont nagyon jó lehet, függetlenül attól, hogy itt reach és nekünk inkább kezdő potenciállal bíró CB kellett volna. De 3/23-nál is tudunk ilyet hozni, ebben az esetben pedig Golson második körös kiválasztása sem lenne annyira cinkes.vassadiGondolom elsősorban a playmaker képességekkel érvelnek majd mellette. Viszont Golson egyértelműen slot-only CB, és sanszosan több, hozzá hasonló kaliberű corner is elérhető lett volna 3/23-nál, vagy épp akár ő maga is. Így én is azt mondom, hogy vagy fel kellett volna menni valakiért, vagy itt BPA pick (Strong), és a harmadik körben corner. Bár ha tényleg annyira kinézett volna magának a stáb egy bizonyos CB-t, akkor bőven lett volna lehetőség felmozogni.Hat en ebben ketelkedem hogy megint cb lesz. Bar igy lenne. De akkor inkabb egy ertelmes kellett volna mint ket kerdojeles. Es egy olyan kellett volna, aki akar allen helyett fel is mehetett volna, ha o hozza a tavalyi formajat. Es padoztatni kell stb.gabistar
Szerintem így elég nagy a valószínűsége, hogy 3/23-nál is CB jön, és ha ott olyan projectet húzunk, aki kezdő potenciállal bír, az valamennyire a Golson picket is javíthatja.vassadi
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Golson miért ne lenne értelmes? Egyértelmű slot corner, annak viszont nagyon jó lehet, függetlenül attól, hogy itt reach és nekünk inkább kezdő potenciállal bíró CB kellett volna. De 3/23-nál is tudunk ilyet hozni, ebben az esetben pedig Golson második körös kiválasztása sem lenne annyira cinkes.Gondolom elsősorban a playmaker képességekkel érvelnek majd mellette. Viszont Golson egyértelműen slot-only CB, és sanszosan több, hozzá hasonló kaliberű corner is elérhető lett volna 3/23-nál, vagy épp akár ő maga is. Így én is azt mondom, hogy vagy fel kellett volna menni valakiért, vagy itt BPA pick (Strong), és a harmadik körben corner. Bár ha tényleg annyira kinézett volna magának a stáb egy bizonyos CB-t, akkor bőven lett volna lehetőség felmozogni.Hat en ebben ketelkedem hogy megint cb lesz. Bar igy lenne. De akkor inkabb egy ertelmes kellett volna mint ket kerdojeles. Es egy olyan kellett volna, aki akar allen helyett fel is mehetett volna, ha o hozza a tavalyi formajat. Es padoztatni kell stb.gabistar
Szerintem így elég nagy a valószínűsége, hogy 3/23-nál is CB jön, és ha ott olyan projectet húzunk, aki kezdő potenciállal bír, az valamennyire a Golson picket is javíthatja.vassadi
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Es nem lett volna helyette ilyen, aki jobb nala? Mert csak a 3. 4. korbe vartak.... Nem 1. vagy masodik. Ahol nekunk mar kellett volna cb kb ot eve. Aki egy shotdown lenne. Nem egy csak slot playmaker. Szoval nekunk nem artana egy fizikalis, magas es playmaker cb. Nem?
Elsőre azt hittem tréfa, de igaz....amúgy tényleg a playmaker képességeivel érvel Lake edző....Klaci79
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Gondolom elsősorban a playmaker képességekkel érvelnek majd mellette. Viszont Golson egyértelműen slot-only CB, és sanszosan több, hozzá hasonló kaliberű corner is elérhető lett volna 3/23-nál, vagy épp akár ő maga is. Így én is azt mondom, hogy vagy fel kellett volna menni valakiért, vagy itt BPA pick (Strong), és a harmadik körben corner. Bár ha tényleg annyira kinézett volna magának a stáb egy bizonyos CB-t, akkor bőven lett volna lehetőség felmozogni.Hat en ebben ketelkedem hogy megint cb lesz. Bar igy lenne. De akkor inkabb egy ertelmes kellett volna mint ket kerdojeles. Es egy olyan kellett volna, aki akar allen helyett fel is mehetett volna, ha o hozza a tavalyi formajat. Es padoztatni kell stb.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Elsőre azt hittem tréfa, de igaz....amúgy tényleg a playmaker képességeivel érvel Lake edző....
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Playmaker, intelligens játékos az biztos, de kérdés, hogy az NFL-ben ezt hogyan tudja kamatoztatni....Lake-en a világ szeme most.Letrade is simán benne lehetett volna a játékban ha már Golson mindenképpen a választott......kiváncs leszek kijön harmadikra...
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Gondolom elsősorban a playmaker képességekkel érvelnek majd mellette. Viszont Golson egyértelműen slot-only CB, és sanszosan több, hozzá hasonló kaliberű corner is elérhető lett volna 3/23-nál, vagy épp akár ő maga is. Így én is azt mondom, hogy vagy fel kellett volna menni valakiért, vagy itt BPA pick (Strong), és a harmadik körben corner. Bár ha tényleg annyira kinézett volna magának a stáb egy bizonyos CB-t, akkor bőven lett volna lehetőség felmozogni.Szerintem így elég nagy a valószínűsége, hogy 3/23-nál is CB jön, és ha ott olyan projectet húzunk, aki kezdő potenciállal bír, az valamennyire a Golson picket is javíthatja.