Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
akire reális esélyt látok még az Doran Grant, talán ő lehet az egyetlen CB ebben a körben, akit értékén el tudunk hozni és aki után még lehetne szépíteni ezt az egyébként egyre tetszetősen Golson pick-etKlaci79
jo lenne ha alapbol szeretheto huzas lenne golson es nem kellene masnak szepitenie az o megszerzesen. 😕
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Mondjuk nem értem ezt a temetői hangulatot.

A CB-vel az a probléma hogy miért nem tradeltünk fel valamelyik jobb prospectért? Mert az szentírás, hogy akik lecsúsztak a 2.kör elejéig, azok azonnali kezdők lehettek volna vagy mi?

Amúgy meg az olyan draftértékelést ami akkor keletkezik mikor a draftolt játékos még egy percet sem játszott, kezeljük a helyén, szerintem.

Azt is komoly kinti szakírók írták le, hogy Bell a 2. körben reach, meg hogy J.Jones nagyon jó pick.Jan
Igaz, de ezert ahogy soldi is irta gaz az az, hogy mar alapbol limitaltnak irnak es az is vagy. Es noni mar nem tudsz. Szoval nem tudnak valtoztatni ezen. Meg a technikadon igen. A magassagodon nem. Es akkor fedezz le egy mostanaban mindenhol divatos 6'4 es fizikalis wrt az nflben.

PS: amikor mar az egyetemen is meggyult ennek a cb nek a baja ezzel a tipusu wr ekkel. Ezek ertek el jogosan rola a legtobb tdt. Szoval ez az nflben meg nagyobb limit lesz. Es nekunk nem egy limites cb kellett volna 2. korben. Ez a gaz. Marmint ha lett volna kezdo kvalitasu ilyen fizikalis es jo cbnk akkor nincs ez a siras. De nem volt. Es nem oldottuk meg az elso harom korben. Ez a meg nagyobb gaz. Es az hogy igy megint cb needunk van mint jopar eve. Ez meg mar duhitoen gaz.gabistar
na de nem fogják a 6'4" magas WR mellé odatenni...nem csak ilyenek vannak...slotban nem ilyen emberek rohangálnak, hanem alacsonyabbak, akikkel már fel tudja venni a versenyt...főképp mert ott az hogy kiválóan tud tapadni az emberére nagyon fontos...slotban nem kell őt félteni a szélekre pedig nyilván nem őt rakjuk majd és nem számolhatsz azzal, hogy korlátozottak a képességei, mert tökéletesen tudjuk használni őt a játékok nagy részében, amikor ahogy az edzők is nyilatkoztak róla
több mint 9 éve
Hozzáteszem minél többet nézem a Golson videókat annál inkább nyugszom és maga az a tény hogy mind a két fiú a nagy meccseken játszott jól azért jelzi hogy irracionálisnak közel sem nevezhetőek a húzások.

Klemó
Golson sokak szerint 1. körös talent, csak hát a méreteken nem lehet változtatni :/

Folyamatosan mondogatom magamnak és írogatom ide 😀, hogy nem rossz pick csak reach, ezzel is nyugtatva magamat. Amúgy ideális esetben (végre ismét komoly passrush lesz és Cortez visszatalál a helyes útra, Golson pedig tényleg kiváló, ballhawk nickelback lesz), akkor nagyon komoly fejlődés lesz. 😊 Csak ritkán alakulnak ideálisan a dolgok. 😀Soldados
Itt tul sok a ha, a sportban meg nincs ha, de neked legyen igazad. Jo lenne ha az elso altalad vazolt dolog lenne.
több mint 9 éve
Mondjuk nem értem ezt a temetői hangulatot.

A CB-vel az a probléma hogy miért nem tradeltünk fel valamelyik jobb prospectért? Mert az szentírás, hogy akik lecsúsztak a 2.kör elejéig, azok azonnali kezdők lehettek volna vagy mi?

Amúgy meg az olyan draftértékelést ami akkor keletkezik mikor a draftolt játékos még egy percet sem játszott, kezeljük a helyén, szerintem.

