Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Statement By Steelers General Manager Kevin Colbert on Martavis Bryant

"We are very disappointed that Martavis Bryant has put himself in this current situation of being suspended by the League. He is at a crossroads of his professional life, and he needs to understand significant changes need to occur in his personal life if he wants to regain his career as a Pittsburgh Steeler. We are hopeful that Martavis will take the necessary steps to develop the discipline in his personal life to become a successful player and a good teammate."
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
"Steelers announced Martavis Bryant officially suspended without pay for a minimum of one year."
Hát ennyi.
Alter Egó
fellebbez, de ha jól olvastam többször is kihagyta a tesztet. úgyhogy ezt vehetjük szerintem véglegesnek...majd megy az autómosóba ő is dolgozni kicsit
Klaci79
Ian Rapoport ‏@RapSheet 43 min43 perccel ezelőtt
#Steelers WR Martavis Bryant is dropping his appeal of his suspension. He's going to be suspended a year.

Ian Rapoport ‏@RapSheet 36 p36 perccel ezelőtt
Like Josh Gordon, Martavis Bryant is eligible to apply for reinstatement no sooner than 60 days before 1-year anniversary of the suspension

szal nem fellebbez és majd egy év letelte előtt 60 nappal fellebbezhet először

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 971
"Steelers announced Martavis Bryant officially suspended without pay for a minimum of one year."
Hát ennyi.
Alter Egó
fellebbez, de ha jól olvastam többször is kihagyta a tesztet. úgyhogy ezt vehetjük szerintem véglegesnek...majd megy az autómosóba ő is dolgozni kicsit
több mint 10 éve
Weddle varjú lett...akkor csak a pénz számított, nem akar SB-t nyerni
Klaci79
4.5 millió/éves fizu, kétlem h a pénz számított.
Inkább arra gyanakszom, hogy jóval kisebb volt a piaca, mint amire számított.
empty taxi
nem nagy összeg (de amúgy 6,5 millió/év {4év/26milla nálam}) az egész szerződést nézve, de első évben rögtön 9-et megkap...de amúgy igazad van...már abból lehetett tudni, hogy nincs nagy piaca, hogy szóba került nálunk, bár nem tudom léptünk e az ügyben, mert folyamatosan csak OT-t keresünk
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Klaci79
Hát igen, az elmúlt 5 évben sokkal messzebb volt a Ravens a bajnoki címtől, mint a Steelers... 😊
somoskovig
a peccre gondoltam
Klaci79
Arra hiába. Mostanság még a Pats vizes fiúknak is "S" betű volt hímezve a partedlijükre.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Hát ennyi.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Klaci79
4.5 millió/éves fizu, kétlem h a pénz számított.
Inkább arra gyanakszom, hogy jóval kisebb volt a piaca, mint amire számított.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Klaci79
Hát igen, az elmúlt 5 évben sokkal messzebb volt a Ravens a bajnoki címtől, mint a Steelers... 😊
somoskovig
a peccre gondoltam vagy a panthers-re...mi nem is tettünk érte ajánlatot 😊

Steelers didn't make a formal offer on Weddle I'm told. Stop monitoring his market over weekend. Focused on signing a tackle

— Jason La Canfora (@JasonLaCanfora) March 14, 2016
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 216 — Chiefs GM
Klaci79

több mint 10 éve
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 832
CamThomas sincs babák, nyilván egyesek, mint én úgy próbálják beállítani, nademilenne faszikáim egy rendes Nose-zal ugyan mi bújna ki a zsákból, ige a passrush, hogy a Heyward-Tuitt páros még pusztítóbb lehetne.
sutianap
Bővebben?
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
CamThomas sincs babák, nyilván egyesek, mint én úgy próbálják beállítani, nademilenne faszikáim egy rendes Nose-zal ugyan mi bújna ki a zsákból, ige a passrush, hogy a Heyward-Tuitt páros még pusztítóbb lehetne.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 832
Szerintem 2016-ban érdemes lenne már elengedni ezt az őskori mantrát, hogy "kell a jó NT, mert első két downon megfogjuk a futást, harmadik és hosszúnál pedig muszáj passzolnia az ellenfélnek." Run-run-pass-nél ez tök jól működne, de - nem tudom kinek mennyire szúrt ez szemet, mantrázzák ezt is eleget - a mai NFL pass-heavy, és ha nem tudsz védekezni passz ellen, akkor szívbaj nélkül passzolni fognak ellened első és második downon is. Mondjuk mi, Steelers-szurkolók pont eleget is láthattuk ezt tavaly.

