Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Coxot néztük, de inkább Holimen legyenGerod Holliman 😀 Tackle-fóbiás safety, őszintén szólva nem hittem volna, hogy egyáltalán a boardunkon van. De 7. kör végén vállalható próbálkozás.vassadiPont ezen gondolkoztam, nem gondoltam volna, hogy húzunk egy safetyt, akiről általában kiemelik, hogy nagyon szarul szerel 😀tenorx
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Gerod Holliman 😀 Tackle-fóbiás safety, őszintén szólva nem hittem volna, hogy egyáltalán a boardunkon van. De 7. kör végén vállalható próbálkozás.vassadiPont ezen gondolkoztam, nem gondoltam volna, hogy húzunk egy safetyt, akiről általában kiemelik, hogy nagyon szarul szerel 😀
több mint 9 éve
kriSTEELan
307
Ezek utan nem a batman es egyeb hasonlo filmet fognak a csapat segitsegevel Pittsburghben forgatni hanem a SMURFS 3 at. 😀 Mar itt is van a stab.gabistarEngedd már el... Ez a Te legnagyobb need-ed volt, és nem a stábé...Ha akartak volna huzhattak volna magas cb-t, nem tették. @)
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Gerod Holliman 😀 Tackle-fóbiás safety, őszintén szólva nem hittem volna, hogy egyáltalán a boardunkon van. De 7. kör végén vállalható próbálkozás. Bár akkor már inkább a két pickkel utána elvitt Ekpre-Olomuval kísérleteztem volna.
több mint 9 éve
Ezek utan nem a batman es egyeb hasonlo filmet fognak a csapat segitsegevel Pittsburghben forgatni hanem a SMURFS 3 at. 😀 Mar itt is van a stab.gabistarHobbit spin-off lesz a smurfs túl ,megalázó' lenne!
több mint 9 éve
Teljes jó draft volt ez. Csak a 2. pickkel vagyok kicsit elégedetlen, mert reach volt és más típusú cornert húztam volna ezen az értéken, akár feltréd árán.De ezt leszámítva mind a posztokkal, mind az emberekkel elégedett vagyok.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
no flacco
317
Ho - Ho- Holliman. Jövőre nekünklesz a legjobb turn over mutatónk? Pedig a Golson "párhuzamot" csak viccnek szántam.
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Ezek utan nem a batman es egyeb hasonlo filmet fognak a csapat segitsegevel Pittsburghben forgatni hanem a SMURFS 3 at. 😀 Mar itt is van a stab.
több mint 9 éve
Holliman!Nagyon örülök, már az előző körben is örültem volna neki.
több mint 9 éve
az idei utolsó pickünk Holliman 😀😀
több mint 9 éve
széftit húztunk a végére
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Na ugyan melyik cbt valasszuk a steelersbe? Fonok de hat ok egy picit alacsonyak nem? Miert masok kozul is lehet valasztani? Hm nem tudtam. Jokor szoltok. Vazzeg. Mar nincs idonk szetnezni ugyhogy innen huzunk es kesz. 😀több mint 9 éve
Legjobb Tits und Browns
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Ekpret nem hozzuk-húzzuk?