Azt is komoly kinti szakírók írták le, hogy Bell a 2. körben reach, meg hogy J.Jones nagyon jó pick.Jan
Igaz, de ezert ahogy soldi is irta gaz az az, hogy mar alapbol limitaltnak irnak es az is vagy. Es noni mar nem tudsz. Szoval nem tudnak valtoztatni ezen. Meg a technikadon igen. A magassagodon nem. Es akkor fedezz le egy mostanaban mindenhol divatos 6'4 es fizikalis wrt az nflben.

PS: amikor mar az egyetemen is meggyult ennek a cb nek a baja ezzel a tipusu wr ekkel. Ezek ertek el jogosan rola a legtobb tdt. Szoval ez az nflben meg nagyobb limit lesz. Es nekunk nem egy limites cb kellett volna 2. korben. Ez a gaz. Marmint ha lett volna kezdo kvalitasu ilyen fizikalis es jo cbnk akkor nincs ez a siras. De nem volt. Es nem oldottuk meg az elso harom korben. Ez a meg nagyobb gaz. Es az hogy igy megint cb needunk van mint jopar eve. Ez meg mar duhitoen gaz.
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Még az első körös választottak közül is kétséges ki állja meg a helyét a ligában rögtön CB-ként és ha megállja milyen szinten, nem hogy a második körtől kezdve....így az a mondás, hogy nem kezdőt húztunk eleve rossz megközelítés. Az edzők már a második napja hangsúlyozzák, így gyanús, hogy így is lesz, hogy rengetegszer lesz kettőnél több CB a pályán, így Golson ott lesz a pályán az az érzésem a szezon során egyre többször.

A Golson pickkel tehát nem ez a gond, hanem az, hogy vele simán kockáztathattunk volna a 3. körig és cserébe kaptunk volna egy jobb WR-t akár a másodikban.
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Spaint adom

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
TE: ez etetés volt. Semmi közünk nem volt ahhoz, hogy TE-t húzzunk ilyen korán. Kb Dunának is mentem volna. Lesz TE a hátralévő körökben, de az első háromban sansztalan volt.Soldados
Márpedig Ed Bouchette szerint Williamst vittük volna, ha a Ravens nem tradel be elénk – és ezt nem személyes véleményként fogalmazta meg, hanem kategorikusan leírta, hogy ő lett volna a pickünk. Hajnalban még én is azt írtam, hogy megkajálták a hollók ezt a rumourt, amit arra alapoztam, hogy kizárt dolog, hogy egy 2/24-et érő, kezdő potenciálú cornerrel szemben egy tight endet választanánk ezen a helyen, és én láttam még ott 2/24-et érő, kezdő potenciálú cornert, és úgy gondoltam, hogy a stáb is lát ilyet. Aztán mint kiderült, mégsem, mert Golsont hozták, akiről nyilván ők is pontosan tudták, hogy a méretei miatt csak slotban lesz használható. És így adódik a kérdés, hogy ha Williams még elérhető 2/24-nél, akkor a stáb nem preferálta volna inkább a class legjobb tight endje + harmadik körös cornerback szcenáriót a slot-only CB + offensive skill player forgatókönyvvel szemben? Szerintem nagyon is benne van, hogy Collins és Rowe (plusz Darby, bár nála nem lehetett hallani kiemelt érdeklődésről, privát workout, vizit, vacsora, semmi nem volt vele) draftolása után már elsődlegesen az előbbi verzióban gondolkodott az FO, egészen addig, amíg a Ravens meg nem előzött minket. A Williams + 3/23-as CB kombinációnak (esetleg onnan feltrade) én is jobban örültem volna, mint annak, ami végül lett belőle.

Kicsit a tegnapi választásainkról, elsősorban magukról a játékosokról.

