Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
vassadi
15 617
TE: ez etetés volt. Semmi közünk nem volt ahhoz, hogy TE-t húzzunk ilyen korán. Kb Dunának is mentem volna. Lesz TE a hátralévő körökben, de az első háromban sansztalan volt.SoldadosMárpedig Ed Bouchette szerint Williamst vittük volna, ha a Ravens nem tradel be elénk – és ezt nem személyes véleményként fogalmazta meg, hanem kategorikusan leírta, hogy ő lett volna a pickünk. Hajnalban még én is azt írtam, hogy megkajálták a hollók ezt a rumourt, amit arra alapoztam, hogy kizárt dolog, hogy egy 2/24-et érő, kezdő potenciálú cornerrel szemben egy tight endet választanánk ezen a helyen, és én láttam még ott 2/24-et érő, kezdő potenciálú cornert, és úgy gondoltam, hogy a stáb is lát ilyet. Aztán mint kiderült, mégsem, mert Golsont hozták, akiről nyilván ők is pontosan tudták, hogy a méretei miatt csak slotban lesz használható. És így adódik a kérdés, hogy ha Williams még elérhető 2/24-nél, akkor a stáb nem preferálta volna inkább a class legjobb tight endje + harmadik körös cornerback szcenáriót a slot-only CB + offensive skill player forgatókönyvvel szemben? Szerintem nagyon is benne van, hogy Collins és Rowe (plusz Darby, bár nála nem lehetett hallani kiemelt érdeklődésről, privát workout, vizit, vacsora, semmi nem volt vele) draftolása után már elsődlegesen az előbbi verzióban gondolkodott az FO, egészen addig, amíg a Ravens meg nem előzött minket. A Williams + 3/23-as CB kombinációnak (esetleg onnan feltrade) én is jobban örültem volna, mint annak, ami végül lett belőle.
Kicsit a tegnapi választásainkról, elsősorban magukról a játékosokról.
Nekünk kezdő potenciállal bíró cornerback kellett volna, Golson viszont csak slotban vehető számításba, és ennél fogva reach is 2/24-re – ezt már túltárgyaltuk a kiválasztása után. De szó sincs arról, hogy ez egy teljesen homály pick lett volna, mert amilyen szerepkörre hoztuk, arra szerintem tökéletesen alkalmas lesz. Miért is? Elsősorban azért, mert nagyszerű ösztönökkel van megáldva, intelligens játékos (az idei CB class tagjai közül Kevin Johnson után talán neki van a legjobb érzéke a zónázáshoz), és igazi ballhawk. Nem keveset kell visszamenni az időben, hogy olyan Steelers CB-t találjunk, aki ball skillek tekintetében egy lapon említhető vele. Az utóbbi években az egyik fő problémánk az volt, hogy nem szerez elég labdát a defense, ami a hatékony pass rush hiánya mellett nem kis részben annak is volt köszönhető, hogy nem voltak playmaker defensive backjeink. Golsonon nem fog múlni; ha lesz nyomás, akkor ő ki fogja venni a részét a turnoverekből. Shazier draftolása után tavaly két dolgot hangsúlyoztak: egyrészt playmaker játékos, másrészt sebesség kellett a defense-be. Golson ugyanezeket hozza. Ha valaki amiatt aggódik, hogy ezekkel a fizikális paraméterekkel hogyan boldogul majd futás ellen (amiről mindig elmondjuk, hogy nálunk a CB-k esetében is kiemelten fontos szempont), nem kell őt féltenie; egyébként is, a méreteihez viszonyítva meg aztán pláne nagyszerű run supporter. Rutinos, harcedzett, és ahogy már említettem, nagyon intelligens játékos, így jó esély van rá, hogy már újoncként is rábízható a depth chart harmadik helye. Sokadszor mondom, tisztában vagyok vele én is, hogy nekünk kezdő potenciállal bíró CB kellett volna, emiatt egyáltalán nem vagyok elégedett azzal, ahogy a második napot lehoztuk, de draftpozíciótól függetlenül magával Golson személyével nincs gond, jó lesz ő és meglesz a kellő hozzáadott értéke.