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Ez vicc volt. Nem erveles. De ha mar viccelni sem lehet, akkor most inkabb pistiket mert 6 ev elonyben van. Es harom ev mulva megneznem, hogy nottek e a sracok, mert mint tudjuk valaki kesobb erik. Es lehet nem no annyit. De ha pistike dominalhat most per pillanat akkor o kell. Nem a hozza kepes torpe aki 6 ev mulva lehet annyira eros mint most pisti. Es ha olyan eros lesz akkor sem lehet olyan magas. Es ha megint megneztem oket harom ev mulva es mas dominal akkor ot. Nem azt aki mar most is limites. 😀 De visszaterve a sracra, ha nagyon meg akarod nezni arra celoznek hogy a mi alacsony cbn lehet dominalt az atlagos jatekosok kozott, de a helyere teve a legmagasabb szinten valoszinu o lesz az aki valoszinuleg vissza fog esni a 6. osok kozott. Mert o meg csak elsos. De lehet okosabb, ugyesebb stb lesz de mivel magasabb nem igy masban ugysem bizhat. De azert konnyen el lehet valszeg majd nyomni az o sulya es magassaga miatt.Ja, de Te Pistikét választod, mert nagyobbat ugrik, elég magas, nem pedig a kicsi 6 éves Milánkát, aki lehet soha nem fog nagyobbat ugrani, viszont másodikban már lehagyja számolásban és reakciidőben a 6 évvel idősebb Pistikét... 😊KlemóMég egy dolgon nem tudsz változtatni, az ösztöneiden és az alaptehetségen...és ez egy egy CB-nél sokkal inkább kulcs....hozzáteszem rögtön Dupree kapcsán pont azt jegyeztem meg, hogy fizikailag elképesztő, technikája csiszolható, de kérdés, hogy az érzékei és ösztönei, illetve azok hiánya mennyire limitálja majd hova jut...KlemóErrol egy masik vicc jut eszembe. Pistike mondja az elso osztalyos tanito neninienek, hogy ugye en vagyok a leggyorsabb az osztalyban tanito neni? Mire a tanito neni igen. Ugye en ugrok a leg tavolabb tanito neni? Igen pistike. Ugye en tudok a legjobban szamolni tanito neni? Igen pistike, de azt azert tegyuk hozza hogy te mar hatodszorra vagy elsos. 😀 Szoval lehet o a legjobb tehetsegu, de kornyezet kerdese is tenyezo. Mint mar irtam korabban.gabistar
több mint 9 éve
Szerintetek ki(k) draftoltak (előreláthatólag)idén a legjobban(legrosszabbul?Rams, Titans/49ers
u.i.:de még a Jag húzások is tetszettek!
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Nem gond, megírom ide. November közepén konferenciám van San Franciscoban, utána pedig röpdösök körbe és megnézem a szokásos 3-4 meccsemet / alapszakasz. Tavaly nem voltam Pittsburghben, Cincnnatiban láttam a Dalton gyalázást, ergo idén odaérek... 😊 Most így néz ki, dehát ember tervez...Mas ide jossz pitbe? Mennyi idore stb. Ha nem gond ide, ha igen akkor ird meg priviben.gabistarDe lehet most meg olcsobban kapod meg. 😀 Aztan remelem majd aranyarban merik a srac tehetsege miatt az nflben.gabistarNovemberben, amikor megyek már többet ér majd.. Értékén kell kezelni mindent! 😉 De azért köszi!desiderMinden álmom, hogy mihamarább beszerezzek egy Senquez GOLSON mezt! 😛 😛 Kinek hozzak? Igaz csak december elejére tudom ígérni....desiderVegyek egyet neked, feladhatom postan akar holnap. 😉 Ja bocs nem. Azt hittem vasarnap van. Szoval csak hetfon tudom.gabistar
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Ennyit a majd elfelejteti a 2. koros huzasunk utan a 3. koros cbnk a kezdo project potanciaja miatt hosszu tavon. Mostmar remelem mindenki erti miert nem tertem magamhoz a 2. koros cb huzasunk utan meg most sem. Mert remenykedtunk hogy meglesz a kesobbiekben oldva a helyzetunk a 3. korben. Ja nem, nem lehet elso 3 korben a d be huzni embert. Foleg ugy hogy ebbol ketto egy posztra menne. Foleg ugy hogy az a poszt nalunk nem ertekes. Foleg ugy hogy mi nem huzunk soha koran cbt. Mindegy. Cb kerdes meg lett oldva. Jovore ugy mint evek ota megint kell korai koros cb. De legalabb valasztottunk cbt. Ugyhogy CB kerdes letudva 😀Grimes 5'10(190)Inkább adjunk rá magassarkút vagy spanyolcsizmát 😛desider
Golson 5'9(176)
Egy kis izom és van is egy grimsünk! 😀😀steelwolf