Nekünk kezdő potenciállal bíró cornerback kellett volna, Golson viszont csak slotban vehető számításba, és ennél fogva reach is 2/24-re – ezt már túltárgyaltuk a kiválasztása után. De szó sincs arról, hogy ez egy teljesen homály pick lett volna, mert amilyen szerepkörre hoztuk, arra szerintem tökéletesen alkalmas lesz. Miért is? Elsősorban azért, mert nagyszerű ösztönökkel van megáldva, intelligens játékos (az idei CB class tagjai közül Kevin Johnson után talán neki van a legjobb érzéke a zónázáshoz), és igazi ballhawk. Nem keveset kell visszamenni az időben, hogy olyan Steelers CB-t találjunk, aki ball skillek tekintetében egy lapon említhető vele. Az utóbbi években az egyik fő problémánk az volt, hogy nem szerez elég labdát a defense, ami a hatékony pass rush hiánya mellett nem kis részben annak is volt köszönhető, hogy nem voltak playmaker defensive backjeink. Golsonon nem fog múlni; ha lesz nyomás, akkor ő ki fogja venni a részét a turnoverekből. Shazier draftolása után tavaly két dolgot hangsúlyoztak: egyrészt playmaker játékos, másrészt sebesség kellett a defense-be. Golson ugyanezeket hozza. Ha valaki amiatt aggódik, hogy ezekkel a fizikális paraméterekkel hogyan boldogul majd futás ellen (amiről mindig elmondjuk, hogy nálunk a CB-k esetében is kiemelten fontos szempont), nem kell őt féltenie; egyébként is, a méreteihez viszonyítva meg aztán pláne nagyszerű run supporter. Rutinos, harcedzett, és ahogy már említettem, nagyon intelligens játékos, így jó esély van rá, hogy már újoncként is rábízható a depth chart harmadik helye. Sokadszor mondom, tisztában vagyok vele én is, hogy nekünk kezdő potenciállal bíró CB kellett volna, emiatt egyáltalán nem vagyok elégedett azzal, ahogy a második napot lehoztuk, de draftpozíciótól függetlenül magával Golson személyével nincs gond, jó lesz ő és meglesz a kellő hozzáadott értéke.

Golson bereachelését többé-kevésbé korrigálni lehetett volna azzal, ha a harmadik körben behúzunk egy olyan CB projectet, akiből kezdőjátékost lehet kinevelni, elsősorban arra is számítottam, hogy ráduplázunk cornerbackből, de ehelyett poszt tekintetében is másfelé vettük az irányt, ráadásul egy olyan játékost draftoltunk, aki az idei class tagjai közül az általam egyik legkevésbé szívlelt prospect. A poszttal nem, de a játékos személyével mostanra sikerült nagyjából megbékélnem. Röviden: továbbra sem nézem ki Coatesból, hogy legitim kezdő elkapóvá tudná kinőni magát, de ha sikerül egyben tartanunk a mostani WR-állományt, akkor nálunk legfeljebb negyedik számú WR lehet, annak pedig teljesen korrekt. Csak negyedik számú elkapót nem a harmadik körben kellene húzni, amikor a WR depth-nél sokkal inkább hiányzik a keretből például egy future starter CB. Ami Coates-t illeti, ő egy Martavis Bryant-szerű project, embertelen méret-atletikusság kombinációval rendelkező, de nagyon nyers játékos. Nyilván a Bryant-projekt eddigi pozitív alakulásának is köszönhetően vállalta be őt a stáb. Coatesnál viszont nagy probléma elsősorban az, hogy elképesztően fakezű, illetve Bryanttel ellentétben nála nem látom azt, hogy rövid-közepes route-okon is igazán jól használható lenne. Viszont hozzá hasonlóan szituációs deep threatként és red zone célpontként már újonc évében is hasznára válhat a csapatnak (már amennyiben sikerül aktív keretbe verekednie magát), illetve ha a várakozásoknak megfelelően a Brown-Bryant-Wheaton hármas lesz a megkérdőjelezhetetlen top 3 az elkapóknál, akkor nyilván hosszútávon is elsősorban ilyen jellegű szerepkör várhat Coatesra. A WR coach Mann szerint szélen és slotban is bevethető, utóbbit illetően azért erős kételyeim vannak (még erősebbek, mint úgy összességében Coates-szal kapcsolatban), bár nyilván onnan is át lehet rohanni a pályán. Mondjuk amikor utoljára egysíkú speedsternek vélt SEC-s elkapóért „reacheltünk” a harmadik körben, az elég jól sült el (Wallace). Ennél azért komolyabb kapaszkodó, hogy a WR-képzésünkre a közelmúltban abszolút nem lehet panasz, így ami Coates mellé mindenképpen kellett, a jó edzői stáb, az legalább megvan. Meglátjuk, mit tudnak kihozni belőle.