Golson bereachelését többé-kevésbé korrigálni lehetett volna azzal, ha a harmadik körben behúzunk egy olyan CB projectet, akiből kezdőjátékost lehet kinevelni, elsősorban arra is számítottam, hogy ráduplázunk cornerbackből, de ehelyett poszt tekintetében is másfelé vettük az irányt, ráadásul egy olyan játékost draftoltunk, aki az idei class tagjai közül az általam egyik legkevésbé szívlelt prospect. A poszttal nem, de a játékos személyével mostanra sikerült nagyjából megbékélnem. Röviden: továbbra sem nézem ki Coatesból, hogy legitim kezdő elkapóvá tudná kinőni magát, de ha sikerül egyben tartanunk a mostani WR-állományt, akkor nálunk legfeljebb negyedik számú WR lehet, annak pedig teljesen korrekt. Csak negyedik számú elkapót nem a harmadik körben kellene húzni, amikor a WR depth-nél sokkal inkább hiányzik a keretből például egy future starter CB. Ami Coates-t illeti, ő egy Martavis Bryant-szerű project, embertelen méret-atletikusság kombinációval rendelkező, de nagyon nyers játékos. Nyilván a Bryant-projekt eddigi pozitív alakulásának is köszönhetően vállalta be őt a stáb. Coatesnál viszont nagy probléma elsősorban az, hogy elképesztően fakezű, illetve Bryanttel ellentétben nála nem látom azt, hogy rövid-közepes route-okon is igazán jól használható lenne. Viszont hozzá hasonlóan szituációs deep threatként és red zone célpontként már újonc évében is hasznára válhat a csapatnak (már amennyiben sikerül aktív keretbe verekednie magát), illetve ha a várakozásoknak megfelelően a Brown-Bryant-Wheaton hármas lesz a megkérdőjelezhetetlen top 3 az elkapóknál, akkor nyilván hosszútávon is elsősorban ilyen jellegű szerepkör várhat Coatesra. A WR coach Mann szerint szélen és slotban is bevethető, utóbbit illetően azért erős kételyeim vannak (még erősebbek, mint úgy összességében Coates-szal kapcsolatban), bár nyilván onnan is át lehet rohanni a pályán. Mondjuk amikor utoljára egysíkú speedsternek vélt SEC-s elkapóért „reacheltünk” a harmadik körben, az elég jól sült el (Wallace). Ennél azért komolyabb kapaszkodó, hogy a WR-képzésünkre a közelmúltban abszolút nem lehet panasz, így ami Coates mellé mindenképpen kellett, a jó edzői stáb, az legalább megvan. Meglátjuk, mit tudnak kihozni belőle.
Egyáltalán nem vagyok elégedett az FO tegnapi ténykedésével, számtalan jobb szcenáriót el tudtam volna képzelni annál, mint amit végül összehoztak. Katasztrofálisnak azért távolról sem nevezném, mert Golsonnak és Coatesnak is lesz helye és haszna ebben a csapatban, illetve ma még lehet javítani a helyzeten (például egy korrekt project CB kiválasztásával a negyedik körben), de összességében ez így legfeljebb már csak egy erős közepes draft lesz.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Valahogy úgy kellene zajlania a meccseknek, hogy Harrison ez Dupree által generált hatalmas nyomás miatt nem tudnak az ellenfél QB-i hosszút dobni, ezért bedobják slotba, ahol viszont Golson elkapkodja az int-ket. Na ehhez mondjuk sokat kell inni 😀
több mint 9 éve
Egyik picknek sem örülök, amikor elkezdtek kimenni a jobb cornerek fel kellett volna tradelnünk.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Coates-t ismét értetlenül nézem. Mit láthattak benne, hogy elvitték? A labdákat nem tudja megfogni. Szereztünk a 3.körben egy srácot aki jól futja a routokat, jól is blokkol 6'1" magas, tehát RZO-ban is használható, de már ncaa-ben se tudta elkapni a labdákat, amihez képest a CB-k itt jelentősen jobbak lesznek. Valamit csúnyán benéztünk tegnap és innen nehéz javítani. Még ha egy csomó jó játékos is van még hátra.