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Ja, de Te Pistikét választod, mert nagyobbat ugrik, elég magas, nem pedig a kicsi 6 éves Milánkát, aki lehet soha nem fog nagyobbat ugrani, viszont másodikban már lehagyja számolásban és reakciidőben a 6 évvel idősebb Pistikét... 😊Még egy dolgon nem tudsz változtatni, az ösztöneiden és az alaptehetségen...és ez egy egy CB-nél sokkal inkább kulcs....hozzáteszem rögtön Dupree kapcsán pont azt jegyeztem meg, hogy fizikailag elképesztő, technikája csiszolható, de kérdés, hogy az érzékei és ösztönei, illetve azok hiánya mennyire limitálja majd hova jut...KlemóErrol egy masik vicc jut eszembe. Pistike mondja az elso osztalyos tanito neninienek, hogy ugye en vagyok a leggyorsabb az osztalyban tanito neni? Mire a tanito neni igen. Ugye en ugrok a leg tavolabb tanito neni? Igen pistike. Ugye en tudok a legjobban szamolni tanito neni? Igen pistike, de azt azert tegyuk hozza hogy te mar hatodszorra vagy elsos. 😀 Szoval lehet o a legjobb tehetsegu, de kornyezet kerdese is tenyezo. Mint mar irtam korabban.gabistar
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Remelem a jateka a kill jatek tipusra fog hasonlitani es nem a chick ill o... ra. 😀Chickillo...na azért szerintem nem rossz választás...Klaci79Jobb, mint Golson 😛 Többet sejtet a neve...desider
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Mas ide jossz pitbe? Mennyi idore stb. Ha nem gond ide, ha igen akkor ird meg priviben.De lehet most meg olcsobban kapod meg. 😀 Aztan remelem majd aranyarban merik a srac tehetsege miatt az nflben.gabistarNovemberben, amikor megyek már többet ér majd.. Értékén kell kezelni mindent! 😉 De azért köszi!desiderMinden álmom, hogy mihamarább beszerezzek egy Senquez GOLSON mezt! 😛 😛 Kinek hozzak? Igaz csak december elejére tudom ígérni....desiderVegyek egyet neked, feladhatom postan akar holnap. 😉 Ja bocs nem. Azt hittem vasarnap van. Szoval csak hetfon tudom.gabistar
több mint 9 éve
gabor25
5 144
De lehet most meg olcsobban kapod meg. 😀 Aztan remelem majd aranyarban merik a srac tehetsege miatt az nflben.Novemberben, amikor megyek már többet ér majd.. Értékén kell kezelni mindent! 😉 De azért köszi!desiderMinden álmom, hogy mihamarább beszerezzek egy Senquez GOLSON mezt! 😛 😛 Kinek hozzak? Igaz csak december elejére tudom ígérni....desiderVegyek egyet neked, feladhatom postan akar holnap. 😉 Ja bocs nem. Azt hittem vasarnap van. Szoval csak hetfon tudom.gabistar
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Még egy dolgon nem tudsz változtatni, az ösztöneiden és az alaptehetségen...és ez egy egy CB-nél sokkal inkább kulcs....hozzáteszem rögtön Dupree kapcsán pont azt jegyeztem meg, hogy fizikailag elképesztő, technikája csiszolható, de kérdés, hogy az érzékei és ösztönei, illetve azok hiánya mennyire limitálja majd hova jut...KlemóErrol egy masik vicc jut eszembe. Pistike mondja az elso osztalyos tanito neninienek, hogy ugye en vagyok a leggyorsabb az osztalyban tanito neni? Mire a tanito neni igen. Ugye en ugrok a leg tavolabb tanito neni? Igen pistike. Ugye en tudok a legjobban szamolni tanito neni? Igen pistike, de azt azert tegyuk hozza hogy te mar hatodszorra vagy elsos. 😀 Szoval lehet o a legjobb tehetsegu, de kornyezet kerdese is tenyezo. Mint mar irtam korabban.
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Novemberben, amikor megyek már többet ér majd.. Értékén kell kezelni mindent! 😉 De azért köszi!Minden álmom, hogy mihamarább beszerezzek egy Senquez GOLSON mezt! 😛 😛 Kinek hozzak? Igaz csak december elejére tudom ígérni....desiderVegyek egyet neked, feladhatom postan akar holnap. 😉 Ja bocs nem. Azt hittem vasarnap van. Szoval csak hetfon tudom.gabistar
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Minden álmom, hogy mihamarább beszerezzek egy Senquez GOLSON mezt! 😛 😛 Kinek hozzak? Igaz csak december elejére tudom ígérni....desiderVegyek egyet neked, feladhatom postan akar holnap. 😉 Ja bocs nem. Azt hittem vasarnap van. Szoval csak hetfon tudom.