Egyáltalán nem vagyok elégedett az FO tegnapi ténykedésével, számtalan jobb szcenáriót el tudtam volna képzelni annál, mint amit végül összehoztak. Katasztrofálisnak azért távolról sem nevezném, mert Golsonnak és Coatesnak is lesz helye és haszna ebben a csapatban, illetve ma még lehet javítani a helyzeten (például egy korrekt project CB kiválasztásával a negyedik körben), de összességében ez így legfeljebb már csak egy erős közepes draft lesz.vassadi
Egyetertunk, mind a ket pick a helyen gaz volt. Az meg meg inkabb hogy nem voltunk kepesek 3 kor alatt kezdo cbt szerezni. Meg a harmadik korben is huztunk valakit, aki project player. Szoval ez nem megengedheto.

Hiaba mondunk barmit, ha ezt mondjuk draft elott hogy egy limites cbre aldozunk csak be az elso ket kor alatt, nem egy instant kezdo jatekosra akkor szerintem itt kotort volna az elegedetlenseg. Most csak ugy erzem, magunkat nyugtatjuk ezzel a majd talan jo lesz. Gondoljunk bele, ha jj akinek minden adottsaga megvolt hogy kezdo es jo kaliberu jatekos legyen es o nem valt meg. Akkor egy olyan jatekosra elpazarolni egy masodik kort aki jo lesz 3. szamu cb nek, de nagyon nagy a hatranyossaga, amit sajnos nem tud megvaltoztatni szerintem ordas nagy hiba. Eltoltuk. Hiaba szepitjuk. Jo jatekos lehet, de ha pl endzone ban o felall gay el, az ellen felall ket magas wr rel es ket te vel akkor ki fogja fedezni a sima feldobott labdat. Hat nem ok. Allenre meg addig nem erdemes szemolni, amig nem bizonyitott. Szoval nekunk kell az a kezdo cb. Es nem lett. Nem lett feltrade, letrade erte. Es szerezhettunk volna elerheto aron ilyen cbt. De nekunk limites jatekosok kellenek, amikor majd a ball hawk es tokeletes jatekan kivul mar van jopar ilyen alacsony cbnk.gabistar
Két dolog, instant kezdőt nem húztunk volna, mertg mindenképpen Gay és Allen kezdte volna a szezont. A másik, hogy Coates a helyén volt, ő 3. körös prospect.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
szerintem OG Spain
több mint 9 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Tipp: Malcolm Brown vagy Derron Smith
több mint 9 éve
TE: ez etetés volt. Semmi közünk nem volt ahhoz, hogy TE-t húzzunk ilyen korán. Kb Dunának is mentem volna. Lesz TE a hátralévő körökben, de az első háromban sansztalan volt.Soldados
Márpedig Ed Bouchette szerint Williamst vittük volna, ha a Ravens nem tradel be elénk – és ezt nem személyes véleményként fogalmazta meg, hanem kategorikusan leírta, hogy ő lett volna a pickünk. Hajnalban még én is azt írtam, hogy megkajálták a hollók ezt a rumourt, amit arra alapoztam, hogy kizárt dolog, hogy egy 2/24-et érő, kezdő potenciálú cornerrel szemben egy tight endet választanánk ezen a helyen, és én láttam még ott 2/24-et érő, kezdő potenciálú cornert, és úgy gondoltam, hogy a stáb is lát ilyet. Aztán mint kiderült, mégsem, mert Golsont hozták, akiről nyilván ők is pontosan tudták, hogy a méretei miatt csak slotban lesz használható. És így adódik a kérdés, hogy ha Williams még elérhető 2/24-nél, akkor a stáb nem preferálta volna inkább a class legjobb tight endje + harmadik körös cornerback szcenáriót a slot-only CB + offensive skill player forgatókönyvvel szemben? Szerintem nagyon is benne van, hogy Collins és Rowe (plusz Darby, bár nála nem lehetett hallani kiemelt érdeklődésről, privát workout, vizit, vacsora, semmi nem volt vele) draftolása után már elsődlegesen az előbbi verzióban gondolkodott az FO, egészen addig, amíg a Ravens meg nem előzött minket. A Williams + 3/23-as CB kombinációnak (esetleg onnan feltrade) én is jobban örültem volna, mint annak, ami végül lett belőle.