Nem azt mondom, hogy egy three-down NT ne lenne nagy érték, és még csak azt se, hogy adott esetben ne lehetne akár már az első körben NT-t húzni, de McLendon távozása közel sem lenne akkora érvágás, mint aminek egyesek próbálják beállítani. Mennyit is játszott ő tavaly? A snapek 34,2%-ában volt pályán, a lehetséges játékidő alig több mint egyharmadában, úgy, hogy minden meccsen tagja volt az aktív keretnek. A tények önmagukért beszélnek.
több mint 10 éve
nem azért mondom....nem hiszek benne, hogy érdemes korán NT-t hozni, ugyanakkor ne írjuk le a poszt jelentőségét...ha a futást meg tudjuk fogni és 3&10-ek jönnek, az baromi jól jön....úgyhogy lazán berántanék egy nagy darab állatot, jó mozgással az első körben
több mint 10 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
Na kezdődik a segíccsanyu - Meklendon mén Újorkba vizitelni, mánpedig ha azok elaggyák Wilkit, mer aláakarnak Fiztkapitánynal, akkor rákeféltünk a CBdraftra, mer Nose köll, akárcsak Texasba, tehát nekünk jutamaradék...

aztánszépcsenbekezdettebaszódnimindendeminden
sutianap
Ha a tavalyi év nem szükség-felállás volt D oldalon akkor abból kiindulva nem kell nekünk korai körös nóz. Nagyrészt 2-4-3-2 volt ugyebár a felállás, minden másra meg ott a McCullers. 😊

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
Na kezdődik a segíccsanyu - Meklendon mén Újorkba vizitelni, mánpedig ha azok elaggyák Wilkit, mer aláakarnak Fiztkapitánynal, akkor rákeféltünk a CBdraftra, mer Nose köll, akárcsak Texasba, tehát nekünk jutamaradék...

aztánszépcsenbekezdettebaszódnimindendeminden

Szerkesztette: sutianap

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 937 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Okungnak ajánlatot tettünk, akkor Beachum valszinű megy...
kriSTEELan
Ma hozzánk hivatalos vizitre.
több mint 10 éve
Azért az legyen tiszta, hogy Okung rehabjából - saját bevallása alapján is - 5 hónap van vissza. Egy köztudottan sérülékeny LT-ről beszélünk emellett, bármennyire is pro bowl kaliber a tudása alapján. Sokkal inkább az a szitu, hogy a Katonában nem bízunk és emellett Adams visszatérésében. Okungot elvittük a serleg terembe is, így nagyjából azt sejtem, hogy adtunk neki egy "gyere ide ha bajnok akarsz lenni és ne a pénzt nézd" offert....(persze ha bajnok akar lenne újra... 😊
Klemó
Okungot a játékost, vagy Okungot az ügynököt vittetek el? 😀
A hírek szerint már kapott ajánlatot.

Sok pénzt nem tennék rá, hogy letol egy teljes szezont.
undisputedly
gyanítom sok pénzt mi se teszünk rá...különben már aláírt volna
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Azért az legyen tiszta, hogy Okung rehabjából - saját bevallása alapján is - 5 hónap van vissza. Egy köztudottan sérülékeny LT-ről beszélünk emellett, bármennyire is pro bowl kaliber a tudása alapján. Sokkal inkább az a szitu, hogy a Katonában nem bízunk és emellett Adams visszatérésében. Okungot elvittük a serleg terembe is, így nagyjából azt sejtem, hogy adtunk neki egy "gyere ide ha bajnok akarsz lenni és ne a pénzt nézd" offert....(persze ha bajnok akar lenne újra... 😊
Klemó
Okungot a játékost, vagy Okungot az ügynököt vittetek el? 😀
A hírek szerint már kapott ajánlatot.

Sok pénzt nem tennék rá, hogy letol egy teljes szezont.
több mint 10 éve
Nem, természetesen ne legyen elfogadott a drog fogyasztás ! A klub lehet h a mai naptól fél évre eltiltaná, azt okés vagy jöhetsz vissza! De miért a liga dönt mindenről? pl. én pékségben dolgozok , bebaszva bemegyek dolgozni -kirúgnak! De a ,Magyar Pék szövetség' nem fog eltiltani h másik pékségben dolgozhassak!
steelwolf
Mer a magyar pékszöveccség egy gittegylet, ittmeg milliárd dodókról van szó, sha edöntötték nincs gadzsamandzsa és szeszkófedzkó akkor az van, a tékozlófijúk meg pályán kivül, sanyi.

több mint 10 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 649 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nem, természetesen ne legyen elfogadott a drog fogyasztás ! A klub lehet h a mai naptól fél évre eltiltaná, azt okés vagy jöhetsz vissza! De miért a liga dönt mindenről? pl. én pékségben dolgozok , bebaszva bemegyek dolgozni -kirúgnak! De a ,Magyar Pék szövetség' nem fog eltiltani h másik pékségben dolgozhassak!
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 904
több mint 10 éve
kriSTEELan
Attól függ mijen offert kapott Bicsum jáksóviliben, a pikantériája az a dolognak, hogy Bicsum meg Okung is találkoztak, így a szakelmélet aszondaná hogy mindenki hazajátszik, csak néhány helyen bevacsoráznak....
sutianap
Oké, persze még bármi lehet, csak ha már más OTkat ennyire offerálunk, akkor valszeg Bícsum nemhivatalosan aztmondta ennyiért nem... 😕

több mint 10 éve
kriSTEELan
Attól függ mijen offert kapott Bicsum jáksóviliben, a pikantériája az a dolognak, hogy Bicsum meg Okung is találkoztak, így a szakelmélet aszondaná hogy mindenki hazajátszik, csak néhány helyen bevacsoráznak....

több mint 10 éve