Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 904
Azért lássuk be, hogy az fura, hogy a szabályban egyetlen olyan jelző, utalás nincs, amit magyarázni kellene, a szabály eléggé fekete és fehér, vagyis ha (i) a tackle-boxon kívül van mind a két ember (ii) és nem vétlen az üzközés, akkor az szabálytalan...meg hát azért olyat se nagyon látok máshol, hogy a szabály nem változik, de az értelmezése (amiben ismételten semmi nincs amit magyarázni kellene) igen.....

De igen, ezzel szemben már 2013-ban is, amikor bevezették ott van a szabálymagyarázatban a "line up" és a videón van is példa rá, hogy szabályos a hit, ha az oldalról, vagy szöget zárva érkezik, vagyis nem himi-humi magyarázkodásról beszélünk, de ez azért akkor is fura....

https://res.cloudinary.com/nflleague/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ijtjkuxqs6ke5q9g6wmj
New NFL rules: Crown-of-helmet change to help runner, defender
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

Mindegy lépjünk...ezt is tudjuk....persze azért annak örülök, hogy gabtsinak nem volt igaza... 😊))))))))))))))))))
több mint 9 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Ha jól értem, jövőre már szabálytalan lesz Shazier ütközése a Bengals elleni mecsen:
Klaci79
Ez eddig is szabálytalan volt. Sisakkal csak a rush boxban futó, labdát már birtokló játékost lehetett szerelni. A boxon kívül sisakkal szabálytalan volt szerelni már tavaly is. (Nem sisakra, hanem sisakkal.)
peterk2005
hát nem csak a bírók a meccsen, hanem utána a csekkíró testület sem találta ezt szabálytalannak: elkapás után megvolt a két lépése, elméletileg nem volt már védtelen, a sisakkal meg azért találta el saci, mert az amúgy sem túl magas gyerök még le is hajolt egy kicsit
zzz888
A testület már sok csodát művelt, szóval ez annyira már nem győz meg 😊 A szabálykönyben szó szerint ez szerepel:

"Rule 12, Section 2, Article 8. Initiating Contact With the Crown of the Helmet. It is a foul if a runner or tackler initiates forcible contact by delivering a blow with the top/crown of his helmet against an opponent when both players are clearly outside the tackle box (an area extending from tackle to tackle and from three yards beyond the line of scrimmage to the offensive team's end line). Incidental contact by the helmet of a runner or tackler against an opponent shall not be a foul."

A fogalmazás elég egyértelmű, nem nagyon lehet félreértelmezni. Illetve lehet ezek szerint. 😀
peterk2005
Hát pedig de 😊 Itt van egy video amiben elmagyarazza a szabály értelmezését.
 www.steelersdepot.com/2016/01/dean-blandino-explains-why-saturday-night-hit-by-steelers-lb-ryan-shazier-was-legal/

2016ra nem a szabály változik, hanem a szabály "értelmezése".
 profootballtalk.nbcsports.com/2016/03/21/ryan-shaziers-hit-in-playoffs-will-now-be-a-penalty/

Szerkesztette: Roth

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Depth hiányunk volt/van ILB és interior OL poszton. Ennyi.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Stefen Wisniewski aki tavaly még a Jax centere volt nálunk vizitál...
Klaci79
Dehogy minek? Cél az ellenség összezavarása. (ld. még Geoff Schwartz)
Nashville és Pittsburgh között lassan játékosbuszt lehet rendszeresíteni, mert miután Spence és Blake is ott kötött ki, úgy ILB Steven Johnson után most NT Mike Martin jön onnan, egyelőre csak látogatóba. 😊

Szerkesztette: Gizinéni
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 971
Stefen Wisniewski aki tavaly még a Jax centere volt nálunk vizitál...
több mint 10 éve
Steven Johnson lb érkezett
Klaci79
ILB depth rendezve olcsóbban, mint akik távoztak. 😊
Soldados
És a spec team is, ha jól gondolom! Újabb jó döntés...
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Klaci79
ILB depth rendezve olcsóbban, mint akik távoztak. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
több mint 10 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
A Brownsnak megvan RGIII! Így mehet a trade, aztán 1/2 behúzzuk Jalen Ramseyt! 😀
steelwolf
én kb kizárnám az előre fele trédelést, mivel néha elég jók vagyunk a 6., 7. körös húzásokban, meg túl sokat kéne egy 1/2 es pickért adni, de amúgy bírnám a csapatban ramzit is 😀
 i.imgur.com/h07lPZ6.jpg
több mint 10 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 650 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
A Brownsnak megvan RGIII! Így mehet a trade, aztán 1/2 behúzzuk Jalen Ramseyt! 😀
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 597 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha jól értem, jövőre már szabálytalan lesz Shazier ütközése a Bengals elleni mecsen:
Klaci79
Ez eddig is szabálytalan volt. Sisakkal csak a rush boxban futó, labdát már birtokló játékost lehetett szerelni. A boxon kívül sisakkal szabálytalan volt szerelni már tavaly is. (Nem sisakra, hanem sisakkal.)
peterk2005
hát nem csak a bírók a meccsen, hanem utána a csekkíró testület sem találta ezt szabálytalannak: elkapás után megvolt a két lépése, elméletileg nem volt már védtelen, a sisakkal meg azért találta el saci, mert az amúgy sem túl magas gyerök még le is hajolt egy kicsit
zzz888
A testület már sok csodát művelt, szóval ez annyira már nem győz meg 😊 A szabálykönyben szó szerint ez szerepel:

"Rule 12, Section 2, Article 8. Initiating Contact With the Crown of the Helmet. It is a foul if a runner or tackler initiates forcible contact by delivering a blow with the top/crown of his helmet against an opponent when both players are clearly outside the tackle box (an area extending from tackle to tackle and from three yards beyond the line of scrimmage to the offensive team's end line). Incidental contact by the helmet of a runner or tackler against an opponent shall not be a foul."

A fogalmazás elég egyértelmű, nem nagyon lehet félreértelmezni. Illetve lehet ezek szerint. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
Ezt a kis pecót vette AB84 Floridában
 www.trbimg.com/img-56f2cee7/turbine/antoniobrown2/1550/1550x872
Klaci79
blue box
több mint 10 éve
Geoff Schwartz OG csütörtökön nálunk vizitál.
több mint 10 éve
Ezt a kis pecót vette AB84 Floridában
 www.trbimg.com/img-56f2cee7/turbine/antoniobrown2/1550/1550x872
több mint 10 éve
Klaci79
peterk2005
zzz888
Nem, itt az mindegy volt, hogy magas, vagy kicsi. Szögben érkezett, vagyis nem a futásirányból, a szabálytalansághoz a futás irányában megegyező érkezés kellett. Ezt vették most ki, vagyis mindegy, hogy miként és honnan érkezik, nem lehet fejtetővel ütni és pont. (legalábbis az Én megértésem ez)
több mint 10 éve
Változik az IQ DR rule és logikusan. Ezen túl nem kell majd megjelölni előre, hogy ki az akit így teszünk fel, egy játékost visszahozhatunk az IR-ról, feltéve, hogy 6 hete már ott tartózkodik. Monjduk nem tudom, hogy Pouncey mellett lett volna-e valaki, akit visszahozhattunk volna, mert meggyógyult, de ha több a sérült, akkor ugye ez bárhol bárkinél előfordulhat, szóval jó, hogy liberalizálódik a szabály.
több mint 10 éve
Én kevés vörösért vagyok oda, de azokért nagyon. Ez a csaj közéjük tartozik. Szóval vele azért benne lennék egy hosszabbításos rájátszásos meccsben. 😊
Soldados
szerintem ott a bemelegítésnél már véget érne a meccs 😉 😀
több mint 10 éve
Én kevés vörösért vagyok oda, de azokért nagyon. Ez a csaj közéjük tartozik. Szóval vele azért benne lennék egy hosszabbításos rájátszásos meccsben. 😊

több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Azért AB-t irigylem a táncpartneréért. 😊
Soldados
Soldi, Te kis ravasz... Vajon bírnád Vele a rájátszást is? 😊
 sharnaburgess.com/wp-content/uploads/2015/03/Sharna-Burgess-Dancer.jpg
Alter Egó
Hát nem tudom. Sosem voltam oda a vörikért. Akkor már inkább Von Miller klasszik szőke csaja.
 vignette3.wikia.nocookie.net/sytycd-soyouthinkyoucandance/images/9/9e/Witney9.jpg/revision/latest?cb=20120706182956
vontod
A kettő együtt és nincs vita 😉
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
 cdn0.vox-cdn.com/thumbor/y-CdbQ8Jp9llsZtTw6Jtxdq_j-4=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/6224897/shazier_hit_bern_1_q3.0.gif
Klaci79
Volt róla szó, de a végső elfogadottban én nem láttam.
több mint 10 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Klaci79
peterk2005
több mint 10 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Soldados
Alter Egó
Hát nem tudom. Sosem voltam oda a vörikért. Akkor már inkább Von Miller klasszik szőke csaja.
 vignette3.wikia.nocookie.net/sytycd-soyouthinkyoucandance/images/9/9e/Witney9.jpg/revision/latest?cb=20120706182956

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 597 — The only discipline that lasts, is self discipline
Klaci79

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Soldados

Szerkesztette: Gizinéni
több mint 10 éve
 cdn0.vox-cdn.com/thumbor/y-CdbQ8Jp9llsZtTw6Jtxdq_j-4=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/6224897/shazier_hit_bern_1_q3.0.gif