több mint 9 éve
Golson egy érdekes eset. Amikor megláttam kb letettem az arcom. Azóta azonban aludtam egyet és megnéztem és az adottságait is, mely szerint kb hasonló,McCain volt . A kezei viszont sokkal jobbak.Továbbá ha azt is hozzátesszük, hogy McCainnel is működött tavaly a dolog, ilyen adottságok mellett, akkor Golson simán jó választás lehet Az így kb egyértelmű nekem , hogy Gay és Allen van kezdőnek szánva és az is hogy lesz még CB ( remélem 4. körben ) húzás idén. Szóval ne temessük ezt a gyereket, pláne még most ne...én egyre jobban kezdek ezzel a pickkel megbékélni. Plusz az az ember aki a Golson picket bemondta nekünk is 4. körös volt, ergo benne sem látták azt, hogy HoF lesz ( ezzel természetesen nem azt akarom mondani, hogy Golson Hof lesz, pusztán csak azt, hogy még ilyenkor is nagyon nehéz azt megmondani, hogy kiből mi lesz az NFL-ben )
Szóval én még ma remélek egy CB picket, és szerintem TE, RB.
" class="embed">
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Csak az a baj, hogy baromi alacsony. Lehet persze hogy lesz egy SB győztes int-je, de ilyen most volt a történelemben. Nekünk az kellett volna hogy mi van ha Allen megint akkora f@sz lesz mint tavaly vagy megsérül ő vagy Gay. És ide bizony egy törpe nem megoldás. Mondjuk Grimes nem tudom hirtelen milyen magas, de hasonlóan mély lehet. Az biztos hogy Golson nagyon kellett nekünk és a 4.körben a seggem földhöz vertem volna. De remélem tudunk húzni egy szélső cornert ma este, akiből lehet kezdő idén ha baj van.
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Két dologról beszélünk. Az egyik az, hogy Golson hasznos és jó játékos lesz-e. Erre utóbbi megvan minden esély Én azt gondolom, legalábbis slotban mindenképpen. Láthatóan playmakert keresünk/kerestünk és az tény, hogy benne megvan ez a potenciál, amit a "Golson is one of the best pure zone corners I've seen" mondat is alátámaszt Mayoctól.Nem tradeltünk fel, jól is indult az eleje és ha minden logikusan alakul, akkor Darby hozzánk csúszott volna. A Bills ezt keresztülhúzta és azt gondolom onnantól beindult a pánik. Az onnan világos, hogy Williams és Rollins nem tetszett a stábnak, és ezzel szemben féltünk, hogy a harmadik körben már nem lesz playmaker CB (amit bizonyítanak a 3. kör közepén elvitt CB-k....), de legalább egy letrade-t kellett volna intézni ebben a pillanatban, hiszen bent voltak még olyanok, akikért simán feljöttek volna csapatok. A másik variáció az lett volna, hogy behúzzuk Strongot szépen, majd a harmadik körben próbáltunk volna feltrade-elni és ott elvinni CB-t....
Így ugyanis kaptunk egy reach húzást Golson személyében és egy majd 20% drop rátával(!!) rendelkező WR-t.....ez így C minusz, azzal, hogy simán beleférhet, hogy mind a két játékos a szezon közepén kezdő lesz.....
több mint 9 éve
az espn- en meg thumbs up van golsonra, ne temessünk még egy draftoltat se! hány és hány olyan későbbi körös játékos van akiből ligaelit lett , akár nálunk is?!
több mint 9 éve
Az NFL.com értékelése eddig:Day 1 grade: A-
Day 2 grade: D-
Overall grade: C
The skinny: Dupree was being discussed as a potential top-10 pick, so the Steelers got plenty of value grabbing him at No. 22, and without having to trade up. With his size, Dupree suits the team's scheme better than the other top edge rushers in the draft, and he is a freakish athlete who can be a big factor on defense. The team needed to take a corner, but in Golson it got one who is 5-foot-8 and probably went a round too early. Coates' issues with drops are well documented, and that won't play in the Steel City.