Kicsit a tegnapi választásainkról, elsősorban magukról a játékosokról.

Nekünk kezdő potenciállal bíró cornerback kellett volna, Golson viszont csak slotban vehető számításba, és ennél fogva reach is 2/24-re – ezt már túltárgyaltuk a kiválasztása után. De szó sincs arról, hogy ez egy teljesen homály pick lett volna, mert amilyen szerepkörre hoztuk, arra szerintem tökéletesen alkalmas lesz. Miért is? Elsősorban azért, mert nagyszerű ösztönökkel van megáldva, intelligens játékos (az idei CB class tagjai közül Kevin Johnson után talán neki van a legjobb érzéke a zónázáshoz), és igazi ballhawk. Nem keveset kell visszamenni az időben, hogy olyan Steelers CB-t találjunk, aki ball skillek tekintetében egy lapon említhető vele. Az utóbbi években az egyik fő problémánk az volt, hogy nem szerez elég labdát a defense, ami a hatékony pass rush hiánya mellett nem kis részben annak is volt köszönhető, hogy nem voltak playmaker defensive backjeink. Golsonon nem fog múlni; ha lesz nyomás, akkor ő ki fogja venni a részét a turnoverekből. Shazier draftolása után tavaly két dolgot hangsúlyoztak: egyrészt playmaker játékos, másrészt sebesség kellett a defense-be. Golson ugyanezeket hozza. Ha valaki amiatt aggódik, hogy ezekkel a fizikális paraméterekkel hogyan boldogul majd futás ellen (amiről mindig elmondjuk, hogy nálunk a CB-k esetében is kiemelten fontos szempont), nem kell őt féltenie; egyébként is, a méreteihez viszonyítva meg aztán pláne nagyszerű run supporter. Rutinos, harcedzett, és ahogy már említettem, nagyon intelligens játékos, így jó esély van rá, hogy már újoncként is rábízható a depth chart harmadik helye. Sokadszor mondom, tisztában vagyok vele én is, hogy nekünk kezdő potenciállal bíró CB kellett volna, emiatt egyáltalán nem vagyok elégedett azzal, ahogy a második napot lehoztuk, de draftpozíciótól függetlenül magával Golson személyével nincs gond, jó lesz ő és meglesz a kellő hozzáadott értéke.