több mint 9 éve
Annak örültem, hogy túl nagy áldozat árán nem verekedtük fel magunkat 2/1-5-ig. Viszont olyan 2/8-nál mondtam Igornak, hogy most már reális lenne felmennünk, mert nem lenne vállalhatatlan az ár. Én Jalen Collins-t akartam, esetleg Rowe-t. Azért Collinst, mert fantasztikus adottságai vannak és ez az amit nem lehet tanítani. Magasság, súly, sebesség. Álomkombináció. Igaz, keveset játszott kezdőként, de mindene megvan ahhoz, hogy fantasztikus corner legyen. De 2/10-nél kivitték Collins-t, s amikor nem mentünk fel azonnal (értsd: köv. 2 pick), tudtam, hogy baj lehet. Golson nem a mi emberünk, nem ilyen CB kellett volna. Abban teljesen egyetértek Ádival, hogy nickelbacknek tökéletes lehet. De nekünk kezdőpotenciálú corner kellett volna, így igenis a 3. kör beáldozásával fel kellett volna menni Collinsért, de legkésőbb utána Rowe-ért. Kár érte, nagy kár. Így kaptunk egy McCain-pótlékot, csak sokkal jobb kezekkel.A 3. körben az elszalasztott kezdő potenciálú CB hiánya miatt, megint CB-t szerettem volna, de tudtam hogy nem az lesz és akkor WR jön. Én örültem Coates-nak. Sztem kiváló BPA-húzás volt a sorban következő, azaz 3. számú needre.
Szóval összességében nálam ez egy rossz és egy jó pick.
CB: bár nem volt veretes a CB-corpunk az elmúlt évtizedben, sose volt a legnagyobb needünk, ezért nem húztunk soha 1. körben, mindig volt nagyobb bajunk. Ezt érdemes lenne belátni. 😉 Most az volt, de Dupree kihagyhatatlan volt és jött is 2. körben a CB, csak a személy nem épp kívánságunk szerint alakult.
TE: ez etetés volt. Semmi közünk nem volt ahhoz, hogy TE-t húzzunk ilyen korán. Kb Dunának is mentem volna. Lesz TE a hátralévő körökben, de az első háromban sansztalan volt.
Folytatás: jön még egy CB (reményeim szerint 4.-ben), aztán 5-7. kör között jöhet a TE, OG, DE, RB tetszőleges, értéknek megfelelő sorrendben.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
gabor25
5 144
De ez van. A kesoi korokben szerintem biztos lesz meg cb. Majd meg latjuk hogy a most valasztott cb es az esetleges kesobbi cb hogy vallik be.
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Igen tudom hogy te erre gondoltal es ez igy is van a bust nem egyenlo reach el. Szakmailag nezve.Nem, szimplán csak fogalomzavarról van szó desider esetében, erre próbáltam rávilágítani. Bust = instant bukta. Szerintem Golsonra ez nem igaz, jó lesz ő slot cornerként, csak nyilván a kelleténél korábban lett draftolva. Vagyis a szó, amit ő keres, a reach.vassadiKeso, vagy koran van sracok. Es ugyanarrol beszeltek. Mind a ketten tudjatok, hogy a cb needunk nem lett letudva. A srac viszont jo lehet slotban. De nekunk csalodas.gabistarAzért kicsit szerényebben, Ádi. 😊 Már csak illendőségből, vagy intelligenciából. Kösz.desiderNekem itt most az a bust, hogy a legnagyobb need volt a CB, 1997 óta nem húztunk első kört rá, tavaly 4. körben jött a Shaquille Richardson, most már valahol hamburgert árul Kaliforniában. Egy dolgot kellett volna csinálnunk: feltrédelni. Az többet ért volna (Collins vagy Rowe), mint ez a két pick együtt. Szóval, a feladat nem lett megoldva, sőt nem is törekedtek rá. De azért éljen minden "nem kezdő potenciálú" CB. A..J. Green vagy Steve Smith Sr. ellen hozza ki magából a klasszist vajon? 😛desiderVagyis a bust jelentésével nem vagy tisztában, így már értem.vassadi
De azt is hogy o arra gondolt hogy a masodik pickunk el lett rontva. Vagyis nem azt kaptuk, amirol beszeltek colbertek is hamarabb. Nincs kezdo kaliberu cbnk akit vartunk, aki akarhol bevetheto a palyan es nincsenek tulnagy limitjei.
Es igy a bust: bust noun an event with a displeasing outcome. Szoval ez is igaz.
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Mert ike taylor utodja kellett volna hosszu idore, nem egy 3. szamu. Aki jo harmadik szamu lesz, talan meg kezdo is, de a csoportunban vannak magas wr ek. Akik ellen nekunk ma kellett volna valakit talalni megoldaskent. Es nem jott ossze. Foleg ugy hogy a cbnk a magas wr ek ellen kapott be legtobb tdt. Szoval meglatjuk.Keso, vagy koran van sracok. Es ugyanarrol beszeltek. Mind a ketten tudjatok, hogy a cb needunk nem lett letudva. A srac viszont jo lehet slotban. De nekunk csalodas.gabistarAzért kicsit szerényebben, Ádi. 😊 Már csak illendőségből, vagy intelligenciából. Kösz.desiderNekem itt most az a bust, hogy a legnagyobb need volt a CB, 1997 óta nem húztunk első kört rá, tavaly 4. körben jött a Shaquille Richardson, most már valahol hamburgert árul Kaliforniában. Egy dolgot kellett volna csinálnunk: feltrédelni. Az többet ért volna (Collins vagy Rowe), mint ez a két pick együtt. Szóval, a feladat nem lett megoldva, sőt nem is törekedtek rá. De azért éljen minden "nem kezdő potenciálú" CB. A..J. Green vagy Steve Smith Sr. ellen hozza ki magából a klasszist vajon? 😛desiderVagyis a bust jelentésével nem vagy tisztában, így már értem.vassadi
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Nem, szimplán csak fogalomzavarról van szó desider esetében, erre próbáltam rávilágítani. Bust = instant bukta. Szerintem Golsonra ez nem igaz, jó lesz ő slot cornerként, csak nyilván a kelleténél korábban lett draftolva. Vagyis a szó, amit ő keres, a reach.Keso, vagy koran van sracok. Es ugyanarrol beszeltek. Mind a ketten tudjatok, hogy a cb needunk nem lett letudva. A srac viszont jo lehet slotban. De nekunk csalodas.gabistarAzért kicsit szerényebben, Ádi. 😊 Már csak illendőségből, vagy intelligenciából. Kösz.desiderNekem itt most az a bust, hogy a legnagyobb need volt a CB, 1997 óta nem húztunk első kört rá, tavaly 4. körben jött a Shaquille Richardson, most már valahol hamburgert árul Kaliforniában. Egy dolgot kellett volna csinálnunk: feltrédelni. Az többet ért volna (Collins vagy Rowe), mint ez a két pick együtt. Szóval, a feladat nem lett megoldva, sőt nem is törekedtek rá. De azért éljen minden "nem kezdő potenciálú" CB. A..J. Green vagy Steve Smith Sr. ellen hozza ki magából a klasszist vajon? 😛desiderVagyis a bust jelentésével nem vagy tisztában, így már értem.vassadi
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Keso, vagy koran van sracok. Es ugyanarrol beszeltek. Mind a ketten tudjatok, hogy a cb needunk nem lett letudva. A srac viszont jo lehet slotban. De nekunk csalodas.Azért kicsit szerényebben, Ádi. 😊 Már csak illendőségből, vagy intelligenciából. Kösz.desiderNekem itt most az a bust, hogy a legnagyobb need volt a CB, 1997 óta nem húztunk első kört rá, tavaly 4. körben jött a Shaquille Richardson, most már valahol hamburgert árul Kaliforniában. Egy dolgot kellett volna csinálnunk: feltrédelni. Az többet ért volna (Collins vagy Rowe), mint ez a két pick együtt. Szóval, a feladat nem lett megoldva, sőt nem is törekedtek rá. De azért éljen minden "nem kezdő potenciálú" CB. A..J. Green vagy Steve Smith Sr. ellen hozza ki magából a klasszist vajon? 😛desiderVagyis a bust jelentésével nem vagy tisztában, így már értem.vassadi
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Hat a cb need az az is maradt. De ketto cbt, nem valaszthattunk, amikor az elso ket pick d be ment. Ezutan kellett o pick. Es wr needunk is van. De az a kezdo cb amit vartunk megint nem jott. Remelem a srac akit sajna itt csak finoman szolva alacsonynak hivnak rankcafol. Az biztos hogy tud intet csinalni. De idezek par aprosagot amit igaznak gondolok:I thought that was interesting to have Mel Blount announce that pick. A 6'3" former CB announcing the 2nd round draft pick a 5'8" CB.