Golson bereachelését többé-kevésbé korrigálni lehetett volna azzal, ha a harmadik körben behúzunk egy olyan CB projectet, akiből kezdőjátékost lehet kinevelni, elsősorban arra is számítottam, hogy ráduplázunk cornerbackből, de ehelyett poszt tekintetében is másfelé vettük az irányt, ráadásul egy olyan játékost draftoltunk, aki az idei class tagjai közül az általam egyik legkevésbé szívlelt prospect. A poszttal nem, de a játékos személyével mostanra sikerült nagyjából megbékélnem. Röviden: továbbra sem nézem ki Coatesból, hogy legitim kezdő elkapóvá tudná kinőni magát, de ha sikerül egyben tartanunk a mostani WR-állományt, akkor nálunk legfeljebb negyedik számú WR lehet, annak pedig teljesen korrekt. Csak negyedik számú elkapót nem a harmadik körben kellene húzni, amikor a WR depth-nél sokkal inkább hiányzik a keretből például egy future starter CB. Ami Coates-t illeti, ő egy Martavis Bryant-szerű project, embertelen méret-atletikusság kombinációval rendelkező, de nagyon nyers játékos. Nyilván a Bryant-projekt eddigi pozitív alakulásának is köszönhetően vállalta be őt a stáb. Coatesnál viszont nagy probléma elsősorban az, hogy elképesztően fakezű, illetve Bryanttel ellentétben nála nem látom azt, hogy rövid-közepes route-okon is igazán jól használható lenne. Viszont hozzá hasonlóan szituációs deep threatként és red zone célpontként már újonc évében is hasznára válhat a csapatnak (már amennyiben sikerül aktív keretbe verekednie magát), illetve ha a várakozásoknak megfelelően a Brown-Bryant-Wheaton hármas lesz a megkérdőjelezhetetlen top 3 az elkapóknál, akkor nyilván hosszútávon is elsősorban ilyen jellegű szerepkör várhat Coatesra. A WR coach Mann szerint szélen és slotban is bevethető, utóbbit illetően azért erős kételyeim vannak (még erősebbek, mint úgy összességében Coates-szal kapcsolatban), bár nyilván onnan is át lehet rohanni a pályán. Mondjuk amikor utoljára egysíkú speedsternek vélt SEC-s elkapóért „reacheltünk” a harmadik körben, az elég jól sült el (Wallace). Ennél azért komolyabb kapaszkodó, hogy a WR-képzésünkre a közelmúltban abszolút nem lehet panasz, így ami Coates mellé mindenképpen kellett, a jó edzői stáb, az legalább megvan. Meglátjuk, mit tudnak kihozni belőle.

Egyáltalán nem vagyok elégedett az FO tegnapi ténykedésével, számtalan jobb szcenáriót el tudtam volna képzelni annál, mint amit végül összehoztak. Katasztrofálisnak azért távolról sem nevezném, mert Golsonnak és Coatesnak is lesz helye és haszna ebben a csapatban, illetve ma még lehet javítani a helyzeten (például egy korrekt project CB kiválasztásával a negyedik körben), de összességében ez így legfeljebb már csak egy erős közepes draft lesz.vassadi
Egyetertunk, mind a ket pick a helyen gaz volt. Az meg meg inkabb hogy nem voltunk kepesek 3 kor alatt kezdo cbt szerezni. Meg a harmadik korben is huztunk valakit, aki project player. Szoval ez nem megengedheto.

Hiaba mondunk barmit, ha ezt mondjuk draft elott hogy egy limites cbre aldozunk csak be az elso ket kor alatt, nem egy instant kezdo jatekosra akkor szerintem itt kotort volna az elegedetlenseg. Most csak ugy erzem, magunkat nyugtatjuk ezzel a majd talan jo lesz. Gondoljunk bele, ha jj akinek minden adottsaga megvolt hogy kezdo es jo kaliberu jatekos legyen es o nem valt meg. Akkor egy olyan jatekosra elpazarolni egy masodik kort aki jo lesz 3. szamu cb nek, de nagyon nagy a hatranyossaga, amit sajnos nem tud megvaltoztatni szerintem ordas nagy hiba. Eltoltuk. Hiaba szepitjuk. Jo jatekos lehet, de ha pl endzone ban o felall gay el, az ellen felall ket magas wr rel es ket te vel akkor ki fogja fedezni a sima feldobott labdat. Hat nem ok. Allenre meg addig nem erdemes szemolni, amig nem bizonyitott. Szoval nekunk kell az a kezdo cb. Es nem lett. Nem lett feltrade, letrade erte. Es szerezhettunk volna elerheto aron ilyen cbt. De nekunk limites jatekosok kellenek, amikor majd a ball hawk es tokeletes jatekan kivul mar van jopar ilyen alacsony cbnk.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Golson egy érdekes eset. Amikor megláttam kb letettem az arcom. Azóta azonban aludtam egyet és megnéztem és az adottságait is, mely szerint kb hasonló,McCain volt . A kezei viszont sokkal jobbak.