I already posted on another thread how much I hate this pick. I'm really starting to question Colbert's ability to assess DBs.
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Azért kicsit szerényebben, Ádi. 😊 Már csak illendőségből, vagy intelligenciából. Kösz.Nekem itt most az a bust, hogy a legnagyobb need volt a CB, 1997 óta nem húztunk első kört rá, tavaly 4. körben jött a Shaquille Richardson, most már valahol hamburgert árul Kaliforniában. Egy dolgot kellett volna csinálnunk: feltrédelni. Az többet ért volna (Collins vagy Rowe), mint ez a két pick együtt. Szóval, a feladat nem lett megoldva, sőt nem is törekedtek rá. De azért éljen minden "nem kezdő potenciálú" CB. A..J. Green vagy Steve Smith Sr. ellen hozza ki magából a klasszist vajon? 😛desiderVagyis a bust jelentésével nem vagy tisztában, így már értem.vassadi
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Nekem itt most az a bust, hogy a legnagyobb need volt a CB, 1997 óta nem húztunk első kört rá, tavaly 4. körben jött a Shaquille Richardson, most már valahol hamburgert árul Kaliforniában. Egy dolgot kellett volna csinálnunk: feltrédelni. Az többet ért volna (Collins vagy Rowe), mint ez a két pick együtt. Szóval, a feladat nem lett megoldva, sőt nem is törekedtek rá. De azért éljen minden "nem kezdő potenciálú" CB. A..J. Green vagy Steve Smith Sr. ellen hozza ki magából a klasszist vajon? 😛desiderVagyis a bust jelentésével nem vagy tisztában, így már értem.
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Nekem itt most az a bust, hogy a legnagyobb need volt a CB, 1997 óta nem húztunk első kört rá, tavaly 4. körben jött a Shaquille Richardson, most már valahol hamburgert árul Kaliforniában. Egy dolgot kellett volna csinálnunk: feltrédelni. Az többet ért volna (Collins vagy Rowe), mint ez a két pick együtt. Szóval, a feladat nem lett megoldva, sőt nem is törekedtek rá. De azért éljen minden "nem kezdő potenciálú" CB. A..J. Green vagy Steve Smith Sr. ellen hozza ki magából a klasszist vajon? 😛
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Mégis miért? Golson nem ért 2/24-et, mert nem kezdő potenciálú CB, ezt már letisztáztuk, de slot cornernek teljesen jó.Hiába a remény.T.J Clemmings vagy Sammie CoatesdesiderRemélem egyik sem.
Úgyis olyat húzunk, aki volt nálunk privát viziten, úgyhogy jöjjön Cooper vagy Grant, esetleg egy tight end.vassadi
Ezt már nem kaphatta a védelem. A második kör bust, aztán majd veszünk valakit a piacon CB-nek.desider
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Tartottam Coatestól, sajnos be is jött. Így már határozottan nem tetszik, ahogy a második napot lehoztuk.
több mint 9 éve
no flacco
317
Ha már a cb picket elqúrtuk,ennek kifejezetten örülök
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Hiába a remény.T.J Clemmings vagy Sammie CoatesdesiderRemélem egyik sem.
Úgyis olyat húzunk, aki volt nálunk privát viziten, úgyhogy jöjjön Cooper vagy Grant, esetleg egy tight end.vassadi
Ezt már nem kaphatta a védelem. A második kör bust, aztán majd veszünk valakit a piacon CB-nek.
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Hat a needre jott wr. Ahogy gondoltam nem lett ket egymas utani cb korai koros.