Továbbá ha azt is hozzátesszük, hogy McCainnel is működött tavaly a dolog, ilyen adottságok mellett, akkor Golson simán jó választás lehet Az így kb egyértelmű nekem , hogy Gay és Allen van kezdőnek szánva és az is hogy lesz még CB ( remélem 4. körben ) húzás idén. Szóval ne temessük ezt a gyereket, pláne még most ne...én egyre jobban kezdek ezzel a pickkel megbékélni. Plusz az az ember aki a Golson picket bemondta nekünk is 4. körös volt, ergo benne sem látták azt, hogy HoF lesz ( ezzel természetesen nem azt akarom mondani, hogy Golson Hof lesz, pusztán csak azt, hogy még ilyenkor is nagyon nehéz azt megmondani, hogy kiből mi lesz az NFL-ben )

Szóval én még ma remélek egy CB picket, és szerintem TE, RB.Haggans
Ja csak oneki megvolt minden testi adottsaga 6'3 testmagassaggal. 😕gabistar
De képességekben, tehetségben Golson >>>>>>>>>> McCain.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Grantnél azt elfelejtettük megemlíteni, hogy az ő draftolásával megvan a kötelező Ohio State játékos is.
több mint 9 éve
Golson egy érdekes eset. Amikor megláttam kb letettem az arcom. Azóta azonban aludtam egyet és megnéztem és az adottságait is, mely szerint kb hasonló,McCain volt . A kezei viszont sokkal jobbak.

Továbbá ha azt is hozzátesszük, hogy McCainnel is működött tavaly a dolog, ilyen adottságok mellett, akkor Golson simán jó választás lehet Az így kb egyértelmű nekem , hogy Gay és Allen van kezdőnek szánva és az is hogy lesz még CB ( remélem 4. körben ) húzás idén. Szóval ne temessük ezt a gyereket, pláne még most ne...én egyre jobban kezdek ezzel a pickkel megbékélni. Plusz az az ember aki a Golson picket bemondta nekünk is 4. körös volt, ergo benne sem látták azt, hogy HoF lesz ( ezzel természetesen nem azt akarom mondani, hogy Golson Hof lesz, pusztán csak azt, hogy még ilyenkor is nagyon nehéz azt megmondani, hogy kiből mi lesz az NFL-ben )

Szóval én még ma remélek egy CB picket, és szerintem TE, RB.Haggans
Ja csak oneki megvolt minden testi adottsaga 6'3 testmagassaggal. 😕
több mint 9 éve
Michael Bennett miért csúszik ennyit?
több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
JJ 2.0 szépségre tökéletes Heath utód!😛 😀😀
több mint 9 éve
Ez tökéletes húzás. Ötödik körben már nincs egyértelműen jó pick, de mi legalább olyat találtunk, akinek hatalmas upside-ja van és van ideje tanulni Miller mögött. Ez pl nálam A-kategóriás húzás.

több mint 9 éve
Akkor a tavalyi TE-srác lapát? A hülye nevű virágos!Szokol
Nem biztos, PS projectnek továbbra is jó lehet, de Jesse-ben nagyobb a potenciál.
több mint 9 éve
Akkor a tavalyi TE-srác lapát? A hülye nevű virágos!Szokol
majd lemeccselik TC-ben, hogy ki megy rosterre és ki PS-be
több mint 9 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Akkor a tavalyi TE-srác lapát? A hülye nevű virágos!
több mint 9 éve
A negyedik körös pickünk óta magyaráztam Lacinak, hogy érik a TE húzás. 😊 Nagyon adta magát, miután a 4. körös interior OL run során sok jó középső körös OG prospect kiment, az ötödikben pedig az általunk is közelről megnézett OLB projectek is (Tull, Emanuel), akik itt nagyon jó value pickek lehettek volna. De James is az, a draft előtt írtam, hogy negyedik kör végén is jöhetne felőlem, így még jobb.
több mint 9 éve
sütinek egy dzsesszidzsémszt 😀kriSTEELan
tessék 😀
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Ott a Jesse pick 😊

" class="embed">
több mint 9 éve
Itt is van
több mint 9 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Dzsesszidzsémsz, hivatalos! 😉
több mint 9 éve
most TE jön...erre fogadnék isKlaci79
Jesse?Shilkor
szerintem igen....Klaci79
Telitalálat! 😊